عزیزم تایپ فارسی فراموش نشهنقل قول:
خب واسه عوض کردن pass باید pass قبلی یادت باشه
واسه درخواس مجددم سوال رمز و جوابش و تاریخ تولد و چند تا چیز دیگه باید یادت باشه
ممنون:11:
Printable View
عزیزم تایپ فارسی فراموش نشهنقل قول:
خب واسه عوض کردن pass باید pass قبلی یادت باشه
واسه درخواس مجددم سوال رمز و جوابش و تاریخ تولد و چند تا چیز دیگه باید یادت باشه
ممنون:11:
salam
man mikhastam bedoonam chera az gozineye chat yahoo messenger nemitoonam estefade konam
vaghti mikham vared sham in erro ro behem neshoon mide:This request was refused
va badesh ye errore dige mide ke be in soorate: Signing in to Chat took longer than expected.pleas try again later.
عزیزان لطفا فارسی بنویسیدنقل قول:
این 1000 دفعه:19::19:
سلام
من مدتی هست که موقع چت کردن وقتی می خوام یه فایل مثلا یه عکس رو برای طرف مقابل send کنم سیستم ریست می کنه .
تا حالا کسی با این مشکل برخورد کرده و اگه اینطور هست راه حلش چیه ؟
ممنون
چند وقته که وقتی id و pass را وارد میکنم و sign in را میزنم یاهو مسنجر بدون هیچ خطایی بسته میشه با همهی نسخه های یاهو مسنجر از 6 تا 9 امتحان کردم کمکم کنید
دوستان عزیز مشکلی دارم که واقعا داره عذابم می ده خواهش می کنم کمک کنید
وقتی وارد یاهو مسنجر می شم و یوزر و پسوردم رو می زنم تا روی sign in کلیک می کنم سریع از برنامه خارج می شه و Error می ده که راجع به application و این صحبتا هستش amvo نمی دونم چی کار کنم؟!
سلام خدمت اساتید و مخصوصا حمید رضای عزیز...
من یک یاهو مسنجر پرتابل دارم که ازش در سایت کامپیوتر دانشکده میخوام استفاده کنم.به علت این که اونجا نمیشه چیزی نصب کرد.
اما وقتی یوزر نیم و پسوورد رو میزنم سیستم سکیوریتی آلرت فعال میشه و میپرسه که آیا میخواهید برنامه Unblock شود؟ و یه گزینه OK هم بیشتر نداره.و بعد صفحه یاهو مسنجر سفید میشه و not responde میشه.
کسی میتونه کمک کنه؟
ممنون.
سلامنقل قول:
چه اروری میده؟ میگفتی.
شما از نسخه های دیگه استفاده کن.
مشکل من تو مایه های mostafa206 هستش نسخه های دیگه هم امتحان کردم اما تاثیری نداشتهنقل قول:
چجوری میشه ID رو آنلاین و Available نگه داشت، یعنی اینکه تا هر وقت که خواستیم آنلاین باشه حتی با Statusi که می خوایم، حتی اگر Disconnect شدیم یا کامپیوتر رو هم خاموش کردیم آنلاین و Available باقی بمونه.
راهی یا برنامه ایی وجود داره؟
من میخوام از طریق Yahoo Messenger برای یک نفر که خارج از ایران هست SMS بفرستم (خطشم از همونجا گرفته !)
ولی وقتی میخوام بفرستم این پیقام میاد
Yahoo! Messenger cannot send SMS messages to this mobile number
من خودم تا حالا نفرستادم اگه کسی یاد داره بگه!
دوستان من به این مشکل می خورم d6fagcs.cmd - Applicatin Erro این ارورر رو می ده که یه Ok هم بیشتر نداره بعد وقتی ID و Pass رو می دم و رو Sign In کلیک می کنم بلافاصله یاهو مسنجرم بسته می شه
تو رو خدا کمک کنید باید چی کار کنم؟!
سلام.........
من دیروز پسوردم رو عوض کردم اما یاهو پس ای دیم رو قبول نمیکنه........اطلاعات ای دیم هم یادم نیست.......چی کار کنم؟!!!!!!........اون ای دی خیلی برای من مهمه همه ی میلام توی اون ای دی بوووووووووود.......حالا چی کار کنم؟!!!!!!!!!!!:19:
کاملا" تایید میشه.نقل قول:
درضمن استفاده از برنامه هایی مانند فری گیت و جی پس هم باعث بروز همچین مشکلاتی میشه
عزیزم وقتی Info یادت نیست باید بیخیال اون آیدی بشی.نقل قول:
مگر اینکه از طریق مکاتبه با یاهو و دادن یک سری اطلاعات داخل آیدی بتونی حرکتی انجام بدی:46:
خب من هم میخوام همین کار رو انجام بدم اما نمیدونم باید چی بگم!!!!!!!!!......اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.....(اون ای دی خیلی برای من مهمه حاظرم هر کاری برای برگشتش بکنم:19:)نقل قول:
خوب یک ایمیل به یاهو بزن و براشون کامل توضیح بده که چه اتفاقی افتاده و اینفو هم یادت نیست.نقل قول:
بعد یک سری مشخصات بهشون بده.
مثل تعداد ادد لیست.
آیدیهای داخل ادد لیستت رو.
و یا اینکه مثلا" فلان آیدی توی فلان گروپ توی ادد لیستت هست.
ببین جواب چی میدن.
شاید فرجی بشه.
یکی از دوستان رو یادم هست که همین جوری با سماجت خیلی زیاد آیدیش رو گرفته بود:27:
من یه سوال دارم
آیا با استفاده از اینترنت dsl میشه به کمک برنامه modem spy شماره تلفن کسی رو در آورد یا این برنامه قط مخصوص اینترنت dialup هست؟
یه سوال دیگه
اگه کسی از v p n استفاده کنه بازم میشه شماره تلفنش رو در آورد؟
سلام . من امروز توی سایت یاهو یه ایمیل ساختم و لی چرا گزینه compose نداره ؟
ولی در همون صفحه یه لینک داره به یاهو کلاسیک که وقتی به یاهوی کلاسیک بری اونجا گزینه compose داره ولی خود این صفحه نداره
سلامنقل قول:
اون compose که میگی کلاسیک داره نه اون یاهوی جدید کلاً با فلش کار میکنه سریع هم هست.
شما برای فرستادن ایمیل باید در قسمت new بری بعد اونجا هست.همچین چیزهایی هستش.
نقل قول:
نه عزیز اونا مخصوص دایا آپه
چون اس دی اس ال شماره گیری نداره
آره وی پی ان ربطی به شماره تلفن نداره
آیا با نرم افزار outlook می شه ایمیل های یا هو رو هم مدیریت کرد؟ من شنیدم یا هو از پروتکل po3 پشتیبانی نمی کنه؟
می شه مرجع مطالعه در مورد outlook معرفی کنید؟
یه سوال دیگه هم دارم . اینکه چطور میتونم ایمیلی رو که به شکل کلاسیک (خیلی ساله که درستش کردم و قدیمیه)نمایش داده می شه به این شکل جدید دربیارم؟
خیلی ممنون......حتما" همین کارو میکنم......:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
در ایمیل به Options برید و در سمت راست بالا نوشته The new Yahoo! Mail has arrived! Try it now این رو بزنی به شکل جدید در میاد.
موفق باشی.:5:
چطوری می شه در یاهو سه نفره چت کرد؟ صوتی و تصویری؟
چه طوری میشود با داشتن idیک نفر addlistآن را نگاه کرد؟
چه طوری میشود با داشتن idیک نفر addlistآن را نگاه کرد؟
ببخشید دوتا تایپیک شود حواسم پرت شود
سلامنقل قول:
شما در یاهو در منوی Actions برو به Invite to Conference... بعد آی دی ها رو انتخاب کن بعد <-Add رو بزن در آخر هم Invite رو بزن.
سلام. من هر موقع میخوام از گزینه چت یاهو استفاده کنم ارور میده که ارورش هم اینه this request was refused
و بعدشsigning in to chat took longer than expected.pleas try again later.من باید چیکار کنم سه تا ایدی دارم که با هر سه تاش که میرم همین پیغامو میده.اگه میشه مشکلمو حل کنید
برای همه این اتفاق میافته.نقل قول:
دلیلش هم اینه که تاریخ تولدت رو در هنگام ساخت ایمیل کوچیک زدی.
باید تاریخ تولد رو 1980 یا یکم بالاتر میزدی تا بتونی به روم وارد بشی.
ميتونم تاريخ تولدمو عوض كنم ديگه آره؟
نخیر. نمیشه.نقل قول:
سلام بچه ها
توی روم 40 یه نفر هست که با 30 تا آیدی میاد تو و همیشه روم رو پر میکنه
و نمیشه دیگه وارد شد
ignore هم فایده نداره .
چه طور میتونیم بندازیمش بیرون؟
سلام
من مي خوام از يزد با هندوستان چت كنم و بتونم با ميكروفن صحبت هم بكنم ولي وقتي talk رو نگه مي دارم اونها مي گن صداي من نمي رسه.
ميشه بگيد چه كار كنم كه صداي من رو بشنوند.
من رفتم دیدم.نقل قول:
اون یه نفر هست که چندین آی دی درست کرده و با یه برنامه اومده به روم و روم رو پر کرده. فکر نکنم بشه انداختش بیرون.
اره اسمش daei.fuller هست ولی احتمالا یه ای دی اصلی داره که اگه بشه بوت کرد می افته بیروننقل قول:
کسی میتونه کمک کنه ؟
شماره رومها رو از کجا می شه بدست آورد ؟ مثلا چطور می شه فهمید شماره روم اهواز یا اراک یا ... چنده؟
آیا این شماره ها ثابتند ؟ کی این شماره ها رو به رومها اختصاص می ده؟
چه طوري مي تونم مسنجرم رو آپديت كنم؟
لطفا جواب بديد.
ضروري هست.