نقل قول:
نه داداش گلم نميشه...چند جا هست كه ميتوني بگيري..كناره پري دريايي..و تو غار..همون غار كه قول وايساده بود زديش بهد اومدي اين شهر 3 ...قولرو كه ميكشي يه راه داره به سمت بالا اونجا ..معدنشه هر چند دقيقه يه معدل clay ميده
Printable View
نقل قول:
نه داداش گلم نميشه...چند جا هست كه ميتوني بگيري..كناره پري دريايي..و تو غار..همون غار كه قول وايساده بود زديش بهد اومدي اين شهر 3 ...قولرو كه ميكشي يه راه داره به سمت بالا اونجا ..معدنشه هر چند دقيقه يه معدل clay ميده
رفتم شهر سه دختره به جرم قتل رفت زندا اگه وقت داشتی یه کمکی کن از زندان فراریش بدم
رفتم تو یه خونه دیدم یه جسد اون وسته روش کلیک کردم ملت ریختن تو او دخترو گرفتن
لان بتور شدید دومبال pet می گردم فردا که اومدی یه جا قرار بزاریم بهت به سک و یه گربه بمدم
بلخره یه وان درست کردم
با هر جنگ باید واسم تا جون niss خوب بشه اینا خیلی بد هستن بهترینشون همونی بود کرفت زندان
یه اموزش یزار برای ساخت لولزم جنگ
نقل قول:
بايد فقط بخري
ميتوني بازوكا بسازي البته..كه اونم بايد اول وسايل خونتو بسازي دستگاش وا شه
بازوکا برای لول چند
چجوری باید بالای سرم بنویشم پرشین
اون یارو که شهر سرو رکورد می کنه بایه اکانت دیگه اومدم یکی جلوی پیشخون بود که اون اینکارو میکرد اما با این اکانت که میام کسی پشت پیشخون نیست چی کار کنم
کسه دیگه ای نیست شهر 3 رو رکورد من کنه
littie statue
mized nood les
از کوجا باید بیارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون میز تحریر چجوری باید بسازم من تو هیجا اونو برای ساخت ندارم
اون یارو که خودشو از بالای کوه میندازه پاین کیه براش باید چیکار کنیم اون گردنبندو باید به کی بدیم
من یه غار زیر زمینی پیدا کردم رفتم توش داشتم می جنگیدم نه حرفی نه چیزی roca گزاش رفت
ایتم هام هم که گزاشته بودم به من پس نداد
من یه جارو برقی گرفتم ولی میزارش جای گوشواره
رفتم تو کلیسای شهر سه باکشیش صحبت کردم 2 تا ستاره ازم گرفت میمونر برگشت
من امروز 6 تا ترکمون ساختم و 2 تا استف ویه نیزه دارم فرمول ساخت لوازم یاد می گیرم
اون يارو همون قول اخر بازينقل قول:
roca زياد مورده amity كم شده..تازه مثلا من شدي
جارو برقيرو وقتي ميخواي استفاده كني بايد جايه همون گشواره بزاري بهد بري رو معدنا كليك كني
اوني كه اون يارو رو نميبيني يعني درست ماموريتو رد كردي بعدن برميگرده
اون میز تحریر چجوری بسازم
باجارو برقی هم که کلیک می کنم رو مدنها هر 100 دفه یکبار شرو به گرفتن می کنه چیکار کنم
جارو برقي همينجوري .وقتي كاري داري بزار رو جارو برقينقل قول:
براي اون ميزي كه ميگي اول بايد traing ميز اهنگري بسازي..بعد از اون بايد اره بسازي..اره كه ساختي روش موسو نگه دار ببرش بنداز رو ميز اصليت بعد يه گزينه جديد مياد كه ميتوني ميز بسازي
میتونی همه چیزو که به اون میزها اضافه میشنو بگی
چرا منو از ادد خودت دراوردی
شب تا صبح گزاشتم ore جمع کنه صبح بیدار شدم دیدم بازوکام ترگیده:19::19::19::19:
1800 تا ضرر کردم
مثل اینکه مشگل شما هم با من حل شد (ثوتفاهم بود)
الان یه حیروی لول 17 دارم با یه 10 و یه لول 8 این لول 8 که به لول 10 برسه کولی پول گیرم میاد
راستی من اون ببر که توی اون معموریت (گربه بود ببر شد) گرفتم الان لول 12 هست کار خاصی بلد نیست ضرب کمی هم داره با این که کلی ایتم بهش دادم
سلام عشق من..خيلي مخلستيما
يه قرار بزار پيدات كنم
ببين تمامه وسايلاي كه استفاده ميكني از بين ميره..مخصوصن اگه مجودد ضعيف بخواي بكوشي
سعي كن ايجور جاها دست خالي باشي
الان کوجا هستی
من تو شهر یک دارم دمبال بازوکا می گردم
من تو ورد 4 هستم شهر 1 دارم ore میفروشم جلوی در وردی
منم تو 1 بيا لب ساحل
من تو 1 هستم الان میام
من لب ساحل هستم
سرور 1 خيلي شلوق من همش dic ميشم
سرور منو افف کرد هر کاری می کنم نمیتونم ان شم میگه دیسکانکتی
اگه دیسگانکتم چجوری اینجا دارم پست می دم این سرو هم هالش خوب نیستا
ناراحت نشو دارن سرورو اپ گريد ميكنن..همه اف شدن..pc تو يه ريست كن بعد بازي رو اجرا كن login جديد اپ گريد ميشه
2تا فایل جدید اومده دان باید کنم لان دان می کنم میام
هم فایل ها رو دان کردم هم یه بار ریست کردم ولی بازم نمیره تو
فعلن بايد صبر كني يه بار اين كارشون2 روز طول كشيدتا را بيوفته داشتم ديونه ميشدم تو forum خوده بازي كه رفتم همه بتر از من بودن يكي مينوشت دارم گريه ميكنم يكي ميگفت ديوارو چنگ ميندازم..لامسب بدجوري اعتياد داره
من اپی سرورار پیدا کردم فکنم با این ایپی ها راحت می شه هک کرد
وقتی لول میگیری 3 تا point بهت می ده اگه اسمشو اشتباه نگم
من اون هک کردم ره یه اکانت نزدیک 30 دیقه تول کشید
اون 3 شد 5000f
f ااول کلوه فریز هست رو 5000 موند ولی با هر بار خارج کردن باید دوباره هک کنم که عددی به شهش که من می خوام سیستم این بازی یکنم پچیده هست و هکشو یکم سخت می کنه
این بازی زیاد جدید نیست قدیم هم نیست زیاد
فکنم قبلا کسای بودن که برای این بازی ترینر درست کردن
بازی قابل هک هست ولی ما هم باید مثل خود بازی یکم پیچیده عمل کنم که بازی متوجه نشه
وقتی می خوایم اون 3تا رو بدیم بیشتر از 3 بدیم بازی می فهمه و عمل نمی کنه حلا من دارم رو 3تا ستا کار کردن امتحان می کنم
بعد از این می رم سراق پول امید وارم جواب بده و گرن....
وقتی بتونم برم تو بازی هک اغاز میشه
(اکانت های دی کماسیبی نمیبین چون من 4 تا اکانت دارم که هر کدوم با یه ایمیل هست پس نمیتون منو پیدا کنن
درست شد اغاز هک
راستی تو باچه برنامه بازی رو هک کردی که جواب نداد
زمانی که دارم بازی رو هک می کنم نمی تونم بیام پست بدم
پس اگه دیگه امروز ندیدمت خدا فظ
میتونی همچیز رو که به اون میز اضافه می شرو بگی
منم همشو ندارو..ولي اينا اصلين great..rope saw...pliers اين 3 تا رو ازtraing platf يا همون ميز اهنگري بسازي كه روش يه جكش هستشنقل قول:
روي هر وسيله كه ميري يه سري توضيحات كنارش مياد اگه اين گزينه بود
instrument يعني وسيلي كه برايه ساختن وسايلايه ديگست
لوازم خونرو چجوری باید بچر خونم
big linen cloth
rivet
از کوجا باید بیارم
برو رو میز اهنگری بعد دوم ینچیزی که هستو بزن مثل یه زین هست دتای اخری که برای ساخت می خواد
اول برو رو low-temper
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بايد whetstons روبسازي بعد بندازيش رو ميز اصلي
يه گزينه جديد اظافه ميشه به ليستت به اسمه whetstons يه سنجاق دارهnedlex3 اونو ميسازي
بعد سنجاقو ميندازي رو ميزه اصلي كه گزينه nned li اظافه ميشه كه ميتوني چنتا وسيله جديد بسازي:31::31:
تو اینی که گفتی big linen cloth میاد اونکی چی
نقل قول:
big linen مياد با چنتا لوازم ديگه
برای معموریت جارو برقی چی کار باید بکونیم تا اون یارو به ما جارو برقی بده
eif's tear می خواد از کوجا باید اوورد
مگه نبوردمت جارو برقي رو بگيري
بورو همون راه مخفي زير ابشار ..با فرشته حرف بزن بهد 2 تا مسير ديگه هست اونارو بورو elf ميگيري بعد برگرد پيش يارو
چرا برای اون دوتای دی گه می خواستم
برای اون جادو گر پیر باید چی کار کنم
بايد بري تو غار جزيره اخري همون جا كه گسفند داره.دمه درش 2 نفر وايسادن..تو غار يه غول خرس داره يه غول سنگ ..سنگو بزني يه الماس ميده بهت كه ميبريش پيشه جادگره..البته با اين لول نميتوني يا 4 نفر باشي..سنگرو شايد بتوني بزني
من تو لول 14 تنهای اون یارو سنگیرو زدم
زیاد قوی نبود
مرسی
roca برای تو ته یه جنگ معمولی رفت من پیداش کردم برامن که اینجوری رفت لان تو همون زندان هست ولی نمیاد بریم
بر گشت با هاش حرف زدم برگشت