نه برای قشنگی نیست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و کاربردهایی هم داره؛ ولی همونطور که گفتم بطور ساده توی اورکلاک کارت گرافیک تاثیر بخصوصی نداره...نقل قول:
Printable View
نه برای قشنگی نیست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و کاربردهایی هم داره؛ ولی همونطور که گفتم بطور ساده توی اورکلاک کارت گرافیک تاثیر بخصوصی نداره...نقل قول:
سلام یاسر جاننقل قول:
یه سوالی هم من داشتم
منظور از بردهای که اورکلاک شودن چیه؟:13:
یعنی این که یه بردی به نام
4870
که در حالت پیش فرض
GPU clock 750
va
memory 900
در حالت اورکلاک کارت
میشه
GPU clock 850
va
memory 1300
?
خوب این رو که می شه به صورت دستی هم انجام داد
یعنی به خاطره این که افزایش قیمت دارند؟( البته فکر نکونم به خاطره این دلیلی باشه)
می تونید کمی توضیح بدید
ممنون می شم:11:
دقیقا همین طور هست. و هیچ امکاناتی نسبت به برندهای مرجع ندارند.نقل قول:
سلام یاسر جان
یه سوالی هم من داشتم
منظور از بردهای که اورکلاک شودن چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این که یه بردی به نام
4870
که در حالت پیش فرض
GPU clock 750
va
memory 900
در حالت اورکلاک کارت
میشه
GPU clock 850
va
memory 1300
?
خوب این رو که می شه به صورت دستی هم انجام داد
یعنی به خاطره این که افزایش قیمت دارند؟( البته فکر نکونم به خاطره این دلیلی باشه)
می تونید کمی توضیح بدید
ممنون می شم
آره به صورت دستی هم میشه انجام داد ولی کارت های اورکلاک شده اول امکان داره خنک کنندگی شون فرق کنه و مهمتر ولتاژ بالاتری برای مموری و gpu داشته باشن که بیشتر میشه اورکلاک کرد و شاید نیاز به عوض کردن بایوس هم نباشه که این خیلی مهمه...نقل قول:
نه به نظرم یکی نیست .چون برند هایی که برای انودیا کارت میزنن معمولا از برد های مختلف...خنک کنندگی متفاوت... تکنولوژی های خود اون برند که روی کارت پیاده میشه و... استفاده میکنن که روی کیفیت و کارایی گرافیک تاثیر زیادی میزاره...نقل قول:
نقل قول:
این به همین دلیله که انویدیا جی پی یو های خودشو میفروشه مثل ای تی آی برروی برد نصب نمیکنه و بعد بفروشه
این نکته را هم در مورد اورکلاکینگ کارت ها بگم مخصوصاً در انویدیا
کارت های انویدیا که توسط خود کارخانه تولید میشوند با اورکلاک دستی شما خیلی تفاوت داره
در کارت هایی که شرکت سازنده اورکلاک میکنه هم فن و سینک های حرفه ای نصب شده هم برنامه ریزی بایوسش مقداری متفاوت هست
مارک رم ها ممکنه فرق کنه و برد های حرفه تر با مقاومت کمتر استفاده میشه
دیود ها ، کنترلر ها ، خازن های بهتری استفاده میشه و ...
یعنی شما اگر یک کارت اورکلاک شده خریداری کنید باز مینونید اونو دستی اورکلاک کنید و به کلاکی برسید که هسچوقت کارت معمولی رو دستی نمیتونید به اون برسونید
پس بهتره کارت اورکلاک شده بخرید (مخصوصاً در کارت های انویدیا)
سلام. البته شاید این جا برای بحث کردن برای اورکلاک مناسب نباشه ولی باید بگم که با قسمت اول حرف شما موافقم ، ولی خرید یک کارت اورکلاک شده برای کسی که می خواد اورکلاک کنه توصیه نمی شه ، چون هسته ی هر کارتی یک ظرفیتی داره و بیش از اون اورکلاک نمی شه ، و این دیگه به جنس قطعات کارت بستگی نداره.(مثلأ کارت8800gt فوقش تا 725 مگاهرتز اورکلاک بشه و چه کارت معمولی بگیرید ، چه کارت اورکلاک شده، اخرش همینه.)نقل قول:
و به نظر من برای خرید یک کارت مخصوص اورکلاک، باید به برند سازنده اش توجه کرد.که مهم ترین چیزه.
حتی بعضی از سازنده ها که کارشون ساختن کارت گرافیک از قطعاتی با ظرفیت بالا تر استفاده می کند. (مثلأ یک قطعه ی حافظه می تونه در فرکانس 1950 مگاهرتز کارکنه،ولی بنا به صلاح دید سازنده در فرکانس 1800 کار می کنه)
با حرف شما موافق نیستم !نقل قول:
یعنی شما اگر یک کارت اورکلاک شده خریداری کنید باز مینونید اونو دستی اورکلاک کنید و به کلاکی برسید که هسچوقت کارت معمولی رو دستی نمیتونید به اون برسونید
پس بهتره کارت اورکلاک شده بخرید (مخصوصاً در کارت های انویدیا)
چون میشه با تعویض بایوس اون کارت اورکلاک نشده با بایوس کارت اورکلاک شده و کمی دستکاری در خنک کنندگی گرافیک مثل قرار دادن فن و ... میتونید بر روی اون باز هم اورکلاک کنید !
برای مثال کارت من 8800GTX Asus هست که با بایوس EVGA 8800GTX SuperOverclocked عوض شده و روش هم اور کردم ! فقط مشکل دما دارم که با تهویه مناسب حل شده !
سلام.نقل قول:
پس با من موافقی:31::10::27::5::8:
در ضمن یادم رفت که بگم که اگر کسی می خواد کارتش رو خیلی اورکلاک کنه بهتره که از خنک کننده ابی استفاده کنه، چون تأثیرش خیلی بیشتره.:21:
نقل قول:
بنده حرف شما را قبول ندارم دوست عزیز
به عنوان مثال در باره کارت 8800GT
چی پی یو کلاک استوک : 600مگاهرتز
مموری کلاک استوک : 900مگاهرتز
در کارت اورکلاک شده EVGA e-GeForce 8800 GT Akimbo
جی پی یو کلاک : 720 مگاهرتز
مموری کلاک : 1000مگاهرتز
همین کارت در حالم اورکلاک دستی :
جی پی یو کلاک : 775 مگاهرتز استوک بوده 600 بنابراین 175 مگاهرتز بیشتر!
مموری کلاک : 1010 مگاهرتز که افکتیوش میشه 2020 مگاهرتز از 1800 مگاهرتز استوک 220 مگاهرتز بالاتر!
پس با این اوصاف شما نمیتونید یک کارت 8800GT استوک را با یک فن (البته نه با خنک کننده آبی) به راحتی به این کلاک برسونید. مگراینکه این ورژن از کارت شرکت EVGA را خریداری کنید بعد دستی اورکلاک کنید
درضمن لازم به ذکر هم هست که فقط و فقط دمای جی پی یو یا رم نیست که در کارت گرافیکی مانعی برای اورکلاک کردن است. با بالارفتن بیش از حد کلاک در حالت لود جی پی یو حتی اگر دما خیلی هم زیاد نباشد با کارکردن زیاد سیستم هنگ خواهد کرد ویا افت پرفورمانس خواهید داشت. اورکلاک کردن جی پی یو و یا رم کارت گرافیکی محدود تر از سی پی یو و رم خود سیستم است.
فقط دیدن کلاک بالا دلیل به بالرفتن قدرت کارت نیست ، کارت شما باید قادرباشد با آن کلاک درست کارکند. بنده خودم بارها کلاک را بالابرده ام و دیده ام که بیش از حد که بالا میرود افت فریم ایجاد میکند بجای اینکه قدرت کارت بالا برود...
این هم بگم این اورکلاک هایی که در سایت ها هست همش بصورت سیف مطرح میشه که اگر خواننده ها خواستند اورکلاک کنند با مشکل مواجه نشوند و نویسنده زیر سئوال نره
مطمعناً بالاتر هم میشه اورکلاک کرد
منبع :کد:http://www.firingsquad.com/hardware/evga_e-geforce_8800_gt_akimbo_edition_review/page3.asp
خوب مگه من همچین حرفی زدم ؟نقل قول:
فقط دیدن کلاک بالا دلیل به بالرفتن قدرت کارت نیست ، کارت شما باید قادرباشد با آن کلاک درست کارکند. بنده خودم بارها کلاک را بالابرده ام و دیده ام که بیش از حد که بالا میرود افت فریم ایجاد میکند بجای اینکه قدرت کارت بالا برود...
ممئنا من هم بعد از انجام هر گونه تغییرات توی کلاک تست هایی انجام میدم ! در ضمن در صورت یکی بودن چیپ های مموری و چند چیز دیگه این دو کارت میشه از تغییر بایوس استفاده کرد !
من حرف شما رو به طور کلی قبول دارم،ولی چند تا نکته رو باید یاداور بشم:نقل قول:
1-اون کارتی که شما مثال زدید ساخت evga هست، یعنی برترین تولید کننده های کارت جیفورس و این توانایی اورکلاک در سایر کارت ها صدق نمی کنه.و قیمت کارتاش تو ایران بالاست ، که اون هم به خاطر کیفیتشه.(تا اون جایی که من می دونم ، قیمت کارت اورکلاک نشده ی evga هم قیمت مدل اور کلاک شده ی xfx هست.)
2-اابته تا اون جایی که من می دونم ، کارت اور نشده ی این برند رو می شه تا(735و 2100)اور کلاک کرد و حالا باید بررسی بشه که خرید این کارت برای چند درصد اورکلاک بیشتر به صرفه هست یا نه.
3-و البته یک نکته ی جالب باقی می مونه و اون اینه که شما با اون پول می تونید کارت 8800 gts یا ati 4850 بگیرید. که کاراییشون بدون اورکلاک و ریسکش بیشترن.
4- شما فراموش کردید که ما اورکلاک می کنیم تا در هزینه صرفه جویی کنیم. نه این که قوی ترین کارت یک دسته رو بگیریم و اون رو اور کلاک کنیم.
ببینم کارت evga 8800 gts 512 رو بالاترین کلاکی که براش میشه زد رو چنده؟؟که پایدارم بمونه
Shader بطور Linked، بدون دستکاری بایوس هسته تا 820 مگاهرتز کاملا Stable با EVGA Precision یا RivaTuner به سادگی (فقط با بالا بردن کلاک ها) اورکلاک میشه. بعد از اون دیگه کاملا Stable نیست.نقل قول:
حافظه هم بستگی به سری ساخت داره، چون توی سریهای مختلف از چند نوع چیپ حافظه استفاده شده که قابلیت اورکلاکشون متفاوته.
ارمان تو این عکس بگو مموری تا چند ببرم؟؟؟ درایور اخرین ورژنش اینه؟؟ اور کلاک کردم دور فن رو 100 کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که نوع چیپهای حافظه کارت گرافیک شما رو نمی دونم! ولی بر اساس Release Date حدسم اینه که همون چیپهای Reference باشه، از 1000 کم کم (50 تا 50 تا) بالا برید و تست کنید تا کجا Stable می مونه.
آخرین نسخه درایور هم 177.79 است که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید دانلود کنید.
من یه برنامه برای اورکلاک گرافیکم می خوام. اگه ممکنه یه آموزش مختصر بزارید.
ati.2600pro 512mb. 128 bit.ddr2
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2540855&postcount=1
ارمان این نسخه بتا هست درسته؟؟whql هنوز نیومده نه؟؟نقل قول:
آخرین نسخه درایور هم 177.79 است که ازمی تونید دانلود کنید
چجوری میشه تشخیص داد..؟امکان پذیر هست بفهمم؟نقل قول:
که نوع چیپهای حافظه کارت گرافیک شما رو نمی دونم
درسته بتا هست و هنوز نسخه WHQL منتشر نشده. من توصیه می کنم حتما همین نسخه بتا رو نصب کنید. (برای استفاده از PhysX هم باید حداقل همین نسخه رو داشته باشید.)نقل قول:
راحت ترین راه، باز کردن فن و Heat sink روی کارت گرافیک و دیدن مدل چیپهای مموری! ولی همونطور که گفتم همون 50 مگاهرتز 50 مگاهرتز بالا ببرید از روی رفتارش هم میشه تشخیص داد چه مدلی است.نقل قول:
سلام
آیا 8500 جی اس رو میشه اور کلاک کرد؟
نقل قول:
بله دوست عزیز
خوشبختانه کارت شما یکی از کارتهایی است که با اورکلاک تغییر محسوسی را خواهید دید
اما اگر کارت شما دارای فن نمیباشد حتماً باید فن تهیه کنید بعد اقدام به اورکلاک کنید که هم اورکلاک بهتری داشته باشید هم جایی برای ریسک باقی نماند...
اين كارت فن نداره
من يه هفته داشتمش
در عمل از 8400 gs زياد قوي نيست در حالي كه بايد قويتر باشه ...
براي اوركلاك حتما فن لازمه
اقا من یه 8600 دارم با برند xfx که اور کلاک خود کارخونس با این مشخصات 620/800/1457 من توی خیلی از سایت ها دیدم که 8600 ها خیلی بیشتر از مال من اور شدن ولی من تا میام مال خودم رو اور کنم سیستم هنگ میکنه البته اینم بگم فقط تو بازی ها اینجوری میشه دمای کارتمم هم با atitool 79 هستش حالا میشه یه راهنمایی کنید در ضمن کارتم 256 ddr3 هس اخه میخوام بدونم بقیه چه جوری اور میکنن
سلام.نقل قول:
از چه نرم افزاری برای اور استفاده می کنی؟
پاورت چیه؟
تا چه حد که اور می کنی، هنک می کنه؟
نقل قول:
احتمال اینکه از رم ها باشه زیاده
شما رم هارا اور نکنید فقط جی پی یو را اور کنید ببینید باز هنگ میکند ؟
اگر باز هم هنگ کرد ممکن است از دمای جی پی یو در زمان اور یا پاور کارت باشد
در ضمن کارت شما ورودی برق مجزا ندارد و برق را از پرت میگیرد بنابراین در حالت اور ممکن است با کمبود برق مواجه شود
(در بعضی از مادربورد ها یک ورودی برق برروی مادر برد برای پورت پی سی آی اکسپرس قرارداده شده که ولتاژ پورت را در صورت اورلود تامین میکند) اگر از این مدل نباشه مادر برد شما احتمال اینکه از کمبود برق مصرفی باشه زیاده.
البته من فکر نکنم که مشکل از برق مهیا شده از مادربرد باشه.خیلی از دوستام این مدل کارت و با این برند رو به راحتی تا حدود 675و1550و850 اور کردن و مشکلی هم نداشتن.
من از riva tuner استفاده میکنم اخرین درایور هم گرفتم 177 پاورم هم که green 530ab هس مین هم giga m52l-s3 هستش
خوب سیستمت مشکل نداره.نقل قول:
حالا شما اول پردازنده کارت رو اور کلاک کن(اول به فاصله ی 10 تا 10 تا بعد به فاصله ی 5 تا 5 تا و ....) پیش برو بعد از هر بار اور کلاک یک بازی سنگین رو اجرا کن.
بعدش برو سراغ کارت گرافیک.(به همون روش بالا)
اگر حوصله ی این کار رو نداری فرکانس ها رو روی 660 و 830 قرار بده و بعد اگرپایدار بود یواش یواش زیاد کن.
اقا تا 640/1508/800 بیشتر نتونست دووم بیاره بعد دیگه شروع کرد به ارورر دادن البته من برای تست پایداری از 3dmark استفاده میکنم ولی برای محکم کاری کرایسیس هم بازی کردم اخرش هم به عدد بالا رسیدم
سلام.
من چون خنک کننده خوبی گیر نیاوردم ، زدم به سیم آخر....
الان دارم از یخ برای خنک کردن استفاده می کنم . واقعا هم رازی ام . چون دمای Gpu همیشه زیر 10 درجه است .
خنک کننده ار این بهتر؟؟؟
لطفاً به ما هم آموزش بده ماهم از این شیوه جدید و فوق العاده استفاده کنیم :31:نقل قول:
سلام.
عزیزم اون بستگی به جرات آدم داره .
آخه فکر کنم بعضی ها کارت گرافیک شون به جونشون بسته ست .:31::31::31:
با يخ كه نميشه ...
مگر اينكه محفظه اي جهت اينكار تعبيه شده باشه ...
شوخي خوبي بود
سلام.
خوب منم که همین طوری یخ روی Gpu نذاشتم .
البته بگم اورکلاک های حرفه ای از یخ خشک مستقیما واسه خنک کردن استفاده میکنن .همین چند وقت پیش نمایندگی GiGABYTE تو تهران یه چند نفر حرفه ای رو آورده بود که ازیخ استفاده می کردن .
دیگه در آخر بگم من 1300 دلار ندام برم اون دستگاه لعنتی که مثل فریزر میمونه رو بخرم . پس این قدر گیر ندین .
دوست عزیز برای بقیه جالب بود که از یخ برای خنک کردن GPU استفاده می کنید. اگه روشتون رو توضیح بدید (به همراه چند عکس) مسلما همه می تونند این روش رو امتحان کنند و یا با ابتکارهای جدید بهتر و بهینه ترش کنند.نقل قول:
سلام. ديگه سايه زن رو بيشتر از اين اور نكن ممكنه اسيب ببينه.نقل قول:
ابته بايد حافظه تا 825 رو راحت دوام بياره.
سلام.
بابا این 4850 لعنتی مگه جا برای اور میذاره؟
من همین الان فنم رو 41 درصد هستش و دما روی 55 ، گذاشتمش که از 55 درجه بالاتر، میره رو 61درصد .
وقتی بار میذارم رو دوشش کارت بلا استثنا روی 80 درصد کار میکنه.
کسی رتبه اورکلاک این 4850 ها رو داره؟ (کارتم Asus EAH4850 هستش)
نقل قول:
سعی کن هر جوری شده هوایی که فن از کنار هیت سینک میده بیرون رو بسمت بیرون تحویه کنی
نباید اینقدر داغ بشه
من 4870 دارم و دمام با 37 درصد فن در حالت لود حداکثر میشه 67 درجه