نمی دونم :41:نقل قول:
Printable View
نمی دونم :41:نقل قول:
شما مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم. خودم هم 5700 دارم و دارم بازی ها رو روش اجرا می کنم. جواب مشکلتو هم نمی دونم.:41:نقل قول:
من بالاخره چند تا نقل قول تو یک پست رو یاد گرفتم :31: انشالله از پست های بعدی همه سوالاتو اگه جوابشو بدونم تو یه پست میدم.:13:
من هم تمام روشهاي گفته شده رو انجام دادم ولي نشد كه نشد فكر ميكنم بايد تنها چيزي كه باشه سرعت پردازنده گوشي باشه بالاخره مال شما كه 5700 داري فكر ميكنم بايد 360 باشه ولي مال من كه E65 دارم 206 هستش. چون تمام نصب ها به راحتي داره انجام ميشه و مشگلي نيست مشگل فقط توي اجراي بازي هستش كه اجرا رابطه مستقيمي با پردازنده گوشي داره
من فکر نمی کنم مشکل از سی پی یو باشه
چون من رو ان 73 ام هم ان گیج نصب کردم
پردازنده اون هم 206 مگا هرتزه...
N73meنقل قول:
:18:نقل قول:
کدوم بازی رو تونستی نصب کنی؟
هیچ مشکلی نداشتی؟
با استفاده از کدوم آموزش؟
آقا به دادمون برسید ..همه کارها رو کردم اما ارور file forrupted مسده وقتی که میرم برای نصب بازی.
بازی های system rush و poker و... رو هم امتحان کردم نشد !!
واسه منم همين مياد...نقل قول:
چي مي خواي نصب كني اين پيغام مياد؟؟؟؟نقل قول:
آقا به دادمون برسید ..همه کارها رو کردم اما ارور file forrupted مسده وقتی که میرم برای نصب بازی.
بازی های system rush و poker و... رو هم امتحان کردم نشد !!
]چرا اتفاقا شناخته چون چندین و چند نرم افزار و برنامه روش نصب کردمنقل قول:
ولی الآن چنین مشکلی رو پیش آورده
وقتی که یو اس پی رو وصل میکنم گوشیم پیغام میده که پی سی سوئیت فعال شد
نقل قول:
سلام
من نرم افزار شماره 1 رو دانلود کردم ولی در زمان نصب پیغام میده که حافظه کافی و جود ندارد این در حالی است که من حدود 800 مگ رم آزاد دارم
در مورد نرم افزار دومی هم که در زمان نصب این پیغام رو نداد ولی بعد از زدن گزینه instal بعد از چند ثانیه ای پیغامی مبنی بر اینکه این برنامه قابل نصب نیست داد
البته بنده ان 73 دارم و بر طبق نظر دوستمون در همین تاپیک اون رو هک نکردم
لطفا راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع نصب بازیهای ان گیجنقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز وقتی شما بخواین از روی کامپیوتر فایلی رو روی گوشی نصب کنید ابتدا کامپیوتر اونو به حافظه فون مموری انتقال میده بعد اونو نصب می کنه که ممکنه با توجه به حجم 6 و خورده ای مگ این برنامه این مقدار فضای خالی روی فون مموری گوشیتون نداشته باشد. بهتره این فایل رو خودتون به مموری کارت انتقال بدین و از توی خود گوشی اجرا و نصبش کنید. ولی حواستون باشه که بهتره که این فایل رو روی حافظه خود گوشی نصب کنید. یعنی این فایل اول رو به حافظه مموری کارت انتقال بدین ولی موقع نصب فون مموری رو انتخاب کنید.
این فایل دوم هم بعد از نصب فایل اول قابل نصب هست. حالا شما که N73 داری فقط نیاز به انجام همین دو مرحله داری و نیازی به انجام بقیه موارد نیست.
سلام این فایل ها رو که من آپلود کردم خودم هم دارمشون و بدون هیچ اشکالی روی گوشی خودم که 5700 هست نصب شده. فکر کنم گوشی شما هم 5700 باشه. به همین خاطر نباید مشکلی باشه. حالا اگه راهی پیدا نکردی می خوای یک مستر ریسیت بکن و دوباره همه مراحل رو تکرار کن. انشالله که درست بشه.نقل قول:
در فکر انجامش هستم ..ایشالله حله ..نقل قول:
سلام این فایل ها رو که من آپلود کردم خودم هم دارمشون و بدون هیچ اشکالی روی گوشی خودم که 5700 هست نصب شده. فکر کنم گوشی شما هم 5700 باشه. به همین خاطر نباید مشکلی باشه. حالا اگه راهی پیدا نکردی می خوای یک مستر ریسیت بکن و دوباره همه مراحل رو تکرار کن. انشالله که درست بشه.
نقل قول:اگه ممکنه یه فایل آموزشی ویدیویی بزار ...فک کنم اینجوری خیلیا جواب سوالاشونو بگیرن.نقل قول:
و در مورد شما اینکه ایراد از پی سی سویت هست یه بار پاکش کن و دوباره نصبش کن...okeyنقل قول:
آقا من همین کار رو کردم و پیغام پر بودن حافظه رو نداد ولی در زمان انجام نصب بعد از طی حدودا یک پنجم از وصب پیغام مموری فول رو دادنقل قول:
چطوری میتونم بعضی از فایلها یا برنامه های موجود در مموری فون رو کاملا پاک کنم
بعضی از برنامه ها که در زمان خرید گوشی روش بوده مثل آنتی ویروس و فایل منیجر و ... اینا بعد از فلش کردن پاک میشند
خوب بعدش باید چه خاکی به سرم بریزم کدوما برای گوشی واجب ترند ( به طور فهرست ) آیا با بک آپ گرفتن از اونا روی رم میشه دوباره اونها رو رو گوشی نصب کرد
خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااا شکرت
بالاخره رو گوشیم(5700) جواب داد.
منم مث خیلی از دوستان گوشیم انواع ارورها رو میداد ولی الان دارم بازی میکنم فکر کنم ایراد از
فایل نوت باشه برا همین اینو همراه با جزء SymbianOS آپ کردم .اینا کاملا سالمن من باهاشون جواب گرفتم!!!!
نقل قول:
کد:http://persiandrive.net/997999
سلامنقل قول:
من تا مرحله زیر رفتم اما از این جلوتر نرفت چون صفحه ای که شما گفته بودید تا 10 -15 ثانیه بسته میشه بسته نشد و کار هک نا تمام موند
اشکال کارم کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برای هک چرا خدتونو می کشین و از راه پیتون می رید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
شما کافیه Rompatcher رو نصب کنید و حیلی راحت امنیت رو از بین ببرید.
سلامنقل قول:
اگه لطف میکردید و لینکشو یا آدرس صفحه مربوطه رو برای دانلود میگذاشتید خیلی خیلی ممنون میشدم :11:
انشالله که درست میشهنقل قول:
شما برای امتحان یک بار نرم افزار رو روی مموری کارت نصب کن شاید راه بیفته. چون فقط توصیه شده که روی فون مموری نصب بشه. اگر نشد باید روی فون مموری حدود 7 تا 8 مگابایت حداقل فضای خالی ایجاد کنی. برای این کار با Pc Suite از sms ها و دفترچه تلفنت و بقیه موارد مهم بک آپ بگیر بعد گوشی رو مستر ریسیت کن. فقط مسئولیت پاک شدن چیزی هایی که لازم داری با خودته ها!!!نقل قول:
خدا رو شکر!!!نقل قول:
اقا مستر ریست کردم و همه مراحل رو انجام دادم ..الان داره نصب میشه بازیه system rush
خدا کنه بشه
-----------
پی نوشت : دوستان شد ایول ...:25::25::33::33::26:الان دارم باز یمیکنم system rush ..
خدا یا شکرت :42:
آقا تبریک میگم بالاخره راش انداختی. خوبه مشکلات دوستان داره کم کم حل میشه.:8::8::8:نقل قول:
من رو گوشی خودم که 5700 است نصب کردم وکاملا جواب داد. ولی خواستم به موبایل دوستم که ان80 است بزنم دقیقا همین مشکل رو داشت .نقل قول:
اگه کسی راه حلی بلده بگه.
ظاهرا برای اجرای بازی ها باید یه مموری تقریبا خالی و بدون برنامه داشته باشیمنقل قول:
فکر نکنم ارزش مستر ریست کردن رو داشته باشه
این روش خیلی درد سر داره بهتره از روش این تاپیک استفاده کنینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=226813
نقل قول:
ارزش داره ...بازیاش باحاله ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
من فکر نکنم این بازی ها روی n80 قابل اجرا باشه.
راستی امشب تمام بازی ها رو آپ می کنم و تو پست شماره 3 قرار میدم.
مرسی
نقل قول:
خیلی ممنون میشم ..کلی حال کردم با بازی هاش ...
اگر بازی های متنوع دارید بزارید حال کنیم ...
ممنون
لینک تمامی بازی های N-gage Ii تو صفحه اول پست سوم قرار گرفت.
دستت درد نکنه عالی باید باشن
راستی من امروز به طرز معجزه آسایی تونستم دو تا از اون بازیهایی که قبلا نصب کرده بودم رو اجرا کنم
فیفا و system rush واقعا کیفیت فوق العاده ای داشتن مخصوصا فیفا
سلام
من برا هک کردن گوشیم دوباره اقدام کردم
ولی تا این مرحله بیشتر جلو نمیره
یعنی اصلا مسیج نمیده و این مرحله مثل تصویری که در آموزش بود و اون رو این جا کپی کردم انجام نمیشه
فقط تا خط سوم این تصویر میاد و ادامه نمیده
لطفا کمک کنید
نقل قول:
بابا یکی به ما هم کمک کنه :31: انگار همه تونستن اجرا کنن پس لطفآ ما رو هم کمک کنید و بگید چه جوری و با چه روشی تونستید بازیها رو اجرا کنید ممنون میشم ازتون:10:
نقل قول:
موقعی که اینطوری میشه گوشی با کابل به کامپیوتر وصله؟برنامه TRK در حال اجراست؟فکر نمیکنم چون اگه برنامه TRK در حال اجرا باشه نباید این پیغام رو بده یه امتحانی بکن.
والا منم همین کارایی که گفته شده بود رو انجام داده بودمنقل قول:
نمی دونم یهو شانسی درست شد
سر کلاس انقلاب نشسته بودم گفتم یه تستی بزنم ببینم باز میشه دیدم باز شد:31:
شاید بستگی به حالت گوشی داشته باشه و اینکه چه برنامه هایی بعد از ریست کردن گوشی استفاده کرده باشید
یا شاید هرچی cpu ش سرش خلوت تر باشه بهتره
سعی کن برنامه های اضافه رو پاک کنی و مموری رو یه کم خلوت کنی شاید تاثیر داشته باشه
نقل قول:
پس به احتمال زیاد به خاطر کلاس درسی که نشسته بودی بوده و برای این درست شده
منظور از ریست کردن همون مستر ریست هستش؟چون من اصلآ ریست نکردم و برنامه رو همینطوری ریختم بدون ریست باید ریست کرد؟
منظور از حافظه حافظه گوشی هستش یا رم؟چون رم من 2 هستش و 1.5 خالیه رم گوشی هم 60 هستش که حدود 26 تاش خالیه یعنی رم گوشی رو کمتر کنم؟
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- بعد از اینکه بازی رو نصب کردی حتما یه بار ریست کن. این کمک میکنه که سرعت گوشی بهتر بشه و منابع اضافی گرفته شده آزاد بشه. مثل ویندوز. مستر ریست کردن دیگه چاره ی نهاییه. که اگه مستر ریست کنی باید دوباره برنامه ها رو نصب کنی و دردسر زیاد داره.
3- وضعیت حافظه و رمت هم که خوبه نباید مشکلش به خاطر این باشه
سلام
میگم بعد از کپی کردن فایل c:\private\10202be9\ بعد از اجرای ان گیج پاک میشه چون من هردفعه اجراش میکنه بعد دوباره تو این پوشه میرم میبینم نیستش و بازی ها اجرا نمیشه.
راستی هنگام اجرای برنامه ان گیج باید ROM patcher هم باز باشه
من الان 3 تا بازی پاکر و فیفا و سیستم راش رو دارم و مشکلی هم ندارند ...
چند نکته :
1- بازی های بیشتر از کجا بگیرم ...
2- چطوری از حالت تریال خارجشون کنیم ... مثلا سیستم راش بعد از مرحله 1 دیگه نمیشه بازی کرد ! چیکارش کنم ؟
بله rom patcher باید فعال باشه ........نقل قول:
نقل قول:
برای System Rush گفته شده که باید اینکار رو انجام بدی
گوشی رو در حالت mass memory به کامپیوتر وصل کنید به این فولدر برید :
private\2000afb9این فایلها رو حذف کنید :
- coregame.dz.ngdat
- exp1.dz.ngdat
- exp2.dz.ngdat
- exp3.dz.ngdat
اون 2 تا بازی هم هنوز بصورت تریال هستند و فول نمیشن
گفتی بعد از اینکه بازی رو نصب کردم یه بار گوشی رو ریست کنم منظورت چیه؟چون با یه بار reastart کردن گوشی مشگل حل نمیشه فکر میکنی با یه بار مستر ریست حل شه؟برنامه زیادی رو حافظه خود گوشی ندارم که بخواد برام سخت باشه فقط میگم اگه فر میکنید میشه این کار رو بکنم ممنونم ازتنقل قول: