با تشكر از vtn54 عزيز.
لازم به ذكر است كه مدت اعتبار كدي كه از اين روش دريافت ميگردد 6 ماه ميباشد نه 1 سال.
Printable View
با تشكر از vtn54 عزيز.
لازم به ذكر است كه مدت اعتبار كدي كه از اين روش دريافت ميگردد 6 ماه ميباشد نه 1 سال.
آره 6 ماهه هست
قبلا گرفته بودم
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اساتید چه طوری میشه از آپدیت Spy Sweeper بک آپ گرفت
آقا كسي آخرين ورژن اين آنتي ويروس رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام بدونم از ESET سبكتره موقعي كه نصب ميشه رو سيستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لينك دانلود آخرين ورژن رو با كرك يا سريالي كه بشه آپديتها رو هم گرفت برام بذاريد ممنون ميشم .
البته اين تاپيك صرفا به محصول آنتي اسپايور اين كمپاني اختصاص داره.نقل قول:
آنتي ويروس اين محصول كارايي چنداني نداره و اصلا توصيه نميشه امنيت سيستم خود را به آنتي ويروس اين محصول بسپاريد.كم اينكه محصول آنتي اسپايور اين كمپاني نيز در آخرين تستهاي انجام شده با وجود نام پرآوازه آن جايگاه خوبي را كسب نكرد.
نحوه ی کرک کردن ورژن 6.1 ش چطوره :( تو نصبشم سریال نمیخواد تو برنامم خبری نیست!!
سلام
دوستان میخواستم در مورد قدرتش بپرسم و شما از 1تا10 چه نمره ای رو بهش میدین شناسایی اون اپدیت سازگاری با اینترنت سیکیوریتی اگر توضیح بدید ممنون میشم چون میخوام امتحانش کنم به راهنمایی نیاز دارم میخوام بدونم واقعا بدرد بخور هست یا نه؟:11:
بچه ها من امروز این webroot رو نصب کردم.بچه ها کد اکتیوی که خودِ سایتش داده 15 روزه است،بعد از 15 روز چطور اکتیوش کنم؟
کسی راجع به قابلیت های این آنتی ویروس میدونه؟؟آخه فقط 6 مگابایته!یعنی بقیه شرکتا سرشون درد میکنه که 300 مگابایت آنتی ویروسشونه؟نکنه الکی باشه و توانمندی نداشته باشه؟در کنارش نیاز هست که یه آنتی ویروس دیگه هم روی سیستمم نصب کنم؟کلا من هرچی آنتی ویروس نصب کردم به هرچی پچِ نرم افزاریه روی سیستمم گیر میده،g data حتی به internet download manager من هم گیر داد و میخواست پاکش کنه!اونا اشتباه میکنند یا واقعا این پچ ها همشون malware اند؟
وب روت را میتونی لایسنس براش بخرینقل قول:
در موردش : از کلود ( دیتابیس ابری استفاده میکنه در واقع بدون اینترنت هیچی نیست )
قدرت حفاظت عالی ای نداره ولی خوبه
گیر به کرک ها در اکثر آنتی ویروس ها هست و این بخاطر کپی رایت و در بعضی مواقع کد های مخرب داخل کرک ها هست
بهترین کار هم قرار دادن در لیست سفید نرم افزار هست
موفق باشید
سلام
مقایسه محصولات مختلف Webroot :
Webroot® SecureAnywhere™ Complete Webroot® SecureAnywhere™ Internet Security Plus Webroot® SecureAnywhere™ Antivirus DEVICE AND PLATFORM SUPPORT Yes
Yes
Yes One license protects your PC or Mac Yes Yes Yes Windows 8 compatible Yes
Yes
No Protects smartphones and tablets THREAT PROTECTION Yes
Yes Yes
Blocks viruses, spyware, rootkits, and other threats Yes Yes Yes Scans for threats in less than two minutes Yes Yes Yes Continually updates itself so it's always current – no reboots required Yes Yes Yes Identifies unsafe links and search results before you click Yes Yes Yes Prevents malicious programs from changing your settings Yes Yes Yes Firewall and network connection monitor IDENTITY PROTECTION Yes
Yes Yes
Identity Shield watches shopping and banking sites Yes Yes Yes Blocks phishing attacks Yes Yes No
Encrypts usernames, passwords, and credit card numbers Yes Yes No Syncs passwords between your devices Yes
No
No Wipes away all traces of online activity Yes No No Makes deleted files unrecoverable SYSTEM AND FILE PROTECTION 25GB
No No
Backs up your files online automatically Yes No No Synchronizes files across all your devices Yes No No Diagnoses slowdowns and security vulnerabilities MOBILE DEVICE PROTECTION Yes Yes
No Protects your Android™ and Apple iOS™ devices Yes Yes No Scans all apps and downloads automatically Yes Yes No Locates, locks or wipes your smartphone or tablet if lost or stolen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدرت 6 از 10نقل قول:
به نظر من زیاد سبک نیست که میگند ؛ ناد 32 سبک تره
سازگاریش را هم من تست نکردم
یکی دو بار نصب کردم که حذفش اعصابم را خورده کرده و به هیچ صراطی مستقیم نشده
باید تست کنید خالی از لطف نیست در کل
سلام
Webroot SecureAnywhere Antivirus مشتمل بر Webroot AntiVirus و Spy Sweeper می باشد.
برخی از قابلیتهای Webroot :
Windows 8 compatible
Blocks viruses, Trojans, spyware, rootkits, and other malware threats
Scans your entire PC in about two minutes
Stops unknown threats based on suspicious behavior
Continually updates itself so it’s always current and you don’t have to download updates
Prevents malicious programs from changing your security settings
Identity Shield watches shopping and banking sites
Firewall and network connection monitor
Blocks phishing attacks
Runs scans automatically or schedules them to run whenever you want
شما میتونید نسخه آزمایشی 180 روزه Webroot SecureAnywhere را از لینک زیر دانلود کنید،اونم با حجم کمتر از یک مگابایت !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://anywhere.webrootcloudav.com/zerol/wsafbmpav.exe
استفاده از برنامه Webroot SecureAnywhere Complete را چگونه ارزیابی میکنید؟ایا امنیت مناسبی دارد؟
توضیحی در مورد برنامه:
یک برنامه بسیار قدرتمند و کم حجم در زمینه محافظت از کامپیوتر , تلفن های همراه و دیگر دستگاه های جانبی می باشد. شما با کمک این برنامه براحتی می توانید سیستم خود را در برابر تمامی حملات احتمالی ایمن کنید. این برنامه می تواند تمامی اطلاعات مربوط به کلمات عبور , کارتهای اعتباری و دیگر فایلهای محرمانه شما را کدگذاری کند و به این ترتیب دسترسی هکران و افراد سودجو را از سیستم شما کوتاه کند. البته تمامی قابلیت های این برنامه به همین جا ختم نمی شود. این برنامه با در اختیار داشتن فایروال و سیستم مانیتورینگ اتصال شبکه قادر به بلوک کردن ویروس ها، تروجان ها، جاسوس افزارها، روت کیت ها، و تهدیدات امنیتی دیگر می باشد که می تواند کامپیوتر شما را در حدود دو دقیقه اسکن کرده و تهدیدات ناشناخته را بر اساس رفتار مشکوک آن ها متوقف کند. همچنین بلوک وب سایت های مضر و توقف تماس های ناخواسته و پیام های متنی در گوشی های آندروید، تضمین امنیت معاملات آنلاین و اطلاعات مالی برای خرید امن تر و بانکداری در کامپیوتر و تلفن های همراه، بکاپ خودکار فایل ها تا ۳۰ گیگابایت فضای ذخیره سازی آنلاین و هماهنگ سازی فایل ها و پسوردها در رایانه شخصی و دستگاه های تلفن همراه شما و امکان حذف فایل های شما بدون امکان بازیابی از دیگر مواردی است که ادر اختیار کاربران خود قرار می دهد.منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Webroot SecureAnywhere Complete 2013 8.0.2.14 Multilingual
کد:http://ul.to/w0rjvek1
سلام
توی سایتایه مقایسه این انتی ویروسو قدرتشو زیاد زده
نسخه کرک نصب کنیم بدرد میهوره ؟یا کی واسش پیدا میشه
سلامنقل قول:
اگر به لینک زیر یه نگاهی بندازید میفهمید که نیاز چندانی به نسخه کرک شده(کامل) نیست:
نسخه فری که نداره ! مگه داره ؟نقل قول:
راستی از لحاظ درگیری سیستم چطوره ؟کم مصرف هست مثل نود و اینکه قوی و رابط کاربری خوبی داره؟
Free نداره.همون 180 روزه که با یه ایمیل تمدید میشه.نقل قول:
از نظر مصرف منابع واقعا کم نظیره.رابط کاربری مناسب و منظمی داره.البته بهتره خودتون ظاهرش رو ببینید.
یه سندباکس جالب هم داره که قابل تنظیمه و رخدادها رو گزارش میده.
مقایسه Webroot و Microsoft در مصرف منابع:
1.همه نسخه هاش 180 روزه داره ؟نقل قول:
2.من رفتم سایتش 14 روزس
3.الان اویرا نصبیدم سرعتمو گرفته اواستم نصبیدم اما کمتر از اویرا میگرفت نود از همه کمتر میگرفت شما اینو مگی نصب کنم ؟
چند تا پست بالاتر من یه لینک دانلود ذاشتم که اون 180 روزه است.نقل قول:
شما مشخصات سیستم خودتون رو تو تاپیک زیر بیان کنید.چون انتخابهای بهتری هم وجود دارن:
1.منظورتون اینه همون کد 14 روزرو به اون بدیم 180 روزه میشه ؟ چون اونی که شما هم دادی نیاز به کد داشت برای اینستالنقل قول:
2.راستی چرا اینقدر حجمش کمه؟
3.این انتی ویروس مطمیینی هست با این حجم کم؟
این به یه کرک گیر بده همون لحظه پاکش میکنه یا میپرسه موقع پاکیدن؟
1-من از اون لینک دانلود کردم.بعد از نصب یه ایمیل ازم گرفت و 180 روز فعال شد.هیچ سریالی هم وارد نکردم!
(اون لینک هم ظاهرا از این لینکهای فیسبوکی بوده)
2-یک عاملش اینه که از دیتابیس ابری استفاده میکنه.
3-بهتره فعلا به عنوان آنتی ویروس اصلی ازش استفاده نکنید.
تو تست Real World امتیازش جالب نیست.همچنین تعداد کاربراش کمه و در نتیجه فیدبک های کمی ازش موجوده.
در مورد پاک کردن فایلها تا اونجا که بنده متوجه شدم همه رو قرنطینه میکنه.یعنی شما در نهایت چیزی رو از دست نمیدید.
اون لینک شمارم دان کردم حجمشم یکیه با لینک های خود سایتش اما من ایمیلی که برام فعال کرد 14 روزس 2.اها پس همیشه اینترنت باید باشه و سرعتمونم میگیره 3.پس یه چی تو مایه های هیتمن و پاندا ابری هستش؟ داداش من دیگه دیونه شدم همرو تست کردم :D سرعت سیستمم کمه نود بهترین بود اواستو به نظرم نصب کنم بهتره راستی شما میگی اواست فری + یه فایروال دیگه سرعتمو بیشتر کم کینه یا اواست دارای فایروال دارنقل قول:
عجیبه! شما یه بار Webroot رو پاک کنید و دوباره از این لینک دانلودش کنید.>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم لینکو اشتباهی داده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصرف اینترنتش زیاد نیست.یه سری از امضاها رو هم ذخیره میکنه برای اسکن آفلاین.
همون ESET که خیلی خوبه.
مطمئنا سوئیت کامل آواست سریع تره.
پاکیدم کلا :D از روی اون برنامه برای ایمیل ثبت نام کنیم؟ کلا بیخیال شدیم گفتید یجوریه الان اواست اینترنت سکورتی ریختم بعد نیست سرعتمو یکم گرفته اما جالبه انتی ویروسش برای اواستم از این تبلیغاتیا لایسنس دارید؟>
سلام
آوست رو با سریال راحت میشه فعال کرد.اگه لینک فیسبوکی پیدا کردم حتما تو تاپیکش معرفی میکنم.
موفق باشید
این برنامه با اینترنت سیکیوریتی ومودو تداخل داره یا خیر ؟..
سلام
كيجن اين انتي ويروس مورد نيازه:
webroot secureAnywhere complete v.8.0.2.127
چند روز پیش یک پک ویروس دانلود کردم و ویروس ها رو اجرا کردم تا میزان قدرت وب روت رو ببینم از اون پک 48 تایی فقط یک ویروس تونست سیستم رو آلوده کنه بقیه ویروس ها یا در هنگام اسکن یا در وقت اجرا شناسایی شدند
اما بعد از آلودگی چه باید کرد؟ناامید نشید
1.وب روت رو باز کنید
2.بر روی System Tools کلیک کنید و بعد بر روی System Control کلیک کنید
3.Start رو بزنید
4.برنامه های مشکوک رو کنترل کنید برنامه هایی که در حال Monitor هستندمعمولا ویروس ها از این آدرس ها در حال اجرا هستند: %Programdata%, %appdata% or %temp%
به عنوان مثال:
می تونید برای اطمینان فایل رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید
C:\Documents and Settings\All Users\Application data\xjspw2r\xjspw2r.exe
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\ApplicationData\dim.exe
C:\Programdata\Privacy.exe
حالا اگه مطمئن شدید که فایل مورد نظر ویروس هست 2 راه پیش رو دارید یا ویروس رو از همون قسمت contorl active processes بلاک کنید ویا اون رو به طور کامل حذف کنید
اگه راه دوم رو انتخاب کردید باید این مراحل رو انجام بدید
1.به قسمت pc security و بعد Quarantine برید
2.در بخش antimalware tools روی view tools کلیک کنید
3.در پنجره باز شده در قسمت manual threat removal روی select a file کلیک کنید
4.ویروس رو انتخاب کنید
حالا وب روت شروع به اسکن می کند
در نمونه ای که من تست کردم وب روت خود پروسس ویروس، فایلی که من اون رو اجرا کردم ،کلید های رجیستری و بخش استارت آپ رو پاکسازی کرد
اگر ویروس taks manager و یا قسمت های دیگر سیستم رو دچار مشکل کرده بود در همون قسمت antimalware tools می تونید مشکل رو بر طرف کنید
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما فقط از وبروت استفاده میکنید؟
یا وبروت رو در کنار سایر محصولات ازش بهره میبرید؟
سپاس
سلامنقل قول:
من فقط از وب روت استفاده می کنم
نسخه جدید هم اومده می تونید دانلود کنید
اون اکانت homayoon20 هم مال منه :n02:
سلامنقل قول:
بله میدونم ما با تمام نیروهای نفوذی خود رد شما تو بیشتر انجمن های به نام نرم افزاری با ایدی homayoon زده ایم:n02:
ولی خداییش مطمئنی این وبروت در حالت افلاین میتونی مثلا اگه فلشی یا .....بزنی به جون سیستم ازت محافظت میکنه؟؟
منم به قدرتش وقتی تو نت باشیم اگاهم ولی حالت افلاین ....!! نکنه شما ویندوزتون سفارشیه:n26:
سلامنقل قول:
در حالت آفلاین خیلی کارایی نداره هر چند بی دفاع هم نیست و برنامه هایی که اجرا می شند رو تحت نظر داره کلا به درد کسانی میخوره که همیشه آنلاین هستند در حالت آفلاین می تونید به رفتار شناسی و هوش مصنوعیش تکیه کنید اما اگه مخربی اجرا شد چون وب روت اون رو در حالت مانیتور قرار می ده وقتی دوباره آنلاین شدید تغییراتی که مخرب انجام داده رو به حالت اول بر می گردونه
Webroot Secure Anywhere 2014 free 6 monthاگر 180 روز فعال نشد میتونید از لینک زیر سریال بگیرین
http://www.webroot.com/customerSupport/broncosTrial.php
سری جدید محصولات شرکت Webroot که در حال حاضر بزرگترین کمپانی امنیت خصوصی آمریکا می باشد دارای حجم بسیار کم نصب ، استفاده بسیار کم از منابع سیستم ، سرعت اسکن فوق العاده بالا ، استفاده از برترین تکنولوژی های حفاظتی PREVX و تکنولوژی های امنیت ابری ( Cloud Security ) می باشد .
قابل ذکر است شرکت وب روت در نسخه های قبلی بجزء استفاده از تکنولوژی های حفاظتی خود از تکنولوژی موتور ویروس یاب شرکت Sophos نیز بهره می برد .
نسل جدید محصولات شرکت وب روت ( WEBROOT ) با نام تجاری Webroot Secure AnyWhere ارائه شده است و بجزء حفاظت از رایانه های ویندوزی از گوشی های موبایل اندروید ( Android ) و iOS اپل نیز محافظت می نماید .
محصولات کمپانی وب روت ( Webroot ) بعد از محصولات شرکتهای Symantec , Trend Micro و McAfee ، پرفروشترین و معتبرترین محصولات امنیتی و ضد ویروس در آمریکا می باشند .
ویژگی های Webroot SecureAnywhere Complete :
-حجم کامل فایل نصب = بسیار اندک و زیر ۱ مگابایت
- حفاظت در برابر انواع ویروسها ، بدافزارها ، مالورها ، روت کیتها ، هرزنامه ها ( ایمیلهای آلوده ) ، نرم افزارهای جعلی ، هکرها ، بوت نتها و دیگر تهدیدات .
- مدیریت پسوردها
- 6 تا 30 گیگابایت فضای آنلاین امن وب برای پشتیبان گیری با قابلیت اشتراک گذاری و همخوانی اطلاعات و دسترسی از هر نقطه .
- شناسایی براساس رفتار شناسی
- بهینه سازی سیستم و پاکسازی تمام نشانه های اعمال آنلاین
- حفاظت پیشرفته هنگام خریدهای اینترنتی و استفاده از اینترنت بانک
- حفاظت از گوشی های موبایل اندروید و تجهیزات iOS شرکت اپل
- نصب بسیار آسان (نصب با ۱ کلیک)
- مدیریت منابع سیستم
- سرعت اسکن بالا
-استفاده آسان
-استفاده بسیار بسیار کم از منابع سیستم ( کمتر از ۱% CPU و ۳ مگابایت RAM)حفاظت بالادرنگ در هر ۲ حالت آنلاین و آفلاین با استفاده از برترین تکنولوژی های رفتار شناسی و کلود . ویژگی های امنیتی منحصر بفرد . >اعتبار برند کمپانی وب روت ( بزرگترین شرکت خصوصی آمریکایی سازنده آنتی ویروس)
دوستانیکه قبلا از نرم افزار کرک شده ی PrevX استفاده کردن در جریان اند که با حجم setup حدود 1 مگابایت چه توانمندی داشت!
برنامه ای بود که بسادگی کنار Internet Security یا Anti-Virus شما نصب میشد و هردو بدون مشکل کار خودشونو انجام میدادند؛
ضمن اینکه شما از انواع Keylogger ها در بیش از 98% موارد مصون میموندید(عینا رقم گزارش یکی از مقایسه ها رو گفتم؛ این رقم برای Zemana AntiLogger بین 60-70% بود!!!)
ضمنا PrevX مثل Hitman Pro الزاما اتصال اینترنت جز زمان فعالسازی نیاز نداشت
و دریافت آپدیت هم بسیار به ندرت اتفاق میفتاد(آپدیت ~ ارتقای ورژن)
تمام ویژگهای بالا در محصول جدیدی که Webroot بیرون داده تماما بهینه شده اند!!!
+سرعت اسکن بطور شگفت انگیزی رفته بالا
+حجم نصب از حدود 1 مگابایت اومده رسیده به 600 کیلو بایت!!
+بیسار سبکتر روی سیستم عمل میکند و اصلا کاربر متوجه عملکردش نمیشه!
این نکته رو کافیه در نظر بگیرید تا به عمق خفن بودن این نرم افزار ریزه-میزه امنیتی پی میبرید!! (اگر درنظر بگیریم که توانمندی فاکتوریست اساسی برای تعیین نرخ)
"مفایسه قیمت لایسنسهای یکساله نرم افزارهای معروف امنیتی دنیا"
Kaspersky Internet Security 2012 برای 3 رایانه: 80 دلار
Norton Internet Security 2012 برای 3 رایانه: 70 دلار
Bitdefender Internet Security 2012 برای 3 رایانه: 40 دلار
Webroot Internet Security Essentials که کاملترین بسته امنیتی شرکت Webroot بود تا دیروز_برای 3 رایانه: 50 دلار
و اما...
Webroot SecureAnywhere Complete با اون قد و سایزش که اندازه ی یه فایل MP3 هم نیست برای 3 رایانه: 80 دلار !!!
Webroot ادعا کرده که این محصول 4برابر سریعتر از NORTON عمل میکند!!
Webroot پیش از ارائه Secure Anywhere , از موتور ضد ویروس Sophos بهره می برد.بسیاری از کارشناسان ارائه محصولات آنتی ویروسی مانند Webroot Secure Anywhere توسط این کمپانی را قماری بزرگ دانستند.
Flame را ماهر شناسایی کرده یا Webroot ؟
دقیقآ به همین خاطر بود که شرکت روسی کسپرسکی و شرکای تبلیغاتیش با همکاری چند شرکت دیگر با انتشار دهها گزارش مخدوش درباره ویروسهایی که هیچ کدامشان را خودشان شناسایی نکرده بودند ( مانند فلیم ، مینی فلیم و غیره ) سعی نمودند تا فضای تبلیغاتی و رسانه ای را به صورتی تغییر دهند تا نامی از غولهای آنتی ویروس و مخصوصآ وب روت دیده نشود . غافل از اینکه وب روت شرکت کوچک و تازه به دوران رسیده ای نیست که با این کارها بتوان جلوی پیشرفتش را گرفت . Webroot یکی از شرکای شرکت بزرگ سیسکو سیستمز است و شرکتهایی مانند Cisco systems , F5 Network و Corero Network Security و Insight Cloud از تکنولوژی های این کمپانی بین المللی در محصولات خود استفاده می نمایند .
البته زمانی هم که وب روت از موتور ضد ویروس سوفوس بهره می برد به عنوان یکی از برندهای معتبر آنتی ویروس دنیا ، مخصوصآ با عنوان بهترین ضد جاسوس افزار ( Webroot Anti-Spyware ) شناخته می شده است و حتمآ بسیاری از کاربران ایرانی با آن آشنایی دارند .البته این محصول دیگر تولید و پشتیبانی نمی شود و آنتی ویروسهای حال حاضر شرکت وب روت قابلیت شناسایی و مقابله با همه انواع تهدیدات و از جمله جاسوس افزارها را دارند . بهر شکل در تمام تستهای AV-TEST , AV-Comparatives و PASSMARK، آنتی ویروسهای وب روت بجزء کسب نتایج عالی در بخش حفاظت ( Protection ) ، موفق شده اند با فاصله بسیاری از دیگر رقبا همواره عنوان سبکترین و سریعترین ضد ویروس دنیا را به خود اختصاص دهند .
با رفتن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توانید اکانت تست را در ایمیل خود دریافت نمائید.(اکانت ۱۴ روزه رایگان)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- With an average customer rating of 4.8 Out of 5.0
دوستان اين محصول با كومودو اينترنت سيكيوريتي سازگار هست يا خير ؟ سپاس :)
آقا سوال!!!
1-این محصول با این حجمه کم چطور میتونه این همه کار بکنه؟
2-از حجم اینترنت در لحظه استفاده میکنه؟ حجم نت زود تموم نکنه؟
ممنون.
سلام دوستان
من با این وب روت قبلا کار کردم اما حالا انگارر زمان تستش هم کمتر کرده..شما درحال حاضر چطور استقاده میکنید؟
از کجا میتونم اینو بخرم؟
ممنون از راهنمایتون
سلام دوستان
من با این وب روت قبلا کار کردم اما حالا انگارر زمان تستش هم کمتر کرده..شما درحال حاضر چطور استقاده میکنید؟
از کجا میتونم اینو بخرم؟
ممنون از راهنمایتون