کسی عکس از بازی دیشب نداره ..... از اون سوتی بوفون .......!!!!!!!!!!!!!1
Printable View
کسی عکس از بازی دیشب نداره ..... از اون سوتی بوفون .......!!!!!!!!!!!!!1
خدایی کف کردم از این تعداد پاس تو یه بازی بالای 500 تا پاس
از اسپانیا بدم نمی یاد. ولی تنها دلیل برد اسپانیا پیش بینی من بود که همیشه برعکس در میاد!
البته الان اگه روسیه دو تا گلزن قهار داشت شاید اسپانیا رو میبرد .
شایدم ببره خدا رو چه دیدی!
سلام.
منم خوشحالم که اسپانیا بازی دیشب رو برد.
من از همون اول اسپانیایی بودم و هستم.
بهتون تبریک میگم .البته هردو تیم در یه سطح بودن ولی خوب کاسیاس ترکوند دیگه . در ضمن من پیش بینیم درست از اب در اومد . واسه همین خوشحالم
نقل قول:
واسه یادگاری نگه ش میداریم :27:
کد:http://i27.tinypic.com/29em4is.jpg
نقل قول:
Thats Right
:27:نقل قول:
از حرفاي شما كه اصلا بوي اميدواري نمياد!!!نقل قول:
نقل قول:
من نمیدمنم! یعنی چی که هر دو تا تیم تو یه سطح بودن و اسپانیا بد بازی کرد؟ آدم اصلا شک میکنه که شما بازی رو دیده باشید! ببینید ایتالیا از اول بازی با یه هدف مشخص اومد تو زمین. اونم این بود که بازی رو به پنالتی بکشونه تا شاید اینجوری ببره. خوب حالا وقتی یه تیم اینجوری با 11 نفرش تو زمین خودی بازی رو میبنده، شما انتظار داری بازیکنای اسپانیا معجزه کنن؟ همه دیدن که تو وقتای اضافه وقتی ایتالیا یه کمی باز شد، اسپانیا چجوری به دروازشون میتاخت. در کل ایتالیا با این روش زشتی که چند سالی هست متداول شده هم نتونس جلوی اسپانیا واسه!!
خوب اینم از ایتالیا!
خوب تیم بعدی بیاد جلو بینم!! کجاس؟ :3:
حال میکنم آلمان ترکیه رو ببره بیاد فینال ببینیم چی داره که هواداراش اینقدر هواشو دارن!:4:
اسسسسسسسسسسسسسسسپانیااااا اااااااااااااااااا :7:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برد رو تبریک میگم
ایتالیا همش سعی داشت بازی رو به پنالتی بکشه یا در بعضی مواقع تونی یه ضربه سر بزنه شاید توپ بره تو گل خیلی بسته بازی می کردند
ولی با اومدن سسک موقعیت های زیادی برای SPAIN فراهم شد . من نمی دونم آخه این xavi . iniesta کجا بازیشون به سسک می رسه که این مربی سسک رو روی نیمکت میزاره
اگه کسی اون عکس Zidane & Wenger که در ورزشگاه بودند رو بزاره
جدا وقتی فابرگاس اومد تو بازی روند بازی عوض شد
حالا Xavi هیچی این D.guiza چی داره که تورس رو میکشه بیرون!
با اینکه تعویض تورس احمقانه بود ولی حالا اون دیگه برا بازی با روسیه خسته نیست........
ولی این تیم یه رهبر بزرگ تو خط حمله کم داره اونم کسی نیست جز -- رائول
ایشالا با اومدن دل بوسکه اسپانیا تبدیل به یک مدعی بزرگ در جهان میشود..
از اینکه اسپانیا ایتالیا را حذف کرد و به نیمه نهایی رسید کلی حال کردم.
حالا مونده تا دو تا بازی دیگه رو ببرند و به قهرمانی که شایستش هستند برسند.
به به...
دوستان میبینم که طرفدارای اسپانیا روز به روز داره بیشتر میشه
ایشالا با هم قهرمانی رو جشن بگیریم:10::8:
دیشب من کل اعضای خانواده رو بیدار کردم!وقتی کاسیاس پنالتی دوم رو گرفت کلی هورا کشیدم بپر بپر کردم و...
ولی وقتی فابرگاس پنالتی رو گل کرد دیگه اینقدر سر و صدا کردم که فکر کنم همه ی همسایه هامون هم بیدار شدن!
خلاصه توی خونه همه بیدار شدن و کلی دعوام کردن!(ولی همه ی اینا به برد اسپانیا میارزه.)
قهرمانی اسپانیا نزدیکه
فقط خدا کنه که بازی روسیه رو دست کم نگیرند از همون اول بازی رو طوفانی شروع کنند
ولی خدا کنه اسپانیا توی فینال بخوره به آلمان و حال تیم آلمان رو بگیره.
دوستان شنیدین گاس هیدینگ چی گفته؟
"سرمربي روسيه تاكيد كرد: در پنالتي زدن تمرينات خوبي داشته ايم؛ اما انگيزه كاسياس براي مهار پنالتي ها بالا است و نمي خواهيم سرنوشت اين بازي به دست اقبال در پنالتي ها بيفتد. "
اینجوری خیلی بیشتر به نفع اسپانیاس... چون وقتی روسیه حمله کنه جا واسه حرکات ویا و فابرگاس و تورس و ... باز میشه و بازی هم قشنگ تر میشه
یه عکس می خوام از قیافه ی کاسیاس، وقتی داشت پنالتی گیسا (که خراب کرد) رو نگاه می کرد .واقعن خیلی صحنه ی جالبی بود.
مهم اینه که خراب کاری گیسا جبران شد و طلسم اسپانیا شکست.
اگه به آلمان بخوره که تمومه کارش - کلا به خاطر سرعت بالای مهاجمان اسپانیا المان با مشکل شدیدی روبرو هست یخوردم که کندن ( خیلی درازن) برا همین تو زد حمله اسیر سرعت اسپانیا میشن - اصلا روسیه هم اسیر همین سرعت شد
بازی اسپانیا و روسیه قشنگ ترین بازی جام می شه!
حالا نیگا کنید
منم همین رو میگم.فقط خدا کنه با برد اسپانیا همراه باشهنقل قول:
امیدوارم هر کی حقشه برنده شهنقل قول:
تو بازی اول اسپانیا حقش بر بود اما نه 4 - 1
نقل قول:
من کلا با تمرین ضربه پنالتی مخالفم
پنالتی زدن ربطی به تمرین کردن و این حرفا نداره.
چون شرایط تمرین با شرایط مسابقه از همه لحاظ چه روحی چه جسمی و.... فرق داره
ممکنه یه نفر 100 تا پنالتیو تو تمرین با بهترین ضربات گل کنه ولی جایی که نباید خراب بکنه از دست بده پنالتیو به همین خاطر یه سری از مربیا هم تمرین پنالتی نمیکنن
اگر یادتون باشه اون سالی که پرسپولیس سپاهان فینال جام حذفی بودن برای بازی برگشت دنیزلی برای تیم تمرین پنالتی نزاشت چون اونم میدونست که شرایط تمرین با شرایط بازی فرق داره
مخالفمنقل قول:
پرتغالیا هم بازیکنای سریعی داشتن ولی جلوی بازی منظم آلمانا کم آوردن.تیمی که جوری بازی رو اداره بکنه که تمام نفرات کلیدی تیم حریف بسته بشن میتونه جلوی سرعت تیم حریف رو هم بگیره
تایید می شه نمونش باجو که پنالتی هاش همیشه گل می کرد و یه تنه ایتالیا رو تا فینال برده بود اما 94 ...:19:نقل قول:
اسپانیا قهرمان این جام میشه دیدوید ویا هم اقای گا کاسیاس هم بهترین دروازه بان میشه
تموم شد و رفت - امشبم حریفمون تو فینال معلوم میشه ....:31:نقل قول:
چيز ديگه اي نميخواي ..:27:نقل قول:
نه تورو خدا بگو خجالت نكش ...:27:
حتما ميخواي اراگونزم بهترين مربي بشه...ها...:41:
بازم که اومدی تو تاپیک ما پست میدی فرنچ:angry:
نه تو رو خدا پس آلمان خوبه قهرمان شهنقل قول:
چيز ديگه اي نميخواي .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تورو خدا بگو خجالت نكش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما ميخواي اراگونزم بهترين مربي بشه...ها... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاک بهترین بازیکن جام
اون یو آخین هم بهترین مربی
100% هم اون لمن بهترین دوازبان میشه بخاطر فراهم کردن لحظاتی شاد و خنده دار با اون سوتی هاش........
ببین دیوید جان چه بخوای چه نخوای آلمان قهرمانه
خب پس فینال شد اسپانیا - المان
قهرمان هم معلومه دیگه نیازی به گفتن نیست
خدایی تو کف گل دوم المان که چطوری زرافه انقدر پرید :18:
نقل قول:
به نظر منم کمی مشکوک بود...
داور به خاطر اینکه اونقد پرید باید خطا میگرفت چون پریدن هم یه حدی داره:19:
آقا اینکه اسپانیا قهرمانه و آلمان نایب قهرمانه که اصلا شکی نیست ، یکم راجب مقام سوم حرف بزنید که بحث داغ تر شه .:8::27::27::8:
نقل قول:همه دارن تو این ترنومنت دست و پا میزنن با آلمان نیفتننقل قول:
خوبه خیلی خوبه.
کلوزه جزو بهترین سرزنا هستش.توپی که درست بیاد رو سرش 90درصد گله.قد بلندیم داره پس پریدن براش راحته
شوخی کردی دیگه؟نقل قول:
یکم راجب مقام سوم حرف بزنید که بحث داغ تر شه
چه اسپانيا بياد فينال چه روسيه.
المان قهرمانه:8: