بازى كى مياد ؟
Printable View
بازى كى مياد ؟
هنوز معلوم نیست دوست عزیز.
سایت GameSpot مصاحبه ای رو با David Rutter سازنده نسخه های PS3 و Xbox 360 ترتیب داده که در زیر با هم میخونیمش:
GameSpot AU: اول از همه شما وجود لیگ استرالیا رو در بازی تائید میکنید؟؟
David Rutter: بله! لیگ استرالیا در فیفا 09 هستش و آن یکی از کشور های مهم در فوتبال است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جه انتخاب تاکتیک تیم خیلی بالا رفته
GS AU : چه تعداد تیم ملی و باشگاهی برای این بازی در نظر گرفتید؟
DR : ما در این بازی 30 لیگ و حدود 40 تیم باشگاهی داریم.که همراه با لیسانس کامل تیم هاست.
GS AU : چه تفاوت های قابل تاملی در این سری از بازی هستش؟
میشه نکات مهم رو به ما بگین؟
DR : ما عموما وقت زیادی رو برای فکر کردن رو بازی صرفکردیم و 250 نکته کلیدی به بازی اضافه شده که مهمترین موضوع در بهبود بازی هستش.
3 تا از بزرگترین تغییرات که در گیم پلی بازی دیده میشه, بهبود بازی فیزیکی و تاثیر بازیکنان بر روی یکدیگر و هوش مصنوعی( AI) هستش.
ما انیمیشن ها رو اصلاح کردیم و تنولوژ انیمیشن بازی پیشرفت زیادی کرده!
و دریبل زدن, دویدن, تکل زدن, ,پاس دادن وشوت زدن بهبود یافته.
GS AU : چه جیز هایی به بازی اضافه شده؟ آیا modes جدیدی به single-player یا multiplayer
بازی اضافه شده؟
DR : یکی از این modes های جدید که خیلی هیجان انگیز هستش Custom Team Tactics هستش.هدف از این ویژگی فرق دادن بین تیمها در بازیمان به وسیله شناختی که از هریک از آنها بر اساس بازی کردن در جهان واقعیت داریم.
فرآيند ساختماني اين ويژگي اين است که به gamer این اجازه داده بشود تا تاکتیکی را انتخاب کند که مناسب تراست.که بطور کلی 140 انتخاب در زمینه حمله و دفاع کردن وجود دارد
GS AU : در مورد بخش آنلابن بازی توضیح بدین. آخرین بار ما شاهد 5 - 5 بودیم آیا بار دیگر نیز شاهد آن هستیم یا شاید تغییراتی در آن ایجاد شده است؟
DR : یک از این ویژگی ها که بعدا در همین ما در موردش صحبت میکنیم Be A Pro: Online Team Play هستش.
GS AU : آیا فرقی بین نسخه های PS3 و Xbox360 هستش؟ کار کردن بر روی کدام یک آسان تر بود؟
DR : هیچ فرقی بین این دو نسخه نیستش و بازی کردن بر روی هر دو یکسان هستش فقط یه mode بازی انحصارا برای PS3 هستش که بعدا در مورد آن صحبت میکنیم.
من نمیگم که کار کردن بر روی کدام آسان تر هستش فقط میگم که راه ها مختلف بود.
GS AU : ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما گذاشتید.
منبع:کد:http://www.gamespot.com/news/6193217.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;3
چرا درباره نسل بعد بودنش مصاحبه نکرد برای کامپیوتر
>>EA نوید یک بازیه واقع گرایانه(photorealistic) رو برای PC میدهد<<
فیفا 09 برای pc که هر ساله با کمی تغییر نسبت به نسخه ps2 ساخته میشد این بار تحول اساسی پیدا کرده!!
سازنده بازی Paul Hossack گفته:
ما متعد به سرمايه گزاري و بدعت گذاردن برای خلق یه تجربه جدید بر روی pc شده ایم.gamers یک gameplay مخصوص به pc رو میخوان که fifa این امر رو محقق میکنه!!
که از ویژگی های این نسخه leading-edge visuals که فکر کنم منظورش این باشه که گرافیکش در بین بازی های PC پیشتاز باشه.و بایکنان شاهد یه بازی با گیم پلی فوق طبیعی(ultra-realistic) خواهند بود.
این بازی در پائیز 2008 منتشر خواهد شد.
Screenshot های مربوط به نسحه PS2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.picfront.org/d/Xc37FdQ2OxI/fifa_09_2.jpg
کد:http://www.picfront.org/d/uwcfxLHIa/fifa_09_4.jpg
کد:http://www.picfront.org/d/tL77ib84Y/fifa_09_1.jpg
کد:http://www.picfront.org/d/2jWQrpaCL0H/fifa_09_3.jpg
منبع:Videogamer
ما نفهمیدیم برای Pc نسل بعد خواهد بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا برای PC کلا یه چیز دیگه خواهد بود !!!نقل قول:
که با قدرت زیاد کامپیوترهای امروزی اجرا میشه !!!
چیزهایی که تا حالا شنیده میشه اینها ست !!!
و همچنین کنترل دقیق با موس رو هم اضافه کن به این لیست !!!
سلام خدمت همگی دوستان:
اول که در مورد این مصاحبه که گیم اسپات با سازنده بازی کرده باید بگم که واقعآ ادم وقتی میخونه به سختی میتونه که تحمل کنه ولی خوب یه نکته در سخناش بود اینه که بازی فوق العاده رو در پیش رو داریم.
و اما درباره نسخه کامپیوترش باید بگم خدمت دوستان که:
اینطوری که از عکسها معلومه و اگه مال کامپیوتر باشه خدایشش فرقش با فیفا2004 چیه ها؟؟؟؟!!!!
به نظر من که اصلا فرقی نداره مگه اینکه این عکسها مال نسخه کامپیوتر نباشه وگرنه که عکسها نوید یه بازی فوق افتضاح دیگر رو روی کامپیوتر میده.
و اما سلام ویژه خدمت مهران جان و ادامه بحث و راستی خدمت دوست عزیز که گفته بودن که این بحثا رو کنار بگذارین باید بگم دوست عزیز ما دعوا نداریم فقط یه بحث واقعآ فنی رو راه انداختیم.
و اما ادامه بحث:
خوب مهران جان اول که از اینکه بحث قشنگت رو ادامه دادی ایول و اینکه صد در صد با این حرف که در ساکر بازیکنها مثل ادم اهنی فقط بدنشونو و تکون میدن و سرشون همونطور ثابت هست موافقم و یکی از دلایل ضعف ساکر همین هست که بازی یه جورایی خشک هست و مکانیکی و اون طراوت رو نداره مثل فیفا.
در مورد فیفا نه وقتی که میخوای مثلا از دو سمت سانتر کنی بازیکن خییلی زیبا اول سرشو بالا میاره و محوطه رو نیگاه میکنه و بعد سانتر میکنه واقعآ شگفت انگیزه خیلی قشنگه.
و اینکه از نقاط قوت ساکر میشه به کات دادن توپ اشاره کرد من همیشه از این تکنیک لذت میبرم ولی در فیفا سخت هست اما ممکن.
و خوب بریم سر بحث کامل در باره فیفا09 و ساکر2009 و از فیفا08و ساکر2008 خارج بشیم.
مهران جان نکته بسیار خوبی رو اشاره کردی تغییر دادن جزئیات لباس که واقعا حرکت جالبیه من که در ساکر5 و6 خییلی لذت بردم ولی خوب از اینکه در این سری به اضافه اینکه این امکانات نبود حتی هوای زیبای برفی نیز حذف شده .
در فیفا هم همیشه از اینکه هوای برفی وجود نداشت غصه میخوردم و دوست دارم که هوای برفی و حتی توفانی اضافه بشه که جالبه .
راستی دوستان یه امکان واقعآ جذاب به ذهنم رسید که ای کاش به ذهن سازندگان این دو بازی برسه که ادم خودش بتونه داور بازی باشه وای چقدر حال میده مثلا سه نفره بازی کنی دو نفر دو تیم و یه نفر داور وای چقدر حال میده خیییییلی هم به نظر من حال میده.
در سری قبل ساکر گفته شده بود که ویرایش و ساخت ورزشگاه نیز هست که نبود خیییلی ناراحت شدم و همچینین گفته شده بود که ویرایش توپ و کفش نیز هست که اونا هم دروغ بود ای کاش که این امکانات رو در این سری اضافه کنند .
به اضافه من عاشق صحنه ها و حاشیه های بازی هستم ای کاش که در هر دو بازی ساکر2009 و فیفا09 مصاحبه ها و حاشیه های داغ بعد بازی و حرکات مربیان و غیره و درگیری بازیکنها رو نشون بده و اینکه اگه امکان اسیب به داور هم اضافه بشه خوب هستش.
گرچه دیگه واقعا بازی سخت میشه ولی خوب من میپسندم و دیگر اینکه در فیفا09 قراره که تاکتیکهای اضافه بشه که بشه هر حریف رو با تاکتیک خاص شکست داد که واقعآ دیگه اون وقت باید یه فرگوسن باشین تا بازی لیگ رو در حد پروفشنال ببرین .
خلاصه من به این سری از این دوبازی مخصوصا فیفا09 خییلی امیدوارم همانطورکه صد در صد مطمئن هستم که سری نسل بعد و ایکس باکس اون عالی هست امیداورم که مال کامپیوتر اون هم خوب و عالی باشه تا یه دلی از بازی با کیبورد هم در اوریم.
ادامه دارد....
سلام احمد جان!نقل قول:
اینطوری که از عکسها معلومه و اگه مال کامپیوتر باشه خدایشش فرقش با فیفا2004 چیه ها؟؟؟؟!!!!
به نظر من که اصلا فرقی نداره مگه اینکه این عکسها مال نسخه کامپیوتر نباشه وگرنه که عکسها نوید یه بازی فوق افتضاح دیگر رو روی کامپیوتر میده.
اگه دقت کرده باشی بالاش نوشتم که ماله نسخه PS2 هستش!
ولی این صحبت های این یارو سازندش منو بدجوری امیدوار کرد....
;)نقل قول:
راستی دوستان یه امکان واقعآ جذاب به ذهنم رسید که ای کاش به ذهن سازندگان این دو بازی برسه که ادم خودش بتونه داور بازی باشه وای چقدر حال میده مثلا سه نفره بازی کنی دو نفر دو تیم و یه نفر داور وای چقدر حال میده خیییییلی هم به نظر من حال میده.
اون وقت عادل رو از کجا بیاریم :31:
امیدوارم که Ea یه تغییراتی توی این یکی نسخه دیگه بده. به نظر من که توی نسخه هاش زیاد تغییری حس نمیشه.
به نظرم بحثهايي كه اينجا ميشه خيلي جالبن ولي اصل مهم تو اينجور بازيا گيم پلي هستش
فيفا رو به صورت شبكه اي بازي كرد خيلي جذاب ميشه چون طرف مقابل يك انسانه با هزاران فكر و تكنيك خاص خودش ولي وقتي قراره فيفا رو عادي بازي كني هموش مصنوعي افتضاخ ميشه!
فيفا كي اين مشكلو حل كنه ا... علم
سلام به دوستان
البته اون عکسهایی که دوستان گذاشتند مال نسخه ی PS2 هست !!!و فعلا همه چیز درباره ی PC به طرز مشکوکی مخفی میشه!!البته من که توی سایت Gamespot دیدم برای فیفا 09 برای PC هم اسکرین شاتهای نسل بعد را درج کرده اند!!حتی یوزرهای گیم اسپات هم در رابطه با این قضیه نسل بعد هیچی نمیدونستن!!تکلیف همه پلتفرمها روشن به غیر از PC
حالا بریم سر بحث با احمد جان!!!البته صحبت کردن درباره ی نسخه های 2008 دو بازی وقت زیادی میبره درباره ی لیگ و ...و تماشاگرا !!!که بهتر بیش از این بحث نشه و همه چیز گدشته درباره ی نسخه های 2008 و بهتر ما هم از این به بعد متمرکز بشیم سر نسخه ی 2009!!اما ابتدا بگم که اون قضیه ادم اهنی شکل که اشاره کردیم به اون در ورژن 2009 حل شده از عکسهایی که از بازی منتشر شده کاملا مشخصه در همه ی عکسها که این مشکل حل شده که این یکی از موفقیتهایی هست که کونامی بهش دست یافته که موجب پیشرفت هم خواهد شد!در یکی از عکسهایی که منتشر شده این قضیه در اوج بوده.
در یکی از عکسها گردن گابریل هاینز به خوبی اینو ثابت میکنه!!
اما یک قضیه که دوست دارم برای هم فیفا هم ساکر بیوفته تماشاگرا هستند که یکی از موارد مهم در بازی تماشاگرا هستند میتونن در نسخه 2009 تماشاگرا را بهبود بدن شاید در هیچ کدام از این دو بازی تماشاگرا خوب درست نشدند درسته سه بعدی بودند ولی این کافی نیست در هیچ یک از نسخه ها شاهد جزئیات در تماشاگرا نبودیم یکی از کارها میتونه این باشه که تماشاگرا با بالا پایین پریدن زیاد شور و حال را به بازی برسونن یا وقتی بازی متوقف هست عده ای از تماشاگرا را نشان بدن یا حتی میتونن جاهای دیگه را نشان بدن مثل همین نشان دادن مربی در فیفا بسیار بازی را زیبا کرده بود!!در حالی که ما در ساکر نشان دادن مربی به طور مسخره ای بود یه چیز دهن پر کن!!!من دوست دارم اینا به نسخه های 2009 هر دو بازی به بهترین شکل باشن!!!
اما تماشاگرا شاد کنار زمین و سکوهای تماشاگرا زیادی خالی هستند بهتر با اویزون کردن شعارها و پرچم تیمها در هر نقطه از استادیم به زیبایی بازی بیانجامه!!!یا شاهد گرم کردن بازیکن در کنار زمین باشیم که دیگه نور علی نو خواهد بود!!!
این ایده ی داور هم میتونه جالب باشه اگه در اینده استفاده بشه!!
همینطور چیزی که باید اضافه بشه به خصوص به ساکر همون جور که اشاره کردین ساخت استادیوم و توپ و لباس هست اگه نتونه اینبار هم لیسانس بگیره اینا را باید در اضافه کنه به بهترین شکل هم اضافه کنه مثلا من که میخوام لباس پوما طراحی کنم برای یک تیم به مشکل ارم و طراحی دقیق واقعی اون لباس نخورم!!یا طراحی استادیم.همه از اینکه استمفورد بریج و اولدترافورد و امارات و انفیلد در بازی حضور ندارند رنج میببرند!!یا استادیوم های دیگه حتی که با گذاشتن طراحی استادیوم میتونن به این مشکل غلبه کنن!!اینا همش راجب به ساکر هست!!و توپ و کفش هم که جای خود دارد!!!
اما فیفا اون قضیه در مورد تماشاگرا هم در مورد همین فیفا هم صدق میکنه!!اما اونجور که من دیدم فیفا ضعف داور داره یعنی شما حرکتهای کمک داور و داور را در ساکر میتونی ببینی که با واقعیت مو نمیزنه و کلا تیم داوری در ساکر در جریان بازی هست اما فیفا یک جور هست که داور در بازی هست اما اصلا در جریان بازی نیست!!که میتنن در نسخه ی 2009 این قضیه را بهبود بدن!!!
فعلا اینا یادم اومد!!
اما من بیشتر به ساکر 2009 امید دارم:40:یعنی قلبم برای ساکر می تپه!!!فصل بعد هم فیفا به راحتی نمیتونه از ساکر جلو بزنه!!!
اما من امیدوارم که هر دو نسخه پیشرفت کنن چون پیشرفت هر دو به نفع عاشقان فوتبال هست!!!!!!
سلام خدمت همگی دوستان:
اول که عرض کنم که اقا کاملا درست میگید در مورد این یکی که این عکسها مال نسخه ps2 هست ولی من به اون عکسی اسناد کردم که در مجله psm3 به چاب رسیده بود و هیچ فرقی با سری قبلی نداشت و اصلا گرافیک بازی بهبود پیدا نکرده بود و بالای عکس هم بزرگ و با رنگ قرمز نوشته شده بودPC ولی خوب حالا با این توضییحات دوستان بدجوری من به نسخه جدید امیدوار شدم ایشالا که یه ابر بازی رو بده بیرون فیفا.
خوب بریم سر بحث خودمون:
مهران جان در مورد داوری هزار درصد با شما موافقم داوری کلا به نفع ساکر هست و ساکر در این زمینه و با اضافه کردن گول زدن واقعآ عالی کار کرده و امیدوارم که فیفا هم بتونه در این زمینه با ساکر رقابت کنه و داوری رو طبیعی تر بکنه.
و بعدآ ورزشگاها باز هم موافقم مهران جان گرچه در زمینه ورزشگاه فیفا08 به دلیل نور پردازی فوق شگفت انگیزش و طراحی معرکه ورزشگاهاش پیروز هست بدون شک ولی من دوست دارم که روی تماشاگرا بیشتر کار بشه چون یکی از ارکان هیجان بازی به حساب میان و همچنین دوست دارم که در ساکر هم کلا یه فکری به حال ورزشگاها بکنن که به نظر میرسه از سری قبل بهتر شده ولی خوب من هنوز در عکسها شاهد تماشاگرا یک بعدی هستم(اگر شما به عکسهای استادیوم توجه کنید تماشاگرا مثل یه ورق میمونن وقتی که دوربین از کنار هست عکسش رو واستون میذارم.
اینم عکسش که برین ببینین که در سمت چپ تصویر و قسمت تماشاگرا کاملا معلومه که از کنار تماشاگرا یه بعدی و مثل برگه میمونن.
خوب بعدی میرم سر اینکه در هر دو بازی جام باشگاهای اروپا اضافه بشه (در ساکر هست ولی تو مسترلیگ و مشکلات زیادش من میخوام جداگانه باشه)ولی فکر میکنم یکی از دلایل که فیفا جام باشگاها رو در نسخه فیفا های خودش نمیزنه اینه که بعدش بازی جام باشگاهای خودش رو بزنه و یه پولی از روی اون به جیب بزنه ولی خوب ایشالا که در این نسخه درست بشه.کد:http://www.tgsn.co.uk/imgrsz1200.php?img=pes2009s2l.jpg
و مسئله بعدی ادیت و ویرایش هستش که در این زمینه قدرت مطلق با ساکر هست که میتونه ادم ادیت بهتر و بیشتر و با امکانات بیشتر رو داشته باشه ولی خوب در فیفا این مسئله به بزرگی و کاملی ساکر نیست و دوست دارم که هر دو بازی در این زمینه پیشرفت داشته باشن.
و دیگر اینکه در هر دو بازی تمرینها بصورت عادی و معمولی نباشن و دوست دارم که مربیان هم در تمارین شرکت کنند و تمارین حرفه ای تر بشوند که واقعآ این مسئله میتونه جذاب باشه و بجای اینکه بجای ادیت و اینا که بری و یار خودتو قوی کنی با تمرین بیشتر هم تیم خودتو قوی کنی و هم بازیکنهای خودتو که دیگر لازم نیست همیشه بازی دوستانه بازی کنی و وقتت با تمارین هم پر میشه و کلا بازی به واقعیت خیییلی نزدیک میشه.
مسئله بعدی که خیلی دوست دارم در بازی سازندگانش متصور بشن شخصیت برای هر بازیکن هست و هر بازیکن برای خودش شخصیتی داشته باشه منظور اینکه بعد خطا ها و یا بعد ضربات و بعد نیمه و قبل اون مثل واقعیت باشه و استیل و حرکتشان مثل و یا کلا شخصیتشان مثل واقعیت خودشان باشه گرچه بعضی بازیکنها در فیفا و بعضی در ساکر هستند ولی خوب باید بهتر و مشخص تر ظاهر بشن نا سلامتی نسل بعد هستش بازیا.
و در اخر هم باید بگم که در حال حاضر خییلی رقابت بین همه بازیها سخت شده و مثل قبل نیست و ساکر و فیفا هم باید واقعا تلاش خودشونو بکنن تا دل مشتریهای خودشونو به دست بیارن و کلا همیشه برای اونها جذابیت داشته باشن همانطور که فعلا یورو داره واس من که گرچه یه ماهه دارمش و هر روز کم کم 2 ساعت بازی میکنم ولی باز هم نکات و حرکات جدید یاد میگیرم و تو هر بازی تکنیک جدید رو استفاده میکنم.
در کل من بدجوری دلم به این دو بازی روشنه با توجه به اینکه دیگر نسخه اول نسل جدید نیستند باید که اشتباهات و باگهای قبلی رو رفع و در بهبود و جذابیت اون کوشا باشند.
ایشالا که این سری بتونه تو دل برو باشه.
راستی براتون دو گل یکی در ساکر(کامپیوتر)و دیگری در فیفا08(ایکس باکس 360) رو میخوام بگم امیدوارم خوشتون بیاد.
اول گل ساکر:
من همیشه از گلهای ناگهانی ساکر خوشم میاد و این بار بنده با محمد دیارا که از وسط زمین شاید چند متری دور بود میخواستم که به مهاجم جلویی که چندان هم دور نبود یه سانتر کوتاه داشته باشم ولی اشتباها کمی بیشتر پر کردم میدونید چی شد؟
باشه خودم میگم دروازه بان سمت چپ دروازه خودش رو گرفته بود و توپ هم اصلا بلند نبود و تقریبا اولش که سانتر شد کاملا فکر کردم که توپ تو اوت هست ولی بعدش یه کاتی گرفت که باور کنید که تعجب کردم خفنترو کات دار تر از ضربه کارلوس به فرانسه و توپ با یه کات رویایی و زمینی از کنار دست دروازه بان گذشت و شیرجه بدبخت هم به کار نیامد و توپ دقیقا به وسط دروازه رفت جالب اینه که دیارا اصلا خوشحالی نکرد و خییلی راحت به سمت زمین خودم رفت.
اما گل فیفای من:
اول اینو بگم که من یه دایی دارم که باهاش کل کل دارم شدید یعنی اونطور که فکرش رو بکنی ها اون لیورپولیه سخت منم رئالی سخت ولی خوب تو فیفا هیچ وقت نمیتونست که با لیورپول من رو ببره وکلا اینو بگم که من تو فیفا بجز اول رئال بعد هم منچستر هیچ تیمی رو بر نمیدارم اصلا و اون هم همش به من میگفت که تو بازیکنها خودت رو قوی میکنی و تو ادیتشون دست میزنی منم بدبخت هرچه قسم یاد داشتم میخوردم ولی مگه اون باور میکرد خوب بگم که مجبور شدم رئال عزیزم رو بر ندارم رفتم و منچستر رو بگیرم (راستی اینو بگم که تو فیفا08 هیچ وقت نتنوستن که با من و با تیم رئال مقابله کنند همیشه برنده بودم یعنی 100% برد رو با رئال دارم ولی خوب با منچستر شاید یک بار و یا دو بار باختم)مجبور شدم که منچستر رو بگیرم و سوت بازی رو زدن و توز به رونی پاس داد و بازی شروع شد گفتم بیا یه شوت از همین جا بزنم باورتون نمیشه چون که اون اولا بود و با سیستم شوت فیفا تو ایکس باکس عادت نکرده بودم (چون جای شوت و سانتر عوضی هستش)و سانتر کردم و اونم تا اخر و دقیقا از وسط زمین زمین توپ رو رونی زد و توپ از سر همه بازیکنهای لیورپول گذشت و رینا بدبخت که اول بازی جلو اومده بود و باورش نمیشد از اونجا شوت بزنم از روی اون هم داشت رد میشد که رینا بد بخت تا جای میتونست و با دست چپ خواست مانع از عبور توپ از روی سرش بشه ولی فقط لمس کرد توپ رو و توپ بعد برخورد با تیرک افقی دروازه به روی خط خورد و بعد هم داخل دروزاه رفت وای چنان جیغی کشیدم که نگو و چون همیشه وقتی دو نفره بازی میکنم خودم گزارش هم میکنم هی داشتم میگفتم:بله ,سریعترین گل جهان رو رونی میزنه واقعا شگفت انگیزه عجب گلی....وای داییم داشت از ناراحتی غش میکرد نزدیک بود که دسته رو به زمین بکوبه که بهش گفتم چکار میکنی و اون متوجه قیمت گران دسته شد ولی هر کاری کردم نذاشت که دوباره گل رو ببینم (خیییلی عصبانی بود اخه واقعا وقتی فوتبال بازی میکنه جدی میشه)و نتونستم که اون رو با موبایلم فیلم برداری کنم الان که یادم میاد خودم باورم نمیشه خییلی معرکه بود اون گل.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه
ادامه دارد....
می گم مثلا تماشا گرا موج مکزیکی بیان !!!!
یا آخر بازی بلند شن برن !!! اگه تیم باخته بود !!!
افراد دور زمین آخر بازی (بازیهای مهم) که تموم شد بیان تو مصاحبه کنن !!!
جایزه به Man Of the Match و خیلی چیزهای دیگه که بازیهای هنوز خیلی کار دارن !!!
تماشاگرها باید انواع و اقسام تشویق ها رو داشته باشند نه فقط صوتی به صورت تصویری هم یه تکونی به خودشون بدن !!!
تو فیفا 2004 آخر بازی بهترین بازیکن رو معرفی میکرد!!!!نقل قول:
جایزه به Man Of the Match و خیلی چیزهای دیگه که بازیهای هنوز خیلی کار دارن !!!
به نظر من باید فوتبالی بسازن که نشه در یک حالت همیشه گل زد!!!!
میگم مسئولان EA باید یه سری به اینجا بزننن!!!
دوستان فیفا 09 واسه PC بصورت Next Gen نیستش!!!!!
شبی داشتم وب کردی میکردم که رفتم فروم EA تو صفحه فیفا 09 نوشته بود که:
( FIFA 09 Next Gen(Xbox 360 ,PS3
( FIFA 09 Current Gen(PC,PS2,Wii
خوب دیگه نباید امیدوار بود!
FIFA 09 Current gen screenshots:
PC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.picfront.org/d/f2ncXbPZ1/fifa09pc01.jpg
Wiiکد:http://www.picfront.org/d/TjMLXVYwnBs/fifa09pc02.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.picfront.org/d/6HjCZplvY/fifa09wii01.jpg
به نظر من فیفا 09 نسبت به 08 خیلی یهتر شده!!!!کد:http://www.picfront.org/d/DTGDuK8OoLm/fifa09wii02.jpg
چمن..خبرنگارای کنار زمین...استیل بازیکنان..
دوستان نباید انتظار داشت که یه دفعه ای بیان نکست !!!!
و اما عکس های نکست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.picfront.org/d/0qNUzMCvxSu/fifa0905.jpg
کد:http://www.picfront.org/d/orV5Y1f5F/fifa0902.jpg
کد:http://www.picfront.org/d/RpsjxsDl8lh/fifa0901.jpg
کد:http://www.picfront.org/d/Uta5VXBn/fifa0903.jpg
هیچ بحثی در این مورد نیست....کد:http://www.picfront.org/d/zgOTvU8EJPz/fifa0904.jpg
واقعا طبیعی هستش واقعا!!!
در ضمن بازی هنوز در حال ساخت میباشد پس باید منتظر یه بازیه استثنائی از طرف EA باشیم!!!
*دوستان اولین تصاویری که بطور رسمی منتشر شدن همین ها هستش.(هم Current gen و هم Next Gen )
منبع:کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09/
الهی زامبیها به دفتر مرکزی Ea حمله کنن و همه رو لت و پار کنن ...:21:
مگه Pc چی کارش کرده که اینقدر با Pc لجه؟:2:
سلام خدمت همگی دوستان:
خوب اول اینو بگم که نسخه کامپیوترش هم یه جورایی جالب به نظر میرسه ایشالا که بازی خوبی باشه ولی خوب من هیچ کاری با نسخه کامپیوترش ندارم و فقط بحثم روی نکست اون هست.
من خدایشش با این دو عکس حال که چه عرض کنم عشق کردم و کفم برید باور کنید نمیدونم چطوری این 3 ماه رو صبر کنم تا بازی ریلیز بشه:
این دو عکس بینظیر هستش واقعآ عالی دوستان عزیز به استیل بازیکنها توجه کنید معرکه هستن به نظر من باید ساکر هم خودش رو برای یه رقابت بسیار سخت اماده کنه.
سلام
اقا ممنون از اطلاع رسانی!!!ولی نسخه ی Wii ,PS2 فیفا را که هیچ کاری بهشون ندارم!!ولی بحث میاد سر PC.X360.PS3.
در مورد PC والا چی بگم به نظرم هم نسل بعد هست هم نیست!!هنوز هم چیزی مشخص نیست به طور کامل ولی نظر خودم اینه که هیچ امیدی ندارم که نسخه ی PC بازی مثل دو کنسول قدرتمند باشه!!در مورد ورژن PC یکمی سردرگم کننده هستش و واقعا هم عجیبه!!چمن های 3بعدی که کاملا مشخص هست لباسها هم همین جور!!مال PC شبیه عکسهایی که از فیفا 07 نسخه ی X360 هستش!!که فیفا 07 نسخه ی 360 نسل بعد بوده پس نمیشه به ورژن PC گفت نسل قبل!!ما که گیج شدیم
اما احمد جان میخوام متمرکز بشم به عکسهای فیفا 09 برای X360,PS3 چیزی که از عکسها مشخص مخصوصا اونایی که نقل قول کردی اعجاب اور هست چطور EA تونسته به این سطح برسه در حالی که نسل قبل فوتبال در اختیار ساکر بوده ولی این عکسها یک عالم دیگری دارند در عکس دوم استیل بازیکنا عالی اون بازیکنهایی را میگم که از دور دارن نگاه میکنند یکیشون گیگز هست دیگری هم سانیا از تیم ارسنال که عالی هستش دیگه فکر نکنم حتی من به استیل بازیکنان فیفا بتونم اعتراضی کنم!!!
ولی اون عکس سومی که از استادیم امارات اقا مسعود گذاشته خیلی تخیلی من که میگم عمرا چنین چیزی باشه!!غیر قابل تصور هست که به اون شکل باشه!!
در مورد عکس اخر هم اصلا نمیشه خرده ای بر عکس گرفت چهره ها بی نظیر هستش هر سه بازیکن شما به موهای سینه ی رونی دقت کنید که ادم را دچار شگرف میکنه!!!یا به زخم ریبری عالیه و یا چهره بنزما!!اما تصور اینکه به این گرافیک (اشاره به عکس 5) در بازی استفاده بشه با این جزئیات یکمی که چه عرض کنم خیلی سخت هست!!!
تماشاگرا هم خیلی عالی هستند و جو بازی از روی عکسها بی نظیر هست
اما اون عکسی که گذاشتی از استادیم در ساکر 09 اصولا وقتی دوربین بازی به اون شکل دور باشه نمیشه انتظار داشت که از دور تماشاگرا به خوبی نشان داده بشن این قضیه میتونه به قدرت سخت افزاری هم بستگی داشته باشه به نوعی!!!و هم به این قضیه بر گرده که بازی هنوز کامل نشده چون حدود 30 درصد از ساخت ساکر 09 میگذره و این عکسها هم نمی تونه از نسخه کامل بازی باشه!! پس فعلا باید منتظر باشیم ببینیم ان قضیه هایی که در بازی اشاره کردیم ایا اصلا تا چه حدی وارد بازی شده!!چون از الان نمیشه قضاوت کرد!!امیدوارم از هر دو بازی حداقل تو E3 و GC خبری باشه که حتما هم هست!!!!
راستی عشق رئالی نه!!البته من روی یک تیم خاصی تعصب ندارم تو باشگاهی ولی تیم ملی فقط پرتغال و کلا بازیکنان پرتغالی هر جا باشن من اون تیم رو بیشتر از بقیه تیمها دوست دارم!!!
بگذریم من بیشتر امید داشتم که فیفا این سری کار سختی را مقابل ساکر خواهد داشت ولی حالا با این عکسها رقابت خیلی خیلی سخت خواهد بود
اقا اینجا فکر کنم داره برای pc next میزنه یکی اینو ترجمه کنه
Electronic Arts Itoday revealed it has created platform specific experiences for its popular FIFA 09 football franchise from EA SPORTS. FIFA 09 has been designed and customized to deliver a unique gameplay experience that takes advantage of the hardware specifications of each available platform— the PLAYSTATION 3 computer entertainment system, Xbox 360 video game and entertainment system, Wii home video game system, PC, PlayStation 2 computer entertainment system, Nintendo DS, PSP (PlayStation®Portable) system and mobile—when it is released worldwide this autumn.
“We have listened and responded to gamers and football fans around the world by building customized gameplay experiences for FIFA 09 on each platform,” said Andrew Wilson, Vice President & Executive Producer for the franchise. “Everyone wants to play a football game that is customized to their system and delivers a unique and enjoyable experience. We understand that and have innovated features, created new modes and designed controls that are tailored to each specific platform.”
With over 250 additions and enhancements to core gameplay, FIFA 09 on the PLAYSTATION 3 system and Xbox 360 deliver an authentic football simulation that enables you to customize the game to suit your style and ability. New animation technology creates more responsive first-time shooting and passing, faster and more controlled dribbling, and improved trapping. New player momentum physics, which exploits the power of these platform engines, delivers realistic player collisions, authentic jostling for the ball, and more variation in tackling.
“We listened to our consumers to make the changes that they wanted,” said David Rutter, Producer of FIFA 09 on the PLAYSTATION 3 system and Xbox 360. “No other game has over 250 feature changes and additions focused on improving core gameplay. We have an absolutely authentic recreation of the real sport through attention to detail.”
For the first time, go inside the game engine to customize the strategy and positioning of your teammates to decide exactly how your team will play in any situation. With new Custom Team Tactics you have all the tools to become a first-team coach. Adjust and customize tactical settings so CPU players and your team perform just like the real-world team plays and make strategic decisions to exploit your opponent’s weaknesses, all on-the-fly. The popular feature innovation Be A Pro has expanded to a career mode called Be A Pro: Seasons where you can choose or create a professional player and then develop his skills at a single outfield position over four years with the ultimate goal of becoming a national legend. The matchday experience is now true-to-life with a referee and linesmen on the pitch. Plus, crowds, stadium atmosphere and commentary have all been regionalized in exact detail.
On the Wii, enjoy FIFA 09 All-Play one of two ways—a Wii-specific take on the authentic ‘11 vs. 11’ simulation or over-the-top ‘8 vs. 8’ arcade action within a stylized environment with Mii™ versions of your favorite superstars, like Ronaldinho and Wayne Rooney. Refined motion and point-and-play controls make playing FIFA 09 All-Play even more intuitive and perfectly balanced for gamers of any ability to enjoy fun, football action. Choose to play the style that best suits your skills from advanced controls for experienced players to new EA SPORTS™ All-Play controls that enables novice players to focus on fun using simplified controls with AI assistance.
“You’ve never played football like this before,” said Kaz Makita, Line Producer of FIFA 09 All-Play. “Our new ‘8 vs. 8’ Footii Match enables you to play an exaggerated style of football where the personality of your Mii comes to life. You can play with your Mii characters against or alongside some of the biggest stars in a truly unique football experience tailored specifically for the Wii version of FIFA 09.”
FIFA 09 on PC now features leading-edge visuals that deliver graphics that exploit the power of hi-spec gaming PCs, as requested by PC gamers. Star players are featured in photorealistic quality with remodeled likenesses for ultra-realistic gameplay. FIFA 09 on PC also features customizable mouse gameplay controls that deliver deeper, more intuitive command over your squad. Plus, customizable widgets are now integrated into the menu system to connect you to the FIFA community and real-world football so you stay connected while playing FIFA 09.
“We are committed to investing and innovating to create a PC specific experience,” said Producer Paul Hossack. “Gamers want a gameplay experience exclusively for PC and FIFA 09 on PC delivers this.”
With 500 new animation sequences and all-new collision and shielding systems—representing the biggest innovations to the multiplatform EA SPORTS football engine in four years— FIFA 09 delivers more responsive, intelligent and realistic physical action on the PlayStation 2 system. The new collision detection system with 360 degree coverage enables players to behave according to their physical attributes where player speed, direction and strength determine everything from the severity of the collision to the outcome of possession. Changes to the animation system reward the skillful gamer during one-on-one situations between attackers and defenders. Tuned acceleration attributes enable swifter virtual players to possess quicker first steps and gain advantage in sprints. Plus, four new skill moves—scoop turns, rainbow flicks, heel-to-heel knocks and ball rolls—give you a total of 32 tricks in your arsenal to perform just like Ronaldinho.
FIFA 09 on the PSP system and Nintendo DS now include the innovative Be A Pro feature, including the unique Be A Pro camera that re-creates the rush and excitement of racing in on goal, designed exclusively for each system.
Additional major feature innovations for PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC will be revealed later this month and announced at the Leipzig Games Convention in August.
منبع
کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13182
دوستان اقا بيان يك فكر بكنين يك مكاني باز كنيم و به Ea براي نكسجن نبودن نسخه Pc اعتراض كنيم
واقعا تاثير ميده اگر افراد خارجي هم كمك كنن و اقعا عالي ميشه يك اعتراض شديد جواب ميده مطمئن
خدايش بحانه نيارين فلان ما راه بريم جوابم ميگيرم
ُسلام خدمت همگی دوستان عزیز:
یه راست برم سر بحث:
خوب اول در مورد عکس اخری که مال ورزشگاه هست یه توضییح بدم :
دوستان اون عکس شک نکنید یعنی شک نکنید که دقیقا مثل همون عکس رو در بازی ببینیم.
این رو بگم من همیشه وقتی عکسهای فیفا رو از 2003 تا 07 (در کامپیوتر)میدیدم میگفتم وای چه بازیه وقتی میومد فقط به درد سطل اشغال میخورد ولی از فیفا08 و یورو08 مال کنسول ایکس باکس وقتی قبل ریلیز بازی عکسهاش رو دیدم گفتم باز این فیفا دروغ گویی خودش رو شروع کرده ولی باور کنید که وقتی بازی اومد اصلا و ابدا بازی با عکسها تفاوت نداشت نتنها تفاوت نداشت بلکه بهتر نیز بود وای خدای من اونقدر هیجان زده بوم که کف کردم (نسخه فیفا08 رو میگم) و بعدش تو یورو عکسهای منتشر شد اینبار هم یه ذره از حس قبلی هم رو داشتم ولی خوب این فیفا08 بدجوری ذهنم رو تغییر داده بود و عکسهای یورو خییلی معرکه بودند مخصوصا ورزشگاهاش که حتی گفتم شاید اینقدر دیگه خوب ساخته نشده باشه ولی وقتی که بازی اومد وای چی بگم خدایشش ده برابر عکسها زیبایی داشتن (عبور ابرها-اشعه فوق زیبای خورشید به شکل باور نکردنی-باران زیبا در مقابله با اشعه خورشید )که همه اینها در عکسها مشخص نبود ولی خوب در بازی عالی بود و دوستان عزیز شک نکنید که عکس اخری هیچ فرقی با خود بازی نخواهد داشت این رو بهتون قول میدم .
و اینکه مهران جان درسته بنده عاشقانه که چه عرض کنم بالاتر از اون رئال مادرید رو دوست دارم و وقتی که رئال میبره از خوشحالی نمیدونم چکار کنم و حتی چندین چراغ قرمز رو رد میکنم ولی وقتی میبازه اون روز انگار که برادرم مرده باشه اونقدر ناراحت میشم(ولی من برادر ندارم).
خوب برم سر بحث اصل و در مورد رقابل و انیکه خدایشش با توجه به اطلاعات و تصاویر و اخبار رقابت از فوق سخت هم گذشته دوتا بازی خیلی پیشرفت کرده ولی یه جورایی کفه ترازو به نفع فیفا09 بدجوری سنگینی میکنه بازی معرکه ای رو فیفا در دست ساخت داره و همه واس ریلیز شدن این دو بازی لحظه شماری میکنند .
کلا این رو بگم که فعلا که هنوز تریلر از بازی منتشر نشده و باید همه چی رو از عکسها دانست کفه ترازو به نفع فیفا هست ولی باید منتظر اولین تریلر بود تا کمی این هوای گرفته روشن تر شود.
و دیگر اینکه دوستان بریم بحث روی جزئیات صورت بازیکنها:
در ساکر8 که صورت بازیکنهای مشهور خوب کار شده بود ولی یه مشکلی بسیار بدی که وجود داشت این بود که بازیکنهای معمولی چهره تقریبا یکسانی داشتند و کلا انگار همه رو عین هم ساختن فقط موهای اونها رو تغییر دادن که خییلی بد بود.
در فیفا08 هم بر روی جزئیات صورت چندان کار نشده بود و همه قدرت بازی رو گیم پلی عالی و گرافیک و جزئیات بینظیر اون بود ولی در یورو شاهد پیشرفت در این زمینه بودیم و طبق عکسهای منتشر شده در فیفا09 صورت بازیکنها فوق العاده هستش .
من که چشم آب نمیخوره...
فیفا همیشه توی چهره سازی از ساکر عقب بوده و ساکر یک سر و گردن بالاتر فیفا بوده
در ضمن ساکر 2009 هم خیلی پیشرفت کرده که یک سری خبر هم از اون به انگلیسی گذاشتم
ولی در کل باید حداقل تا یک پیش نمایش از هر دو بازی صبر کنیم
اون موقع قضاوت کمی راحت تره
بچه ها من مي خوام جديدن يك ميليوني خرج كامپيوترم كنم چون عاشق فيفا و نيدفوراسپيد هستم مي خواستم ببينم نظر شما چي هست ارزش داره به خاطره فيفا اين پول رو صرف خريدن پلي استيشن3 يا اكس باكس كنم اگر ارزش داره بگيد كدومش رو بخرم من عاشق فيفا هستم
سلام خدمت دوستان :
اول خدمت مملی عزیزم بگم که با اواتارت بدجوری حال کردم بنده که از بازیش بدجوری خوشم میاد امیدوارم بیاد رئال.
و اما خدمت شما بگم که صد در صد کنسول بخری بهتره چون که اونقدر بازی هست که واس کامپیوتر نمیاد و عالی هستن که نگو و نپرس در کل بنده میگم کنسول بخری بهتره اونم ایکس باکس الایت که خدای کنسوله.
شما ببینید اصلآ برای Pc میاد تا بخواد نکست باشه... فعلآ که کنسل شده.:27:
نويسنده : Shanker Srinivasan
نوشته شده در : Jun 30, 2008 3:34 pm PT
مترجم و برگردان متن : طاها
اطلاعاتي عمومي از بازي :
ژانر : Sport
پلتفرم : PC, PSP, DS, XBOX360, PS3, NINTENDO Wii & PS2
سازنده : EA Sports
ناشر : Electronic Arts
تاريخ عرضه ( رليز ) : TBA
قابليت بازي انلاين : TBA ( مشخص نشده )
مقدمه كوتاه بازي :
سري بازي هاي فيفا زمان زيادي است كه در نزد گيمر هاي كامپيوتري شناخته شده تر مي باشد و سابقه زيادي نيز دارد . از ان زمان هاي دور كه سري بازي هاي فيفا بر روي كنسول هاي قديمي ميكرو و سگا عرضه مي شد . اما بزرگ ترين رقيب فيفا در زمينه بازي هاي فوتبال pes كه ساخته شركت كونامي است مي باشد . كه در اين سال هاي اخير pes توانسته است از فيفا جلوتر بزند . شايد دليل اين امر گرافيك بالا و بيشتر بودن حركات بازيكنان در pes باشد . اما نكته اي كه در اين بازي وجود دارد ارتقاي ان نسبت به نسخه هاي پيشين مي باشد . با اين مقدمه كوتاه به سراغ پيش نمايش اين بازي مي رويم :
پيش نمايش بازي :
ما شانس انرا پيدا كرديم كه كه در چند هفته گذشته از اين سري بازي پرطرفدار فيفا اطلاعاتي به دست اوريم همچنين اطلاعاتي از بازي و همجنين ويژگي هاي ان پنهان سازي مي شد تا زماني كه E3 اطلاعات و گيم پلي هايي از اين بازي را معرفي كرد و به اطلاع خبرنگاران و عموم رساند . بيشتر گيم پلي هاي اين نسخه از بازي فيفا نشعت گرقته از اخرين سري بازي يوفا 08 مي باشد . بازي فوتبال EA كه البته به نظر مي رسد تا اواخر سال جاري ميلادي عرضه شود توانسته است راه خود را براي توليد اين بازي هموار تر كند . اما تفاوت هاي اين نسخه با ساير نسخ سري بازي هاي ديگر زياد و البته مهم تر مي باشد كه شامل پياده سازي نوع اب و هوا و چگونگي ان در بازي و تطبيق بازي كنان و تيم ها در بازي و بالا بودن واكنش هاي بازي در قسمت هاي پر ازدحام و جشن هاي و اينترو هاي جذاب و زيبا و ... اما مهمترين اينتغييرات شايد مربوط به مستعد كردن بازي باشد و هوش مصتوعي بالاي اين نسخه براي مثال اگر هوا باراني باشد و شما توپي را پاس بدهيد حتما اين اب بر روي كيفيت پاس شما اثر خواهد گذاشت و در اين زمان ها دادن پاس هاي بلند بسيار سخت تر از حالت عادي خواهد شد . اما اين حالت فقط منحصر به توپ و زمين نيست بلكه بازيكن نيز تحت تاثير قرار خواهد گرفت . براي مثال بازيكنان در اب و هواي باراني قادر به حركات فرز و سريع مانند سر توپ زدن دريب و ... نخواهند بود .
اگرچه بيشتر اين تغيير و تحولات از بازي يوفا نشعت گرفته است و به عبارت ديگر اين نسخه خصوصيات يوفا 08 البته بسيار كاملتر و زيبا تر را دارد . از اقدامات قابل قبول و تحسين بر انگيزي كه در اين نسخه انجام شده است تطبيق تمامي بازي كنان و تيم ها با خصوصيات انها در واقعيت مي باشد با توجه به اين نكته كه اين كار سعي شده به خوبي بر روي تمامي تيم ها انجام شود . كه البته اين كار در نسخه هاي قبل بر روي بازيكنان و تيم هاي بزرگ انجام مي شد و تيم ها و بازيكنان نه چندان مشهور هيچ يك از ويژگي هاي خود را نداشتند . براي مثال در نسخه هاي قبل زمان زدن ضربه ازاد همان طور كه مي دانيد هر بازيكن يك استيل مخصوص به خود را دارد فقط بر روي بازيكنان مشهور انجام شده بود يا خوشحالي هاي بعد از به ثمر رساندن گل . اما اين تطابق و واقع گرايي تنها به استيل ها و ... بازيكنان و تيم ها محدود نمي شود بلكه اگر شما با يك تيم ضعيف در مقابل يك تيم قوي بازي كنيد تيم ضعيف مانند واقعيت در لاك دفاعي فرو خواهد رفت و 9 يا 10 بازيكن در نيمه زمين خودي براي دفاع باقي خواهند ماند . در اين نسخه باشگاه هاي پر اوازه و مشهور جهان مانند اينتر ميلان به مراتب كار سخت تري در مقابل رقباي ضعيف تر از خود دارند و اين خصيصه باعث مي شود گيمر از ديگر تيم هاي موجود در بازي نيز استفاده كند و فقط تيم هاي مطرح و پر اوازه را انتخاب نكند . كه ea در اين زمينه بسيار اميدوار است كه گيمر ها از ديگر تيم هاي طراحي شده در اين نسخه نيز استفاده كنند .
از كارهاي جالبي كه ea گيم انجام داده است اين است كه در طراحي جزئيات نيز دقت زيادي كرده است و سعي كرده است حتي فيزيك بازيكنان را به خوبي طراحي كند براي مثال زماني كه يك بازيكن قوي هيكل به يك بازيكن ضعيف اندام تنه اي مي زند بديهي است كه بازيكن ضعيف اندام مغلوب مي شود و دقيقا همين نكته در اين نسخه رعايت شده است و اين جمله بدين معنا نيست كه فيزيك بازيكنان فقط در نبردهاي تن به تن واقعي تعبيه شده است بلكه فيزيك بازيمنان در همه موارد با حصوصيات بازيكنان در واقيت طراحي و ساخته شده است . در اين ميان نيز وزن و قد بازيكنان نيز به خوبي مورد توجه قرار گرفته است . براي مثال توپي كه بر روي هواست بازيكن قد بلند سعي در زدن سر مي كند و لي بازي كن كوتاه قامت تر تلاش زيادي در زميه توپ ربايي انجام مي دهد ويا سرعت بازيكنان سنگين كم . سرعت بازيكنان لاغر زيادتر است . كه همين ويژگي جديد بازي باعث مي شود كه بازي كنان دفاع به جاي تكل زدن بر روي پاي حريف با زدن تنه سعي در كنترل بازي كن مي كنند .
اما نكل زدن ها در بازي : بر روي اين قسنت كار هاي زياد تري انجام شده است و شما مي توانيد تكل خود را با كنترل بر روي توپ انجام بدهيد . نكته جديدي كه در اين بازي به وجود امده است تاكتيك هاي تيمي مي باشد . بديهي است كه هر تيم با تاكتيك هاي منحصر به فرد خود كار مي كند و سيستم خود را دارد . شما در اين نسخه مي توانيد از 40 تاكتيك دفاعي 140 تاكتيك هجومي و 11 تاكتيك متغير و سر خورنده استفاده كنيد . با اين ويژگي تيمي كه شما در ان بازي مي كنيد از سر درگمي رها مي شود براي مثال توپي كه در دفاع نصيب شما مي شود با تاكتيك اتخاذ كرده خود به جلو برده مي شود . شما حتي مي توانيد اين نقطه و مكان را خودتان تعيين كنيد .
اما در اين نسخه حالت محبوب و پرطرفدار BE A pro ( يك حرفه اي بودن ) مانند همان چيزي كه در فيفا 08 ديده بوديم انجام شده است . شما در اين حالت در نقش يك بازيكن هستيد كه مي توانيد براي خود خصوصياتي اتخاب كنيد و سير متعالي يا نزولي خود را در اين حالت طي كنيد . ea گيم در اين نسخه بيشترين توجهي كه بر روي اين بازي كرده است نزديك كردن هر چه بيشتر اين بازي به واقعيت مي باشد .
ويژگي هاي بازي :
*500 سكانس انيميشيني جديد
*سيستم دفاعي جديد
*توانايي انجام دادن حركات حرفه اي در اين نسخه
*بالا رفتن هوش مصنوعي بازي و بازيكنان با هوش
*حالت جديد be a pro : كه در ان شما در نقس يك بازيكن مي باشيد كه براي رسيدن به هدف هاي متعالي خود تلاش ميكنيد
*دوربين جديد بازي كه به نام be a pro مي باشد
*حالت هاي زياد بازي
*گرداوري و جمغ اوري اطلاعات كامل از تيم هت و بازيكنان بازي
*توجه به ريز نكته ها
*طراحي بازيكنان با در نظر گرفتن ويژگي هاي منحصر به فرد ان ها
*بالا بودن تاثير پذيري بازي براي مثال از وضعيت اب و هوا
*توجه به واقع گرايي در اين نسخه
*پيشرفت زياد كنترل هاي بازي
منبع : گيم اسپات
منبع فارسی: تکین
میگم بهزاد جان تو هم double agent هستی ها ما نمیدونستیم....
شوخی کردم ولی جالب بود ممنون.
و دیگر اینکه دوست عزیز شرکت بزرگت الکترونیک ارتز هیچوقت از سود بازیهاش برروی کامپیوتر نمیگذره اینو مطمئن باش و صد در صد که برای کامپیوتر بازیهاش میاد.
اره ما هم یاد گرفتیم چطوری دو جانبه کار کنیمنقل قول:
دیدم مطلب باحالیه گفتم حیفه نذارمش
ولی مثل این که اینبار ea یه کار حسابی کرده
واجب شد که حتما بخرمش...چون با این تفاسیری که شده با یک فوتبال ناب طرف هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خداکنه درست باشه
سلام. یه چیز بگم نخندین ! من از سال 95 فقط فیفا بازی می کنم ولی نمی دونم Next Gen یعنی چی اگه میشه به منم کامل توضیح بدین.ممنون.
نکست جن به بازی های نسل بعد گفته می شه
که دارای هوش مصنوعی بالا هستن
و میشه گفت که بازی خودش دارای تصمیم گیری قوی هست و هم چنین شما شاهد چیزهایی هستی که توی دنیای واقعی هم وجود داره
مثلا همین که توی همین فیفا در شرایطی که هوا بارانی باشه اثر مستقیم روی بازی شما و همچنین بازیکنان داره
دیگه فکر کنم متوجه بشی
باشه دوست عزیز اصلا خجالت نداره بنده باورت بشه الانم نمیدونم چیه ولی خوب یه چیزای حالیمه:
منم از فیفا98 شروع کردم اولین بازی که کردم فیفا ورلد کاپ 98 بود وای یعنی باورتون نمیشه حاضرم 10000 تومن بدم ولی اون بازی رو بگیرم خییییلی ملس بود بازیش میرفتی تو قدیما با پلی و مارادونا و جامهای قدیمی و بعدش اون موزیک خیییلی خییییلی زیباش :(وووله وووله وله ......)کسی خواهشن اگه موزیکش رو داره بذاره بنده عاشق موزیکش بودم و اون ارم خییلی زیباش فک کنم یه جورایی شبیه خوروس بود کلا من فیفا ورلد کاپ 98 رو خییلی دوست دارم کاش کسی میتونست واسم بگه چطوری میتونم گیرش بیارم:
خوب برم سر اصل مطلب:
کلا Next-gen مخفف نسل بعد هستش و شرکتها بعد چند سال بازیهای خودرا با کیفیت به مراتب بهتر ارائه میکنند که کلا از موتور و قدرت گرافیکی و کلا همه جنبه ها فرق داشته باشه با سالهای قبل به این تهول میگن نسل جدید از بازی و این سری از بازیها مثل فیفا 08(مال دو کنسول ایکس باکس 360 و ps3)نسل بعد هست و بقیه بازیهای که بعد این بازی هست نسل بعد نیستن توجه بفرمایید نسل بعد نیستن بلکه همون نسل فیفا08 هستن و بعد چند سال دوباره یه تهول دیگه میشه و بازیها میرن به نسل جدید دیگه و این نسل میشه نسل کهنه.......
کلا تا حالا سه بار این جهش نسل ها صورت گرفته که این اخریش بدجوری حال میده و بازیها دارای ویژگیهای بینظیری شدن از جمله:
1:هوش مصنوعی بالای بازی و حریف
2:گرافیک عالی
3:جزئیات بسیار زیاد
و خیییلی از امکانات دیگه
ولی ولی ولی متاسفانه بازی فیفا واس کامپیوتر بازها نسل بعد نیست و گروهی که مال پی اس 2 رو میسازن کار نسخه کامپیوتر رو هم پیش میبرن ولی گروه ایکس باکس 360 و پی اس3 کلا جداس(میگم چقدر حسودیشون میشه این گروه کامپیوتر ها)
امیدوارم مطلب رو رسونده باشم اگه کمی و کاستی داره معذرت
2:
نقل قول:سلام ممنون از توضیحاتتون .فقط یه سوال کوچولو دارم اگه میشه اینم بگین که بازی دقیقا کی دست ماها میرسه :21:. می دونم شاید قبلا تو این تاپیک هم پرسیده باشن و اصلا این تاپیک جاش نباشه .در هر حال یه پارتی بازی کنیدو جواب منو بدید:31:نقل قول:
باشه دوست عزیز اصلا خجالت نداره بنده باورت بشه الانم نمیدونم چیه ولی خوب یه چیزای حالیمه:
منم از فیفا98 شروع کردم اولین بازی که کردم فیفا ورلد کاپ 98 بود وای یعنی باورتون نمیشه حاضرم 10000 تومن بدم ولی اون بازی رو بگیرم خییییلی ملس بود بازیش میرفتی تو قدیما با پلی و مارادونا و جامهای قدیمی و بعدش اون موزیک خیییلی خییییلی زیباش :(وووله وووله وله ......)کسی خواهشن اگه موزیکش رو داره بذاره بنده عاشق موزیکش بودم و اون ارم خییلی زیباش فک کنم یه جورایی شبیه خوروس بود کلا من فیفا ورلد کاپ 98 رو خییلی دوست دارم کاش کسی میتونست واسم بگه چطوری میتونم گیرش بیارم:
خوب برم سر اصل مطلب:
کلا Next-gen مخفف نسل بعد هستش و شرکتها بعد چند سال بازیهای خودرا با کیفیت به مراتب بهتر ارائه میکنند که کلا از موتور و قدرت گرافیکی و کلا همه جنبه ها فرق داشته باشه با سالهای قبل به این تهول میگن نسل جدید از بازی و این سری از بازیها مثل فیفا 08(مال دو کنسول ایکس باکس 360 و ps3)نسل بعد هست و بقیه بازیهای که بعد این بازی هست نسل بعد نیستن توجه بفرمایید نسل بعد نیستن بلکه همون نسل فیفا08 هستن و بعد چند سال دوباره یه تهول دیگه میشه و بازیها میرن به نسل جدید دیگه و این نسل میشه نسل کهنه.......
کلا تا حالا سه بار این جهش نسل ها صورت گرفته که این اخریش بدجوری حال میده و بازیها دارای ویژگیهای بینظیری شدن از جمله:
1:هوش مصنوعی بالای بازی و حریف
2:گرافیک عالی
3:جزئیات بسیار زیاد
و خیییلی از امکانات دیگه
ولی ولی ولی متاسفانه بازی فیفا واس کامپیوتر بازها نسل بعد نیست و گروهی که مال پی اس 2 رو میسازن کار نسخه کامپیوتر رو هم پیش میبرن ولی گروه ایکس باکس 360 و پی اس3 کلا جداس(میگم چقدر حسودیشون میشه این گروه کامپیوتر ها)
امیدوارم مطلب رو رسونده باشم اگه کمی و کاستی داره معذرت
2:
اواسط شهریور نسخه ی demo و 10 -11 مهر هم نسخه ی کامل در ایران یافت می شه اطمینان داشته باش ایران جزوه 5 کشور اول جهانه که بازی زود توش پر میشه :18::31:نقل قول:
شما شک نکنید که ایران اولین کشوری هست که بازی در اون منتشر میشه ...
و اینکه بازی اگه که دیلی نخوره باید ا اواخر سپتامبر منتشر بشه و کلا حتمآ در سپتامبر منتشر میشه....
ببخشید که این سوال رو توی این تاپیک پرسیدم آخه هر چی سیرچ کردم تاپیک فیفا 08 رو پیدا نکردم.
میگم چرا توی این 08 تیم هلند اینجوریه ؟
هیچ کدوم از بازیکن ها آشنا نیستن.
اینا رو از کجا گیر اوردن که ساختن ؟
EA برای گرفتن لیسانس تیم هلند به خاطر مسائل مالی با فدراسیون هلند به توافق نرسیده!نقل قول:
------
در فهرست انجمن موجوده! همچنین با سرچ میتونید تاپیک های موجود رو پیدا کنید!
میشه توضیح بیشتری بدی ؟ قضیه ی این لیسانس چیه ؟ چرا به توافق نرسیده ؟ پس چه جوریه که کنامی به توافق رسیده ؟نقل قول:
Ea برای گرفتن لیسانس تیم هلند به خاطر مسائل مالی با فدراسیون هلند به توافق نرسیده!
امیدوارم هر چی زودتر بگذره و بیادش :D:D:D:D:D: