تائید میشهنقل قول:
حالا درسته چیز نازی زده ولی باید با مشتریاش روراست باشه
اونم مشتریایی که با کمبود های عجیب و غریب این گوشی میسوزن و میسازن ولی
بازم دیوونشن و دوسش دارن :43:
تائید میشهنقل قول:
حالا درسته چیز نازی زده ولی باید با مشتریاش روراست باشه
اونم مشتریایی که با کمبود های عجیب و غریب این گوشی میسوزن و میسازن ولی
بازم دیوونشن و دوسش دارن :43:
سلام
یه سوال iphone بلوتوث داره ولی چون آنلاک میشه نمیشه ازش استفاده کرد درسته؟؟؟؟
اگه نه که بگید قضیه بلوتوث چیه ولی اگه آره پس عالی میشه
چون اگه free sim بگیریم چون نیازی به آنلاک کردن نیست پس بلوتوث هم کار میکنه
البته اینی که گفتم رو دقیق نمیدونم ها
همینطوری گفتم
نه دوست من
آیفون معمولی چه آنلاک شده چه مدل عادی اش با بلوتوثش فایل سند نمیکنه
آنلاک شدن ربطی به بلوتوث نداره اون مربوط به سیم کارت هستش
اگه مدل تری جی مشکل بلوتوث نداشته باشه به احتمال زیاد می خرمش
والا بی خیالش میشم !
سلام بچه ها.
من 2تا سوال دارم.
1- درسته بلوتوث آیفون قابلیت سند نداره ولی قابلیت دریافت داره؟
2-ای سایت ایرانی که تبلیغ آیفون 3 جی رو کرده اگه کسی ازش بخره بهش چی تحویل میدن؟
آیفون 3جی آنلاک شده؟یا آنلاک نشده؟
1.بله.البته سند هم داره ولی فقط برای هندزفری بلوتوثنقل قول:
2.عزیزم آیفون تری جی 3 روز دیگه
یعنی11 جولای میاد بازار و هیچ کدام از شرکت ها ندارن الان که به کسی بفروشن
نکته جالب در مورد اون سایت اینه که به طرز بسیار آماتورانه
قیمت های تبلیغی شرکت رو زده !!
ویرایش شد رفت تو پست بعدی
خوب O2 هم قیمتاشو اعلام کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگه ماهی 45 دلار بدید آیفون 8 گیگ رو مجانی میگیرید البته اگه تو انگلیس زندگی میکنید
منبع:
کد:http://www.gsmarena.com/o2_uk_accepts_iphone_3g_online_orders_as_of_today_black_ones_only-news-541.php
چند ماه باید قسط بدی ؟؟!
اینجور که بالای این عکسه نوشته
همه قراردادها 18 ماهه است ظاهرا
طبق این عکسه ارزون ترین قرارداد اون اولیست که ماهی 30 پوند یا 54 هزرا تومن که فقطم میشه 75 دقیقه حرف زد(اگه اشتباه
نفهمیده باشم) که سر هم در میاد 640 پوند
و با توجه به اینکه پوند الان 1820 تومنه میشه یک میلیون و صد وشصت هزار تومن البته تو 18 ماه دیگه
بعد از 18 ماه چی میشه
خب دیگه نمیتونی حرف بزنی و گوشی رو باید پس بدی؟
ببین این یه قرارداد 18 ماهه هستشنقل قول:
بهت یه گوشی میدن و یه اعتبار(مکالمه ودیتا) قیمتش هم معلومه
چی استفاده کنی چه نکنی باید پولش رو بدی
بعد از 18 ماه گوشی مال خودت میشه حالا می تونسی از سرویس های دیگه شرکت خدمات دهنده استفاده کنی یا آنلاک کنی و سیم کارت دیگه ای بنداری روش !
البته از همون روز اولم میتونی آنلاک کنی
فقز مشکل اینجاست
که بابت اون سیم کارت که بهت دادن سر ماه باید پول شارژ پرداخت کنی!
Ok ممنوننقل قول:
پس فقط مشکل قرار دادی که باید بسته بشه تا سیمکارت و بدن
ای کاش میتونستم برم انبارشون رو بدزدم البته برای هر گوشی 199 دلار و 299 دلار رو میزاشتم:31:
نقل قول:
منم اگه مشکل بلوتوسش حل شد و قابلیت فیلم برداری داشت حتما میگیرمش:40::40:
اونم تو آمریکا:31:
راستی علی جان.این 3G با مدل عادیش چه فرقی کرده؟
سلام
آیا iphone 3g آنلاک میشه ؟؟ لطفا در صورت امکان زود جواب بدید خیلی عجله دارم . بگم بخرن برام ؟؟
بله میشهنقل قول:
ولی بخدا هنوز 1 روز بیشتر نیست که اومده !!
بلوتوسش که فکر نکنم حل بشهنقل قول:
ولی مشکل فیلمبرداریش خیلی وقته حل شده
در مورد تفاوت هاشون همون طوری که از اسمش معلومه (تری جی)
این گوشی به نسل سوم تعلق داره
علاوه بر اضافه شدن جی پی اس داخلی و
سنسور های جدید
به همرا اپلیکیشن های جدید
سرعت وبگردی در این مدل فوق العاده شده
در مورد فیلم برداریش
چند فریم در ثانیه فیلم میگیره ؟
نقل قول:
ممنون علی جان بابت توضیحاتت
پس فیلم برداریش حل شده
کاش بلوتوسش درست بشه:41:
میگفتن یه برنامه واسش نوشتن که میشه فایل ها رو با wi-fi فرستاد.حالا اگه ویزام جور شد و رفتم آمریکا حتما میگیرمش:دی:31:
شکل ظاهریش تغییری نکرده؟
سامان جان پشتش یه تیکه شده و پلاستیکی هست. برخلاف معمولی که الومینیومی بود.
باتریش 30 % اضافه شده.(10ساعت مکالمه -300 ساعت استندبای)
سنسور تنظیم نور ال سی دی در محیط های مختلف اضافه شده.
مثل اینکه 2 میل عمیق تر شده.
صداش هم تغیر کرده. هم از لحاظ کیفیت هم بلندی.
بهترین تراشه ی جی پی اس روش گذاشتن. + گوگل مپ.
فریمورش هم که 2 هست.
با 15 فریم بر ثانیه میگیره با بیت ریت 700 kb/s
مثل این که با برنامه ی "شیر" تونسته بودن بلوتوثش رو راه بندازن!
این منبع داره؟نقل قول:
مثل این که با برنامه ی "شیر" تونسته بودن بلوتوثش رو راه بندازن!
والا من دو جا دیدمش.
یکی تو صفحه ی اول تاپیک ایفون. یکی هم یه فروم خارجی.
قیمت 8 گیگی اون 199 دلاره!!!!
نقل قول:
ممنون بابت توضیحاتت عزیز
میگم واسش دیکشنری پیدا نمیشه نه؟دی
من امروز از یکی پزسیدم گفت معلوم نیست که آنلاک بشه !!! :(((((( چی کار کنم؟ هفته دیگه برادرم میاد بگم 3g بگیره یا همون قدیمیا؟؟
مسلما امکانات مدل تری جی بهتر و بیشترهنقل قول:
ولی کلا از لحاظ سیستم عامل میشه مدل عادی رو به ورژن 2 آپ کرد
ضمنا هر کی گفته آنلاک نمیشه شکر خورده !
بله میشهنقل قول:
مثل این که جاوا بیس داره!
همهی برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه !
آقا شما مطمئنی ؟نقل قول:
کسی تا حالا جاوا نصبونده رو آیفون؟
نه خیر جاوا نصب نمیشه
ولی دیکشنری en to en تو اینستالر پیدا میشه
نقل قول:
پست تو رو که خوندم علی جون یه دنیا خوشحال شدم.گفتم اگه جاوا رو ساپورت میکنه حتما میگیرمش:41:
en به en به درد من نمیخوره.کاش en به fa رو هم واسش مینوشتن(نه اینکه میونه خوبی هم با آمریکایی ها داریم:دی)نقل قول:
عجب ها!!!!!!!
ادم چه حرفای میشنوه! یکی میگه میشه رو پی 990 ویندوز ریخت یکی میگه سیستم عامل ایفون رو عوض کنیم به ویندوز ...
یکی از دوستان که ایفون داره میگفت امولاتور سیمبین براش اومده.یعنی میشه از برنامه های سیمبین روش استفاده کرد. به نظر من که .. زیادی خورده. کسی چیزی شنیده؟
نقل قول:نه مطمئن نبود و الان مطمئن شدم که نداره :31:نقل قول:
فقط من اشتباه کردم تو اون پستم نگفتم که منظورم آیفون تری جی هستش
و اگه به قسمت قرمز پستم نگاه کنید
نوشتم مثل این که داره نه 100%
(چون یه بحث هایی شده بود قبل از عرضه نهایی تر جی که جاوا بیس داره والان معلوم شد جاوا رو ساپورت نمی کنه)
به هر حال ببخشید که پستم باعث شد گمراه بشین
منم همون رو خوندم که نوشتم و الان دیدم پستت رو و این رو درست کردم یا پیچوندم...........
در مورد این ورژن جدید آیفون چند تا اظهار نظر خوندم که من رو یاد اون موقع که تازه میخواست وارد بازار بشه انداخت جالب بود...
1.اينطور به نظر مي رسد كه جاني گلدول در شهر اكلند نيوزيلند اولين خريدار تلفن جديد بوده است و براي خريدن اين دستگاه مقابل يك فروشگاه شركت ارائه دهنده خدمات تلفن موبايل وودافون بيش از 60 ساعت انتظار كشيده است,او پس از خريد آي فون خود گفت: "مي خواهم آن را شارژ كنم، كمي از قابليتهاي مختلف آن استفاده كنم و بعد، يك خواب حسابي و راحت!"
2.علاقه براي حضور در صف به اندازه اي بود كه به عنوان مثال ديويد سوئن، كه يك دانشجو است، جاي خود در صف را از يك متقاضي ديگر از طريق eBay به مبلغ 50 پوند خريد.
منبع:کد:http://www.ir-uk.com/article.php?id=29802
سلام.نظر شما درباره ی این خبر چیه؟
آیفون 3g آن طور که پیشبینی میشد تفاوت چندانی با نسل قبلی خود ندارد اما به نظر میرسد اپل این بار تنها بازار نسل سوم خدمات تلفن همراه را نشانه گرفته است چراکه از لحاظ ساختاری و و قابلیتها گوشی جدید آیفون با مدل قبلیاش تفاوت چندانی نداشته باشد.
از لحاظ ظاهری اندازه این گوشی همچنان با مدل قبلی برابر است اما از لحاظ وزن این بار استیو جابز با یک رژیم مناسب وزن آیفون 3g را به 133 گرم رسانده. وزن گوشی قبلی آیفون 135 گرم بود.
از لحاظ رنگبندی مدل جدید آیفون در دو ترکیب رنگی سفید و مشکی عرضه شده است. رنگ مشکی برای گوشیهای 8 و 16 گیگابایتی و رنگ سفید تنها برای گوشیهای 16 گیگابایتی آیفون 3g عرضه میشود.
این گوشی قابلیت کارایی در شبکه Hsdpa و در فرکانسهای850/1900 /2100 را داراست. با این حال برخی از کمبودهای آیفون قبلی همچنان در آیفون فعلی پابرجا است. به عنوان مثال در مدل اول آیفون بسیاری از کاربران از عدم استفاده از فناوری بلوتوث برای انتقال فایل و دیتا بین سایر کاربران شکایت داشتند. فناوری بلوتوث آیفون نسخه شماره 2 این فناوری است اما تنها قابل استفاده برای هندزفری را داراست. این مشکل همچنان در گوشی 3g آیفون هم وجود دارد.
دوربین آیفون همچنان 2 مگاپیکسلی است و براساس قابلیتهای در نظر گرفته شده از سوی اپل این دوربین همچنان توان فیلم برداری را نداشته و صرفا برای عکاسی است. این درحالی است که برخی از برنامهنویسان برای مدل قبلی آیفون برنامههایی نوشته بودند که با استفاده از کاربران میتوانستند با آیفون هم فیلمبرداری کنند. پیشبینی میشد که اپل در عرضه مدل جدید این مشکلات کاربران را رفع کند اما آنچه مسلم است همچنان استفاده از قابلیتها برای کاربران آیفون وجود ندارد. با این حال بهرغم آنکه از سوی بسیاری از کاربران یکی از معایب آیفون توان باتری آن عنوان شده بود این بار اپل سعی کرده است تا میزان بهره وری باتریهای این گوشی را افزایش دهد. در مدل جدید باتری گوشی در حالت آماده به کار بالای 300 ساعت و در حالت مکالمه تا بالای 10 ساعت استفاده مفید را برای کاربران فراهم میآورد. اما در مدل گذشته این گوشی در حالت آماده بکار 250 ساعت و مکالمه نیز تا 8 ساعت پشتیبانی میشد.
به نظر میرسد از لحاظ نرم افزاری نیز مشکلاتی پیش روی آیفون باشد. در حالی که هکرها برای شکستن قفل نسخه گذشته این گوشی دو ماه زمان صرف کرده بودند اما این بار تنها یک روز پس از عرضه این گوشی قفل نرم افزاری آن شکسته شده است.
هماکنون قیمت گوشیهای آیفون با ظرفیت 16 گیگابایت در ایران بالغبر 700 هزار تومان است اما به گفته برخی از منابع بازاری این گوشیها تنها در برخی از شهرهای ایران قابل استفاده است. هنوز از عرضه نسل سوم گوشیهای آیفون در بازار ایران خبری منتشر نشده است اما آنچه مسلم است آن است که حضور مدل جدید این گوشی با توجه به آنکه از لحاظ قابلیتهای مورد توجه کاربران ایرانی با مدل قبلی آن تفاوتی نداشته بازاری راکد را پیش روی فروشندگان آن خبر میدهد.
منبع: دنیای اقتصاد
بچه ها کسی خبری از 3g نداره؟
تو ایران اومده؟
قیمت ها چند شده؟
هیچ کس جواب نمیده.
تا حالا بیشتر از 10 نفر قیمتشو پرسیدن ولی کسی خبر نداره. لابد تو ایران نیس.
تا اونجايي كه من شنيدم هنوز كسي نياورده تو ايران و خوب شايدم باشه و من اطلاع نداشته باشمنقل قول:
تا نياد هم قيمتش معلوم نميشه .
سلام
قراره یکی برام یه iphone 3G بفرسته ولی شنیدم باید از قفل در بیاد. بنظرتون اینجا باهاش مشکل پیدا میکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
الان جیلبریک و اکتیو می تونی بکنی ولی آنلاک هنوز باید صبر کنی
امروز از نمایندگی اپل در بنگلور برای ایفون 3g سوال کردم!گفت 2 ماه دیگه تو هند هست و قیمت مدل سیم فری اون 28 هزار روپیه هست!28000*22.4=؟؟؟؟تومان
آقایون خانوما :31:
مشتاقان تری جی
مژده :8::8::8:
آیفون تری جی 16 گیگ با رنگ زیبای سفید در مجتمع پایتخت رویت شد :31::11:
طبقه دوم
الماس پایتخت