نمی دونم فهمیدی به منم بگو
Printable View
نمی دونم فهمیدی به منم بگو
جریان یابنده e250 در قسمت امنیت چیه اگه می دونین راهنماییم کنین.
:10:
بهتر بود یه خورده میگشتی بعادا تاپیک باز می کردی
منظور اينه كه شما ميتوني چند تا اسم توي اين قسمت قرار بدي تا در صورت مفقود شدن گوشي توسط اس ام اس به اون نفراداطلاع داده بشه
یک یا دو شماره توش مشخص می کنی.
هر سیم کارتی توی گوشی بندازی، یه اس ام اس بطور مخفی برای اون شماره ها می فرسته و می تونی شماره خطی که توی گوشیته رو بفهمی.
وقتی گوشی رو بدزدن، خیلی به درد می خوره.
فقط باید بگم که قبل از خرید چک کن که منشی کار کنه.
اگه کار کرد، دیگه نگرانی نداشته باش.
یکی از رفقا همینج.ری گوشیشو پیدا کرد.انصافا به درد میخوره
اینو دیگه نمیدونستم ... ااااای وووووووول ...
سلام
من توی شیرازشدیددنبال رنگ فسفریe250 برای
کسی بودم که 140تومن خریدم .ولی چون رنگ تکیه بامشقت گیرآوردم .
اکثراراضی هستند.
منئخودم مدتی داشتم واقعا نسبت به قیمتش عالیه البته یک سری محدودیت ها داره که واسه من چندان مهم نبود . منشیش عالیه.و....
دوستان تا حالا کسی باسامسونگ e250 به اینترنت وصل شده اگر جواب مثبت است لطفا جواب بدید ایا ایجاد اتصال واستفاده از اینترنت با این گوشی راحت هست ؟
مگه میشه وصل نشه ؟؟؟ شما اگه تنظیمات جی پی آر اس رو درست تنظیم کرده باشی وصل میشه تازه برنامه هایی مثل oper وجود داره تا شما سایت رو بصورت کامل ببینی چون با مرورگر خود گوشی سایت کامل باز نمیشه . حتی یاهو مسنجر هم میشه نصب کرد
آره ، من وصل شدم.
اما browser خودش اصلاً خوب نيست !
من هم کابل گوشی رو ندارم و نميتونم opera رو بريزم !!!!!
ميگم اين کابل d900 هم اصلاً گير نمياد !!!!!!!!!
اين مال وقتيه كه اقا دزده خنگ باشه
دزدهاي شهر ما وقتي مي دزدن بعد از چند ساعت با 2000 تومن يريال رو عوض مي كنن به همين سادگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کابل خوب بلوتوث بگیره آسون تر هم نصب میشه . آموزش هم اون بالا هست
دوستان سلام
من می خوام یه e250 بخرم لطفا راهنمایی کنید
صداش چطوره
نرم افزار های جاوا براحتی روش نصب می شه وکلا کار کردن با نرم افزار در این گوشی چطوره
ایا سی دی برای مدیریت گوشی داره وبراحتی به کامپیوتر وصل می شه
منشیش چطوره
ایا در کشویی اون بعداز استفاده طولانی لق نمی شه
ایااین گوشی عیب اساسی داره
صداش تقريبا در حد Z530 هست (چون خودم داشتم) اما اون باس سوني اريكسون رو نداره و همينطور امكان تنظيم اكولايزر وجود نداره، از لحاظ كيفيت و بلندي جوابگوي كاربردهاي معمولي هست.
نرم افزار مثل ديگر گوشي ها مشكل داره و نصب نميشه. همراه گوشي سيدي وجودنداره اما ميشه نرم افزار رو جداگانه تهيه و استفاده كرد. منشي هم با توجه به زبان تنظيم شده ي گوشي پيغام رو بعد از تعداد زنگي كه مشخص ميكنيد به طرف ميده و صداش رو ضبط ميكنه، كيفيتش هم خوبه. من هنوز چند روز بيشتر نيست دارم باهاش كار ميكنم به همين خاطر در مورد كيفيت ريلش چيزي نميدونم اما تا الن كه نقص خاصي نداشته و در كل از لحاظ طراحي و امكانت گوشي خيلي خوبيه اما ممكنه ابتدا حس كنيد جنس پلاستيكي و كليدهايي داره كه زود خراب ميشه، اينها تنها تصور آدمه!
ممنونم از جوابت مسلم جان
شما چند خریدی ؟
ضمنا گوشی شما اصلی هست یا چینی ؟
اصلا این گوشی های سامسونگ نوع کره ایی اون تو بازار هست ؟
من 136 تومن بدون گارانتي خريدم، با گارانتي 150 يه جا ديده بودم اما به نظر من گارانتي متفرقه فرقي با گوشي بدون گارانتي نداره. پشت گوشي رو كه نگاه كردم ننوشته بود اما دفترچه ها و باتري و شارژر همه از چين اومده! من دقت نكردم اما فكر كنم همه رو در اين مدل چين ميزنه.
اگه بخواي ويديو رو بريزي فقط فايلهاي با رزولشن پايين رو نشون ميده، درب باطري خيلي سفته، يعني من هر كار كردم نتونستم براي بار دوم بازش كنم! البته يه جورايي هم مزيته. دوربين عكساي خوبي ميگيره اما سايزشون كوچيكه.
كيفيت صفحه نمايش هم در حد خودش خوبه اما من به شخصه خيلي دلم ميخواست يه چيزي مثل D900 باشه! به هر حال كارشو ميكنه. از لحاظ رنگ هم من مشكي خريدم چون لكه و خراش روش معلوم نميشه، بالاتر از سياهي رنگي نيست! در ضمن مشكي ارزونترين رنگ هم هست.
همراه گوشي هدفونهاي خوبي هم بهت ميدن، يعني بيشتر مواقع مجبور ميشي از اونا استفاده كني تا بلندگو چون بلنگو با اون قيافه ي كوچيكش بيشتر از اين بلندي و كيفيت نداره! در آخر اگه خواستي اين گوشي رو بخري بدون كه در حد پولت و شايد بيشتر برات كار ميكنه اما نبايد انتظار يه چيز فوق العاده رو داشته باشي، معمولي و كامل! حتما هم موقع خريد بلوتوث، زبان فارسي و منشي رو چك كن. من چند وقت نيستم گفتم هر چي ميدونم بگم!
ممنونم مسلم جان
راهنماییت خیلی عالی
قيمت فعلي اون تو شيراز 127 تومانه
مشاور جان کجا قیمت گرفتی
منم شیرازم
مموری باهاش بود؟
1. صداش بد نيست (البته قوی هم نيست)
2. ميتونی روش برنامه های جاوا رو بريزی البته دنگ و فنگ زياد داره و حتماً هم بايد با کابل بريزی (با بلوتوس نميشه !)
3. کابل خود E250 تويه بازار نيست ، اگه ميخواسته باشی بايد کابل D900 بگيری که اونم خيلی سخت گير مياد
4. صفحه ی نمايش ش کيفيت جالبی نداره
5. درب ليليش هم برايه من هنوز لق نشده (4 ماه ميشه که گوشی رو گرفتم)
در کل با توجه به قيمتش گوشی خوبيه !
اگه حداقل با گوشی مثل k750 کار کرده باشی این گوشی رازیت نمیکنه.
در ضمن عیب های گوشی بیشتر از مزیتهاش هست.تنها نکته ی مناسب این گوشی به نظر من قیافشه که گول زننده و جذابه!
من بعد از اينكه 2 هفته با اين گوشي كار كردم چند تا مشكل جديد دارم!
1- وقتي حافظه ي داخلي پر بشه ديگه نه ميشه عكس گرفت نه فيلم.
2- فايلهاي ويدئويي (MP4,3GP) رو فقط از روي مموري 6 مگابايتي داخلي ميخونه، فايلهاي درون مموري خارجي اصلا گزينه اي به نام Play ندارند!
3- در هنگام مشاهده ي عكسها يا گوش دادن به موسيقي هايي كه در مموري داخلي هستند امكان پرش بين فايلها با استفاده از دكمه هاي چپ و راست موجود است اما در مموري خارجي چنين امكاني وجود ندارد و براي گوش دادن به آهنگ يا نگاه كردن عكسها بايد كلي كليد بازي كرد!
4- بعضي اوقات فايلهاي درون مموري گوشي به طور كلي غيب ميشن! البته اين مورد چندان مشكل ساز نيست.
اين گوشي به طور كلي حساب مموري داخلي و خارجي رو از هم سوا ميكنه، مثلا وقتي به My Files ميريد در هر بخش (Video,Music,...) يك گزينه به نام Memory Card شما رو به browser بدون امكانات اون هدايت ميكنه. من واقعا به تم و برنامه ي جاوا و حتي صداي بلند اهميت نميدم اما اينها مشكلات عجيبيه كه من فقط در اين گوشي ديدم، قبل از اين Z530 داشتم، اون از لحاظ نرم افزاري هيچ كدوم اين مشكلات رو نداشت و واقعا هم باهاش راحت بودم، چندين بار افتاد روي زمين يا خورد توي ديوار (!) اما آخ نگفت، اما اين گوشي از Z530 خيلي شيك تر و قشنگتره، قابليتهاي فني گوشي هم چيزي ازش كم نداره تنها ميمونه اين مشكلات اعصاب خورد كن با مموري، حتي سرعت ارسال بلوتوث E250 از Z530 دو برابر بيشتره. من واقعا از خريد سامسونگ راضيم چون خودم قبولش دارم و برام اون قابليتهاي اضافي اصلا مهم نيست ولي اين مشكلات كارايي گوشي رو براي من كه دائما با موزيك و عكس سر و كار دارم خيلي خيلي پايين آوارده.
>> آيا تنظيم خاص يا كدي براي بر طرف كردن مشكلات مموري خارجي و افزودن قابليتهاي مموري داخلي به browser اون وجود داره؟
من تونستم با این گوشی به اینترنت برم اما با سیم کارتتون ایرانسل باشه
حالا نحوه رفتن به اینترنت :
menu/browser/profile setting/یه پروفیل تازه ایجاد کنید مثلا رو شماره 4 بعد برین پاوین به gprs setting در قسمت ------ آی پی این عدد رو وارد کنین : 10.131.26.138 و ------ پورت 8080 رو وارد کنید . تنظیمات و ذخیره کرده و راحت از اینترنت استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام این گوشی را بخرم اما دربارش اطلاعاتی ندارم اگه کسی از اینا استفاده کرده منو راهنمایی بکنه ؟
قیمتش حدود 20-110 تومنه . دوربین Vga . حافظه داخلی : 10mb. رم میکرو میخوره.
اطلاعات دیگه ای هم خواستی من در خدمتم
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port No
Talk time Up to 5 h
خط دهی این گوشی چه طوره اصلا ارزش خرید داره یا نه ؟ چون بعضی ها می گن درست برنامه نمی خوره یا درست موسیقی و فیلم پخش نمی کنه ؟
برنامه رو كه بيخيال !
ولي از لحاظ گوش دادن به موزيك مشكلي وجود نداره فقط پليش سادس !
كيفيت كشوييش به مرور از حالت اولش در مياد !
در كل گوشيه ساده ايه !
lcd هم خيلي معموليه !
موافقمنقل قول:
اما آنتن دهیش خوبه.
برنامش چه مشکلی داره و نیز میگن که از رو مموریش آهنگ یا فیلم پخش نمی کنه اگه کسی از این مدل استفاده کرده مرا راهنمایی کنه ؟
اگه گوشی دیگه تا قیمت 150 تومن سراغ دارین که از این بهتر باشه لطفا اطلاع بدین ؟
اگه نظر منو بخوای LG kg320 چیز خوبی باید باشه
دوربین 1.3 مگاپیکسل با فلش و محافظ
بلوتوث
صفحه نمایش با کیفیت 262 هزار رنگ
پخش mp3 فیلم و...
تنها مشکلش اینه که مموری نمیخوره که البته قابل ذکره که حافظه داخلیش تقریبا بالاهه(128 مگابایت)
و از همه مهمتر خوشکلیشه که واقعا این گوشی زیبا و باریکه
در کل خیلی باهاله
قیمتش هم حدود 140-150 تومنه
اینم عکسش
ضخامت این گوشی 9 میلیمتره
دوربینش به نظر پیشرفته میاد
درسته کیفیت دوربینش خیلی بالاستنقل قول:
اگه ببینی حال میکنی:40:
من تونستم ولي با مرورگر خودش با اپرا مشكل داره هر كار ميكنم ارور ميده
خوب باید توی تنظیمات جاوا بری و همون چیزهایی که دوستمون گفتن رو وارد کنی .
10.131.26.138 و ------ پورت 8080 رو وارد کنید