یکی از ضعف ها دروازه بان ها بودن که خیلی راحت گل میخوردن حتی دروازه بان های سطح بالا...خیلی وقت ها دروازه بان ها با توپ میرفتن توی اوت...این دو مشکل باعث شد که برم و فیفا بازی کنم...نقل قول:
Printable View
یکی از ضعف ها دروازه بان ها بودن که خیلی راحت گل میخوردن حتی دروازه بان های سطح بالا...خیلی وقت ها دروازه بان ها با توپ میرفتن توی اوت...این دو مشکل باعث شد که برم و فیفا بازی کنم...نقل قول:
منظورتو نمیفهمم .......یعنی چی تو ساکر خیلی راحت گل میخورد.
دروازه بان خیلی راحت گل نمیخوره اما به نظر من بیش از حدش میاد جلو.
و.....
موافقمنقل قول:
اگه خواستي ايراداتشو من بگم تا منتطقي تر باشهنقل قول:
در بازيي همچون فوتبال بعضي چيزها بيشتر از گرافيك مد نظر هستندنقل قول:
در اين نسخه گرافيك خوب بوده ولي خود گيم چندان خوب نبود
فوتبال 99 مال PS1 را بازي كردي تا حالا ؟
گرافيكش خوب نيست ولي خودش خوبه
من 6 سال بازي كردم به خاطر اينكه يه چيز ديگه بود
اگه دروازه بان وسط دروازه باشه و یه شوت زمینی نسبتا محکم به وسط دروازه بزنی اونوقت دروازه بان روی زمین میشینه بعدش هم توپ بهش میخوره و میره تو دروازه...بیشتر وقت ها یه همچین چیزی اتفاق میفته...اگه منظورم رو نگرفتی بگو تا برات عکس بزارم:31:نقل قول:
نقل قول:
یعنی شما هم میگین سال درمیون خوب و خراب میشه.
هر بازی ایراداتی داره .
pes2008 چون برای اولین بار از xbox روی pc منتشر شد ایراداتی داره اما گیم پلی خدایی حرف نداره و یه فوتباله واقعی نشون میده.
ما طرفداره pes هستیم همیشه و همیشه و همیشه .
بهترین فوتبالی که تاحالا کونامی منتشر کرده pes2008 بوده .شک نکنید
نقل قول:
چرا امکان داره اما نه همیشگی اصلا منطقی نیست.
نه تنها بازی فوتبال بلکه تو هر بازی ممکنه اتفاقایی رخ بده که واقعی نباشه. اونم خیلی خیلی کم 01.%
اگه میشه 10 تا replay بده تا ببینم.
این 10 رو برا این گفتم که میگی بیشتر وقتها
نه عزیزم !نقل قول:
بهترین فوتبالی که تاحالا کونامی منتشر کرده pes2008 بوده .شک نکنید
اینا همه می دونند که الون99 (فوتبال ژاپنی پلی وان) شاهکاری بی تکرار در تاریخ بازی های فوتبال (چه کونامی و چه ئی ای اسپورت) هست ....
اما 2008 از ساکر 3-4-5-2007 بهتر هست ...
امیدوارم 2009 از همش بهتر باشه و نسل جدید ساکر را ببینیم ... !!!!
باشه برات میزارم ...احتمالا یه کم دیر چون باید pes2008 رو دوباره نصب کنم :5:نقل قول:
تائيد ميشهنقل قول:
منم طرفدار همينمنقل قول:
ولي اين ورژن آخريش خوب نبود
تائيد ميشه بطور شديدنقل قول:
بحث ما در اینجا، بازیهایی هست که روی کامپیوتر اجرا میشن، نه کنسول :46:نقل قول:
ساکر 2007؟ :13: این نسخه کی اومده که ملت بی خبرن؟ :31:نقل قول:
بارها گفته شده، الانم میگم که خوده PES2008 نسل بعد بوده و PES2009 هم ادامه راه اونو میره. :40:نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18:نقل قول:
منظورت از اینکه میگی همه میدونن ؟ کیو میگی
یعنی میگی 99 ps1 از pes2008 بهتر بود...:18:
:18:
به نظر من این حرفو باید تو کتاب رکورهای جهان ثبت کرد.
اگه اشتباه نکنم 3 ماه قبل از انتشار 2008 . البته ساکر 2007 نسخه جدیدی نبود ! بلکه اصلاحی بر ساکر 6 بود .نقل قول:
ساکر 2007؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نسخه کی اومده که ملت بی خبرن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من از نسل جدید Next-gen نبود ! منظورم این بود که ابتکار جدیدی داشته باشه و با قبلیا فرق بکنه ! می بینید که نوشتم نسل جدید .. ، ننوشتم که نسل بعد.نقل قول:
بارها گفته شده، الانم میگم که خوده PES2008 نسل بعد بوده و PES2009 هم ادامه راه اونو میره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره بهتر بودن یه بازی فوتبال را به چه چیزی ببینی !نقل قول:
منظورت از اینکه میگی همه میدونن ؟ کیو میگی
یعنی میگی 99 ps1 از pes2008 بهتر بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من این حرفو باید تو کتاب رکورهای جهان ثبت کرد.
اگه برای شما گرافیک مهم باشه ، 100 البته که 2008 بهتر از همش هست !
اما کسانی که بازی های فوتبال را بازی می کنند به چیزای دیگه ای (مثل گیم پلی - دریبلینگ ....) توجه می کنند و گرافیک در رده های بعدی هست ....
نقل قول:
یه چیزی بهت میگم قول بده به کسی نگی:31:
گیم پلی مهمترین چیز در بازی است و تو ساکر 8 به نظر من تا حالا بهترین گیم پلی بود.
اگه منظورت اینه که گیم پلی ساکر 6 از 8 بهتر بود.............:18:
و اینو ساکر 8 تا حالا بهترین گیم پلی از بازیهای ساکر داره.
فوتبال به اين مهمي را نميدونستي كه اومده ؟نقل قول:
ساکر 2007؟ این نسخه کی اومده که ملت بی خبرن؟
اين عكسو نگاه كن :
به نظر من بهترين فوتبال Pc همينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو:27:
بازى كى مياد ؟
کاملا تائید میشه!!نقل قول:
فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا وقتی که ساکر اون دریبل های بچه گانه و شوت های سر ضرب مزخرف و گزارشگر و لیسانس.... رو درست نکنه مالی نیستش.
به نظر من تو فوتبال اول گیم پلی دوم گیم پلی و سوم گرافیک و چهارم صدا گذاری پنجم لیسانس ششم کریر( مستر لیگ به قول ساکر) باحال که بشه تحملش کرد و منو های جذاب...
درسته !نقل قول:
فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بحث با شما بی نتیجه هست !نقل قول:
یه چیزی بهت میگم قول بده به کسی نگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی مهمترین چیز در بازی است و تو ساکر 8 به نظر من تا حالا بهترین گیم پلی بود.
اگه منظورت اینه که گیم پلی ساکر 6 از 8 بهتر بود............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینو ساکر 8 تا حالا بهترین گیم پلی از بازیهای ساکر داره.
شما همینطوری فقط حرف خودتونو می زنی .... نه دلیلی نه چیزی ! فقط سلیقه ؟ ....
خوب پس از نظرات كاربران تو همين تاپيك هم ثابت ميشه كه Soccer 2008 محصول خوبي از آب درنيومد
من این بازی برای PS2 خریدم تنها فرقی که با ساکر6 داشت این بود که بجای لودینگاش نوشته بود Soccer 2007نقل قول:
نقل قول:
نمیدو نم چرا میگی شکست خورده.
نمیدو نم گیم پلی بازی چه ایرادی داره؟
میشه بیشتر توضیح بدی ......
شایدم می خوای اینو بگی از ساکر 6 بدتر شده آره!
:18::18:
به نظره من هزم pes2008 برا خیلی ها سنگین بود چرا که بازی تو pes2008 از تمام لحاظ تغییر کرد.
ساکر 6 از لحاظ من یه فوتبال فانتزی بود اما ساکر 8 رو به واقعیت پیش رفت
آره. اینو که میدونم. اما این نسخه تغییر یافته قبلی ها هستش و یه محصول مجزا نیست. در مورد نسل جدید هم اشتباه از من بود که تند خوندم! :10:نقل قول:
بالا توضیح دادم :11:نقل قول:
منم تائید میکنم. درسته که خیلی پیشرفت داشته، اما ضعف هایی هم داشت و این ضعف ها بالاخره باید روزی پدیدار میشد. چون سبک بازی به نسل بعد تغییر یافته، بالاخره ضعف هایی هم داره و نمیشه منکرش شد. اما مطمئناً در PES2009 حل خواهد شد. :46:نقل قول:
ولی با همه این اوصاف فروشش به قدر بالا بوده که کونامی قیمتش رو پائین آورد!
گیم پلی هم خوب نبود، اما افتضاح هم نبود دیگه!
چرا بحث دوستانه رو به جنجال میکشونید؟ این دو روز دنیا ارزش نداره، بخدا. :10::11:نقل قول:
تا حدی، آرهنقل قول:
من موندم چرا همه گیر دادن به pes 2008
به نظر من این ورژن ار بقیه ورژنها بهتر بود
اولا شما در 2008شاهد گرافیک HD هستی که تاثیر زیادی در جذابیت بازی داره البته باید سخت افزار مورد نیاز اون را داشته باشی
در مورد pes 6 بگم که اولا دروازه بانان توی اون هم مشکل داشتند و بعضی مواقع اصلا برای توپ نمی پریدند
توی pes 6 چپ و راست از وسط زمین توپ را یک راست می کردم تو گل و عمرا دروازه بان می گرفتش
تیمها به راحتی آب خوردن می بردم حتی در بالاترین درجه سختی و تیمها فاقد تاکتیک و برنامه بودن
طوری شده بود که دیگه سراغ این بازی نمی رفتم و تا اومدن 2008 صبر کردم
شوتها بسیار بد بود ... انگار داری با توپ بادی بازی می کنی و توپها تا مسافت زیادی بالا میرفتن..مثل این که اصلا وزن نداشتن
داوری ها بد بود و خیلی جاها اشتباه می کرد که توی این نسخه کیفیت داوری ها بهتر شده
در ضمن توی این بازی هم مشکلاتی هست که من هم قبول دارم که یکیش بیرون اومدن بیش از حد دروازه بانانه
ولی گل زدن خیلی آسون نیست.... من خودم که بازی میکنم مثلا میلان را برمیدارم و کالاچ که از قدرت توپگیری پایینی برخورداره
میذارم دروازه بان و چندین و چند توپ و موقعیت را از حریف می گیره و به این راحتی ها گل نمی خوره
البته این مشکلاتی که در pes 2008 وجود داره بدلیل تغییر و تحولات است که در این ورژن ایجاد کردند که این خودش هم یک ریسک بوده و باید به کونامی آفرین گفت که جرات این ریسک را داشته که یک تحول عظیم توی بازی ایجاد کنه و ناگفته نماند که کم کم این مشکلات برطرف میشه و دوباره کونامی به اوج بر میگرده و به نظر من این روندی که کونامی پیش گرفته خوبه و باعث میشه که هم این بازی به واقعیت نزدیکتر بشه و هم این که از فیفا عقب نمونه...البته الان رقابت سختی بین این دو شرکت وجود داره که به نفع ما هم هست که باعث میشه کیفیت این دو بازی هر سال بهتر بشه که من امیدوارم کونامی از فیفا جلو بزنه و هر سال نسخه ای بهتر و با کیفیت تری را عرضه کنه.
همه حرفات به جز اون قسمت قرمز تائید میشه. :10:نقل قول:
اتفاقاً توی نسخه های قبلی، چون بازی اشتباهات داوری نداشت، داوران کاملاً دقیق بود. اما توی این نسخه به خاطر جذابیت بازی، اشتباهات داوری رو بهش اضافه کردن. مثلاً واسه من توی آفسایدها خیلی کم اشتباه میکنه. ام توی کرنرها اشتباه میکنه. توی اوت ها که نگو. 98% اوت ها رو چپه اعلام میکنه :27::31:
دوست عزیزنقل قول:
من توی pes 6 سه بار پشت محوطه خطا کردم که همشون را پنالتی گرفت
یا افسایدهایی می گرفت که اصلا افساید نبود
و....................
البته شما داری میگی اشتباهات اوری ولی توی 6 داور ها هم سوتی میدادن
ای وای مثل این که بازم کل کل شد...بابا برید سراغ 2009.نقل قول:
دوست عزیز
من توی pes 6 سه بار پشت محوطه خطا کردم که همشون را پنالتی گرفت
یا افسایدهایی می گرفت که اصلا افساید نبود
و....................
البته شما داری میگی اشتباهات اوری ولی توی 6 داور ها هم سوتی میدادن
این کونامی هم آخر این نمایش زمان و نتیجه بازی رو عوض نکرد.
میشه نمایش زمان و نتیجه رو مثل صحنه های تلویزیونی کرد که مثلا هر 10 دقیقه ظاهر بشه بره و حتی زیر نویسهای بازی رو میشه یکمی مدرن تر کرد.
راستی خبری از کیلومتر شمار دویدن بازیکنان و یا استفاده از سیستم های بی سیم داوری تو این بازی دیده میشه؟
اين محصول كونامي با محصولات قبليش خيلي تفاوت داشت
خيلي پيشرفت كرد ولي بعضي موارد هم خيلي افت كرد
به نظر من اين نسخه يه جورايي ميتونه نسخه آزمايشي هم باشه
بعد كه 2009 اومد اونوقت فكر كنم يه شاهكار از آب در بياد
خوبيش اينه كه بعد از بازيهاي يورو 2008 مياد واسه همين آخرين آپديتها رو تيمها انجام ميشه
هنوز که این بازی نیومده انقدر میاین تو این تاپیک پست میدید!!!!
به نظر من pes 2008 عالی بود فقط چند مشکل جزیی داشت که امیدوارم تو pes 2009 حل بشه .
1-رنگ چمن که زرد بود (مثل اینکه تو 2009 حل شده )
2-تور دروازه که مثل ژله بود
3-لیسانس تیم ها
4-بی احساس بودن بازیکن ها نسبت به هم مثلا در هنگام شادی بعد از گل
دوستان خواهشا درباره pes 2009 بحث کنید
و دیگه از pes 2008 هیچی نگید
من شنیدم که پرتاب اوتهای متنوعی پیدا کرده
یعنی اگر با ربرتو کارلوس محکم پرتاپ کنی تا دم دروازه هم میره
یعنی قدرت پرتاپ اوت را نیز برای هر بازیکن در نظر گرفتن
که به نظر من خیلی عالی میشه
نقل قول:
100 تایید میشه
جناب کرسپو قبول کن داوری و هوش داور نسبت به ساکر 6 خیلی بهتر شده اما هنوز مشکلاتی داره مثلا بعضی تکلها که انگار میزنه زیر پای بازیکن و باید خطا بگیره البته اینو بگم شاید از دید ما خطا باشه من خودم خیلی صحنه هارو replay زدم دیدم .بعضیهاش نظر من خطا بود و بضیهاش خطا نبود
موقعی از نزدیک نگاه می کنی بهتر متوجه میشی.
موضوع دیگه برا ی داور اوت است که میگی اکثر مواقع اشتباه میگیره اینو هم میگم برو reply ببین و دقت کن من تا حالا هر چی دیدم تو replay که اهسته نشون میده میبینم حق با داور بوده .
یه جورایی اشتباه دیده تو حرکتای سریع.
.................................................. ....................
البته این مشکلاتی که در pes 2008 وجود داره بدلیل تغییر و تحولات است که در این ورژن ایجاد کردند که این خودش هم یک ریسک بوده و باید به کونامی آفرین گفت که جرات این ریسک را داشته که یک تحول عظیم توی بازی ایجاد کنه و ناگفته نماند که کم کم این مشکلات برطرف میشه و دوباره کونامی به اوج بر میگرده و به نظر من این روندی که کونامی پیش گرفته خوبه و باعث میشه که هم این بازی به واقعیت نزدیکتر بشه و هم این که از فیفا عقب نمونه...البته الان رقابت سختی بین این دو شرکت وجود داره که به نفع ما هم هست که باعث میشه کیفیت این دو بازی هر سال بهتر بشه که من امیدوارم کونامی از فیفا جلو بزنه و هر سال نسخه ای بهتر و با کیفیت تری را عرضه کنه.[/QUOTE]
.....................
به مهمترین نکته در مورد ساکر 8 اشاره کردی.:10:
اینارو واقعا قبول دارم مرسی
در جواب یکی از دوستان در مورد تور دروازه باید بگم واقعیترین توره که تا به حال دیدم اینو با تور فیفا مقایسه کن که مثل یه دیواره که وقتی توپ بهش میخوره بر میگرده.
این آقا یاسر هم حرفای قشنگی زده بود......در مورد کیلومتر شمار بازیکنان و ....
هزم ساکر 8 برا خیلیا سنگین بود.
و تاکید میکنم بهترین بازی ساکر تا حالا ساکر 8 بوده.
به امید موفقیت کونامی
از سیستم pes 09 مورد نیازه خبری ندارین؟؟؟
1- آره. ظاهراً بهتر شده.نقل قول:
2- زیاد جالب نبود و حق با شماست.
3- این لایسنس هم شده یه معظل واسه کونامی! توی لایسنس با اینکه از فیفا متنفرم، باید اعتراف کنم که حالا حالا ها فیفا از کونامی جلوتره و اونم به خاطر این هست که مستقیماً تحت نظر فیفا هستش.
4- اینم حق با شماست.
ما بحث نمی کنیم، بلکه مقایسه می کنیم! :8:نقل قول:
اگر روی این هم کار کرده باشن، واقعاً محشره. :10:
دوست عزیز، من که قبلاً گفته بودم این نسخه رو از نسخه قبلی به دید یه بازیکن واقعاً بیشتر دوست دارم. اما اگر از دید یه ادیتور بخوام نیگاه کنم واقعاً ضعف داره و این ضعف هم کاملاً طبیعی هستش چون سبک بازی عوض شده و بالاهره یه روزی باید این ریسک انجام میشد!نقل قول:
.................................................. ....................
خوب منم، که همونا رو گفته بودم!!! :18:نقل قول:
اتفاقاً تورها خیلی توی این نسخه بد بود. این بدی به حدی بود که یکی از ادیتورهای حرفه ای این بازی در خارج که دقیقاً اسمشو یادم نیست واسه این کار کلی وقت صرف کرده و تکسچر تورها رو عوض کرده. به ضم یک پلیر اینا واقعاً عالی هستن!نقل قول:
حیف که کونامی صدای مارو نمی شنوه!نقل قول:
لطفاً دیگه کل کل رو ادامه ندین.نقل قول:
به طور قطع هیچ وقت نمیشه هیچ چیزی رو همیشه بهتر دونست. چون همیشه از نسخه قبلی بهتر و از نسخه بعدی ضعیفتر خواهد بود! و الا دلیل نداره که بیان سری جدید رو طراحی کنن!
بچه هاي كه ميگند بحث نكنيم
من موافقم
ولي قصد ما بحثهاي بيخودي نيست كه
الان Pes2009 نيومده و معلوم هم نيست كه كي بياد
پس كمي راجب ايرادات Pes2008 بگيم و اينكه 2009 چجوري باشه بهتر خواهد بود، به نظر من ايرادي نداره
PES 08 رو ول کنید
شتر دیدید ندیدید ! :31:
هر کس موافق هست بگه !
دوستان من نميدونم چرا تو pes 2008 جشنهاي قهرماني همه يك جورن
تو هر جامي كه قهرمان بشي يه جور شادماني ميكنن واين خيلي تكراري ميشه
اميد وارم تو سري اينده اين بازي روي جشنهاي قهرماني بيشتر كار بشه شما فكر كن چقدر قشنگ ميشد بعد از جشن قهرماني تصاويري خلاصه از بازيهاي تيمت رو نشون بدن اهداي جوايز بهترين بازيكنا وغيره ونشون بدن و....
----------------
مخصوصا تیم ایران که تو هر ورژن آپدیت میشه و آدم کف میکنه هر ورژن هم اسماشون آپدیت میشه یعنی دایی میشه داهوآ یا همچین کریمی میشه کبالی میرزاپور میشه میاندا !نقل قول:
خوبيش اينه كه بعد از بازيهاي يورو 2008 مياد واسه همين آخرين آپديتها رو تيمها انجام ميشه
این مشکلات همه از صدقه سری فدراسیون گرامی هستش. چون فدراسیون در همه دوره ها کمال همکاری رو با کونامی داره!!!!!! :31::41::41::41::41::41::19::13:نقل قول: