صدای این گوشی درچه حدی هستش؟کیفیتش ؟
قیمتش چنده؟
Printable View
صدای این گوشی درچه حدی هستش؟کیفیتش ؟
قیمتش چنده؟
میگن صدای باکیفیتی داره (خصوصا توی هدفون)
قیمت 175
من یک ماهی هست که این گوشی رو گرفتم.گوشی خوشکلی.کیفیت صدا خیلی خوبه و صدای بلندی هم داره.کیفیت هندز فیری که نگو بمب......خیلی عالی هست,کیفیت تصویرش هم واقعا بالاست.مموری فابریک 1gig هست (تا 8 gig میکنهsupport)با 140meg فون مموری.جدیدترین سیمبین هم که داره سرعت گوشی هم خیلی بالاست .کیپدش هم که عالیه.کلا اگه دوربین برات مهم نباشه گوشی خداییه....,بازی های n-gage هم که ردیفه.و همه اینها توی گوشی به این جمع وجوری با این قیمت واقعا عالی ..من که خیلی راضی ام.
عزیزان ، میشه یکم توضیح بدین از کجا اصل و فرع بودن گوشی رو متوجه بشیم؟ چون اینجوری که میگن چند تا کشور سازنده داره.
قیافش که خیلی خوشگله .
دوربینش هم که 2 مگاپیکسل هست .
حالا کسانی که دارن راضی هستند ؟
کیفیت صدا و دوربینش چطوره ؟
هنگ نمیکنه زیاد؟نقل قول:
من یک ماهی هست که این گوشی رو گرفتم.
نه اصلا هنگ نمیکنه.نقل قول:
بدنه گوشی محکم هست ؟
اره داداشنقل قول:
سلام بهمه آقایون من گوشیم 5200 هست که میخوام این گوشی رو بگیرم. بعضیا میگن این گوشی صداش از گوشی خودم کمتره! راست میگن؟ و یه سوال دیگه میشه یه اسکرین شات از گالری گوشیتون بذارین ؟ میخوام ببینم به چه صورته؟ ایمیج هیت یا ایمیج ادن ویدئو یا ... مرسی!:10:
ممنون میشم قیمت الان این گوشی رو بگید.
سلام مهسا خانوم الان قیمت گوشی تو شیراز 140 تومنه!:8::27:
من مقايسه نكردم ولي ممكنه بلنديش كمتر از گوشي فعليتون باشه اما به طور قطع كيفي1 بسيار بالا1ري داره به جاش.نقل قول:
دوستان این گوشی منو فارسی داره؟
من هم به جمع دارندگان این گوشی پیوستم !
گوشی خیلی خوبی هست نسبت به قیمتش
سرعتش عالیه
صداش هم عالیه
دوستان احتمال فلش شدن گوشی چقدره ؟ کسی دیده این گوشی فلش بشه ؟
کسی تا حالا این گوشی رو هک کرده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
مباركه..نقل قول:
فكر كنم همه گوشيها فلش بشند...حالا چرا ميخواي فلش كني..؟نقل قول:
نمی خوام فلش کنم منظورم این بود که چقدر احتمال داره مشکل نرم افزاری پیدا کنه ....نقل قول:
فكر كنم همه گوشيها فلش بشند...حالا چرا ميخواي فلش كني..؟
راستی برای استفاده از Remote control باید حتما nokia music رو دانلودش کنم ؟ حجمش زیاده برام ...
یا اینکه تنظیمات تو خود گوشی داره ؟ چون هر چقدر ور رفتم نتونستم ریموت رو فعال کنم و کار نمیکنه ...
راستی بابت تبریک ممنون
5320 اصلا اينفرارد نداره كه شما بخاي از ريموت كنترل استفاده كني دوست عزيز
آقا از صداش هم واسمون بگو و مقايسه تخصصي كن با بقيه گوشي ها
میشه قیمت جدیدشو بگیدنقل قول:
پس این دستگاه که به جک 3.5 میلیمتری وصل میشه بعد هدفون هم بهش وصل میشه چیه ؟ مگه ریموت برای کنترل آهنگ نیست ؟نقل قول:
5320 اصلا اينفرارد نداره كه شما بخاي از ريموت كنترل استفاده كني دوست عزيز
آقا از صداش هم واسمون بگو و مقايسه تخصصي كن با بقيه گوشي ها
من زیاد با گوشی سر و کار ندارم ولی صداش خیلی بالاس کیفیتش هم خیلی بالاست
شما ريموت كنترل آهنگ رو ميگي يا ريموت كنترل تلويزيون و اين چيزا رو؟ من منظورم نرم افزار ir remote بودش كه وسايل الكترونيكي رو از طريق اينفرارد ميشه كنترلش كرد
نه من ریموت آهنگ منظورمهنقل قول:
شما ريموت كنترل آهنگ رو ميگي يا ريموت كنترل تلويزيون و اين چيزا رو؟ من منظورم نرم افزار ir remote بودش كه وسايل الكترونيكي رو از طريق اينفرارد ميشه كنترلش كرد
سلام من بین 5320 و n78 گیر کردم من مشخصات هر دو رو میدونم اما از نظر تجربی ایا مزایای 5320 میچربه به n78 ؟ اساتید کمک کنن کدوم بهتره
5320 چه مزيتي داره؟نقل قول:
سلام من دو تا سوال دارم:
1 من از سایت نوکیا Map مخصوص 5320 رو گرفتم حالا باید چی کار کنم؟
2 آیا نیازه آنتی ویروس نصب کنیم اگه آره پس یه آنتی ویروسی رو معرفی کنین که اذیت نکنه.
مرسی
نقل قول:
خوب قیمتش خیلی خوبه ورژنش بالاتره قیافشم خوشکل تره
اما اون امکانات زیادی داره مثل دوربین وgps , ...
ميخواتم بدونم اين گوشي اصلش ساخت کجاست و غير از اصل کجايي داره در ضمن از کجا اصل و غير اصل بودن را تشخيص دهيم
با تشکر
من خودمم که چند وقت پیش خریدم هنوز نفهمیدم اصلیش کجاست !نقل قول:
ميخواتم بدونم اين گوشي اصلش ساخت کجاست و غير از اصل کجايي داره در ضمن از کجا اصل و غير اصل بودن را تشخيص دهيم
با تشکر
چون مجارستانی چینی و کره ای تو بازار هستش
من که کره ای خریدم
ورژن چيش بالاتره؟ سيستم عامل جفتشون يكيه...5320 هيچي از 78 بيشتر نداره...قيافشم سليقه ايه...:46:نقل قول:
به نظر شما کره ايش هم خوبه و قيمتاي اونا چنده منظورم کره اي و مجار و ...
در ضمن از کجا تشخيص بديم که اصليه يا نه
با تشکر
سلام دوستان
تصمیم دارم این گوشی رو برای یکی بگیرم .
مشخصاتش به صورت تئوری میدونم :دی اما بعضی چیزا مونده ..
چند سوال :
1- اینطور که معلومه چینی و کره ای و مجار توی بازار هست ، درسته ؟ مجار گیر بیارم بهتره نه ؟
2- جک 3.5 داره یا 2.5 ؟
3- ریموت داره یا نه ؟
4- ایرفونهاش چه مدلی هستند ؟ عکسی چیزی دارید ؟
کلا گوشی خوبی هست از نظر کیفیت ساخت و ... ؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
1- من معتقدم فرقي نميكنه..چون همشون مونتاژ هستند...
2- جك 3.5 داره..
3-4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستاني خريدند ميتوني بهتر كمك بگيري...
خوب راستش من ورژنو به نسبت گفتم یعنی اگه قیمت تو مخرج کسر باشه ورژن صورت خوب برد با 5320 هستش قیافه هم من با 78 واقعا مشکل داشتم بهرحال دیشب 5320 خریدم اصفهان کمبود آبیش اوماده بود مجبور شدم واسه 3.08 ابی 177 تومان بدمنقل قول:
عزیزایی که این گوشی رو دارن،لطفا کیفیت صدای داخل هندزفری شو با سری wسونی اریکسون مقایسه کنن و جواب بدن.ممنون.
اگه سونی اریکسون رو افزایش صدا داده باشی که هیچ اما در حالت عادی نزدیک به هم هستننقل قول:
ادرس کلوب نرم افزاری این گوشی کجا هست؟
من هر چی تو انجمن ها گشتم پیدا نکردم اگه کسی پیدا کرد ادرسشو بزاره اینجا ما هم استفاده کنیم
تالار برنامه هاي سيمبين سري 60 ورژن 3...نقل قول:
آها من همینو میگفتم
این چرا برای من کار نمیکنه ؟