دوستان برای حرفه ای تر شدن آموزش ها از دمو وسمپلهای ساخت خودتون هم استفاده کنید و
در مورد پلاگینها هم مدل و آموزش قرار بدهید
من هم اگر اجازه بدید یک چیزایی مینویسم
متشکرم
Printable View
دوستان برای حرفه ای تر شدن آموزش ها از دمو وسمپلهای ساخت خودتون هم استفاده کنید و
در مورد پلاگینها هم مدل و آموزش قرار بدهید
من هم اگر اجازه بدید یک چیزایی مینویسم
متشکرم
shahnameh
mr30 golam
عزيز جان نشكر از راهنماييت
با تشکر از راهنمایی شما. منظورم این بود که در حالت stand alone بشه کاری کرد. قرار دادن فایل mbd در سی دی خطر ناک است حتی اگر تیک امنیت اون را زده باشیم. بلاخره یه حرفه ای بازش میکنه و هر کاری دلش خواست با سرس ما انجام میده. شما راه دیگری سراغ ندارید؟نقل قول:
به نام خدا .
با سلام خدمت مديران و دوستان عزيز که اين سايت را اداره ميکنند.وسلام به دوستان عضو .
چون اولين پستي است که در P30World قرار ميدم " بي مناسبت ندانستم که خودم را به دوستان معرفي کنم و بعد مثل ساير دوستان و اعضاي انجمن به طرح و سوالات خودم بپردازم . بنابر اين بيوگرافي کوتاهي از خودم مينويسم .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
متولد سال 1344 تهران .تحصيلاتم را در هنرستان گرافيک طالقاني تمام کرده و به فاصله يک سال با رتبه اول وارد دانشگاه تهران شدم (رشته نقاشي).سال 64.بعد از اتمام دانشگاه باقي سربازي و بعد چند سالي به خارج از ايران سفر کردم و دوباره به ايران برگشتم .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
در طول اين چند سال يعني بعد از تحصيل :
1 : کسب 26 جايزه بين المللي از کشورهاي .ترکيه - ژاپن-ايتاليا-ايران-کره جنوبي و....در زمينه کارتون و کاريکاتور که 3بار جایزه اول جهان را در کارنامه ام دارم.
2 : ساخت و توليد چندين انيميشن 3D ( سه بعدي) براي مراکز مختلف .و 1 سال تجربه نا موفق در کارگرداني تيم انيميشن .
3 : تدريس کاريکاتور
4:تدريس طراحي و نقاشي
5 : فعاليت با گروه موسيقي دانشگاه تهران
6 : داوري چند نمايشگاه داخلي در زمينه هنري
7 : مطالعه و تحقيق در زمينه هنرهاي نو ين و نو آوري ها در چند سال اخير و.....
-------------------------------------------------------------------------------------------
هم اکنون ساکن تهران و به فعاليتم ادامه ميدهم . دوستان عزیزم اگر در زمینه کاری من که توضیح دادم کسی نیاز به راهنمای و کمک داشت . تا آنجا که بتوانم دریغ نمیکنم و در خدمت دوستان هستم .
مجددأ از دوستان خوبم در P30World تشکر کرده و براي همه آرزوِي توفيق روزافزون دارم .Bahram3dart
سوال اولم از دوستان.
من یک اتوران ساختم و فقط در مرحله آخر هنگامی که CD را در سیستم دیگری قرار میدم . Error آدرس میده و فقط در همان سیستم آدرس را میشناسد . فکر کنم در آخرین مرحله نیاز به راهنمائی دوستان وارد به این نرم افزار را دارم. ممنون.
سلامنقل قول:
عضويت شما رو تبريك ميگم .
اگه ميشه توضيح بيشتر بديد .
اگه مشكل شما تو آدرس دهي فايل هايي هست كه تو سي دي گذاشتيد . مثلا c:\\ss\php.exe بايد شما اسم درايو رو پاك كتيد وجاش اينجوري بنويسيد . SrcDir>\ss\php.exe>
من هم ورود شما رو به جمع خانواده بزرگ P30World تبريك مي گم و اميدوارم بتونيم به هم كمك كنيم.
در مورد سوالتون:
اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين و بگين دقيقاً جه اروري ميده و آيا قبل از اينكه برنامه اجرا بشه ارور ميده يا اينكه ارور مال بعد از اجرا شدن برنامه و درون برنامه است؟
ولي به طور كلي اين حالات ممكنه پيش اومده باشه:
اگه قبل از اجراي برنامه ارور بده:
1. ممكنه اصلاً فايل اصلي وارد CD نشده باشد و فقط Shortcut يا آدرس آن وارد شده باشد.(كه نياز دارده دوباره CD رايت بشه يا فايل Autorun.inf مجدداً ساخته شود)
2. ممكنه فايل Autorun.inf با مشكل روبرو شده باشد (توجه داشته باشيد كه بعد از باز كردن آن اين عبارت را بايد ببينيد در غير اينصورت خراب است:
[autorun]
OPEN=AUTORUN.EXE
ICON=AUTORUN.EXE,0
)
3. ممكن است اصلاً CDRom يا Windows قادر به شناسايي فايل Autorun.inf يا فايل اجرايي (معمولاً Autorun.exe) نباشد (كه مشكلش به سادگي قابل حل نيست) (اين قسمت احتمالش خيلي كمه)
اگه ارور بعد از اجرا شدن فايل ديده مي شود اين امكان ها وجود دارند:
1. آدرس هايي كه در برنامه استفاده كرديد، آدرس هاي دقيق باشند (مثل I:\myfile.txt به جاي SrcDrive>\myfile.txt> كه بايد به صورت دوم درآيد.)
2. استفاده از فايهايي كه در CD موجود نيستند و آدرس آنها در برنامه هستند و طبيعتاً فقط در كامپيوتر شما موجد اند و كامپيوتر هاي ديگر قادر به باز كردن آنها نيستند.
البته احتمال هاي ديگري نيز وجود دارند كه اگر متن ارور و زمان آنرا بگذاريد همه چيز روشن مي شود.
سلام دوستان عزيز و خوبم ::)
اول از همه تشکر ميکنم به خاطر پيشنهاد هايي که کرديد و منو ببخشيد که توضيح بيشتري ندادم.:puke:
ببينيد ! !:blush:
من تمامي مراحل صفحه به صفحه کارم را انجام ميدم .وقتي که Cd را ميخواهم رايت کنم تمامي اطلاعات ذخيره شده در اون پوشه اي که مثلا در درايو (D ) کامپيوترم جمع کردم را درگ ميکنم داخل سي دي .+ اون اتو راني که برنامه برام ساخته .وقتي که سي دي رايت ميشه و من داخل سي دي رام ميگزارم . برنامه به صورت اتو ران بالا مياد و مراحلي که داخل برنامه انجام داده بودم به خوبي اجرا ميشه فقط درآخرين مرحله که ميخوام Exe برنامه اجرا بشه بايد آدرس Cd را معرفي کرده باشم که برنامه اجرا بشه .ولي من اين مرحله را بلد نيستم که تو برنامه چه دستوري بايد بنويسم که و کجا بنويسم تا اين مشکل پيش نياد.ميدونيد چه اتفاقي رخ ميده !! در آخرين مرحله آدرس همون درايو را که فايلها در اون ذخيره شده بوده را ميشناسه .و آدرس سي دي را نميشناسه .(همون درايو D).:ohno:
سلام
شما بايد فايل هاتون رو تو يه پوشه جمع كني و يه اسم واسش بگذاري و فرض كن تو درايو D هستن . اسم پوشه مثلا bb هست . بعد فرض كن يه فايل تو اين پوشه است به اسم nn.exe شما تو برنامه مسيرش رو اينجوري ميدي D:\bb\nn.exe خوب بعد كه به همه فايل ها يه همچين مسيري دادي . بايد تو تمام مسيرها اسم درايو رو پاك كني و جاش <SrcDir> رو بتويسي . اينجوري SrcDir>\bb\nn.exe> بعد اين اتوران رو بساز و كنار پوشه bb قرار بده. بعد رايت كن تو سي دي .
اگه منوجه نشدي . فكر كنم دوستمون بهتر بتونه نوضيح بده .
كاملاً راه ايشون درسته و بذار براي اطلاع بيشترتون تمامي آدرسهايي كه در هر سيستم فرق مي كنه رو آموزش بدم كه مساله براتون كاملاً روشن بشه:
1. <SrcDir> : آدرس پوشه است كه فايل اجرايي در آن به اجرا در آمده است. همانند:
H:\Test
2. <SrcDrive> : آدرس درايوي است كه فايل در آن اجرا مي شود مانند:
\:H
3. <CD> : اين آدرس، آدرس سي دي رام معمولي كامپيوتر است (مثلاً I يا D)
4. <Embedded> : اين آدرس براي فايلهايي است كه درون برنامه شما قرار گرفته اند و آدرس آن معمولاً به اين صورت است:
C:\Documents and Settings\bimo\Local Settings\Temp\MMBPlayer
5. <Windows> : اين يكي آدرس ويندوز شماست به اين صورت:
C:\WINDOWS
6. <System> : اين هم آدرس فايل هاي اصلي ويندوز است مثلاً در ويندوز xp :
C:\WINDOWS\system32
و يا در ويندوز 98 :
C:\WINDOWS\system
7. <Temp> : اين يكي مربوط به فايلهاي موقت مي باشد به اين صورت:
C:\Documents and Settings\bimo\Local Settings\Temp
8. <File> : اين آدرس متعلق به فايلي است كه در پنجره Open يا Save As نمايش داده مي شود.
9. <List> : اين هم آدرس فايلي است كه در ListBox انتخاب شده است .
10. <This> : اين يكي آدرس نيست و متعلق به MCI command مي شود.
اگر سوالي داشتين يا هر كدام را متوجه نشديد، بپرسيد حتماً جواب مي دم.
دوستان نمیدونم چطور تشکر کنم . از این که وقت عزیزتون را میگزارید و راهنمائی میکنید واقعا ممنونم .من مشکلم حل شد و امیدوارم بتونم در آینده منم کاری براتون انجام بدم.
ممنون
آموزش ساخت اسپلش اسکرین برای اتوران یا برنامه تون:
اول از همه پروژه ی اصلیتون رو کامپایل کنید و یکجا توی هارتون سیو کنید.
1- ابتدا یک صفحه با سلیقه ی خودتون درست کنین... میتونید از تصاویر متحرک استفاده کنین تا لودینگ زیبایی داشته باشید.
2- یک آبجکت مستطیل و یا دایره و یا... بسازین و اسمش رو هچی که دلتون خواست بذارین. سپس اون رو Hide کنین.
3 یک اسکریپت بسازین و توش بنویسین:
If (a<500) Then
a=a+1
MoveObject("نام آبجکت مستطیل","0,0,a,20")
ScriptTimer("Script","10")
Else
Run("مسیر برنامه ی اصلی","")
Exit()
End
4- فریمها رو حذف و پنجره رو آنمویبل کنید.
سپس پروژه رو کامپایل کنید و توی سیدی از اون به عنوان اتوران اصلی استفاده کنین. یادتون نره که حتما مسیر اتوران اصلی رو درست داده باشین وگه نه...
سلام خدمت دوستان عزیز مشکلی داشتم که اگر دوستان در موردش کمک کنند ممنون میشم.
در MMB پروژه ای ساختم که شامل چند صفحه است صفحه اول دارای تعدادی دکمه است که با کلیک کردن به روی هر کدام باید یک فایل ویدئویی مشخص در صفحه دیگری لود شود نمیدونم چطور میشه در صفحه اول به آبجکت Video در صفحه دیگه دسترسی داشت
از توجه شما متشکرم
اول از همه ورودتونو به جمع ما خوش آمد ميگم و براي سوالتون بايد بگم كه مي توني از دستور VideoLoad استفاده كني، به اين صورت:
1. در صفحه اول، اسم فايلي كه قراره اجرا بشه رو بدي؛ مثلاً چند تا دكمه بذاري كه هر كدوم اسم فايل مربوط به خودشو معرفي كنه يا مثلاً از كاربر اسم فايل رو بخواد؛ در هر صورت اسمشو مثلاً $Load مي ذاري؛ به اين صورت:
'Load$='C:\movie1.aviو براي رفتن به صفحه بعد بلافاصله اين دستور رو مي نويسي:
()NextPage
2. كاري كه الان بايد انجام بدي اينه كه $Load رو بخوني كه به اين صورت عمل مي كني:
در صفحه اي كه اجرا شده (مثلاً صفحه دوم) در قسمت Script و در قسمت PageStart از اين دستور استفاده مي كني:
("$VideoLoad("Video","Load
البته توجه داشته باش كه در صفحه جديد (همون صفحه دوم) بايد يك Video با نام Video درست كني بعد از اين دستورات استفاده كن.
اگر سوالي داشتين يا جايي را متوجه نشديد، بپرسيد حتماً جواب مي دم.
با تشکر از توجه شما مشکل حل شد
سلام
من يه فايل exe از MMB دارم كه ميخوام رو سورسش تغييرات بدم اما اون رو ندارم. ميشه يكي از اساتيد راهنمايي كنند؟
متاسفانه برنامه هایی که توسط Mmb ساخته می شوند، طوری هستند که به هیچ عنوان نمی توان در آنها تغییر انجام داد، الان بزرگترین کرکر ها هم نتونستند سورس اون رو تغییر بدن.
(اگه شما تونستی به ما هم یه خبری بده!)
تنها راهش اینه که یا سورس رو پیدا کنی یا اینکه از اول درستش کنی.
سلامنقل قول:
تاييد ميشه
با برخي برنامه ها مي تونيد قالب يا بكگراند رو به صورت تصوير تو هارد ذخيره كنيد . بعد مثل همون رو بسازيد. ( نرم افزار FMV- Extractor )
البته با برنامه Upx مي شه يه كارايي كرد ولي تغييرات اساسي نمي شه داد.
سلام
مي خواستم از دوستان بپرسم چطور ميشه تو پروژه دو اتورانه صفحه اولي استاندارد نباشه ( مثلا دايره يا بسم الله يا ...) اما صفحه اصلي استاندارد ( مربع ) باشه مثل سي دي هاي Mrt كه اول بسم الله مياد بعد صفحه اصلي
سلام دوست مننقل قول:
شما بايد يه فايل احرايي ( همون بسم الله ) رو درست كني بعد تو اين يكي پروژه با نوشتن script مي توني اينكار رو بكني . البته الان وقتم كمه وگرنه آموزشش رو مي گذاشتم. در ضمن تو قسمت تنطيمات پروژه setting تو پايين چند تا گزينه واسه ساخت دايره و بسم الله و ... كه گفتي وجود داره .
ولي bimo جان مي تونن كمكتون كنن ( به هر حال استاد ما هستن)
بدرود
سلامنقل قول:
آنچنان هم سخت نیست.
اگه مشکلتون حل نشد با من تماس بگیرید.(پيغام هاي خصوصي)نقل قول:
سلام
من يه فايل exe از MMB دارم كه ميخوام رو سورسش تغييرات بدم اما اون رو ندارم. ميشه يكي از اساتيد راهنمايي كنند؟
02-06-2007 04:16
خيلي ممنون.واقعا عاليه.هيچ ميدونين اين جور كارها(آموزش دادن)چقدر اجر داره؟ممنون
[QUOTE=shahnameh;309511]اموزش multimedia builder
بخش اول
مفاهيم اوليه
اين برنامه را ميتوانيد از سايت زير دريافت وبر روی كامپيوتر خود نصب كنيد . در ضمن حجم آن تنها 5 مگا بايت ميباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا عالي بود.ممنون
shahnameh جان من هم از شما سپاسگذارم، همین
کسی می دونه چجوری می تونم از لیست باکس توی Mmb استفاده کنم یعنی توی لیست باکس یکسری اسم بنویسم و با کلیک روی هر کدوم از اسمها یک عکس برای من نشون بده
ممنون
چه جوری می شه به یه پوشه بالا تر آدرس داد
مثلا:
+ FILES
autorun.exe
Folder\FILES +
setup.exe
فایل مولتی مدیا autorun.exe هست و می خواهیم setup.exe را در یک پوشه بالاتر واقع در پوشه Folder اجرا کنیم.
چه جور باید آدرس فایل در یک پوشه بالاتر رو بدم؟؟؟؟
کمک کنید. راهنمایی نمائید.
چطوري ميشه كاري كرد كه اهنگهايي كه با اين برنامه اجرا ميشوند رو از روي هيستوري ان پاك كرد؟با تشكر
آقا يه سوال هم من دارم
چجوري ميشه يك آهنگ در هنگام اجراي اتوران اجرا كرد ؟
وارد Page Properties صفحه اولت شو (اون پائین صفحه)
تو قسمت Background Music آهنگ مورد نظرتا انتخاب کن
همین
هيپو جان اول ممنون از راهنماييت
بعد يه سوال ديگه . چجوري ميتونم يه فونت قبل از اجراي اوتوران رويه سيستم اينستال كنم .
بازم ممنون
برو تو قسمت script wizard بخشINSTALL FONTبعد مسیر فونتو بده
سلام
روشی که Nakh0d4 گفتن درسته
در صفحه اول باید یه همچین کدی قرار بدی
InstallFont("<SrcDir>\font\composer.ttf")
کد <SrcDir> را یادت نره جایگزین کنی
دوستان کسی کدهای جاوا اسکریپ آماده وبدرد بخور برای بیلدر داره؟
اگه داره ولطف کنه ممنون میشیم.
سلام . ممنون از نوشته هاتون . من قبلا از بیلدر برای ساختن نرم افزار آموزشی استفاده کردم . فقط یه سوال اونم اینکه آهنگ هایی که در طول پروژه استفاده می شن رو چطوری باید به کل نرم افزار معرفی کرد . منظورم اینه که من بعد از auto run ساختن موقع اجرا روی سیستم دیگه با مشکل مواجه می شم و آهنگ ها پخش نمی شن. ممنون می شم اگه جواب بدید .
سلام و تشکر از دوستانی که تا به این لحظه اطلاعات مفیدی رو در اختیار من و دیگران گذاشته اند . . .:11:نقل قول:
در مورد سوال شما , امیدوارم که دیر پاسخ نداده باشم ! :20:
کافیست به جای مسیر اصلی فایل خود " .. " دو نقطه قرار بدهید .
مثلا :
c:\music\a.mp3
به این مسیر تغییر نام یابد :
..\music\a.mp3
امیدوارم بتونیم در این تاپیک به یکدیگر کمک کنیم .
چون هدف از کار با این نرم افزارها و . . . یه نوع تفریح و بعضی مواقع کار می باشد .
:46:
با سلام
بنده با مولتی مدیا بیلدر یک سی دی ساختم در کامپیوتر خودم اجرا می شود ولی در کامپیوتر های دیگر اجرا نمی شود اگر در مورد مسیر دهی به صورت عملی وکامل توضیح دهید متشکر می شوم
لطفا اساتید کمک کنند
سلامنقل قول:
لطفا کمی دقیقتر توضیح بدهید
مثلا موسیقی آن اجرا نمی شود یا اینکه به طور کل خود برنامه اجرا نمی شود یا . . .
:46:
منم میخوام .نقل قول:
دوستان کسی کدهای جاوا اسکریپ آماده وبدرد بخور برای بیلدر داره؟
اگه داره ولطف کنه ممنون میشیم.
این کد ها رو اگه کسی داره در قالب یه فایل Rar همشو اینجا بزاره . ممنون .