نقل قول:
تایید میشه . دستور قتلش صادر شدست . من جای اون بودم برنمیگشتم ایتالیا . از همون جا یه بلیط برای ایران میگرفتم و به طور رایگان مربی گری شموشکو عهده دار میشدم . :31:
Printable View
نقل قول:
تایید میشه . دستور قتلش صادر شدست . من جای اون بودم برنمیگشتم ایتالیا . از همون جا یه بلیط برای ایران میگرفتم و به طور رایگان مربی گری شموشکو عهده دار میشدم . :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تایید میشه . دستور قتلش صادر شدست . من جای اون بودم برنمیگشتم ایتالیا . از همون جا یه بلیط برای ایران میگرفتم و به طور رایگان مربی گری شموشکو عهده دار میشدم
باید برن بازی کردن رو از هلند یاد بگیرن ... فوق العاده بود امشب ... رومانی هم با یکم تلاش بیشتر می تونست کلک ایتالیا رو بکنه ! دی:
یعنی این دونادونی بی عرضه جاش مربیگری ایتالیا نیست یه بچه 10ساله ازاون بهترمربیگری میکنه مشکل مابازی بافرانسه است اونو ردکنیم میریم براقهرمانی :13: بازی به بازی داریم بهترمیشیم :20:نقل قول:
خاك بر سر اين مربي كنن كه چه قدر خره
اه اه اه
آبروي ايتاليا رو برده حيف اين بازيكنا كه دست اون هستن من اگه تركيب و سيستم ميچيدم الان ايتاليا قهرمان بود
کجای چیزی که من نوشتم چرنده؟نقل قول:
ضمنا دوستان دونادونی هنوز خیلی زوده براش سرمربی گری توی تیم ملی.
ببخشید پس این چیه نوشتید :نقل قول:
نقل قول:
هیچ وقت تا به حال تیم تون رو اینقدر بدبخت ندیده بودم!!
بیاین واسه پرتغال دست بزنین.
حالا اصلا" اون به کنار . پرتغال چه ربطی به ما داره .نه تو گروه ما هستین نه به ما میخورین . برید باسه هم گروهیاتون و تیمایی که تو مرحله بعد باهاشون بازی دارید از این پستا بذارید نه اینجا .
منظورم این بود که ایتالیا رو ول کنین طرفدار پرتغال بشین.
دو تا تيم در پيت افتاده تو گروهشون فكر كردن خبريهنقل قول:
منظورم این بود که ایتالیا رو ول کنین طرفدار پرتغال بشین.
ايتاليا مثل جام جهاني ميشه كارش كشيده به روز آخر بازم مثل بازي استراليا تازه يه چيزي بدتر هست
ببينيد من كي گفتم اگه اين ايتاليا خوب نتيجه نگرفت
ببخشین جمهوری چک کجاش در پیته؟
البته دوستان اون گل اولی که ایتالیا به رومانی زد اصلا افساید نبود هاا.
تازه اشتباهات داوری هم در اون بازی فقط اون یدونه نبود.
معذرت ميخوام بروبچه هاي ايتاليا دوست.كارتون تمومه:
با توجه به اينكه صدرنشيني هلند تضمين شده و غير قابل تهديد هستش و بازي ها هم فشرده بنابراين هلند با تركيب ذخيره ها جلوي روماني يه بازي نمايشي برگزار ميكنه تا با باختش روماني 5 امتيازي بشه و ايتاليا و فرانسه هر بلايي سر هم بيارن به روماني نرسن(بنابراين اصلا به پيروزي مقابل فرانسه دلخوش نباشيد). با اينكار هم به بازيكناش استراحت داده و هم اينكه هر دو غول ايتاليا و فرانسه رو حذف كرده كه يه وقت احيانا تو نيمه نهايي دوباره بهشون نخوره.
كار كاملا منطقي و عقلاني هم هست. هر كس ديگه هم بود همينكارو ميكرد . بنابراين بايد منتظر نيمه نهايي هلند و اسپانيا باشيم. از اون طرف جدول هم كه به نظرم پرتقال و كرواسي ميان نيمه نهايي.
پس بدرود ايتاليا
ببخشيد تاپيك منحرف شد:31::31::31:نقل قول:
ستاره ي جمهوري چك رو ميشه بگيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غير پيتر چك بقيه آش دهن سوزي نيستن ببين من طرفدار يوونتوس هستم اما گريگرا و اوفالوژي و باروش و يانكولفسكي و كولر و ......همشون به درد نخور شدن اين تيم زماني عظمت داشت كه توش پاول ندود و رسيچكي بودن پاول ندود و رسيچكي با شوت هاي خفنشون حتي همين ون در سار و هلند كه الان داره شاخ بازي در مياره رو ميترموندن فمر مكنم euro 2004 بود كه هلند و آلمان و چك توي يك گروه بودن و چك تيم اول رفت بالا .و بازي هلند چك يادم نميره كه پاول شوت زد و ون در سار فقط نگاه كرد كه توپ خورد زير طاق اومد بيرون .خلاصه كه اين تيم اون تيم سابق نيست.
به هر حال در پیت هم نیست
هر تیمی یه افتی داره الان ایتالیا هم تو دوره افتشه
هیچ وقت تا حالا ایتالیا اینجوری بازی نمیکرد.
حالا هر پیتی چه فرقی میکنه .نقل قول:
بله اصلا" هر تیمی تو گروه شماست تیم خفنیه .اصلا این یه قانونه مگه نمیدوستی :31:.
سلام
خیلی بخشید تیم چک که شما میگی توی جام جهانی بهترین تیمشو داشت به همراه همون بازیکنانی که میگید مثل ندود و دوستانش که به غنا هم باختن اگه تیم خفنی بودند نمیباختند خوب پس اینقدر نگید که فلان تیم قوی نیست و غیره .....
همین هلند که ایتالیا و فرانسه را تحقیر کرد مقابل پرتغال بازی را باخت توی جام جهانی همین ترکیب را هم داشت!!!
:21::21::21: به نظر شما مالدیف با ایتالیا بازی کنه چندتا میتونه میتونه گل بزنه؟ :26::26::26:
:33::33::33::33: نظر من==:biggrin::biggrin: مالدف 12 ایتالیا 1 اون یه گلم با پنالتی:whistle::whistle::whistle::46:
شوخی کردم :46: به دل نگیرید:46:
مياي حرفتو ميزني ميگي شوخي كردم :31::31::31:.يك دهني از فرانسه سرويس كنيم كه ما اگه نتونستيم دوم بشيم همين جوري بفرستن بالا:27::27::27:نقل قول:
سلام
شاید رومانی تیم ایتالیا و فرانسه را با هم دیپورت بکنه به کشورشون
اونوققت به قول فردوسی پور ایتالیا و فرانسه هر بلائی سر هم میخوان بیارن. بیارن هه هه هه هه
نه بابا شوخی چرا؟نقل قول:
حقیقت رو گفتی دیگه.
آقا رومانی به هلند می بازه .
ایتالیا با اختلاف 3 گل فرانسه را می زنه .
اگه نشد هرچی می خواین بگین....
خيلي احتمالش كمه فن باستن نمياد ريسك كنه و تيم اولش رو بزاره چون صعدش به عنوان سر گروه قطعیه.نقل قول:
حالا فزض کنیم ایتالیا صعود کرد
مشکلش تازه شروع میشه مقابل اسپانیا شما فکر میکنید ایتالیا با این بازیه افتضاح میتونه مقابل اسپانیا بازیش را ببره؟؟؟
it is just a dream
خدا رو چه دیدی!!!
نقل قول:
ما قهرمان میشیم . :20:
با این که طرفدار هلندم ولی دلم میخواست از این گروه ایتالیا بیاد بالا که همینطور هم شد
تبریک میگم
پیروزی مقتدرانه ایتالیا رو مقابل تیم رانسه تبریک میگم
اسپانیا رو هم می بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا فزض کنیم ایتالیا صعود کرد
مشکلش تازه شروع میشه مقابل اسپانیا شما فکر میکنید ایتالیا با این بازیه افتضاح میتونه مقابل اسپانیا بازیش را ببره؟؟؟
دیدی که سوئد رو زوری بردن ... فقط کافیه مهاجماش مهار بشن
صعود ایتالیا به مرحله یک چهارم نهایی را تبریک میگم. انشالله میریم برای قهرمانی. :40:
فقط تنها موضوع اینه که پیرلو و گاتوسو به دلیل ۲ اخطاره شدن در بازی با اسپانیا حضور ندارند.
سلام منم اين برد رو به همه تبريك ميگم اين برد پلي هست به سوي قهرماني :10::10::10:نقل قول:
شما مطمئني تو دور بعد بازي ها اخطارها پاك نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره ايتالياي خوش شانسم به مرحله بعد صعود كرد.
اميدوارم بازي با اسپانيا بازي قشنگي از اب در بياد.:5:
سلام.
من بهتون تبریک میگم که اومدید بالا.
فن باستن هوای دوست قدیمی خودش را داشت. ولی دفاعتون ضعیف بود. امیدوارم تو بازی با اسپانیا بهتر از بازی با فرانسه باشید.
فرانک ریبری که مصدوم شد. یه گلش که پنالتی بود. یه گلش هم خورد تو پای تیری انری. فرانسه هم که 10 نفره بود.
به هر حال تبریک میگم. راستی چند تا از بازیکنای خوب تون رو هم در بازی بعدی ندارین.
دوستان سلام.
خیلی خوشحالم که ایتالیا تونست بیاد بالا.دیشب که خونرو گذاشته بودم رو سرم.
اما واقعاً جای نستا و توتی خالیه.
دونادونی هم تازه فهمید این لاجوردی پوشان رو باید چجوری بچینه و بفرسته تو زمین.
کاش لیپی نمیرفت تا الان به همه میفهموندیم ایتالیا یعنی چی.
اما حیف.....
ما شانس نداریم.همینجوریش هم بازیکن خوب کم داشتیم. اینم شد غوز بالا غوزنقل قول:
به امید قهرمانی
واقعا بازي فوق العاده ايي بود . منم اين برد رو تبريك ميگم .
یعنی واسه دور بعد اخطار هارو نمی بخشند؟
پیشاپیش قهرمانی ایتالیا در یورو 2008 را به تمام ایتالیا ای ها تبریک میگم.
نقل قول:برای دور بعد قطعا بخشیده نمیشه. احتمالا برای مرحله نیمه نهایی میبخشن ...نقل قول: