عجب ....
حالا از همه بهتر واسه ویستا چیه؟؟؟ (فایروال) ؟
outpost رو نگید که کل سی پی یو رو میگیره .../( سرعت افتضاح میشه البته فقط تو ایکس پی نصب میشد)
خوب....؟؟؟
Printable View
عجب ....
حالا از همه بهتر واسه ویستا چیه؟؟؟ (فایروال) ؟
outpost رو نگید که کل سی پی یو رو میگیره .../( سرعت افتضاح میشه البته فقط تو ایکس پی نصب میشد)
خوب....؟؟؟
اگر نگاهی به نتایج تستهای به عمل آمده در همین تاپیک بیاندازی می بینی که جتیکو از بقیه بهتر است ولی کار کردن بانقل قول:
آن مهارت زیادی می خواهد و اعصاب خردکن است .فایروال کاسپرسکی به لطف سرویس PDM در XP بسیار خوب بود
ولی در ویستا پروبالش ریخته و قدرت سابق را ندارد ( چند تا از مهمترین اجزایش در ویستا حذف شده اند ) ولی در عوض
در ویستا بدون دردسرتر کار می کند.نورتون را هم که می شناسی فایروال جدیدش هنوز تست نشده ولی فایروال خوبی
است به ویژه که ساکت و بی سروصدا کار می کندو مزاحم کاربر نمی شود. Look 'n' Stop هم فایروال مشهوری است و
خیلی ها طرفدارش هستند ولی در تستها نتایج جالبی ندارد و چون با آن کار نکرده ام نمی توانم نظری بدهم .من
خودم از فایروال خود ویستا ذاستفاده می کنم ولی به محض آماده شدن نسخه سازگار با ویستای زون آلارم آن را
نصب خواهم کرد.( البته ISP من از روتر استفاده می کند برای همین من با خیال راحت از فایروال خود ویستا استفاده
می کنم ).
کاش Nis 2007 کرک داشت که دیگه این بدبختیارو نمیکشیدیم..
سلام
می خواستم بدونم بین این 3 تا کدوم انتخاب مناسب تر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC-cillin Internet Security
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Panda Internet Security
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BitDefender Internet Security
از منه هیچ کدوم . میدونی چرا؟؟؟
چون trend micro internet security با این که کرکش هست اما واسه خود کمپانیش لو رفته و دیگه اجازه ی رجیستر شدن نمیده . در نتیجه آپدیت نمیشه
panda هم که تقریبا همچین مشکلی داره . یعنی تا یه مدت آپدیت میشه ولی بعد از یه مدت گیر IDD میده و آپدیت نمیشه
bitdefender ظاهرا این مشکلات رو نداره اما این طور که شنیدم زیاد فایروالش تعریفی نداره . ولی به پای آنتی ویروسش نمیرسه
من PC-cillin Internet Security رو پیشنهاد می کنم.
آقای iranian_genius
مشکل شماست که کرک سالم پیدا نکردید.من کرک سالم رو دارم . از وقتی که اومده ازش استفاده می کنم ولی لو هم نرفته.
فقط باید CPU قوی داشته باشید.
آقای vtn54 عزیز
من همیشه روی پیشنهاد های شما حساب می کنم.ولی اینکه میگید Firewall نورتون قوی هست درست.ولی من هر دفعه که این فایروال رو نصب کردم.سیستم من سریع مورد حمله واقع شد.به خدا دروغ هم نمی گم.این فایروال سیستم بالایی هم می خواد و روی سیستم های پایین(سخت افزاری) اصلا جواب نمیده و گیر می کنه.
من در حال حاضر از McAfee Virus Scan Enterprise+McAfee AntiSpyware Enterprise+McAfee Desktop Firewall استفاده می کنم.گرچه زیاد شهرتی نداره.ولی کاملا مورد اطمینان هست.
دوست عزیزنقل قول:
من منظور شما را در مورد مورد حمله قرار گرفتن سیستمتان متوجه نشدم اگر منظورتان افتادن ویروس یا اسپایور روی
سیستمتان است که این ربطی به فایروال ندارد و مربوط به آنتی ویروس و آنتی اسپایور است .ولی اگر منظورتان هک
شدن سیستمتان است باید بگویم متاسفانه یک حقیقت تلخ در مورد تمامی فایروالهای نرم افزاری وجود دارد و آن این
است که هیچکدام قادر به محافظت کامل سیستم در مقابل حملات پیشرفته یک هکر نیستند .توانایی Inbound Filtering
یا به زبان ساده تر توانایی فایرواها در کنترل اطلاعات ورودی به سیستم ( به صورت بستن و مخفی کردن پورتهای
سیستم و جلوگیری از ورود غیر مجاز به سیستم ) تقریبا در تمامی فایروالها یکسان است ( البته با کمی بالا پایین ) و
متاسفانه وظیفه اصلی یک فایروال هم همین است .یعنی اگر واقعیت را بخواهید شاید در این زمینه فایروال ویندوز با
معروفترین فایروالهای تجاری در یک سطح باشد .تقریبا تمامی تستهایی که در مورد فایروالها وجود دارد قدرت Outbound Filtering
یا توانایی کنترل اطلاعات خروجی از سیستم فایروالها است که مورد تست قرار گرفته است و از این لحاظ فایروالهای
مختلف با هم متفاوت هستند .در هر حالت غرض از این صحبتها این است که علت آلوده شدن سیستم شما نه
فایروال نورتون بلکه علل دیگری است ( مثلا تنظیم نامناسب فایروال , قدرت ناکافی آنتی ویروس در مقابله با تروجانها
و یا کرمهای وارد شده به سیستم و ... ) در ضمن در حال حاظر تعداد فایرواهای سازگار با ویستا بسیار کم است و
شما اگر از نورتون استفاده نکنید واز کاسپرسکی و سایر اینترنت سکوریتی ها هم خوشتان نیاید تنها راه باقیمانده
استفاده از فایروال خود ویندوز است ! در هر حالت فایروال پی سی سیلین در تستهای به عمل آمده کارکرد بسیار
خوبی داشته و گزینه مناسبی است ( البته همانطور که گفتم از نظر Outbound Filtering ) ولی مطمئن باشید از نظر
مقابله با حملات خارجی هیچ ارجحیتی بر فایروال نورتون و یا حتی فایروال خود ویندوز ندارد !
یک چیزی که یادم رفت در مورد pc cillin بگم . اینکه در اولین آپدیت حدود 25 مگ آپدیت میگیره .
نمیدونم . به اندازه ی نورتونه اما....
نورتون رو ترجیح میدم البته اگه کرکی واسه اینترنت سکیوریتیش پیدا بشه..
.......................................///
میشه آدرس اون کرک سالمه رو بدی؟؟!!!
تقریبا هرجا نگاه کردم همونی هست که درست کار نمیده///
سلام
من يه سوال ابتدائي دارم :
اساسا فايروال چيه ؟
چه فوايدي داره ؟
از كجا ميتونم اطلاعاتي در مورد مفاهيمي مثل فايروال بدست بيارم؟
ممنون ميشم منو راهنمائي كنين
سلام آقای vtn54
زا توضیحاتتون ممنونم.نمی خواستم شما رو ناراحت کنم.شرمنده.حالا میهش یک Firewall خوب معرفی کید که ظاهر خوبی داشته باشه.عملکردش خوب باشه.سبک هم باشه.من دیشب Ashampoo Firewall رو ریختم.بهد از رستارت سیستم بعد جور هنگ می کرد.خیلی سنگین بود.از کمکتون ممنون.
اگر از ویستا استفاده می کنید گزینه ها محدودند من خودم فعلا از فایروال خود ویندوز استفاده می کنم ولی اگر از ویندوز XPنقل قول:
استفاده می کنید فایروالهای متعددی وجود دارند من در XP از زون آلارم استفاده می کردم که همه چیزهایی را که می
خواهید داشت تنها مشکلش دیر بالا آمدن ویندوز بود ولی به جز این فایروالهای کاسپرسکی ,پی سی سیلین , آوتپوست
و... هم فایروالهای مناسبی هستند.
Outpost خیلی سنگین هست.
ZoneAlarm فقط Internet Security دار.آیا فایروال خالی هم داره؟
فایروال Ashampoo میتونه مفید واقع بشه یا نه؟ (حتما جواب بدید)
من فقط فایروال خالی میخوام.چون من Nod32 استفاده کردم.من از XP استفاده می کنم.
نقل قول:
سلام .
ZoneAlarm به جز Internet Security ، فایروال خالی هم داره . ( Personal Firewall ) که سبک تر هم کار می کنه نسبت به Internet Security .
در مورد فایروال Ashampoo ، راستش چند وقت پیش نصب کرده بودم . قابلیت خاصی نداشت . خیلی ساده فقط می تونست کل پورت ها رو ببنده ، و یا اجازه دسترسی بده . البته الان رو نمیدونم چه قابلیت های جدیدی اضافه کرده ، ولی در کل ، Zonealarm فایروال مطمئنی هست با سابقه ی زیاد تو این زمینه . جوابش رو هم همیشه خوب پس داده . :46:
راستی اگه از NOD32 استفاده می کنی ، یه سری اینجا بزن .
تا بعد .....
سلام
دستت درد نکنه.
Nod32 Smart Security رو سه روز پیش گرفتم ولی نصبش نکردم.شما نصب کردید؟سنگین هست؟
Zone Alarm Firewall سنگین که نیست؟
ببخشید اینقدر سوال می کنم.شرمنده.
من حدود 1-2 هفته هست که دارم از Nod32 Smart Security استفاده می کنم . فوق العاده سبک و قوی ! تنظیمات حرفه ای و درست حسابی برای شبکه ...نقل قول:
از طریق میل هم با شرکتش در ارتباط هستم . فایروالش رو روی سایت چک کردم . چندتا پورت رو باز میزاشت که بهشون گفتم ، تنظیمات داشت تا درست بشه . خیلی ازش راضیم . سرعت بالایی هم داره .
مسلما Zonealarm Pro سبک تر از Zone Alarm Internet Security هست ، ولی Zonealarm Pro در مقایسه با ESET ، خیلی فرق داره . ESET Smart Security خیلی خیلی سبک تر کار می کنه .
دشمنت شرمنده دوست عزیز . امیدوارم کمکی کرده باشم .
تا بعد .....
نقل قول:
سلام
Nod32 Smart Security نسخه بتا هست درسته؟ من از norton internet security استفاده می کنم نمی دونم چرا انقدر بی سروصداست البته قبلش هم از kaspersky internet security استفاده می کردم که یکی 2 تا مشکل داشت مجبور شدم برش دارم ولی بنظر من تو این مدت که کار کردم کسپر قویتر بود از لحاظ اینترنت سکیور
حالا شما که با Nod32 Smart Security کار کردید بنظرت نصبش کنم؟
خیلی ممنونم.یعنی Smart Security همین آنتی ویروس Nod32 رو که نصب کردم همراه خودش داره؟با همون قدرت ؟این خیلی مهمه.نقل قول:
راستی تنظیمات فایروال رو به من بگید.چون نمی تونم به اینترنت نصب بشم.النا هم Firewall رو غیرفعال کردم تا تونستم وصل شم.خواهشا کمک کنید.در ضمن احساس می کنم سرعت باز شدن صفحات سایت ها کم تر شده.همین طوره؟
برا دیدن تنظیمات به تاپیک nod32 یا بهترین تنظیمات برای nod32 سر بزن
(منم قبولش دارم)
خودم میدونم.ولی من تنظیمات فایروال Smart Security رو می خوام.اول پست رو بخون بعد بگو.
nightmare
منتظر جوابتون هستم.
نقل قول:
دوست عزیزم ،
آنتی ویروسش هم توش هست و اتفاقا با ورژن جدید . ( Engine Verion 3.0 ) با همون قدرت .
در مورد تنظیمات فایروال ، اینکه میگین فایروال Smart Security نمیرازه به اینترنت وصل بشین ، اصلا اینظور به نظر نمیاد . من توی سیستم هایی که Dial Up , ADSL , Wireless بودن نصبش کردم و همشون به راحتی به اینترنت وصل شدن . در حین نصب ، فایروال این برنامه در حالت Automatic Mode نصب میشه و خودش کنترل ترافیک شبکه و اینترنت رو دست می گیره . تنها در یک حالت حرفی که میزنید درست در میاد :
یعنی شما این گزینه رو زده باشین . ( Block All Traffic )
گزینه پایین اون هم که فایروال رو Disable می کنه . ( Disable Filtering )
فکر نمیکنم تو حالت Automatic Mode مشکل خاصی باشه .
( راستی مطمئن بشید برنامه ی دیگه یی دسترسی شما رو به Internet محدود نمی کنه . مثلا برنامه های پر و ک س ی .... )
اگر باز هم مشکل داشتی ، از همون قسمت صفخه تنظیمات فایروال ، اون زیر گزینه Advanced Personal Firewall Setup رو بزن و مطابق اینا پیش برو :
در مورد کند شدن صفحات هر چند من تا به حال کند شدن سرعت صفحات رو به هیج عنوان حس نکردم ، ولی اگه اینجوری به نظرت میاد ، من احتمال میدم به خاطره مونیتور کردن Packet ها در این برنامه باشه که از اینترنت ویروس نگیری .
( Web Access Protection )
هر چند تاکید میکنم به نظرم این کاهش سرعتی که میگی به این زیاد ارتباطی پیدا نمیکنه و Disable نکن ، ولی اگه میخوای Disable کنی :
تا بعد ....
سلام.
چیز جالبی به نظر میاد. Eset Security)
ولی توسایتهای زیادی دیدم که از فایروالش شکایت میکنن.
نظر شما چیه؟
دستت درد نکنه.الان میرم دوباره نصب کنم!(من از پ ر و ک س ی استفاده نمی کنم)
راستی من از Wireless استفاده می کنم.
ویرایش شد
اصلا نمیشه.هنوز هم نمیتونم به اینترنت وصل بشم.دیگه خسته شدم!
راستی آنتی ویروس هم به نظر من کار نمی کنه!
وقتی میرم تو پوشه ای که ویروس هست اصلا هشدار نمیده.در صورتی که قبلا با Nod32 Antivirus می رفتم هشدار میداد.
Beta دیگه این همه مشکل باید داشته باشه؟
این هم عکس:
برنامه داره از Port من استفاده می کنه و نمیزاره به ابنترنت وصل بشم.چی کار کنم؟
سلام دوستان عزیز
سایت Matousec که از معتبرترین موسسات تست کننده فایروالها است نتایج خود را بروز کرده است تعدادی فایروال
جدید اضافه شده است و آخرین نسخه فایروالهای قبلی تست شده اند البته توضیحات کامل در مورد این تست و نتایج قبلی
آن را می توانید در پست 29 همین تاپیک پیدا کنید ولی من برای اطلاع بیشتر متدولوژی این تست را دوباره اینجا تکرار می کنم :
همانطور که می بینید این تستها خاصیت Outbound Filtering فایروالهای مختلف را در مقابل تعدادی Leak Test با طرز
عمل متفاوت مورد آزمایش قرار داده اند. روش امتیازدهی به این صورت است که هر فایروال دوبار در مقابل این تستها مورد آزمون
قرار گرفته است یکبار با تنظیمات Default و یکبار هم با تنظیمات مربوط به حداکثر سطح امنیتی. هر فایروالی که با
تنظیمات Default در مقابل یک آزمون موفق شود امتیاز کامل یعنی 125 امتیاز دریافت کرده ولی اگر با تنظیمات Default
موفق نشود ولی با حداکثر سطح تنظیمات موفق شود تنها 100 امتیاز می گیرد. حداکثر امتیاز ممکن 9625 می باشد.
در جدول نتایج تیک سبز نشانه امتیاز کامل (125) و تیک آبی نشانه امتیاز 100 است و خط فاصله قرمز نشانه عدم
موفقیت در مقابل تست مذکور است. بعضی تستهای پیچیده تر خود شامل چندین مرحله هستند که در این صورت
امتیاز به صورت (?/MAX) در مقابل نام تستهای مذکور نشان داده شده است که MAX تعداد مراحل آن تست است
و عددی که در زیر نتایج هر فایروال آورده شده است تعداد مراحلی است که فایروال موفق به عبور از آنها شده
است ( عدد سبز رنگ تعداد مراحل با تنظیمات Default و عدد آبی رنگ تعداد مراحل با حداکثر تنظیمات است ):
البته دوستان عزیز توجه داشته باشند این تنها قدرت فایروالها را در زمینه Outbound Filtering و مقابله با
Leak Test ها نشان میدهد و نشان دهنده سطح کارکرد کلی و سطح امنیت آنها نیست .در این زمینه تست
مجزایی وجود دارد که خدمتتان عرضه خواهد شد.
منبع :
دوستان این کاره
یه محبتی کنید به همراه دادن آدرس سایت و ...(که خیلی هم مفید هست)
10 فایر وال برتر رو بر حسب امتیاز جهانی به تاریخ روز اینجا بنویسید
با تشکر
خوب دوست عزیزنقل قول:
یک لینک بالاتر از شما همین کار را کرده ام.:blink:
بابا تو این سایتی که گفتی پارتی بازی شده که!نقل قول:
این سایت وابسته به شرکت Comodo هستش و نویسنده توضیحات در مورد فایروالها هم Carsten Fischer است که مدیر فروش Comodo و موسس Matousec هست
کد:http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/introduction-firewall-leak-testing.php#what-is-firewall
دوست عزیزنقل قول:
شما متاسفانه در ترجمه مطالب دچار اشتباه شده اید اولا این سایت وابسته به کومودو نیست و یک سایت مستقل است موسس این سایت و رییس گروهی که این تستها را انجام می دهند David Matoušek از اهالی چک است که در دنیای نرم افزارهای امنیتی شهرت و اوازه بلندی دارد .در ضمن این که فردی از شرکت کومودو در این پروژه شرکت کرده است به معنی پارتی بازی نیست چون هم فایروال کومودو در دسترس همگان است و هم Leak Test ها و هر کسی می تواند این تستها را خودش هم انجام بدهد و صحت و سقم اظهارات این سایت را امتحان کند .در ضمن کسانی که این تستها را انجام می دهند از سخت گیرترین کسانی هستند که من تا به حال دیده ام .برای این که مطمئن شوید پارتی بازیی در کار نیست به لینک زیر که نتیجه انالیز کامل کومودو توسط این گروه است سری بزنید تا متوجه شوید منظور من چیست :
همانطور که می بینید این افراد نه تنها کومودوی بدبخت را چوب کاری کرده اند بلکه اشکالاتی را هم که پیدا کرده اند برای فروش گذاشته اند !کد:http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/Comodo-Personal-Firewall-2.3.6.81/
من می خواستم بدونم که کاسپر اینترنت سکیوریتی و یا این محصول جدید نود به تنهایی کافی هستن و یا اینکه بهتره یه فایروال هم نصب بشه . البته مهم هست که با وستا سازگار باشه و سرعت رو هم کم نکنه. ممنون.
هر دوی آنها دارای فایروال هستند و نیازی به نصب یک فایروال دیگر نیست.نقل قول:
بله البته. منظور من این هست که آیا فایروال اونا به حد کافی قوی هست و یا اینکه بهتره برای محافظت بیشتر فقط آنتی ویروس اونا رو نصب کرد و یه فایروال جدا.
+++
یه سوال که لطفا خودت به من جواب بده و نظرت رو بگو
این محصول جدید نود که من آخر اسمش رو یاد نگرفتم! بهتره یا همون کاسپر اینترنت سکیوریتی و نیاز به آنتی اسپایور اونا هم چقدر هست؟ (ببخشید تو محلی که نباید می پرسیدم پرسیدم . اگر لازم هست این پست رو ویرایش کن و از طریق پیغام خصوصی به من جواب بده . متشکر)
دوست مننقل قول:
فایروال نود32 هنوز تست نشده است ولی فایروال اینترنت سکوریتی کاسپرسکی یکی از بهترین فایروالهای موجود است که به علت وجود لایه های دفاعی چند گانه توسط خیلی از متخصصین به عنوان بهترین گزینه معرفی می شود .در مورد آنتی اسپایور هم فکر می کنم از یک آنتی اسپایور دیگر در کنار کاسپرسکی یا نود32 استفاده کنی بسیار بهتر است.
بسیار متشکر بابت کمک هایی که کردی . واقعا ممنون.
نقل قول:
سلام
می خواستم بدانم آیا این فایروال باعث کندی سیستم یا ناسازگاری می شه؟یا هنگ کردن های پیایپی.
راستش در پست های قبلی هم گفتم مدتی هست که zone alarm proبا سیستمم مشکل داشت که تا زمانی که حذفش نکرده بودم سیستم بالا نمیومد
مشخصات فایروالی که می خوام اینه که سبک باشه-با برنامه های دیگه به خصوص با آنتی ویروس کاسپر مشکل نداشته باشه و رجستر کردنش راحت باشه دائم یه کی نخواد.و قوی باشه
با سپاس
منظورتون از وجود چند لایه دفاعی چیه؟نقل قول:
خود فایروال , سرویس PDM , آنتی ویروس , آنتی اسپای , آنتی بنر , آنتی اسپم و ... .نقل قول:
فعلا اینتر نت سکیوریتی کسپر اسکای 7 رو ترجیح میدم...
آنتی بنر چیه؟
راستی از تست جدید خبری نیست؟
شما اگه بالا همین سایت p30world و یا بالای همین انجمن رو نگاه کنید تبلیغاتی رو میبینید. اما اگه عکس زیر رو که بانقل قول:
فلش قرمز رنگ مشخص کردم رو ببینید متوجه میشید که این نوع تبلیغات که اکثرشون مزاحم هستند برای من باز نمیشه
کلا اگر بخوام بگم این نوع تبلیغات ها زیانهایی رو برای کاربران اینترنت دارند. از جمله ...
کم کردن سرعت باز شدن صفحات وب
بد ریخت کردن صفحات
احمق شمردن افراد جامعه از نظر ناتوانایی این افراد در انتخاب. NO Reklam
و غیره...
البته این نظر شخصی من در مورد بنر و تبلیغات هست اما شاید افرادی باشند که اگر روزی 4 تا تبلیغ رو نبینند دیونه
میشن. این تبلیغات در اکثر سایتها گذاشته میشه و برای جلوگیری از باز شدن این نوع تبلیغات میشه از برنامه های
مختلفی که یکی از اونها فایروال ها هستند استفاده کرد.
از جمله فایروال هایی که توانایی بستند این نوع تبلیغات رو دارند میشه به ...
Kaspersky Internet Security
Outpost Firewall Pro
ZoneAlarm Pro
Kerio Personal Firewall
اشاره کرد.
سلام
یک سئوال دارم...
من فعلاً از آنتی ویروس NOD32 استفاده می کنم ولی بغیر از فایروال خود XP (که انصافاً مزخرف هست!) فایروال دیگه ای روی سیستم ندارم حالا باید قید این انتی ویروس رو بزنم و یک اینترنت سکیوریتی نصب کنم یا یک فایروال جداگانه نصب کنم؟
آیا کمپانی eset خودش فایروال داره که با این انتی ویروس سازگار باشه؟
اگر نه چه نوع فایروالی پیشنهاد می کنید؟
ممنون