با تشکر بالاخره فهمیدم قضیه این فیزیک چیه
یه سرچی کردم دیدم که8.08.01physx فقط با درایور whql 177,83 کار میکنه
[/URL]کد:http://www.ngohq.com/news/14457-nvidia-forceware-177-83-whql.html
اما حجمش 120 مگابایته(همراه با درایور فیزیک عرضه شده)
Printable View
با تشکر بالاخره فهمیدم قضیه این فیزیک چیه
یه سرچی کردم دیدم که8.08.01physx فقط با درایور whql 177,83 کار میکنه
[/URL]کد:http://www.ngohq.com/news/14457-nvidia-forceware-177-83-whql.html
اما حجمش 120 مگابایته(همراه با درایور فیزیک عرضه شده)
سلام دوستان
اگر میشه یک نفر به من لینک دانلود این 8.08.01physx رو به من بده ؟
طوری که فقط خودشو دانلود کنم و مجبور نباشم 120 مگابایت درایو و چیزای دیگه رو دانلود کنم
و فقط خود فزیک رو دانلود کنم
خیلی ممنون میشم کمک کنید
بالاخره اونهایی که کارت ATI دارند به راحتی میتونند با خرید یک کارت ارزان قیمت انویدیا از شتابدهنده فیزیکی این کارت در کنار کارت خود بهره ببرند
به نقل از سایت techpower up :
یک کارت Radeon HD 3850 همراه با یک کارت GeForce 9600 GT برای تست برروی مادربرد ستاپ گردیده
ودرنهایت در برنامه 3D FluidMark با 350 درصد افزایش پرفورمانس مواجه شدیم یعنی امتیاز کارتRadeon HD 3850 به تنهایی برابر 759 و همراه با GeForce 9600 GT برابر باامتیاز 2909 ...
و همینطور میتونید در عکسهای زیر بازی Unreal Tournament III را ببینید همرا با کار این دو کارت باهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
کد:http://www.techpowerup.com/69792/Radeon_and_GeForce_Share_Work_PhysX_Applications_Win.html
سلام دوستان
برای استفاده از PhysX باید ازمادربوردی که sli پشتیانی میکنه استفاده کرد یا cross fire ؟
فرقی نمیکنه فقط مادربوردی با 2 اسلات PCI-E با نرخ تبادل دیتا 4X به بالا لازم هست .نقل قول:
این physX آخرش فک کنم کار دستمون میده بازی ghost recon advanced warfighter2 رو ریختم بعد physX رو نصب کرد رتم تو تنظیمتش که فعالش کنم....فعال نمیشه متاسفانه!
پشتیبانی سخت افزاری از physX لازمه اجرای بازی ها نیستنقل قول:
فقط کیفیت بعضی حالات را بالا میبره و طبیعی میکنه ، اگه پشتیبانی نشه از سی پی یو استفاده میکنه (نرم افزاری)
من گرافیکم 4850 ...سی پی یو هم Q6600 خب حالا فک کنم اصلا نمیتونم تو این بازی از physX استفاده کنم...نقل قول:
نقل قول:
درسته ، اما جای امیدواری هست ، چون NGOHQ داره روی فعالسازی فیزیک ایکس رادئون کار میکنه
در نهایت هم اگر نشه با این کارت فیزیک ایکس رو فعال کنی یک عدد 8500 جی تی 50 تومنی میخری نصب میکنی روی سیستمو ار فیزیک ایکسش استفاده میکنی
اینجوری در بازی های فیزیک ایکس ساپورت پرفورمانست هم فوق العاده بالا میره
متاسفانه من مادربوردم یک PCI-E داره.......P5Qنقل قول:
نقل قول:
نمیدونم تو بازار ایران هست یا نه اما Gaimward 8500 و 8600 پی سی آی داده بیرون اگه باشه میتونی از او بخری
فرقی هم بین فیزیک بین کارتهایی مثل8800 و 8600 میکنه یا همشون یکین؟؟
نقل قول:
بله فرق میکنه
اما اونقدر که تفاوت قدرت گرافیکی دارند نه
چون جی پی یو برای اینکه فقط پردازشگر فیزیکی باشه خیلی خیلی قویه
نمیشه یه 8800 گذاشت برای پردازش 3d و یه مثلا8600 گذاشت برای فیزیک؟؟
بله میشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون میدن ، در صورتی که از یه GPU فقط برای Physic Processing استفاده بشه ، افزایش کارایی ، بیشتر خواهد بود .نقل قول:
ببینم مثلا مادربوردی مثلp5k که یک اسلات 16 و یک اسلات 4 داره اگه ما یه کارت دیگه برای فیزیک روی اسلات4 بذاریم ایا باعث کاهش قدرت نمیشه؟؟ یا برای فیزیک پهنای باند مفهومی نداره؟نقل قول:
والا دقیق نمی دونم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی به صورت تئوری باید تاثیر داشته باشه ! من که تا الان تستی در این مورد ندیدم ! مگه اینکه خودت دست به کار بشی ، مهندس . :31:نقل قول:
ها..دیدی..من از اینجا این فکرو ایجاد کردم و بنیانگذار شرکتی در اینده خواهم بود...:دی..انیشتینم اول گلابی خورد تو سرش بعد برقو اختراع کرد.....فردا تو سایتی در این مورد مطلبی ذکر شد بگو خدا بیامرز میلاد اول این فکرد کرد بدلیل کمبود امکانات نتونست ادامه بدهنقل قول:
والا دقیق نمی دونم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی به صورت تئوری باید تاثیر داشته باشه ! من که تا الان تستی در این مورد ندیدم ! مگه اینکه خودت دست به کار بشی ، مهندس
.
جدا از شوخی چه جوری امتحان کنم؟/
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اول اینکه شما باید همیشه کارتیکه قویتره را برای پردازش گرافیکی بگذاری و کارت ضعیف ترو برای فیزیکس
بعد هم اینکه کارت های گرافیکی حداقل با لیتک 8 کار میکنند !!!
یعنی روی پورت پی سی آی اکسپرس 4 بالا نماید کارت که بخواهید از فیزیک ایکسش استفاده کنید...
البته اطلاعات من در این حد است ...
پس چطور روي PCI با پهناي باند 33 جواب ميده ولي روي 4X با پهناي باند 400 جواب نميده؟نقل قول:
خیر ! همچین چیزی صحت نداره ! در حال حاضر چیپست p35 اینتل به صورت 16X , 4x از Crossfire پشتیبانی میکنه .نقل قول:
نقل قول:
بله درسته
تائید میشه دوست عزیز
کارتی که PCI ساخته میشه قرار هستش با پهنای باند 33 کار کنه اما کارتی که پی سی آی اکسپرس ساخته میشه از طرف انویدیا با لینک 8 یا 16نقل قول:
تصحیح :
بله ، بنده تحقیق کردم میشه
شما فقط باید یک پورت پی سی آی اکسپرس مخصوص وی جی ای با هر سرعت لینکی که شد روی مادربرد داشته باشی و کارت انویدیا رو روی اون قراربدی تا در ویندوز کارتو بشناسه
بعد از نصب درایور و درایور فیزیک ایکس انویدیا میتونید به راحتی از این قابلیت در کنار کارت گرافیکی های ATI بهره ببرید...
کارت 8400 جی اس هم از فیزیک ایکس پشتیبانی میکنه؟
این ضعیف ترین کارت از انویدیا در سری 8 محسوب میشه
اگر پشتیبانی کنه با قیمت 40 هزار تومان واقعاً میرزه که برای پردازش فیزیکی خریداری و استفاده بشه...
سلام. تا جایی که من می دونم ، کارت های گرافیک بازی ، اطلاعات رو از پردازنده می گیرند و اون رو به پیکسل و بعدش تصویر تبدیل می کنند . چه جوری ممکنه که بک کارت 8400 ، قسمتی از پردازش پردازنده رو انجام بده و سپس اطلاعات پردازش شده رو به کارت دیگه بده؟کلأ 2 کارت گرافیک فقط در دو حالت کراس فایر و sli می تونند با هم ارتباط داشته باشند.نقل قول:
منظور شما اینه که مثلأ بخشی از داده ها که نیاز به پردازش فیزیک دارن ، توسط پل شمالی به کارت جیفورس داده می شن ، و بعدش کارت جیفورس اون اطلاعات رو پردازش می کنه و بعد دوباره به به پل شمالی تحویل می ده و اون دوباره اون اطلاعات رو به کارت رادون می ده؟ برای انجام یک همچین کاری ، پردازنده و مادربرد هم باید امادگی داشته باشن. البته این کار بن نظر می رسه که نشدنی باشه. آیا تا حالا کسی این کار رو انجام داده؟
نقل قول:
سلام
خیلی جریانو پیچوندی !!!
شما وقتی داری گیم بازی میکنی درایور کارت گرافیکی و دی ایکس شماست که میگه چی کجابره و کدوم دیتا توسط چه قسمتی پردازش بشه (منظور پردازش تصویریه)
شما درایور کارت گرافیکیتونه که با درایور فیزیک انویدیا پردازش رو به کارت گرافیکی منتقل میکنند و برروی اون قسمت از دیتا برچسب پردازش بوسیله جی پی یو زده میشه پس سی پی یو دیگه با این دیتا کاری نداره و فقط به جی پی یو منتقل میشه
اینی که شما میگی اگر درست بود راجع به کارت های PhysX Cuda هم صادق بود که برروی پورت پی سی آی نصب میشدند و کارپردازش فیزیکی گیم هارو انجام میدادند
البته انجین گیم باید از PhysX پشتیبانی کنه و بعد درایور وی جی ای و درایور PhysX کار هدایت دیتا و پردازش اونرو از طریق جی پی یو انجام بدن
درمورد شدنش هم که لینک گذاشتم ، دیدید که شده و 2 کارت ATI و Nvidia باهم دارند کار میکنند برروی یک مادربرد :31:
اقا یه سوال بهراد جان اون موقع باید دو اسلات پی سی ای مخصوص vga روی برد مادر بورد باشه درسته؟مثلا من الان بخوام برای فیزیک یک کارت گرافیک انویدیا رو بزارم چه جوری میشه اون وقت؟چون که فقط یک سالت برای کارت گرافیک وجود داره!
:blink:نقل قول:
پس نظرت در مورد عکس زیر چیه :
Geforece 8600gt at 1x pci-e transfer rate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من 8800gts 512 دارم از چه ورژن فیزیک و چه درایوری برای کارتم استفاده کنم که این فیزیک روی سیستمم فعال بشه ؟؟؟
بازی Grid از فیزیک پشتیبانی میکنه یا Devil Mar Cry 4 ????
نقل قول:
متاسفانه نمیشه
باید حتماً یه اسلات خالی پی سی آی اکسپرس وی جی ای داشته باشی بغیر از اینی که الان روش 4870 داری
برای همینه که مین 3 اسلاته خریدم
2تا برای ATI و یکی برای انویدیا
نقل قول:
wow
مرسی از عکسی که گذاشتی
اما من در ارسال قبلیم تصحیح کردم حرفمو و نوشتم که فقط یک اسلات پی سی آی اکسپرس وی جی ای با هر سرعتی کافیه
این عکس ضمیمه شما هم دلیل محکمی بود
واقعاً ممنون
این جریان اینکه یه گرافیک 50 تومنی Pci بندازی برای فیزیک راحت کار میده?؟
نقل قول:
اول این که شما کارت گرافیکی Nvidia سری 8 به بعد باید تهیه کنی
اگر مدل پی سی آی پیدا کردی که چه بهتر (ولی فکر نکنم تو ایران باشه)
یه پورت PCI-E باید خالی داشته باشی روی مادربرد و کارتو روش نصب کنی
آخرین درایورNvidia و PhysX رو هم باید نصب کنی
در آخر گیم هم باید از این فن آوری پشتیبانی کنه
با این اوصاف از 50 تا 300 درصد پرفورمانس شما بالا میره در گیم های PhysX Support
امروز 7900 جی تی مو دام 8600 جیتی گرفتم
فردا پس فردا یه تست از فیزیکش میگیرم در کنار 4870 براتون میگذارم نتیجه رو
اقا من 8800gts 512 دارم از چه ورژن فیزیک و چه درایوری برای کارتم استفاده کنم که این فیزیک روی سیستمم فعال بشه ؟؟؟
بازی Grid از فیزیک پشتیبانی میکنه یا Devil Mar Cry 4 ????
نقل قول:
دوست عزیز ، چند تا پست قبلی رو مطالعه کنی به تمام سئوال های شما جواب داده شده
لطفا یک مقدار تاپیک رو مطالعه کن :20:
استادان عزیز در ستاپ کردن 8600 جتی برای استفاده از فیزیکش به مشکل برخوردم :41:
درایور 177.92 رو دانلود کردم و نصب کردم
آخرین ورژن فیزیک ایکس رو هم نصب کردن (PhysX_8.09.04_SystemSoftware)
اما در ویندوز ویستا کارت گرافیکی رو غیر فعال نشون میده
ارور ها و پیغامهارو واستون در زیر گذاشتم
ممنون میشم راهنمایی کنید
خب جالب شد !
شما forceware رو نصب نکن ! فقط با درایور PhysX امتحان کن .
اقا روی مادر بورد برای اونهایی که کارت ati دارن برای استفاده از فیزیک انویدیا باید دو تا اسلات pci express برای vga وجود داشته باشه تا بشه یه کارتی که از فیزیک انویدیا پشتیابنی می کنه استفاده کرد درسته؟!یا روی یه اسلات pci معمولی هم میشه(مثل مودم)؟