لطفا این چهار تا کارت یه بار از لحاظ کیفیت و یه بار از لحاظ قیمت رده بندی کنین ( با علامت > )
4870 // 4850 // 3870 // 3850
Printable View
لطفا این چهار تا کارت یه بار از لحاظ کیفیت و یه بار از لحاظ قیمت رده بندی کنین ( با علامت > )
4870 // 4850 // 3870 // 3850
نقل قول:
از لحاظ کیفیت همینی که نوشتی درسته: 4870>4850>3870>3850
شايد بهتر بود اينطور مينوشتي:
4870>4850>>3870>3850
چون قدرت 4850 يه ذره از 3870x2 هم بيشتره.
کاملا به جا فرمودین، ممنون ( این فروم کاش امکان سپاسگذاری از پست ها رو هم داشت)نقل قول:
اخبار مربوط به 4850 مثل قارچ تو اینترنت به وفور زیادتر و زیادتر میشه!
sapphire (بخونین سفایر نه به قول دوستم سپ فایر؛ یعنی یاقوت کبود) رسما 4850 شو اعلام کرده:
کد:http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8020&Itemid=34
درفرانسه 4850 به قیمت €147 ( 147 یورو یا درست تر اورو ) Euro = 1.5406 U.S. dollars پس میشه تقریبا 227 دلار فروخته میشه. در اسلونی و اسراییل هم برای فروش هست!
کد:http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8019&Itemid=34
صفحه مربوط به کارت گرافیکهای سفایر در نمایندگی ایران یعنی فونیران:
کد:http://www.phoniran.com/_-fa/pre-cat.asp?c=f,592,662,691
کارت جدید AMD با نام ATI 4850 امروز 19 ژوین عرضه شد.قیمت این کارت 199 دلار اعلام شد.مشخصات این کارت به ترتیب زیر هست.
Shader Units :800
Rops : 16
GPU : RV770
Transistors : 956M
MeMorey : 512M
Memory Bandwhich : 256 BIT
Core Clock : 625 MHz
Memory Clock : 993 MHz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریسس :
در رزولیشن بالا در بازی کریسس این کارت عملکرد خوبی داشته.
کال آف دیوتی 4 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این بازی هم کارت 4850 کاملا از 9800GTX برتر هست.
این مقایسه توسط سایت Techpowerup انجام شده برای مشاهده عکسها و نتایج بازیهای دیگر به لینکهای زیر مراجعه کنید.
PowerColor Radeon 4850 Review
MSI Radeon 4850 Reviewکد:http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_4850/
کد:http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/HD_4850/
این کارت که Core Clock + Memory Clock ش از 3870 کمتره
دلیلش چیه که شما میگید از اون برتره ؟
مهمترين پارامتر قدرت گرافيك معماري GPU اون هست بعد كلاك.نقل قول:
اصولا وقتی معماری دو GPU با هم تفاوت داشته باشه دیگه Specification اصلا معیار خوبی برای مقایسه نیست.
--------------
Radeon HD 4850 یک محصول فوق العاده به حساب میاد و رقابت خیلی نزدیکی با Geforce 9800GTX داره و حتی میشه نسبت به 9800GTX بالاتر هم هست.
درسته.این کارت با قیمت خیلی خوب و مزایا عالی در کنار قدرت بالایی که داره میتوان گفت دارای بهترین پرمورمنس هست و اگه توجه داشته باشید در اکثر رزولیشنهای بازیها از 9800GTX بالاتر است.نقل قول:
یک محصول فوق العاده به حساب میاد و رقابت خیلی نزدیکی با Geforce 9800GTX داره و حتی میشه نسبت به 9800GTX بالاتر هم هست.
این Review ها واقعیه ؟ هنوز هیچ کسی Reviw نداده البته از techpowerup بعیده .نقل قول:
سلام دوستان
برای این پاور چند نیاز است ؟(حداقل)
سایت مورد علاقه شما!! (AnandTech) هم Review این کارت رو منتشر کرده که نتایج TechPowerUp رو تایید می کنه.نقل قول:
کد:http://www.guru3d.com/article/amd-ati-radeon-hd-4850-review-force-3d--powercolor
تیکه میندازی !! چرا انقدر پست های منو پاک میکنی ها ها . ولی جدایه از این حرفها این 4850 خیلی خوب عمل کرده واقعا من خودم فکر نمیکردم به این خوبی عمل کنه کاملا بازار رو متحول خواهد کرد , کاملا اون 800 تا StreamProcessor هم درست بود که اونم منو متعجب کرد کلا خیلی حال کردم با این R770 البته یه مسائل بگیم نگیم مشکلات هنوز سره سیاست های AMD هست و همون قضیه Monolithic High-End GPU ها که AMD هیچ اعتقادی بهش نداره , و اعلامم کرده که GT200 آخرین Monolithic High-End GPU از Nvidia هست .نقل قول:
سایت مورد علاقه شما!! (AnandTech) هم Review این کارت رو منتشر کرده که نتایج TechPowerUp رو تایید می کنه.
اینم چند تا تست از Anand .
نکته جالبی که در مورد CrossFire میشه گفت اینه که در خیلی از تست ها اصلا به خوبی Sli جواب نمیده ولی به قول anand نمیگیره نمیگیره , وقتی میگیره ناجور میگیره برای مثال تو تست پست قبل مثلا Call Of Duty 4 یا Oblivion یا Assassin's Creed میبنید که بشدت خوب عمل میکنه ولی متاسفانه تو تست هایی آخر مثل The Witcher یا Bioshock هیچ گونه تاثیری نمیزاره که anand این اعتقاد رو داره که یا مشکل از کمبود پهنایه باند مموری هست یا اینکه مشکل Driver برای CrossFire وجود داره این در حالیه که مثلا 8800GT در حالت Sli به صورت مداوم در تمام تست ها پرفرمنس ثابتی رو نشون میده البته در بعضی از بازی ها هم مثل Enemy Territory اصلا اونجور که باید Multi-GPU پشتیبانی نمیشه یکی از دلایل مخالفت خیلیا با سیاست ضد Monolithic High-End GPU همین مسئله هست که Multi-Gpu هیچ وقت به خوبی single-GPU کار نمیکنه و همینطور نیاز به پشتیبانی خیلی قوی سازندگان بازی هم داره , مخصوصا در مورد AMD و تکنولوژی CrossFire این مسئله پررنگتره و اینجاست که به گفته Anand که large monolithic GPU ارزش خودشون رو نشون میدن .
این سیاست جدیدیه که AMD در پیش داره , توقف ساخت GPU های گرون قیمت .
اینم سیاست قدیمی و سیاستی که Nvidia در حال حاضر داره .
این کارت تو ایران اومده؟
به تومن چه قدر میشه؟
نه دوست من ..
تازه دیروز معرفی رسمی شده . یه مدتی طول می کشه تا به ایران برسه ..
شايد يك ماه ديگه پيداش بشه بايد هم قيمت 3870 بشه كه تا قبل از اينكه اينها بيان حدود 250-260 قيمتش بود.نقل قول:
کارت عالیه , من خودم از طرفداران Nvidia هستم ولی هرچی بیشتر Review ها رو نگاه میکنم بیشتر به این کارت علاقه مند میشن واقعا باعث تحول در بازار کارت گرافیک شد حالا دیگه کارتی به قدرت 9800GTX هم به حدود 200 دلار میرسه قیمتش واقعا عالیه . البته این 4850 دو مدل داره یه مدل ارزونترم فکر کنم قرار با Gddr3 بیاد .
خوب مدل غیر از GDDR3 هم مگه داره ؟نقل قول:
این مدل حه معرفی شد همون مدل GDDR3 هست. یک مدل GDDR5 هم همزمان با Radeon HD 4870 عرضه میشه که می تونه رقیب خوبی برای +Geforce 9800 GTX باشه.
البته رئیس فعلا هیچ خبری که برد Reference بر پایه چیپ های GDDR5 تولید بشه وجود نداره .. تنها 4870 هست که GDDR5 داره ..
خودم هم فکر نمی کنم برد Reference باشه. احتمالا مثل سری قبل که همزمان با 3870 چند مدل GDDR4 3850 هم توسط بقیه معرفی شد اینجا هم همین اتفاق بیفته. تقریبا 20 روز دیگه مشخص میشه!نقل قول:
پ.ن. رئیس شمایی!
یعنی AMD با یک gpu جدید که از 9800gtx بهتره و خیلی ارزونتر تموم میشه انویدیا رو ورشکست کرده .
بهترین گزینه زیر 300 تومن این کارت هست پس چرا هنوز انویدیا قیمت کارتاشو پایین نمیاره؟؟؟؟؟؟؟؟
صبر کن این کارت اصلا وارد بازار بشه هنوز نشده .نقل قول:
راست میگی این GDDR3 هم من فکر کردم GddR5 هست اشتباه کردم , یه جا خوندم 4850 با مموری GDDR5 مثل اینکه کنسل شده چون اول قرار بود اینم مدل GDDR5 داشته باشه . این 4850 هم هفته دیگه میاد قیمتشم در طول زمان گفتن به 199 دلار میرسه احتمالا طبق معمول قیمتش اول بیشتره . راستی شما چرا بازنشسته شدی .نقل قول:
البته رئیس فعلا هیچ خبری که برد Reference بر پایه چیپ های GDDR5 تولید بشه وجود نداره .. تنها 4870 هست که GDDR5 داره ..
Radeon 4850 هم رقم قیمت 199 دلار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای فروش , برین Newegg بخرین :31: البته اگه میتونین .
البته طبق خبر خالی بندی که DailyTech اعلام کرد مدلهایی با قیمت 169$ هم حتی موجود هستن که ما پیدا نکردیم همچنین اعلام شده مدله GDDR5 هم مدتی دیگه عرضه میشه .
در حال حاضر رغیب GTX 260 به حساب میاد .نقل قول:
هنوز قضاوت در مورد قیمت و قدرت 4870 زود هست حتی به طور قطع شرکتها برای این کارت قیمت تعیین نکرده اند.نقل قول:
سلام دوست من
ببخشید 4870 قیمتش به نظرتون به پول ایران چقدر می شه (یعنی وقتی امد تویی ایران چقدر می شه )
بعد یعنی واقعان می تونه از 9800X2 بزنه بالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه سوالی است خیلی وقت ذهنم رو مشغول کرده
کارت گرافیک GeForce 8800 ULTRA از این کارت گرافیک ها بالاتر نیست؟
چرا زیاد اسمش نمی یاد یعنی کارت گرافیک4870 از GeForce 8800 ULTRA بالاتر است
ممنون پاسخ سوالات من رو بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8800 الترا 30 در صد از 9800GX2 ضعیفتر هست و همان طور که از اسمش پیداست متعلق به سری 8 جی فورس و نسل G80 هست.
کارت گرافیک Force3D HD 4870 درامتیازی که در 3D Mark Vantage بدست آورده حدودا 58% سریعتر از HD 3870x2 بوده است.
کد:http://www.techpowerup.com/63780/Force3D_Ushers_Forth_HD_4870_SKU_Specifications.html
درسته،میتوان 260 و 4870 را از نظر قدرت رقیب هم دانست.منظورم پرفورمنس این کارت نسبت به 9800gx2 هست.نقل قول:
در حال حاضر رغیب Gtx 260 به حساب میاد .
نتایج بدست آمده از اولین آزمایش 4870 :
نتایج بازی کریسس :
نتایج بازی Call OF Duty 4
نتایج بازی World in Conflict
در صد برتری دو کارت GTX 260 و 4870 نسبت به همدیگر در حالتهای مختلف :
نتایج در 3D Mark 06 :
ادامه مقاله و بررسی طولانی و پر محتوای Exprview در مورد AMD HD 4870 را در لینک زیر را بخوانید.
کد:http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.expreview.com%2Ftopic%2F2008-06-24%2F1214282167d9273.html&hl=zh-CN&ie=UTF8&sl=zh-CN&tl=en
و باز هم یک Review خیلی زیادی کامل (از اینا که زیاد بخوای بخونی چیزی نمیفهمی:13:) از Radeon 4870 با مقایسه دو معماری Gt200 و R770 از Anand به این نام :
Radeon 4850 و 4870 : AMD در 199$ و 299$ برنده شد .
نتیجه مقایسه چند صفحه ای معماری R770 با GT200 آخرش به این نتیجه میرسه در عین اینکه دو معماری بسیار کارا و خوب هستن ولی معماری R770 با وجود تقریبا DieSize نصف GT200 ولی از نظر پرفرمنس تقریبا معماری کارا تریه . (حالا خودتون برید جزئیات رو خواستین بخونید چون خودمم کامل نخوندم طولانی بود )
همچنین در جایه دیگر اشاره شده که AA در معماری R770 نسبت به R670 بهبود پیدا کرده
اینم نتیجه چند تا از تست ها :
در پایان میشه گفت که AMD تقریبا معماری جدید Nvidia رو زیر سوال برد چون در بعضی از تست حتی Radeon 4870 با GTX 280 که دو برابر خودش قیمت داره در سطح قرار داره و تقریبا در تمامی تست ها هم (بجز یکی) GTX 260 رو که 100$ گرونتر پشت سر میزاره . بدون شک با این قیمت ها AMD کاملا بر بازار میتونه سلطه کنه و دو کارت 4850 و 4870 جفتشون واقعا کارتهای عالی و شگفتی آوری هستن .کد:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=1
یک نگاه سریع 10 دقیقه ای به کلش انداختم. به نظر می رسه واقعا مقاله خوب و کاملی باشه.
به احتمال زياد اين اولي مدلي هست كه تو ايران خواهيد ديد. چون توسط نمايندگيش سفارش داده شده و تو راه هست توضيحات بيشتر نميدم تبليغ حساب نشه
اون چیه تو جعبش شبیه ماژیکه , نامردا نکردن یه بازی جدیدتر بزارن این Half-Life 2 برای زمان ناصر الدین شاهه دیگه .نقل قول:
ویرایش: قسمتی که بر خلاف قوانین بود حذف شد. من دلیل این جوسازی رو متوجه نمی شم!!
Stream
منم همین طور!!
Bracket
سلام دوستان عزیز و محترم
اقا این 4850 رو ول کنید
چه خبر از 4870 ddr5:31:
از اون کسی خبر نداره ؟
از مقایسه هاش و توانیاش ؟
فکر کنم اگه سه چهار پست اول همین صفحه رو دیده بودید + قوانین اول تاپیک هیچ وقت این سوالات رو مطرح نمی کردید!نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
شرمنده اون تیکه به قسمت قیمت رو حذف کردم
فقط باقی سوالات من اگر کسی دقیقه مودونه بده ممنون می شم:10::11:
خبر جالب اینکه بعد از inno3D حالا Gainward هم دیگه NVIDIA Exclusive نیست و کارتهای سری Radeon HD 4000 رو عرضه می کنه:
مشخصه شما هنوز دو سه پست اول همین صفحه رو مطالعه نکردید! فقط چند خط بالاتر اطلاعات کاملی درباره Radeon HD 4870 هست!!نقل قول:
فقط باقی سوالات من اگر کسی دقیقه مودونه بده ممنون می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]