عالییییییییی
عالییییییییی
یه مشکلی هست که نمیدونم چرا اینطوره
اینکه آیکون کانکشنم هر دوتا مانیتورش روشن هست ولی کانکشن بلوتوس هردوتاش خاموشه و گاهی یکیش چشمک میزنه و تو مرورگر موبایل کانکت میشه ولی بعد یکم ارور میده کسی میدونه اشکال کجاس...؟
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم اشکال از خود اینترنتتون باشه .
سلام.نقل قول:
امین جان احتمال خیلی زیاد مشکل از شار نکردن کانکشن اینترنتت باشه.
بله احتمالا شما درست میگید. چون گوشی درخواست رو میده ولی از اون سرور جواب نمیاد یعنی کانکشنشون رو به اشتراک نذاشتننقل قول:
درسته چون من دو تا کانکشن دارم وهر وقت با دومی کانکت میشدم اینطور میشد..0k
طریقه اتصال با کابل برای n82 رو لطفا بزارید
سلام
من n95 8gig دارم
یک سری از تنظیمات گوشی من با آموزش کانکت شدن یکی نیست
میشه راهنمایی کنید با n95 چه جوری میتونم با بلوتوث کانکت شم
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم.
هنوز راه حلی پیدا نکردم!
سلام دوست عزیز
اگر مشکل حل شد
یک خبری هم به من بدید
ممنون
سلام
من تمام مراحل را انجام دادم ولي مي خواهم به اينترنت وصل بشم اين پيام رو ميده
general feature not supported كمك كنيد يك سوال ديگه وقتي به اينترنت بايد وصل بشي آن اعداد
DNS Servers را بايد تو تنظيمات گوشي بنويسم يا كامپيوتر و آخرين سوال در قسمت اتصال به اينترنت بايد با گوشي به اينترنت وصل بشم يا با خود كامپيوتر
این آموزشی که هست ماله نوکیا سری 60 هست اگه میشه آموزش وصل کردن 95 N رو یاد بدید . :31:
این آموزشی که هست ماله نوکیا سری 60 هست اگه میشه آموزش وصل کردن 95 N رو یاد بدید . :31:
ماله من این پیغام رو میده : phone memory is phone . please close some application
در حالی که برنامه ای باز نیست و حافظه گوشیم هم جای خالی دارد
چرا دیگه اینترنت رو توی گوشی به اشتراک نمیزاره تمام مراحل رو درست رفتم کانکشن هم ساختم و آیکنش هم اون پایین میاد ولی توی گوشی هیچ سایتی رو باز نمیکنه
دوستان این برنامه Hiisi 1.6.3
کد:http://www.4shared.com/file/55038259/ce196906/Hiisi163.html
این هم آموزش از PersianMobiles
(انگلیسی اما ساده)
کد:http://forum.persianmobiles.com/browser-internet-tools/7026-hiisi-suite-v1-6-3-a.html
با تشکر از amin123
:40:
گوشي من n78 هست.با برنامه Hissi همه تنظيمات به درستي انجام ميشه و Access Point هم درست ميشه فقط وقتي گوشي به pc متصل ميشه بسرعت ديسكانكت ميشه!!!!؟
كسي ميتونه كمك كنه؟!!
میگما چه جوری به این کد هایی که میدین برم . تو گوگل جستوجو میکنم ولی چیزی پیدا نمیکنه اخه چرا طوری
نمیزارن که وقتی کلیک میکنیم روش به همون سایت بره باتشکر:41::40::41:
سلام دوستان عزیز!
من 5320 نوکیا دارم مشکلم اینکه ورژن من 3.26 هستش و هنوز هک نشده چه طور میتونم این برنامه رو ساین کنم چون نصب نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
سلام
با اجازه ،من یه راه حل بهتر برای اتصال موبایل به کامپیوتر (البته نوکیا ) ،و استفاده از اینترنت کامپیوتر به وسیله موبایل دارم ،که میتونین هم گوشی رو اپدیت کنین (Update phone software) ,هم میتونین برنامه های گوشی رو اپدیت کنین ،هم میتونین مدیریت مسیج ها و هم فرستادن مسیج از طریق کامپیوتر ( یعنی میتونین با این برنامه مسیج رو بفرستین و وقتی که send کنین از طریق سیم کارتتون send میشه) و خیلی کاربرد های دیگه.
البته فکر میکنم که اسم این برنامه رو شنیده باشید Nokia PCSuite حالا من طریقه کار کردن با اینترنت و اتصال گوشی به اینترنت رو برای اونهایی که بلد نیستن میذارم :
اول برنامه Nokia PC Suite 7.1.18.0 FINAL رو از اینجا دانلود کنید:
حجم : 31.3 Mb
کد:http://dl.------------.com/Mobile/Application/Computer_Software/Nokia_PC_Suite_7.1.18.0_Final_www.------------.com.zip
بعد از setup کردن برنامه Nokia PC Suite موبایلتون رو از طریق کابل ،بلوتوث یا اینفرارد به کامپیوتر وصل کنید، بعد روی موبایل پیغامیم میاید که ازتون میخواد که mode رو انتخاب کنید که اگر میخواهید با برنامه کار کنید باید گزینه اول PC Suite رو بزنید ،اگر هم که میخواهید فقط از رم گوشی استفاده کنید Data Transfer رو انتخاب میکنید.
بعد از انتخاب کردن PC Suite روی صفحه مانیتور پیغام زیر ظاهر میشود که باید تیک ان را بزنین
بعد از قسمت استارت کنار ساعت این تصویر ظاهر میشود
که با دو بار کلیک بر روی آن داریم :
حالا با توجه به ششکل زیر عدد 1 برای اتصال گوشی به اینترنت و شماره 2 برای گرفتن آخرین آپدیت گوشی است .
بعد از رفتن در قسمت 1 داریم
که نشان میده که گوشی متصل به اینترنت است .
حالا برای استفاده از اینترنت در گوشی ،مثلا آپدیت آنتی ویروس بعد از درخواست انتخاب کانکشن
گزینه اول رو انتخاب کنید ،تا از اینترنت کامپیوتر استفاده کنید.
عکسها که لود نمیشه
بعید می دونم جواب بده ! کلاً گوشی هایی که WLan دارند نمی تونند از سیستم اینترنت با بلوتوس استفاده کنند !
پست 95 همین تاپیکنقل قول:
Hiisi 1.6.3
بهترین راه و تنها ترین راه که من اون برنامه جاوایی که توی اون سایت رو دادم رو باید دان کنید . :27:
رو n81 جواب میده ؟نقل قول:
مجانیه ؟؟؟؟؟
بله من خودم N81 8Gb دارم .نقل قول:
نمیدونم فکر کنم باید توی انجمنش ثبت نام کنید .نقل قول:
واقعا ممنون تنککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککس
تا چند متري جواب ميده ؟؟
تمامی بلوتوث های موجود در بازار بدون اینکه مانعی باشه حداکثر 10 متر رو جواب میدن .نقل قول:
من قبلا با گوشی 6120 و ای 50 راحت میتونستم با بلوتوث به نت وصل بشم چون این گوشی های قدیمی وقتی که به نت وصل میشن کاری ندارن که شبکه سیم کارت سیستم data call رو ساپورت میکنه یا نه.
اما با گوشی 5800 هر کاری کردم نتونستم کانکت بشم چون تو ایران هیچ سیم کارتی data call رو پشتیبانی نمی کنه و برای وصل شدن با این گوشی های جدید باید شبکه سیم کارت شانکشنی که ساختید رو پشتیبانی کنه!!!!!!!
من هم gnubox و هم hiisi رو تست کردم نشد!!!!
کسی نرم افزار دیگه ای سراغ نداره ؟؟؟؟؟؟؟
بله متاسفانه ...نقل قول:
من خودم هر دو رو امتحان کردم نه نمیشه و برنامه دیگری هم وجود نداره ...
روي گوشي n73 100%جواب ميده؟
اگه كسي امتحان كرده من برم بلوتوث بخرم
1. اون قسمتی که شما میگویید برای شیر کردن اینتر نت جایی برای نوشتن اسمی وجود ندارد باید چکار کرد ؟
2.وقتی میخوام وارد اینترنت بشم اون بلوتوس سبز میشه ولی تو موبایلم مینویسه و میگه باید تنظیمات اتصال را چک کن
مگه این کار رو با وایرلس هم نمی شه انجام داد؟
چرا ولی روشش فرق داره من تا حالا 10 روش برای اتصال با بلوتوث و وایرلس امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب ندادن !نقل قول:
روی ان82 هم جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله تمامی گوشی های سیمبین سری 60 ویرایش 3 !نقل قول:
سلام دوستان بلاخره وارش شدم اما افسوس وقتی روی یه سایتی میخوام برم بعد از یک دقیقه مینویسه no getway reply باید چکار کنم
هیچی دوباره خارج شو و وارد وب شو اگه کار نکرد بیخیالش شو !نقل قول:
من برنامه Hiisi 1.6.3 رو دانلود کردم ولی چیزی برای نصب کردن نیست
خیلی دردسر داره بیخیالش شو !نقل قول:
باید با جاوا آیپی و پورتتو عوض کنی بعد یه 3 - 4 تایی اشتراک بسازی برنامش رو هم باید توی قسمت بین اکستراکت کنی !