خب پس ، بازی هم که ساعت 5 و نیمه...
Printable View
خب پس ، بازی هم که ساعت 5 و نیمه...
متاسفانه بازی ذوب آهن اصفهان با پگاه با نتیجه ی 2 به 1 به سود ذوب آهن تموم شد و تیم ما شکست خورد...
البته بازی توو اصفهان بود!
الان پگاه همچنان 4 امتیازی مونده و ذوب آهن در صدر جدول با 9 امتیاز قرار گرفته...
----------
بازی پیروزی و ملوان هم با نتیجه ی مساوی 2 ، 2 تموم شد!
استقلال هم تا الان با نتیجه ی 1 به صفر از سپاهان اصفهان عقبه.
تيم پگاه گيلان عصر يكشنبه در هفته سوم مسابقههاي فوتبال قهرماني ليگ برتر باشگاههاي ايران مقابل تيم ذوب آهن اصفهان تن به شكست داد. به گزارش خبرنگار ايرنا از اصفهان ، در اين ديدار كه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد، تيم ذوب آهن اصفهان با نتيجه دو بر يك حريف خود را شكست داد و به صدر جدول اين رقابتها صعود كرد.
گلهاي تيم ذوب آهن اصفهان را اسماعيل فرهادي در دقايق ۳۵و ۸۹و تنها گل تيم پگاه گيلان را حسين ابراهيمي در دقيقه ۳۲به سر به ثمر رساند.
جمشيد دانش مهر به عنوان داور وسط به همراه جهانگير حيدري و محبت رضايي تبار كمك داورها ، قضاوت اين ديدار را بر عهده داشتند.
در اين ديدار بازيكنان تيم ذوب آهن اصفهان با اهداي شاخه گل به بيژن ذالفقار نسب مربي سابق تيم ذوب آهن ، از وي تقدير و تشكر كردند.
واقعا حیف شد که باختیم!
ممنون mojtaba جان!
آره...واقعا حیف شد!
دیگه چه میشه گفت...
تا دقایق آخر مساوی بودن بعد یهو پگاه گل دوم رو خورد!
عیب نداره ، بیخیال ، ایشالله بازی بعد...
----------
راستی سنگر رو نگهدار تا 10 ، 11 روز دیگه...
من این مدت نیستم ، تا بعد!
چشم!نقل قول:
فقط شما دستور بده:10:
پگاه هم با 4 امتیاز هشتمه!
ایشالا بازی بعدی رو میبریم
پگاه گیلان...............پیام خراسان(سردار جنگل رشت)
ساعت 15/17
داور:منصور نوری
کمک:مصطفی فراهانی و حسین عباسی
سلام!!!
بالاخره از سفر برگشتم...
واقعا دلم برای فروم و بچه هاش تنگ شده بود!
آقا من این مدت نبودم نمی دونم چی به چیه...
الان پگاه با کی بازی داره؟؟؟
کی بازی داره؟!
نکنه تا الان بازی کردن؟!
اگه بازی کردن نتیجه چی شده؟؟؟
پگاه گيلان 1 پيام مشهد 1
گل پگاه : سيد رضا چاوشي در دقيقه 12
گل پيام : مهدي هاشمي نسب در دقيقه 56 از روي نقطه پنالتي
اخراج : ايوان دراگوويچ از تيم پگاه در دقيقه 54 و خداداد عزيزي سرمربي تيم پيام در دقيقه 54
فارس: سرمربی تیم فوتبال پگاه گیلان گفت: تغییر ناگهانی در اجرای برنامه لیگ مثبت نیست و اردوهای طولانی هم منسوخ شده است.
بیژن ذوالفقارنسب اظهار داشت: تعطیلی لیگ بسیار ناگهانی بود؛ در حالیكه باشگاه برای سفر به شیراز بلیت و هتل رزرو كرده بود، با این تصمیم مجبور شد تمام بلیتها و هتل را لغو كند. وی افزود: چنین تصمیمات ناگهانی باعث تعجب ما است. امیدوارم ایجاد وقفه در لیگ برتر بر اساس كار كارشناسی شده، انجام گرفته باشد. تا امروز كه دلیل تعطیلی هفته پنجم لیگ را به ما اعلام نكرده اند.
ذوالفقارنسب در خصوص اینكه عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ اعلام كرده برای كمك به باشگاه ها لیگ را تعطیل كرده است، اظهار داشت: نمیدانم سایر باشگاه ها چه تصمیمی در این خصوص گرفته اند؛ اما با توجه به اینكه سه شنبه بعدازظهر این تعطیلی انجام شد، پگاه برای سفر آماده شده بود و تعطیلی ناگهانی مشكلاتی را برای ما پیش آورد.
سرمربی سابق تیم ذوب آهن اصفهان درباره اردوهای طولانی برای تیم ملی و تعطیلی لیگ به خاطر تیم ملی گفت: امیدوارم نتیجه مثبت بگیرند؛ هر چند تغییرات ناگهانی در اجرای برنامه را مثبت نمیبینیم. برپایی اردوی طولانی مدت در هیچ كجای دنیا مرسوم نیست؛ اما امیدوارم در ایران نتیجه مثبت برای تیم ملی داشته باشد.
نارضایتی باشگاه پگاه از لغو هفته پنجم لیگ برترسرپرست پگاه : 10 میلیون به خاطر لغو پرواز ضرر كردیم مسئولان باشگاه پگاه گیلان بابت لغو دیدار هفته پنجم خود مقابل مقاومت سپاسی در شیراز شاكی هستند.
یوسف قاسمپور سرپرست پگاه در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به محدودیت جا در پرواز به سمت شیراز قرار بود با یك پرواز چارتر ساعت 21:30 دقیقه چهارشنبه از رشت به شیراز برویم كه با لغو این دیدار حدود 10 میلیون تومان متحمل زیان شدیم.
وی افزود: علیرغم تعطیلی لیگ برتر و فاصله نسبتا زیاد تا دیدار بعدی تمرینات تیم از صبح چهارشنبه با حضور كلیه بازیكنان پیگیری شد و به ناچار مهیای دیدار 21 شهریور می شویم.
قاسمپور خاطرنشان كرد: از لغو دیدار با مقاومت سپاسی ناراضی هستیم ولی به هر حال چاره ای نداریم چون با عتراض به این موضوع هم به جایی نخواهیم رسید، از این رو به تصمیم سازمان لیگ برتر احترام می گذاریم.
سلام دوستان پگاهي من حالتون خوبه من يه تاپيك زدم كه توش قراره تركيب تيمهاي حاضر در ليگ برتر 87-88 قرار داده بشه ديدم اينجا تاپيك پگاه هست گفتم بيام درخواست كمك كنم از حرفه اي ها اگه كسي در مورد اينها اطلاعات داره محبت كه تو تاپيك اخبار ليگ برتر وارد كنه اين اطلاعات رو:
1- تركيب تيم پگاه(اگه تركيب تيمهاي ديگه رو هم مي دونيد پست بزنيد)
2- اسپانسر پگاه
3- عكس يا عكسهايي از پيراهن هاي اين فصل پگاه
در مورد ساير تيمهاي ليگ برتري هم اگه اطلاعاتي داريد ممنون ميشم كمكم كنيد من به اين اطلاعات نياز دارم تو نت هم سايتي پيدا نكردم كه روز باشه اين اطلاعات
سلام دوست عزیز...نقل قول:
من کمکت می کنم ، هر چی در مورد پگاه گیر آوردم بت خبر می دم(ذکر منبع یادت نره!:دی)!
بازی بعدی پگاه با مقاوت سپاسیه و 21 شهریور!
ممنونم دوست عزيز تو مي توني بياي تو اين تاپيك به اسم خودت پست بزني اينجوري منبع هم نياز نميشه:11:نقل قول:
اينم تاپيك مربوطه در مورد تيم پگاه هرچي مي دوني كه روز و آپديت هست بذار
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2893020
اینهمه فاصله بین لیگ ، آخه دیگه آدم چه خبری بده؟!
خب ، فردا پگاه توو رشت با سایپای کرج بازی داره.
ساعت 8 و 30...
به امید پیروزی توو این بازی!
مجتبي جريان انحلال پگاه صحت داره؟
امروز توي يه روزنامه خوندم به علت پايين بودن سود و بازدهي شركت هاي لبني پگاه ميخواد تيم فوتبالش رو منحل كنه.
چيزي نشنيدي؟
نه بابا خدا نکنه!
انحلال کجا بود؟!
مگه میشه؟!اگر هم چنین جریانی وجود داشته باشه قاعدتا باید بعد از این فصل باشه...
همینطوری منحل کنن بره؟!فک نکنم اینجوری باشه!
از کدوم روزنامه خوندی؟!
هميشه بحث انحلال رو ميارن وسط
بازي تو عضديه يا سردار جنگل ؟؟
سردار جنگل - ساعت 30 : 9.
چرا / مگه عضدي آرو آماده نكردن ؟
ساعت 12 ماشين پيدا نميشه كه
برگزاری دیدار پگاه و سایپا در سردار جنگلبا وجود صحبتهای اخیر مبنی بر برگزاری دیدارهای خانگی پگاه در استادیوم شهید عضدی، پگاه در سردار جنگل میزبان سایپا خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر با وجودیكه شورای تامین استان گیلان اعلام كرده بود قادر به تامین شرایط لازم برای میزبانی بازیهای پگاه در ماه مبارك رمضان در استادیوم سردار جنگل نیست. این دیدار در حالی است كه شاگردان ذوالفقارنسب دیدار دوستانه جمعه شب خود مقابل شهرداری تبریز را نیز در سردار جنگل برگزار كردند.
گفتنی است پگاه سال گذشته نیز در ماه مبارك رمضان دو دیدار مقابل راه آهن و پاس همدان در رشت برگزار كرد كه بازی با راه آهن در سردار جنگل و پاس همدان در شهید عضدی به انجام رسید.
پگاه پنجشنبه هفته جاری از ساعت 20:30 دقیقه از سایپا تهران میزبانی می كند.
ای خدا...
این بازی هم تموم شد!
1 - 1
من نمی دونم این پگاه خاک برسر تا کی می خواد مساوی کنه!!!
آخه 6 تا بازی و 4 تا مساوی؟!
واقعا افتضاحه...
حالا چی ، اینهمه بازی بیرون از خونه هم باقی مونده!
کجایی دست نشان یادت بخیر...
فک کنم بازی بعدی پگاه با تیم راه آهن باشه توو رشت...
نمي دونم اسمش چي بود. توي تله تكس بود.نقل قول:
نه بابا خدا نکنه!
انحلال کجا بود؟!
مگه میشه؟!اگر هم چنین جریانی وجود داشته باشه قاعدتا باید بعد از این فصل باشه...
همینطوری منحل کنن بره؟!فک نکنم اینجوری باشه!
از کدوم روزنامه خوندی؟!
هر چند مطمئن هستم شايعه هستش.مگه ميشه همينجوري يه تيم رو منحل كنن.
بازی های این پگاه هم حرص آدمو در میاره به خدا...
گند زده این ذوالفقارنسب!
همش داریم مساوی می کنیم!
یادش بخیر چه حالی می داد بازی پگاه توو جام حذفی فصل پیش...
دیگه هم اینکه از رده ی 9ام به 11ام سقوط کرد...
مدت هاست که من دارم تک و تنها اینجا از پگاه دفاع می کنم تا یه بار این تاپیک پایین نره ، هیچکی هم نیست به جز خودم که بیاد اینجا پست بده(یکی دو نفر به درد نمی خوره اونم هر یک هفته 1 نفر)...
یه حرفی راجع به پگاه بزنه...
اگه قراره فقط من از پگاه دفاع کنم همون بهتر که منم دیگه اینجا پست الکی ندم!
من رسما کنار می کشم و دیگه هیچی در مورد بازی های پگاه نمی گم ، همون بهتر که این تاپیک بره پایین و پایین تر!
خداحافظ بروبچ های ورزشی...
با منتفی دانستن فروش امتیاز پگاه؛ مدیرعامل پگاه: با مساعدت استاندار به زودی مشكلات تیم مرتفع خواهد شدمدیرعامل باشگاه پگاه گیلان گفت: خوشبختانه در جلسه ای كه با مهندس قهرمانی داشتیم ضمن موافقت با پرداخت وام به مجموعه صنایع شیر مشكلات مالی تیم به زودی مرتفع خواهد شد.
مهندس اسماعیل شاد در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر اظهار داشت: در جلسه ای كه صبح امروز با استاندار گیلان داشتیم ایشان از بانكهای عامل خواستند تا با پرداخت وام سه میلیارد تومانی جهت حل مشكلات مالی كنونی پگاه موافقت گردد تا از این پس با آسودگی خاطر بیشتری در لیگ برتر به میدان برویم.
وی با منتفی دانستن فروش امتیاز پگاه گیلان در لیگ برتر تصریح كرد: این بحث از قبل نیز در حد شایعه بود، با مساعدت استاندار وام سه میلیارد تومانی در اختیار مجموعه صنایع شیر ایران قرار می گیرد تا با اتمام مشكلات مالی تیم، شایعات مربوط به فروش پگاه نیز به فراموشی سپرده شود.
شاد متذكر شد: متاسفانه در روزهای اخیر شیطنت هایی مبنی بر استعفاء بنده از مدیرعاملی باشگاه صورت گرفت در صورتی كه بنده به همراه اعضای هیات مدیره باشگاه پگاه تصمیم گرفته بودیم در صورتی كه نتوانیم برای مجموعه باشگاه مثمر ثمر باشیم از این مجموعه خداحافظی كنیم.
مدیرعامل پگاه گفت: در دو ماه اخیر تمامی اعضای هیات مدیره و مسئولان تیم پیگیر مشكلات مالی بودند تا با برطرف شدن هر چه سریعتر آن بازیكنان با آسودگی خاطر بیشتری به فكر ارائه فوتبال خود باشند.
شاد یادآور شد: متاسفانه مشكل صنعت شیر ایران عدم نقدینگی مناسب و سوددهی پایین این صنعت است كه توان سرمایه گذاری مناسب در زمینه فوتبال را از آن گرفته است، همین عامل موجب شده مسئولان صنایع شیر كشور تا امروز در حل این معضل توفیقی كسب نكنند.
مدیرعامل پگاه در پایان خاطرنشان كرد: با وجود بحث های اخیر خوشبختانه در بحث فنی مشكلی نداشتیم و بازیكنان پگاه با انگیزه بسیار بالای خود در صدد كسب سه امتیاز خانگی مقابل سایپا و حضور در جمع تیمهای بالای جدول هستند، اطمینان دارم با درایت كادر فنی و همت بازیكنان برتری مقابل سایپا دور از دسترس نیست.
نقل قول:ممنون بردیا ، ولی با یه گل بهار نمی شه...نقل قول:
من منظورم از این حرفا این بود ، اینایی که فقط ادعای دوست داشتن یه تیم رو دارن خواهشا اونو هم مطرح نکن!
وقتی به خودشون زحمت دادن یه پست رو هم نمی دن همون بهتر که تاپیک تیمشون هم بره پایین...
راستی تبریک می گم بت...
تیمتون خوب جلوی پیام خراسان دراومد!
مقسی مقسی
خواهش میکنم
ما قهرمانیم.:دی
بازی بعدی هم که با شما داریم
دکتر میخواد دفاعی ببنده خفن
من فقط می تونم بگم خاک دو عالم بر سر پگاه که نتونست بازی 2 - 0 برده ی خودشو از مقاوت حفظ کنه و نتیجه رو 2 - 2 کرد!
تازه چی؟!اونم بازی توو رشت...
همین و بس...
ببینیم با پرسپولیس چه خاکی به سرش می ریزه!
مجتبی از ما که میبازید.:دی
علی کریمی و دی کارمو هم هستن
یه بلایی میخوایم سرتون بیاریم.:دی
البته من از دکتر میترسم
بدجوری همیشه استقلال پرسپولیسو میچزونه
مسوول روابط عمومی باشگاه پگاه گیلان گفت: "آدریانو آلوز" مهاجم تیم فوتبال پگاه گیلان در دیدار برابر تیم پیروزی تهران محروم است.
"علی احمدی سراوانی" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:
این مهاجم به دلیل سه اخطاره بودن، نمیتواند تیمش را برابر تیم فوتبال پیروزی تهران همراهی كند.
وی گفت: همچنین تیم فوتبال پگاه گیلان در دیدار برابر تیم پیروزی تهران سه مصدوم نیز دارد.
وی اضافه كرد: "حامد حاجتی"، "علیرضا نظیفكار" و "علی عشوریزاد" نیز به دلیل مصدومیت نمیتوانند تیم فوتبال پگاه گیلان را برابر تیم فوتبال پیروزی تهران همراهی كنند.
وی گفت: تیمهای فوتبال پگاه گیلان و پیروزی تهران در هفته هشتم از رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای كشور مقابل هم قرار میگیرند.
وی افزود: این مسابقه، پنجشنبهشب هفته جاری چهارم مهرماه در ورزشگاه یكصد هزار نفری آزادی تهران برگزار میشود.
وی اضافهكرد: تیم فوتبال پگاه گیلان از شش دیدار گذشته خود، یك پیروزی چهار تساوی و یك شكست كسب كرده و با كسب هفت امتیاز در مكان نهم جدول ردهبندی رقابتهای فوتبال لیگ برتر قرار دارد.
مدیرعامل باشگاه پگاه گیلان : پگاه و راهآهن در حد لیگ برتر نبودند ، گل دوم راهآهن خارج از زمان بازی بودمدیرعامل باشگاه پگاه گیلان پس از تساوی مقابل راهآهن گفت: در مجموع بازیكنان پگاه خواستههای كادرفنی و مدیریتی باشگاه را برآورده نكردند و با سهلانگاری خود موجب دریافت دو گل از سوی راهآهن شدند.
اسماعیل شاد پس از تساوی 2 بر 2 مقابل راهآهن در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقهی خزر، اظهار كرد: در مجموع بازی مقابل راهآهن و دیدار با پیام مشهد را جزو ضعیفترین بازیهای پگاه در این فصل میدانم. پگاه و راهآهن در این بازی به هیچ عنوان در حد لیگ برتر ظاهر نشدند و نمیدانم این بازی ضعیف به دلیل شرایط آب و هوایی بود یا شرایط فعلی حاكم بر دو تیم.
وی افزود: بازیكنان پگاه پس از به ثمر رساندن دو گل تصور كردند بازی تمام شده است. همواره برد دو بر صفر نتیجهی خطرناكی در فوتبال است كه عملا بازیكنانمان با این تساوی خانگی یك باخت خفیف را متحمل شدند.
شاد تصریح كرد: گل دوم راهآهن در وقت ششم اضافه به ثمر رسید كه با توجه به اعلام پنج دقیقه وقت تلف شده از سوی داور غیر منطقی به نظر میرسید. ولی در مجموع به جز این مورد شاهد داوری خوب و قابل قبولی از سوی تورج حقوردی بودیم.
مدیرعامل پگاه گفت: امیدوارم علی رغم كسب سه تساوی پیاپی خانگی بتوانیم هفتهی آینده مقابل پرسپولیس بهتر ظاهر شویم. ما سابقهی كسب امتیاز و موفقیت در استادیوم آزادی را داشتهایم و تكرار آن مقابل پرسپولیس با توجه به آمادگی مجموعهی باشگاه و بازیكنان دور از دسترس نیست.
وی در پایان درخصوص مشكلات مالی این تیم خاطرنشان كرد: مشكلات مالی پگاه به زودی حل خواهد شد. اكنون نمیتوانم زمان دقیقی در این خصوص اعلام كنم. به هر ترتیب بحث مالی تنها یكی از فاكتورهای مسابقه است و نمیتوان عنوان كرد اگر پول به بازیكنان داده نشود، آنها حاضر به بازی مقابل حریفان نیستند.
نقل قول:
با سلام
گذاشتن خبر يه نظر شخصيه و هيچ منتي بر سر ديگران نبايد گذاشت
خوب خبر ها رو كه تو ميزاري . بحثي هم كه پيش نمياري كه كسي نظر بده
من هر موقع وقت كنم بيام انجمن ميام اينجا
ولي اگه به تاپيك پرسپوليس بري و چك كني تا قبل از قهرماني تيم رو اكثر اخبار رو توي 2 ماه من ميزاشتم در صورتيكه بچه ها برا اينكه قطع اميد كرده بودن نميومدن و هر كي ميومد يه تيكه بارمون ميكرد اونم درشت
حالا كه تيم قهرمان شده دوباره همه اومدن تو تاپيك و خبر و نظر و ...
در كل اينارو گفتم كه بدوني خبر ميزاري منتظر دوستان بيمعرفتي نباش كه ميان فروم ولي سري به اخبار تيمشون نميزنن
اين كاملا عادي ميشه برات كه روزهاي قبل بازي يا بعد بازي يكي بياد و يه چي بگه و بره
من خودمم فک می کنم پگاه ببازه به خصوص که بازی توو تهرانه ، همه ی اینا به اضافه ی علی کریمی...نقل قول:
اوج بدبختیه پگاه کجاست؟!
4 نفرو نداره...
آلوز ، حاجتی ، عشوری و نظیف کار...
ولی به قول تو از این دکتر همه چی بر میاد!
دوست عزیز همشهری و هم اسم خودم من اصلا منظورم به شما نبود(اصلا)!نقل قول:
قبل از اینکه شما بیای یه چند نفری بودن که میومدن و راجع به بازیای پگاه نظر می دادن ولی از اونا هم خبری نیست(به جز بردیا! ، خداوکیلی از همون اول اینجا بوده و خبر گذاشته!من اگه بخوام اینجا پستی هم بدم فقط به خاطر بردیاست چون فقط خودش بحث راه میندازه و خبر میزاره!حقیقتا ایول به بردیا)...
وگرنه شما که از اولش نبودی ، بودی:31:؟!
از دست من دلگیر نشی!!!
مجتبی اگرمنظورت swat هست اون بن شده