دوست عزیز من خودم هم مرکز مخابراتیم ولیعصر هست با پیش شماره 2299 شاتل ساپورت میکنه اما صبا نه.نقل قول:
به لینک زیر سر بزن.
کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/lang,fa_IR/?Itemid=129&cid=8&number=230
Printable View
دوست عزیز من خودم هم مرکز مخابراتیم ولیعصر هست با پیش شماره 2299 شاتل ساپورت میکنه اما صبا نه.نقل قول:
به لینک زیر سر بزن.
کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/lang,fa_IR/?Itemid=129&cid=8&number=230
نقل قول:
فردا هستن؟!
فکر نکنم.... دیگه هفته دیگه احتمالا وصل بشه 512
آره... یکمی عجیب بود که طول کشیده
معمولا 2 یا 3 روزه وصل میکنن
واسه کارت تخفیف هم من رفتم شرکت و ازشون گرفتم
هر کی بخواد بهش میدن
مگه 5 شنبه ها نیستن؟:13:نقل قول:
فردا پنج شنبه هست دیگه.
پنج شنبه یکم زود برین .... 3 ساعت ... :31:نقل قول:
البته شاید نباشن کلا
----
کی اینجا اکو داره 512 شبا 1 تا 7 64 تا 60 دانلود میکنه ؟؟؟
حتما بگین میخوام ببینم همه مشکل منو دارن ....
نقل قول:
من دارم
یکی دو بار گذاشتم دانلود.... سرعت همون حدوداس
حدود 1.2 گیگ دانلود شده صبح که پا شدم :46:
همین الان سرعت بالای 60 اه
مطمون نیستم... اما فکر نکنمنقل قول:
یه زنگ بزن
نقل قول:
درست هست تو سایت خودم چک کردم 230 هست ولی یک زحمت ببخشید من پرویی می کنم بالا خره هم شهری هستیم هزینه ای هم نداره یک تلفن به همین شاتل بزنید و بگید من پیش شماره 230 هستم ببینید چی جواب میده
من الان حدود 4 ساله دارم دنباله این adsl میدوم برای این پیش شماره یا همش می گن در اینده نزدیک من حتی حاضرم قسم بخورم از 4 سال هم بیشتره دارم قبض های بالا میدم دیگه واقعا دارم می ترکم اخه چقدر پول بدم بابت این سرعت بدرد نخور دیال اپ
خواهشا شما هم اگه باور ندارین یک تماس با همین شاتل بگیرید همشون دیگه شماره من و صدای منو میشناسن ماهی یک بار دارم تماس می گیرم حتی چند بار هم رفتم خیابان شیخ مفید
نمی دونم وپاقعا دارم پول زیاد میدم ولی سرعت3 کیلو بایت در ثانیه برای کاره من هم خیلی کمه اما مجبورم
ممنون اگه یک راهنمایی کنید اگه تو مخابراتی شرکتی اشنا دارین بپرید چرا
من پرسیدم می گن چون 230 فقط 5 هزار خط هست برا همین کسی نمیاد دستگاه رو نصب کنه حتی من گفتم خط جدید به من بدین 229-228-225-226 اما گفتن نمیشه
ممنون
ولیعصر فکر کنم فقط پیش شمارهای 225-226-228-229 و تعداد محدودی231 و بعضی از شرکت ها 227 رو تحت پوشش دارن
شاتل هم الکی نوشته 230 فعال شما خواهشا یک تماس با شاتل بگیرید ببینید فعاله یا نه من بالای 100 بار زنگ زدم بگین هم تو سایت زدین چرا مردوم رو سره کار میزاین.
کسی ازدوستان هست که در محدوده مرکز ردانی پورسرویس adsl از شاتل داشته باشه؟
ممنون میشم در خصوص کیفیتش در محدوده این مرکزتوضیحی بدهید.
دوستان راهنمایی کنید من چه کنم؟؟
اگه واقعا هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه. باید بری توی کار اینترنت wimax و wireless که نمیدونم شرکتی هست توی اصفهان که این سرویس ها را بده یانه.نقل قول:
یک کاره دیگه هم میتونی بکنی.یک خط جدید اسم بنویسی که قابلیت فعال کردن adsl داشته باشه.
نقل قول:
رفتم مخابرات میگه تو منطقه 230 نمیتونن پیش شماره دیگه ای بدن وگرنه من تا الان 3 تا خط خریدم هر سه هم 230 هست حتی با پارتی تو مخابرات هم نشد گفتن قراره 230 از 5 هزار پیش شماره به 20-25 هزار شماره برسه وقتی شد میتونیدadsl بگیرید نصب کنید
اما من تا کی صبر کنم حرف های اینا رو هواس
وایمکس که اصلا نمیتونم چون در ماه 64 حدود 200-300 در میاد
اما وایرلس قیمتی ندارم اگه میشه یک قیمتی شرکتی بگین.
ممنون
سلام
ما برای دفتر کار خود در اصفهان در یک سال گذشته از 3 شرکت تا بحال سرویس ADSL گرفتیم .
اول از داتک ( پرنیان نت ) که به خاطر باز نبودن پورت های مربوط به MsSQL server و با توجه به اینکه استفاده ما از اینترنت قبل از اینکه به وبگردی و دانلود مربوط بشه به کارهای فنی مربوطه ، خیلی زود لغو کردیم. کلا از سرویس و پشتیبانی اونها رضایت نداشتم.
ماه های بعد و به مدت 9 ماه از لایزر و نماینده آنها ( شرکت نسل آینده ) سرویس گرفتیم که خوب بود و نیازهای ما رو بر طرف می کردد.
با تغییر محل شرکت و قرار گرفتن در مرکز خرازی ، سرویس دریافت شده ضعیف شد و حدود 3 هفته از این مدت در حالت نیمه فعال بود که البته در آخرین روزهای ماه دوباره خوب شده بود.
بزرگترین اشتباه ما تغییر سرویس دهنده و گرفتن اینترنت از صبانت بود.
10 روز که سرویس یک مگابیت صبا دریافت شده که علاوه بر قطعی ها زیاد هیچ شباهتی به خط یک مگ نداره . متوسط دانلود 20 کیلوبایت و فاجعه متوسط ارسال 2 کیلوبایت هست. متاسفانه هیچ پاسخی هم از پشتیبانی که رفع مشکل بکند دریافت نشده است.
دوستانی که در مرکز خرازی سرویس ADSL دارند لطفا راهنمایی کنند چه شرکتی سرویس مناسب ارایه می دهد و اگر از صبانت سرویس دارید آیا با سرویس خود مشکل دارید؟
با تشکر
دوستان کسی قیمت وایرلس رو نداره
قیمت تجهیزات
و ماهیانه چقدر؟
ممنون میشم
دوست عزیز شما توی google یک سزچ کن اطلاعات زیادی بدست می آورینقل قول:
راستی شما میتونی از اینترنت ماهواره ای هم استفاده کنی.به نظر من بهتر و با صزفه تر از وایرلس هست.
نقل قول:
سرچ کردم عزیز اما هیچ تعرفه ای نیست
میشه شما همون اینترنت ماهوارهای رو بیشتر توضیح بدین؟
یا لینک بدین برم مطالعه کنم یا شرکتی؟؟:10:
ممنون:11:
سلام
كسي از دوستان adsl از شركت لايزر داره ؟
سرعتش چطوره ؟
نقل قول:
فکر نکنم خوب باشه
من حدود 6 ماه دارم اساسی دنبال همه شرکت ها می گردم
همه می گن اول صبانت دوم شاتل
جدیدن هم می گن شاتل خوب تر شده
نمی دونم حقیقت داره یا نه!!:5:
پیغام خصوصی زدم.نقل قول:
چون اینجا بحث راجب به اینترنت ماهواره ای ممنوع هست.
موفق باشید.
من ازش 10 ماهی استفاده کردم خوب بود. دانلود روی 16 و آپلود حدود 15 تقریبا همیشه ثابتهنقل قول:
نقل قول:
چک کردم دست درد نکنه خیلی عزیزییییی:10:
دوستان من امروز از ساعت 12:30 تا 2 که بیدار بودم قطع بود.ساعت 3:30 که بیدار شدم دیدم باز وصل شده.
زنگ زدم پشتیبانی گفت توی بعضی از مرکز مخابراتی هامون مشکل پیش اومده تا چند ساعت دیگه رفع میشه.
کسی دیگه این مشکل را داشته؟
نقل قول:
منم همینطور بودم!!!
منم زنگ زدم گفت که آقابابایی مشکل داره
تو مرکزت کجاس؟
من ولیعصر هستم.نقل قول:
صبح هم ساعت 7:25 بود یک بار دیگه قطع شد اما 5 دقیقه بعد وصل شد.
نقل قول:
منم عصر یکی دو دقیقه قطعی داشتم
اولین باره توی این 5 ماهه که این اتفاقات میوفته!
من 5شنبه هفته پيش سفارش adsl به شركت شاتل دادم.امروزكه چهارشنبه است هنوز خبري نيست.مركزمخابراتي براي نصب هم مركز رداني پور است.به نظرشمااين تاخيرطبيعي است؟ديروزكه باشركت تماس گرفتم گفتند رانژه شده است.اما هنوز براي نصب با من تماس نگرفتند.:13:
من هم قراره فردا برم سفارش بدم
ما چی کار کنیم که خودمون رو کشتیم خبری هم نیست
خطمون هم dlc هست!
خوشا به حالتون
در ضمن اینترنت ماهواره ای اصلا به کاره من نمی اید
یک طرفه هست سند ندارم
قراره خوده مخابرات تا 1-2 ماه دیگه مشکل رو حل کنه راسنه یا نه رو نمی دونم
خدا کنه راست باشه.
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم شما برای نصب حضوری برو.برای من هم زنگ نزدن خودم زنگ زدم گفت فردا می آییم اما نیومدن.خودم حوضوری رفتم یکم هم شاکی فردا عصر سر همون ساعت که گفته بود اومد.این جور که من برداشت کردم افرادی که برای نصب میرن کم هستن و سرشون شلوغه پس تا شما اغدام نکنی اون ها هم اغدام نمیکنن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
گفتم توی چند پست قبل
دارن سیستم هاشون رو یه تغییراتی میدن
خودشون میگفتن که ممکنه تا آخر این هفته طول بکشه این داستان.... امیدوارم که درست بشه هر چه زودتر
چون من واسه یکی از دوستام هم درخواست دادم و الان بعد از چند روز هیچ خبری نیست.... :41:
دوست عزیز اون اینترنت ماهواری ای هم سند داره با خط dialup اگه تو کاره آپلود همون سند dialup جواب میده اما خوب هزینه ها خیلی زیاد میشه.نقل قول:
از یک خط ایرانسل هم میتونی برای سند استفاده کنی.یکی از دوستای خودم همین کار را میکنه.
نقل قول:
آدرس دقیق و تلفن شاتل را یکی به من بده:21:
خیابان شیخ مفید-مجتمع میر-جنب مجتمع پایا-طبقه اول-تلفن6616594نقل قول:
از طرف شیخ صدوق که بری توی شیخ مفید... یه پهار راه رو رد کن... برو... برو... سمت چپ یه ساختمون هست که روش نوشته میرنقل قول:
همونجا پارک کن....
برو اون طرف خیابون...
توی اون دهنه...
یه در سمت چپ
چند تا پله میخوره...
روی زنگش نوشته شاتل
زنگ بزن...
یه خانومی در رو باز میکنه
بپر تو :دی
6612010
من توی استان اصفهان هستم.ولی نه شهرستان اصفهان!ولی برای خط ما هم گفت نمی شه adsl بذاریم.نقل قول:
یه هفته پیش از یه شرکت دیگه پرسیدم گفت تا یکی دو ماه دیگه برای شما هم می شه!:27:
شماره تلفن را مطمئنی همینه یکجا دیدم اینرا نوشته 6616593 درضمن مودم dlink dsl200 یا justec usb نمی دونید با شاتل سازگار است یا نه:41:نقل قول:
نقل قول:
ببین اگه خط تلفنت pcm باشه می گن نمی تونی adsl نصب کنی اما راه حل داره میری مخابرات درخواست میدی که من خطم رو می خوام عادی کنم چرا pcm هست
اما اگهdlc باشی هیچ کاری نمی تونی انجام بدی چون خط تلفنت فیبر هست
اما خود مخابرات گفته تا 1-2 ماه دیگه اوکی می کنی همه اینهارو
اما اگه عجله داری برو در خواست بده
قراره خوده مخابرات هم دستگاه ها رو نصب کنه !!
یعنی خوده مخابرات pap میشه؟!
نقل قول:
چه جوری با ایرانسل؟؟
gprs
یک توضیح بده
ممنونت می شم.
نقل قول:
از اینجا همه چیزشو می تونی به دست بیاری عزیز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]