در مورد درایو Z تا جایی که من میدونم وقتی گوشی رو فلش میکنن با دستکاری توی درایو z اینکار رو میکنم هیچ اطمینانی در مورد این حرفی که زدم ندارم فقط این حرف در حد شنیده ها هست که چشم درستش میکنم و به جای درایو z دسترسی به پوشه های سیستمی رو میزارم
در مورد درایو Z تا جایی که من میدونم وقتی گوشی رو فلش میکنن با دستکاری توی درایو z اینکار رو میکنم هیچ اطمینانی در مورد این حرفی که زدم ندارم فقط این حرف در حد شنیده ها هست که چشم درستش میکنم و به جای درایو z دسترسی به پوشه های سیستمی رو میزارم
با تشکر از hamidghoty عزیز
شما تا حالا دیدید که با فشار دادن دکمه 0 بروزرتون باز میشهکد:http://forum.p30world.com/member.php?u=156162
حالا می تونید با این پچ جالب این حالت رو تغییر بدید
مثلا به calculator یا یا operaminiهر چیز دیگه ای
در ضمن در مورد پچی که hamidghoty عزیز گذاشتن توش fca00000 توضیح انگلیسی داده که چیکار کنید ولی باز منم به فارسی توضیح می دمکد:http://hamidghoty.parsaspace.com/mobile/ChangeBrowserOnKey0.zip
اول فایل پچو با x-plore ادیت کنید (با زدن دکمه 8 وارد حالت ادیت بشید)
دو خط آخر پچ به این صورت هست:
66311D10 کد UID ماشین حساب هستکد:SnR:sys\bin\phone.exe:398D00100000000000000000:66311D100000000000000000
SnR:sys\bin\phone.exe:398D00100100000035000000:66311D100100000035000000
پس به صورت پیشفرض به ماشین حساب تبدیل می شه
اگه متوجه شده باشید برای تبدیل به سایر برنامه ها باید UID اون برنامه رو به جای UID ماشین حساب وارد کنید (تو هر دو خط)پ
برای به دست اوردن UID هم می تونید از TaskManager برنامه Active File استفاده کنید (من این کارو می کنم اگه راه بهتری سراغ دارید بگید)
UID بعضی از برنامه ها:
UniDic = 20002ec6
App TRK = 101f7159
SmartComGps = a0000c91
MobileSigner by Leftup = ec696702
Python = 2000b1a5
LCG JukeBox = a0000bcc
Energy Profiler = 2000ce79
Gdesk = a000217d
Alon MP3 Dictaphone = a0001286
Snakes = 2000730f
Active File = a0000230
SymSMB = 20002043
Quick Office = 200002c0
3D Tones = 10201afd
Visual Radio = 101ff976
SmartSIS = 20000add
Profiler = 20201f4d
LandscapePro = 20013756
VibrateCall = 200143da
ROM Patcher = e4dd2dcb
X-Plore = a0000bcd
Nokia Maps = 20001f63
N-Gage = 20007b39
Themes = 10005a32
Bluetooth = 10005951
Voice Recorder = 100058ca
Notes = 10005907
Clock = 10005903
Messaging = 100058c5
GPS Data = 101f85a0
Profiles 100058f8
Contacts = 101f4cce
Music Player = 102072c3
Camera = 101ffa86
Adobe Reader = 20001bb9
Gallery = 101f8599
اینم 36 تا UID برنامه های مختلف
دوستان چه جوري بليد rom patcher رو از رو گوشي پاك كرد.....
روش پاک کردنش رو نمی دونم.
مشکلی واسه گوشیت پیش اومده که میخوای پاک کنی؟
آره بیشتر برنامه ها رو گوشیم نصب نمیشه مخصوصآ تم ها........ولی با کد *#7370# مجبور شدم گوشی رو فرمت کنم تا درست شد.......البته 1 بار این کارو کرده بودم چیزی نشد حالا نمیدونم 1این دفعه چش شد......گوشیم n73:13:نقل قول:
ولی در کل اگر بدونیم چه جوری پاک میشه بهتره!!!!!!!!!!:10:
این که معایب این برنامه های هک مشخص بشه خیلی خوبه.دوستان اگه نظری در مورد پاک کردنش دارن ما رو هم مطلع کنن.
سلام بچه ها من با روش دوم گوشیمو هک کردم بعد دیدم واسه قطع کردن صدای دوربین و ... به برنامه rompatcher احتیاج دارم و نصبش کردم و فولدرو ساختم و پچ رو ریختم تو فولدر و حالا تا می خوام rompatcher رو باز کنم گوشیم ریستارت میشه.
لطفا کمکم کنید
گوشیم 5700 هست
نقل قول:
من توی فروم های خارجی هم سرچ کردم چیزی عنوان نشده بود حتی یادمه که سوال کرده بودن که چطوری پاک میشه اکثر کاربرا گفته بودن که نمیدونن این صحبت برای همون زمانیه که این تاپیک ایجاد شد حدود 3 هفته پیش الان رو خبر ندارم که روشی گفته شده یا نه واقعآ سرم شلوغه و توی این چند روز وقت نمیکنم که سرچ کنم حتمآ حتمآ اگه وقتی پیدا کردم در مورد این موضوع یه سرچی میکنم.
موفق باشی
نقل قول:
این مطلب رو خیلی هم توی فروم های ایرانی دیدم هم توی فرومهای خارجی چشم برات پیدا میکنم و اگه آموزشی باشه میزارم تا دیگه گوشیت ریستارت نشه فقط بهت پیشنهاد میدم توی تیم چند روز برنامه رو باز نکن تا نخواد ریستارت بشه.
موفق باشی
چشم عزیزنقل قول:
من با این تاپیک خیلی خیلی کار دارم الکی که درستش نکردم:46: فقط واقعآ سرم شلوغه
تمام پچ های موجود رو توی یه PDF میخوام بزارم تا کار همه بچه ها راحت بشه فقط منتظرم برنامه تبدیل word به pdf رو بگیرم چون اونی که داشتم trial بود.
در مورد پست سوم هم چشم ادیتش میکنم.
ببخشيد دوستان من اگه 5700 ام رو هك كنم چه فايده هايي داره؟ يعني چه تغييراتي ميتونم توي سيستمش بدم؟؟؟
مرسي
1. نصب برنامه ها بدون سساین کردننقل قول:
2. با نصب برنامه rompatcher میتونی تغییراتی در گوشی بدی که بعضیاش کاربردیه و بعضیاش جنبه تزیینی داره.
اینم نرم افزار Rom Patcher با فرمت sis و بدون نیاز به کامپیوتر و برنامه app trk.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا نصب این برنامه برای کسانی که Rom Patcher هم دارن، خالی از لطف نخواهد بود.
چرا که هر وقت خواستید می تونید برنامه و در نتیجه Rom Patcher رو از روی گوشی پاک کنید. ( از داخل app. manager)
لینک برنامه:
کد:http://rapidshare.com/files/121855949/ROMPatcher_1_0_2_Unofficial_SIS.sisx
مخفی کردن منوی گوشی به روش Wookبوسیله این روش استثنائی شما می توانید منو و هر برنامه ای رو در گوشی خودتون مخفی کنید.
لطفاً مو به مو اجرا کنید در غیر اینصورت مسئولیت این کار به عهده خودتان می باشد.
1ـ گوشی خود رو هک کنید.
2ـ برنامه python 1.4.3 رو روی فون مموری نصب کنید.
3ـ ابتدا برنامه _v0_0_2.sis و سپس _v0_0_3.sis رو از ضمیمه دریافت و روی فون مموری نصب کنید.
4ـ مهم ترین قسمت اینجاست پس دقت کن که اگر اشتباه کنی یه فرمت افتادی. شورت کات برنامه Menu hide و ROMPatche رو حتما در صفحه اول گوشی قرار بدهید.
5ـ با X-ploer مسیر c:\system\wook\apps\hiden و E:\system\wook\apps\hidenبهصورتدستیایجادکنید.
6ـ حالا وارد برنامه بشید پسورد symbian-freak رو وارد کنید. می توانید پسورد رو بعدا عوض کنید.
7ـ از منوی option گزینه hide menu رو فعال کنید تا کل منو حذف بشه.
8ـ می توانید از قسمت hide app برنامه دلخوا تون رو مخفی کنید.
9_ برای دیدن تغییرات باید گوشی ری استارت کنید
برای برگشت به حال اول
1ـ برنامه ROMPatche رو از شورت کات اجرا کنید
2ـ از منوی Option گزینه Enable Caps رو فعال کنید.
3ـ حالا به برنامه Menu hide رفته و hide menu رو Disable کنید.
4ـ حالا گوشی رو ری استارت کنید
کمی دقت کنید و وقت بذارید کار راحتی است
کد:http://rapidshare.com/files/121857156/hide_meno.rar
تمام آموزشهای موجود و پچ های موجود در این تاپیک در پست شماره 3 قرار داده شد
سلام
من برنامه app trk رو روی گوشیم (5700) نصب کردم ولی موقعی که می خوام از بلوتوث بهusb تغیر بدم گوشی ریاستارت میکنه چند دفعه امتحان کردم همین اتفاق براش میفته علتش چیه؟
مطمئنی فایل درست را رو گوشیت نصب کردی؟نقل قول:
amini_pio جان.من زمانی که این نرم افزار رو ساین میکنمو تو گوشیم نصب میکنم اروره اینکه فایل ناقصرو میده.چیکارش کنم؟شما خودت امتحانش کردی؟نقل قول:
نقل قول:
file corrupted
[quote=amini_bio;2508057]اینم نرم افزار Rom Patcher با فرمت sis و بدون نیاز به کامپیوتر و برنامه app trk.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا نصب این برنامه برای کسانی که Rom Patcher هم دارن، خالی از لطف نخواهد بود.
چرا که هر وقت خواستید می تونید برنامه و در نتیجه Rom Patcher رو از روی گوشی پاک کنید. ( از داخل app. manager)
تشکر دوست خوب به خاطر زحمات شما و در مورد این برنامه این رو اضافه کنیم که برای نصب این برنامه اول گوشیتون رو هک و اموزشی که برای نصب برنامه ها بدون ساین گفته شده باید استفاده بشه.
عزیز من برا امتحان گفته شما همین الان دانلود و نصبش کردم.نقل قول:
مشکلی نداشت.
با سلام
من گوشیم رو با روش binpda هک کردم ولی برنامه ها یی که ساین می کنم نصب نمیشه
دوستان من فایل cer و key دارم ولی فایل DRM.Common.Solutions.v3.11.Crack رو که ساین می کنم
روی گوشی نصب نمیشه مشکلی که خیلی ها دارن یکی از دوستان گفت گوشی رو هک کن بعد نصب کن
که باز هم نشد راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام عزیز
شما احتیاجی به فایل cer و کی ندارید به احتمال زیاد برنامه Mobilesigner روی گوشی شما نصبه بله؟فقط کافیه برید تو این برنامه و توی گزینه sis file آدرس برنامه رو وارد کنید یعنی برنامه ایی که ساین نشده رو پیدا کنید همین بعد گزینه options رو بزنید و selfsign رو بزنید همین حالا برید همون جایی که فایل ساین نشده بود فایل ساین شده اضافه شده و نصبش کنید من هم برنامه DRM رو از همین طریق ساین کردم و بخوبی روی گوشی نصب شد.
در ضمن آموزش ساین به طریق binpda هم فایل pdf و هم آموزش در صفحه 2 هستش اونجا کامل کامل توضیح داده
گوشی شما چیه؟نقل قول:
برا اطلاعات کامل می تونی به امضای من مراجعه کنی.
دوست عزیز همه کارهایی که شما گفتید رو انجام دادم نمیشه که نمیشهنقل قول:
حالا بگذریم روشی جدید برای نصب برنامه ها بدون نیاز به ساین پیدا کردم که خودم امتحانش کردم و 100% عملی
هک کردن گوشی با نصب فقط یک برنامه :
تاریخ گوشی رو به 15-05-2007 تغییر دهید
حالا برنامه Drakkarious 2.01 رو نصب کنید.
در زمان نصب از شما سوال می کنه که گوشی شما جزء سری Pre-FP1 ویا FP1 می باشد سری گوشی خودتون رو انتخاب کنید.
با تمام شدن نصب سه برنامه به طور همزمان روی گوشی تون نصب میشه
برنامه های CapsOn وCapsOff وHelloCarbide هرسه توی این پک نرم افزاری (Drakkarious 2.01) گنجانده شده اند .
خوب حالا X-plore رو بازکنید.
با زدن دکمه منو X-plore رو مینی مایز کنید و HelloCarbide رو اجرا کنید .
از options گزینه Menu1 رو انتخاب کرده و به سوال جواب yes دهید.
به X-plore بروید می بیند که در آدرس c:\----.rar بوجود آمده .
installserver.exe و CProfDriver_SISX.ldd رو به آدرس c:\sys\bin extract to کنید.
حالا گوشی رو Restart کنید.
خوب از این به بعد شما به راحتی می تونید هر برنامه ای رو بدون ساین روی گوشی تون نصب کنید.
نکته:
برای هک به کامپیوتر نیاز ندارید.
تنها با نصب یک برنامه شما گوشی تون رو هک کردید.
هروقت خواستید گوشی رو هک کنید برنامه CapsOff رو اجرا کنید و برای خارج شدن از حالت هک برنامه CapsOn رو اجرا کنید.
Pre-FP1:
-------------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250
FP1:
---------------
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95
FP2 :
-------------
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia N78
Nokia N96
Nokia 6210 Navigator
Nokia 6220 classic
منبع: کاربر عزیز un_118 از سایت موبایلستان
برنامه Drakkarious 2.01 :
کد:http://ehsanmohamadi.persiangig.com/other/Drakkarious%202.01.rar
نقل قول:
ممنونم عزیزم که شما هم توی این موضوع مشارکت کردید.
ممنون از محبتتون آموزش بالا و همین طور آموزش نصب بازی های کرک شده انگیج به آسانترین روش رو براتون به صورت pdf درآوردم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
کد:http://ehsanmohamadi.persiangig.com/Lern%20hack%20s60%20v3.rar
دوستان چرا اینقدر فعالیتهای این تاپیک کم شده...........ازش بیشتر توقع میره!!!!!!!!!!!!!!
ممنون عزیز.نقل قول:
در ضمن من همین آموزش را در پست 6 تاپیک خودم قرار دادم.
ولی با آموزش شما تکمیل ترش می کنم.
ضمن این که گوشی هایی که روش هایی که روش های هک دیگه روشون جواب نمیداد مثل n93 به راحتی می تونند، با این روش نتیجه بگیرند.
م بچه ها امروز میخواسم یه پست جالب بدم و سایت ها میگشم که دیدم نوشته موبایل مجانی باعضویت تو این سایت و جمع کردن زیر مجموعه گوشی مجانی میده برا هر گوشی هم باید تعداد متفاوت زیر مجموعه داشته باشی مثلا برای N82 باید 37 تا زیر مجموعه داشته باشی حالا این زیر مجموعه شما یا باید از سایت خرید کنه یا اونم یه نفرو زیر مجموعه اش کنه بدون پرداخت پول
نظر شما راجع به این موضوع چیه اگه میخاین عضو بشین برام پیغام خصوصی بزنید
شما چرا چندجا چندجا پست میدی؟؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=122079&page=351
این ترفند فقط مخصوص S60v3 و گوشی های هک شده هست.
اول از همه بگم که ترفند امتحان شده و کاملا کار میکنه. مشکلی هم برای گوشی ایجاد نمیکنه.
کافیه پس از هک گوشی، به مسیر زیر برید :
c:/private/102072c4
در این مسیر و در پوشه ی 102072c4 تنها یک فایل هست که reserved میباشد. شما این فایل تقریبا 5 مگی رو پاک کنید.
اینم همین مطالب به زبان هکر معروف و کاشف این فایل :28:
Here is the something really ineresting to increase ur s60v3 fon memory by nearly 5MB...all u hav to do is to ---- ur fon..go to c:/private/102072c4 folder and delete the reserved file...its size is 4.76MB...so der u go...u free around 5MB of fon memory space...it does eventually come back at times..so at those times u can delete it again...
its the file which reserve the extra memory if u del this file there is nothing happen and no harm to ur phone its safe just do it and enjoy the 5 MB more free mem on ur nokia s60v3 fones
tested n confirmed wroking on n73,n81,n82,n95
may be it works on al fones test n provide feedback
vishununzio که این مطلب رو نقل کرده ، روی n73,n81,n82,n95 تست کرد. من هم روی N95 8gb تست کردم.
سلام عزیزنقل قول:
نگفتی این ترفند به چه درد میخوره؟
سلام
منم گوشی رو رو به روش بین پدیا هک کردم
ولی هر چی خواستم اون روم پچر رو اینستال کنم که مجید جان گذاشته بود
ارور ساین میداد !
جالبتر اینجا بود که با وجود ساین کردن بوسیله همون هک بازم هم ارور می داد !
برای افزایش 5 مگابایت به فضای فن ممورینقل قول:
يه نكته:براي اينكه فولدرهاي مشكي ديده بشن بايد تو منو icon animation در حالت off باشهنقل قول:
اینم عکس هایی از این فولدرهایی زیبا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم اسکرین شات هایی از وضعیتشون در گوشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://amini.parsaspace.com/33%20folder.zip
NokeeaTons S60v3---Only for hacked phones
این اولین نسخه ی این پچ هست که FCA0000 نوشته. در این نسخه فعلا فقط صدای فشردن 4 کلید جهت یا navigation تغییر میکنه.
با نصب فایل ضمیمه ، در مسیر زیر، چهار فایل صوتی برای این 4 دکمه ایجاد میشن. شما میتونید 4 فایل دلخواه با فرمت wav در همین مسیر ، جایگزین کنید. ( فقط نام فایلها را درست کنید و برای دکمه ی بالا، نام up و ... را انتخاب کنید.)
c:\data
در آخر برنامه را مثل برنامه های دیگه اجرا کنید. متوجه خواهید شد که با فشردن هر کدام از این 4 دکمه، صدای به خصوصی شنیده میشود.
* این برنامه در همه ی پروفایلها کار میکنه به جز silent . پس پروفایل گوشی را مثلا به general تغییر دهید.
his is still a proof-of-concept, more or less.
Right now it maps keys: up, down, left, right and left to sond files c:\data\xxx.wav
You need to use any profile, except the 'Silent'.
There is NO need to setup the keypad tones in
Tools->Profiles->General->Personalize->Keypad Tones
After the application starts, press 'Up' key to test it.
Now you can switch to any other application and the key tones remain in effect.
To stop this customization, close the application NokeeaTons
In this version, only 4 keys are customized. The purpose of this version is to get feedback from users.
So, I would like to know your ideas. Feel free to send sound files in WAV format. Keep them small and short, please.
Things that are possible:
-Individual sounds for every key
-Different volume levels
-Autostart
-Different sound for different applications
این 4 خط آخر چیزهایی هست که در آینده اضافه میشه.
کد:http://amini.parsaspace.com/NokeeaTons.zip
این پچ که مربوط به برنامه ی Rom patcher هست. بسیار جالبه.
این دایره های آبی رنگ، همون دایره هایی هستند که کنار اِکون برنامه های در حال اجرا دیده میشن.
فقط شما به یه rom patcher با قابلیت startup نیاز دارید که در لینک زیر هم موجوده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245909
خوب، حالا فایل ضمیمه رو دانلود و extract کنید.
1. فایل Muuh.mif رو به مسیر زیر انتقال بدید:
C:\resource\apps\muuh.mif
2. فایل NoMenuCircle.rmp رو هم به مسیر زیر ببرید:
NoMenuCircle.rmp
با باز نمودن برنامه ی rom patcher ، پچ بالا ( NoMenuCircle ) رو apply کنید و در startup نیز قرار دهید. ( در rompatcher گزینه ی add to auto را برای پچ انتخاب نمایید )
سپس گوشی خودتون رو restart کنید و از این به بعد از شر این دایره ها خلاص شوید.
اینم فایل ضمیمه:
کد:http://amini.parsaspace.com/NoMenuCircle.zip
آقا بي زحمت برنامه Rom Patcher رو يه جاي ديگه آپلود كنيد نميدونم چرا كامپيتر من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل داره
نسخه 9.2
نقل قول:
این هم برای شما
کد:http://rapidshare.com/files/133796006/ROMPatcher_20Symbian_20OS_209_1_.1_28pre_FP1_29.rar.html
کد:http://rapidshare.com/files/133798558/ROMPatcher_20Symbian_20OS_209_1_.2_28FP1_29.rar.html
دستت درد نكنه.نقل قول:
ولي فكر كنم اون لينك مشكل داشت:10: