دیگه از این به بعد باید عادت کنین دیگه.
سخته ولی ممکنه.
دیگه از این به بعد باید عادت کنین دیگه.
سخته ولی ممکنه.
نقل قول:
به نظر میرسه شما خیلی دلت تنگ شده برای بن شدن!!:5:
از 1 ماه پیش گفتن نه اینتر نه میلان فقط پگاه گیلان
از 1 ماه پیش گفتن هرکس درباره ی تیم خودش شعار بده.نقل قول:
از 1 ماه پیش گفتن نه اینتر نه میلان فقط پگاه گیلان
نقل قول از كسي نمي زارم اما خوب مي تونيد بفهميد منظورم با كياست.
البته چيزه بدي هم نيس به چز دو سه كلمه حرفه راست.
ببينم، نكنه انتظار داشتيد فولاد رو 4 تايي كنيم؟
يا پگاه رو به راحتي شكست بديم؟
خيلي بي انصافي كه از قلعه نويي و اون بازيكن هاي هچل هفت انتظار برد توي رشت رو داشته باشين.
نكنه فكر كرديد قلعه نويي با اون تيمي كه حجازي و فتح الله زاده به جاي خوب بستن كمرشو شكستن مي تونه كاره خارق العاده اي بكنه؟
امروز همون استقلالي باخت كه توي ليگ مي باخت براي همين من يكي افسوس نخوردم. چون ميدونستم انتظاري از اين تيم و پتانسيلش نمي ره.
انشالله جام حذفي رو مي بريم تا به يه عده ثابت بشه بدون كمك داور هم ميشه قهرمان شد.
هر چند استقلال اونقدر بزرگه كه با از دست دادن اين قهرماني هم چيزي از ارزش هاش كم نميشه و هميشه توي قلب هوادارهاي واقعي ش همون تيم پر افتخار آسيا باقي مي مونه.حداقلش براي من يكي تا ابد استقلال بهترينه
ممنون و آرزوي موفقيت براي نماينده هاي ديگه كشورمون
مثل اینکه تو هنوز تو جو استادیومی :دینقل قول:
خب خب خب...اینم از بازی!اول از همه یه تبریک حسابی به همه ی پگاهی ها.
1 هیچ به نفع پگاه...من خودمم توو ورزشگاه بودم...گفته بودم پگاه رو جوری تشویق می کنیم که استقلال بساطشو جمع کنه بره!
یادتونه؟!واقعا حق پگاه هم بود که ببره.البته حق دارید که بگید شانسی برده و چه می دونم حقش نبوده و در کل این جور صحبتا و این طبیعیه...
دم پگاه گرم!فقط یه بازی دیگه داره که امیدوارم اونم ببره و راهی جام باشگاه های آسیا بشه!
نمیشه بازی بعدی رو پیش بینی کرد ولی خدا کنه پگاه برنده بشه تا لااقل یه خورده از ادعای این استقلالی ها کم بشه...
"آسیا ما داریم می آیم".
اصل کار بازی برگشته.تو همین کری خوندنهام همیشه میگفتم 27 ام.
بازی برگشت هم ما میرم کاری میکنیم که پگاه بساطش رو جمع کنه و فکر آسیا رو از سرش بیرون کنه.
اگه اون تیرک استقلال گل میشد چه حالی میداد.
درسته پرسپولیس تیم محبوبمه ولی پگاه هم تیم شهرمونهنقل قول:
خب بخاطر شما به تیم خودم شعار میدم
پرسپولیس زلزله محبوبه هرچی دله
آخ جون دوباره یه سری دیگه بن میشن مخصوصا بعضی ها.
چرا بعضی از دوستان میگن پگاه بره آسیا آبرومونو میبره ؟! مگه پگاه چی کم داره از بقیه تیم ها ؟ اگه میگین بازیکن --خوب چرا بقیه تیم ها که به اصطلاح بازیکن تراز اول دارن میان جلو پگاه میبازن ؟! پشت پگاه هم لبنیات پگاهه :31: همینجور الکی که نیست ...این بره آسیا -- بازیکنم جذب میکنه -- خدا رو چه دیدن شاید زد و نایب قهرمان شد (پرسپولیس هم قهرمان :31:) این نادر خیلی بلا هستش --- استقلال کارش سخته -- انشالا هر تیمی که بهتره قهرمان بشه -- ما خوشحال میشیم
ای خدااا...
این کلمه ی جوگیریت منو کشته به خدا...خیلی حال می کنم می بینمش!نقل قول:
فقط تو مواظب خودت باش که توو ورزشگاه 100000 هزار نفری آزادی جو گیر نشی عزیزم.
وقتی دوتا تیم داشتن می رفتن برای بازی رفت اومدی اون همه کر کری خوندی که اس اس قهرمانه...فلانه...
من چی گفتم جز اینکه امیدوارم پگاه برنده بشه و هیچ ادعادی الکی ای هم نداشتم که بگم حتما پگاه می بره و قهرمان میشه چون هیچ تاثیری نداره و اگه می باخت چیزی جز ضایع شدن خودم نبود...
وقتی یکی بیاد ادعا کنه که فلان تیم قهرمانه بعد تیمش ببازه معلومه که باید اینجوری حرف بزنه!
حالا که تیمت با اون همه دب دبه و کب کبه بازی رفت رو باخته ، مونده یه بازی برگشت که بازم می گم امیدوارم پگاه برنده بشه و البته اصلا هم ازش بعید نیست...
از همه ی اینا گذشته چه حالی داد همون اول بازی که بازیکن استقلال با توپ زد توو صورت یارش و طرف ولو شد روو زمین!
ما که خیلی لذت بردیم...از اون جالب تر دعوای بین طالب لو و یوسفی بود!دیگه ته خنده بود...
بگذریم!
توو این یه روزه خیلی حرفا توو این تاپیک علیه پگاه گفته شد که البته هیچ کدوم ارزش جواب دادن رو هم ندارن...
به امید پیروزی پگاه توو بازی برگشت!
ممنونم اما به نظرم زياد نبايد اميدوار باشيم براي مقام آسيايي.نقل قول:
چون نه استقلال و نه سپاهان و نه پرسپوليس در حد تيم هاي ديگه آسيايي نيستن.
خدا كنه بتونيم يه تيم باشگاهي خوب توي آسيا داشته باشيم.
ممنونم
چرا دارین این جا سر و کله ی همو میشکنین!
هر تیمی که بهتر بازی کنه میره اسیا
پس بهتره دیگه باهم کل کل نکنین
چون نه تنها تو برد تیمتون تاثیر نداره شاید بن هم بشین!
من به بحث هاي شما كاري ندارم.
نظر شخصي من اينه كه پگاه قهرمان ميشه.طرفدار هيچ كدام هم نيستم فقط نظرم را گفتم
سلام...
پگاه رو عشق است
^موفق باشید^
تیم هایی آسیای غیر از یکی دوتاشون بقیه تعطیلن ! چرا اینقدر ناامید ؟ از لحاظ بازیکن که ازشون سرتریم --فقط میمونه امکانات + سرمربی خوب --که اگه همه جمع شن یه جا آسیا رو لوله میکنیم -- البت که من کمی نا امید شدم چون استیلی شد سرمربی - بازم توکل بر خدا ببینیم چی میشه :20:نقل قول:
پس خودت هم فهمیدی که تو جو هستی.نقل قول:
این کلمه ی جوگیریت منو کشته به خدا...خیلی حال می کنم می بینمش!
فقط تو مواظب خودت باش که توو ورزشگاه 100000 هزار نفری آزادی جو گیر نشی عزیزم.
وقتی دوتا تیم داشتن می رفتن برای بازی رفت اومدی اون همه کر کری خوندی که اس اس قهرمانه...فلانه...
من چی گفتم جز اینکه امیدوارم پگاه برنده بشه و هیچ ادعادی الکی ای هم نداشتم که بگم حتما پگاه می بره و قهرمان میشه چون هیچ تاثیری نداره و اگه می باخت چیزی جز ضایع شدن خودم نبود...
وقتی یکی بیاد ادعا کنه که فلان تیم قهرمانه بعد تیمش ببازه معلومه که باید اینجوری حرف بزنه!
حالا که تیمت با اون همه دب دبه و کب کبه بازی رفت رو باخته ، مونده یه بازی برگشت که بازم می گم امیدوارم پگاه برنده بشه و البته اصلا هم ازش بعید نیست...
از همه ی اینا گذشته چه حالی داد همون اول بازی که بازیکن استقلال با توپ زد توو صورت یارش و طرف ولو شد روو زمین!
ما که خیلی لذت بردیم...از اون جالب تر دعوای بین طالب لو و یوسفی بود!دیگه ته خنده بود...
بگذریم!
توو این یه روزه خیلی حرفا توو این تاپیک علیه پگاه گفته شد که البته هیچ کدوم ارزش جواب دادن رو هم ندارن...
به امید پیروزی پگاه توو بازی برگشت!
اینم بگم که من خودم به کل استادیوم جَو میدم و نگران جوگیر شدن من نباش.لیدری گفتن.
منم هر وقت کری خوندم گفتم استقلال قهرمانه.نگفتم بازی رفت و برگشت رو میزنه.تو تاپیک استقلال هم همون اول گفتم امید زیادی به بازی رفت ندارم.
اگه تو یک بازی شما بازیکنهای ما رو سوژه کردی کل ایران تو یکسال دروازه بان شما رو سوژه کردند.یادت رفته وسط بازی با پیروزی خوش رو زده بود به بیهوشی و وقتی روش آب ریختند .......... :دی
فقط امیدوارم پگاه تو ورزشگاه آزادی به فوتبال کثیفش رو نیاره که اونوقت بیرون رفتنش از ورزشگاه با خداست.
یک مدت کمتر میام.
100% استقلال قهرمانه
به نظرم شما هم زياد از حد خوشبين هستيد.نقل قول:
ببينيد نمي خوام كل كل كنم
اما خداوكيلي پرسپوليس غير از تهران جاهاي ديگه نتيجه گيري زياد خوبي نداشته.
من اينو نمي گم.
حالا نگيد استقلال اينطور و اونطوره.
خودم هم قبول دارم استقلال امسال افتضاح بود.
بحثه من سره اين موضوعه كه نميشه گفت پرسپوليس با اين سه چهار بازي آخر نشون داد كه لايق قهرماني آسياست.
هر چند به نظرم اگه توي آزادي باشه پرسپوليس واقعا تيم پر قدرتي ميشه.
اينو من قبول دارم اما بيرون از خونه رو نه.
مطمئن باش تيم امسال پرسپوليس اونقدر خوب بود يعني سازماندهي شده،با تاكتيك و با بازيكن هاي خوب كه اگه من هم مربي بودم اين تيم رو زير رتبه دومي نمي زاشتم.پس قطبي يا استيلي زياد توفيقي ندارن و از اين بابت خيالت راحت باشه و اگه حاشيه رو جمع كنه بازم ميشه تيم خوبي رو ساخت.اين مساله رو ميشه بهتر فهميد كه تيم استقلال رو ببين.با هيچ مربي درست بشو نيست.
وقتي يه تيمي سازماندهي نشده باشه و در كل تيم نباشه كريمي و قلعه نويي كه سهله باباي فرگوسن هم نمي تونه براش كاري انجام بده.
البته ببخشيد دوستان يه خورده بحث رفت تو حاشيه اما ميشه دوستانه هم در مورد تيم هامون نظر بديم.دور از كل كل و توهين.
ممنونم
به نظرم این صحبت ها تا حد زیادی منطقین...نقل قول:
چه ربطی داشت؟!نقل قول:
اومدی مثلا یه جواب داده باشی؟!؟!؟!
:2:نقل قول:
:21:نقل قول:
بله...درسته!نقل قول:
ماهم نگفتیم ساشا ایلیچ دروازه بانه چون اگه بود هیچ وقت به خاطر اون گل های مسخره ای که خورده بود معروف نمیشد منتها فرق ما با شما در اینجاست که ما عیب و ایرادای تیم مون رو قبول داریم اما شماها قبول که ندارین هیچ تازه باز ادعاتون میشه:15:...
دیگه لطفا --- نگو!خودتو بیشتر نشون نده...نقل قول:
همون بهتر که نیای:27:...نقل قول:
پرسپولیس که اسیایی شد حالا شما واسه یکی دو امتیاز هی بزنین تو سرو کله همدیگه.
موضوع تاپیک :به نظر شما قهرمان جام حذفی باشگاههای ایران کدام تیم خواهد بود ؟نقل قول:
من نظر شما رو نمیبینم Julian :46:
ایشالا استقلال قهرمانه...
چه حقش باشه چه نباشه :21:
ببین داداش به قول Mojtaba جان زیادی داری......... میگی!:13:نقل قول:
نمیخاستم کل کل کنم دیدم نمیشه
به نظر من بهتره بری به جای
اینکه پولتو بدی بلیط بخری بهتره
بری پسته بخری که خیلی مقویه!
:2::2::2::2::2::2:
بابا ایول...چه عجب!نقل قول:
بالاخره یکی هم اومد طرف ما:10:...
همه داشتن ضد پگاه صحبت می کردن!
دمت جیز!
----------
الحق که اگه پسته بخره خیلی بهتره چون یه سری حرفاش خیلی جالبه مثلا می گه پگاه کثیف بازی می کنه!!!
تیم بدبخت اون همه زحمت کشیده خودشو از صفر کشونده تا اینجا اونوقت ببین این چی میگه!
نقل قول:
زیاد خوشبین نیستم ولی امیدوارم --- اکثر حرفات و قبول دارم اما در مورد قسمت قرمز : درسته پرسپولیس امثال قشنگ بازی نمیکرد ولی حرفه ای بازی میکرد و میبرد اونم به خاطر اینکه مربی داشت که نتیجه گرا بود --- نتیجه براش خیلی مهمتر بود تا بازی زیبا شاید اصلا بازی زیبا مدنظرش نبود هدف قهرمانی بود پس به امتیاز احتیاج داشت -- حالا شما مقایسه بکن با تیم فصل پیش دنیزلی - چه قدر هجومی بازی میکرد تا 20 تا موقعیت هم بدست میاورد ولی گل نمیزد (معدنچی:31:) یا اصلا تیم آری هان چه قدر قشنگ بازی میکرد تیم حریف و میکرد تو قوطی اینقدر سریع و تک ضرب بازی میکرد (حیف که هان دیسیپلین نداشت:13:) --- فرق مربیانی مثل قطبی و استیلی اینه که ممکنه با یه تعویض طلایی یا عوض کردن تاکتیک و جابه جا کردنه مهره ها تو زمین میتونن نتیجه یه بازی رو عوض کنن (البت زود نمیشه قضاوت کرد در مورد استیلی باید منتظر موند ) -- اوایل همین فصل پرسپولیس بازیهای خارج خونه رو اکثرا میبرد یا فصل پیش خارج خونه اصلا راحت تر بازی میکرد -- بازم من امیدوارم که با یه تیم خوب و بدون حاشیه (متحد ! این خیلی مهمه--یکدل باشه برای قهرمانی) + یه سرمربی بادانش و کاربلد بشه آسیا رو فتح کرد !
البت ببخشید خیلی در مورد تیم خودم حرف زدم --- اصلا این بحث ربطی به این تاپیک نداره که :31:
خیلی ممنون از شما که بحث منطقی میکنید :20:
اگه منظورت پرسپولیسه که 100 بار همه جا اعلام شد که قضاوت داور در مورد پرسپولیس درست بوده.استقلال که الان همه پشتشن تا قهرمان بشه.حتی سازمان تربیت بدنی(با اینکه مالک باشگاهه)ولی باید به عنوان متولی ورزش کشور بی طرف بمونه درین زمینه ولی با اهدای کمک مالی 400 میلیونی درست تو این موقعیت رسما اعلام کرد که طرفدار قهرمانی استقلاله.پارسال هم علی آبادی بعد از حذف استقلال از آسیا به خاطر قلعه نوعی گفتش که لیگ رو استقلال میبره تا دوباره بره آسیا.از مسئول ورزش کشور انتظار میره حرفه ای تر عمل کنه.نقل قول:
اگر استقلال قهرمان شد که خب تکلیف مشخصه ولی اگر پگاه قهرمان شد مطمئن باش تیمشو حسابی تقویت میکنن برای جام ولی خب این بازیکنا به درد آسیا نمیخورن.
به نظر من شانس پگاه بیشتره چون استقلال از نظر وضع روحی واقعا افتضاحن.شکستای پشت سر هم مطمئنا تاثیر زیادی داشته توی روحیشون.استقلال آخرین باری که توی فینال جام حذفی میزبان بود از سپاهان باخت زمان قلعه نوعی.الان شرایط استقلال از اون موقع هم بدتره
1.صدبار چه موقع،توسط چه كساني و در كجا اعلام شد؟نقل قول:
2.عواملي كه پشت استقلال بودن تا به اين لحظه چه كمكي به اين تيم كردند؟
3. چه تكليفي در صورت قهرماني استقلالي ها مشخصه؟
4.آيا استقلال تا قبل از بازي با فولاد(كه دسته كمي از فينال نداشت) شرايط خوبي رو داشت كه تونست برنده خارج بشه؟
به اين سوالات لطفا پاسخ بديد تا من هم جواب هاي خودم رو بگم.
لطفا برديا جواب بده .
ممنونم
من که قبلا هم گفتم :
اس تق لال عمرا قهرمان بشه
توی آزادی هم میبازه
دنیا پرسپولیس
اون صد باری هم که اعلام شد
یکیش برنامه نود بود
یک سری هم توی همین روزنامه های ورزشی به غیر از روزنامه اس تق لال
توی روزنامه های همشهری و جام جم و ... یک سری مطلب بود
یک کمی روزنامه بخونی برات خوبه
كدوم برنامه نود بود؟نقل قول:
كدوم شماره از همشهري و جام جم بود؟
آخه چرا يه مبنع درست حسابي معرفي نمي كني؟
يه باره بگو تاپيك پرسپوليسي ها بود و ما رو راحت كن.
آره اگه تاپيك پرسپوليسي ها رو حساب كني 100 تا كه سهله 1000 بار اعلام شده داوري عليه پرسپوليس درست بوده.
ممنون.
1-برنامه نود درست بعد از بازی آخر لیگ اعلام شد که 7دقیقه وقت تلف شده درست بوده و کارتای زرد هم که برای کنترل بازی داده شده بود درست بوده.تاج هم که خودش اصفهانیه توی برنامه ورزش2 اعلام کرد که قضاوت داور کاملا درست بوده درین زمینه و میخوان کم کم قضاوت بازیای استقلال پرسپولیس رو هم بدن به داورای ایرانی.نقل قول:
2-بارز ترین کمکشون حالا قبل از فینال خودشو نشون داده با کمک 400میلیونی سازمان
3-تکلیف مشخصه یعنی سریع تیم تقویت میشه و با پولی که سازمان در اختیارش میزارن بازیکنای جدید خریداری میشن برای تقویت تیم(این بار لیستو به قلعه نوعی نمیدن برای ارسال به ای اف سی
4-توی بازی با فولاد هم استقلال بازی خوبی رو نشون نداد ولی خب به لطف عکس العملای وحید طالب لو تونست برای سومین بار پشت سر هم با پنالتی به مرحله بعد صعود بکنه.
آن چيز كه عيان است چه حاجت به بيان است
خوب معلومه پگاه گيلانقهرمان مي شه
نازي استقلال ؟؟:46:
چقدر طرفدار داره این پگاه گیلان!! (به سبک فردوسی پور بخونینش).
استقلال تهران - پگاه گيلان
1 - 4
پگاه گيلان - استقلال تهران
1 - 0
استقلال تهران - پگاه گيلان
؟-؟
من فکر کنم پگاه 4 تا زد هاا!!!نقل قول:
شما همه رو به نفع استقلال نوشتی.
و جالب اینکه هرچی پست می ده تعداد پست هاش روو 0 گیر کرده...
نقل قول:
جالب اینکه هرچی پست می ده تعداد پست هاش روو 0 گیر کرده...
خیلی جالبه که یه کاربر عضو بشه و مستقیم بیاد تو این تایپیک پست بده.
:5:اگه ip ها رو چک کنن به راحتی میفهمن کی هست تازه اگه با نام کاربریه اصلیش تو این تایپیک پست داده باشه زودتر پیداش میکنن.و بنش می کنن.
بابا شما اس اس ها دلتون را به چیه تیمتون خوش کردین
درباره شماره روزنامه ها بگم که من اونقدر بیکار نیستم که برم شماره ها رو حفظ کنم
ولی اگر شما وقت اضافی داری یه سری به ارشیو این سایتها بزن
دنیا پرسپولیس