Crack جان ممنون از جوابت.
من هر كاري كردم كه اون برنامه رو كه گفتي بگيرم نشد همش پيغام زير رو مي داد DB Error: connect failed
از بابت پيغام كاسپراسكاي هم فهميدم كه جريان چيه . ممنون از شما و مسعود جان.
Crack جان ممنون از جوابت.
من هر كاري كردم كه اون برنامه رو كه گفتي بگيرم نشد همش پيغام زير رو مي داد DB Error: connect failed
از بابت پيغام كاسپراسكاي هم فهميدم كه جريان چيه . ممنون از شما و مسعود جان.
سلام
در مورد عمل Turn off سيستم با Cracki موافقم.
ولي در مورد تغييرات رجيستري شما با برنامه اي مثلTune-up Utilities اين كار رو به دلخواه خودتون انجام ميديد.(مثلا مخفي كردن درايوها).ولي اين برنامه بدون اطلاع شما اين كار رو به محض اجرا انجام ميده.من اين برنامه رو روي Win ME آزمايش كردم و به محض اجرا Start Button رو غير فعال و رجيستري را قفل و درايو هارو مخفي كرد.خوب با اين كار دست من براي بازگشت به تنظيمات اوليه تقريبا بسته شد.شما با برنامه اي مثل Tune-up Utilities اين كار رو به اختيار خودتون انجام ميديد.به طوريكه ميتونيد به راحتي حالت اوليه رو هم حفظ كنيد.حالا به نظر شما يه آنتي ويروس هوشمند نبايد قبل از اجراي چنين برنامه اي به شما هشداربده؟
برنامه خاموش كردن سيستم هم تقريبا كار بلاستر رو انجام ميده با اين تفاوت كه بلاستر يك تايمر 60 ثانيه اي داشت .ولي تايمر اين برنامه 0 ميباشد.(خوب مسلم است كه بلاستر به صورت اتوماتيك اجرا ميشد و ويروس كمر شكني بود)
درسته اينجا جاش نيست . اما يكي نگفت مي شه نود رو با كاسپر نصب كرد؟
میشه دوست عزیز و مشکلی هم پیش نمیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط hoomant
اما برای اینکه اختلال در کار هم ایجاد نکنند بهتره که ناد 32 رو طوری تنظیم کنید که در شناسایی ویروسها سریعتر
عمل کنه و قبل از اینکه کاسپر پیغامی بده اونو پاک کرده باشه. اگر ناد نتونست تشخیص بده اونوقت کاسپر دست به
کار بشه.
یعنی اینکه برای بهتر بودن کارتون ناد 32 رو به صورت اتوماتیک تنظیم کنید.
اگه ممكنه چطوري اون رو هم بگو
سایت virus.gr را اکثر شما میشناسید. این سایت هر چند وقت یک بار تست بسیار بزرگی رو بر روی آنتی ویروسها
انجام میده. این تست هایی که این سایت انجام میده فقط قدرت شناسایی آنتی ویروسها رو با هم مقایسه
میکنه و یکی از بهترین سایتهایی است که تقریبا همه سایتهای امنیتی این تست ها رو قبول دارند.
تست جدید انجام شده در تاریخ 14 الی 22 دسامبر 2005 یعنی دقیقا یک ماه پیش صورت گرفته . و جواب آن رو
در همین چند روز اخیر بر روی سایت قرار دادند.
امسال در این تست 113334 نوع ویروس و تروجان و غیره ... بر روی آنتی ویروسها آزمایش شده. البته تمامی
آنتی ویروسهایی که تست بر روشون انجام شده همگی در حالت default settings قرار داشتند. یعنی اینکه
هیچ گونه تنظیمات خاصی رو که بعضی از آنتی ویروسها برای شناسایی بیشتر ممکنه داشته باشند بر روشون انجام
نشده. به طور مثال آنتی ویروس Kaspersky در تنظیمتش میشه Database اون رو بر روی Extended Database
گذاشت و یا آنتی ویروس Nod32 در حالت معمولی قابلیت تشخیص ویروسها و تروجانهای ناشناخته رو نداره و این
قابلیت جزو تنظیماتی قرار داده شده که کاربر بعدا در صورت تمایل این قسمت را فعال کند. و همچنین آنتی ویروسهای
دیگه ای همچون AntiVir و یا بقیه که هوش مصنوعی قویی دارد.
فرمت هایی رو که از طریق آنها ویروسها و تروجانها رو تست کردند اینها میباشند...
EXE, ELF, SH, COM, VBS, SIT, BAT, DOC, XLS, MDB, BIN, VBA, OLE, PPT, CLS, SMM, HTM, CLASS, JS, VI_, HTA, INI, PL, HLP, PHP, TPU, SCR, IMG, TD0, PRC, PIF, XML, REG, SHS, MAC, CSC, INF.
در این تست از شیوه های مختلفی برای آزمایش کردن آنتی ویروسها استفاده شده که این شیوه ها عبارتند از ...
File = BeOS, FreeBSD, Linux, Mac, Palm, OS2, Unix, BinaryImage, BAS viruses, MenuetOS.
MS-DOS = MS-DOS viruses.
Windows = Win.*.* viruses.
Macro = Macro, Multi and Formula viruses.
Malware = Adware, DoS, Constructors, Exploit, Flooders, Nukers, Sniffers, SpamTools, Spoofers, Virus Construction Tools, Droppers, PolyEngines.
Script = ABAP, BAT, Corel, HTML, Java, Scripts, MSH, VBS, WBS, Worms, PHP, Perl, Ruby viruses.
Trojans-Backdoors = Trojan and Backdoor viruses
آنتی ویروسها و برنامه های امنیتی که اسمشون رو در زیر می بینید هیچ تستی بر روشون انجام نشده به دلیل اینکه
هیچ نسخه Demo و یا آزمایشی را نداشتند.
WinAntivirus , Anti-Hacker Expert , Command , Extendia and G-Data AVK , BOClean , VET , Titan , RisingAV , Ikarus
نتیجه این تست بالا به این صورت میباشد که در پایین میتونید مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دریافت اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=72&mnu=72
گزارش خوبي رو تهيه كرديد.
اين نورتون هميشه آبروي ما رو ميبره.
F-Secure خوب پيشرفت كرده.من باهاش كار كردم.خيلي قويه ولي خوب طراحي نشده.راه كرك كردن هم نداره.(من كه نتونستم)
بابا بالاخره نفهمیدم کدوم آنتی ویروس از همه بهتره یکی کمک کنه ؟
حد اقل یه نظر سنجی انجام ودید
درود بر همگی دوستان
من هم با یک نظر سنجی همداستان(موافق) هستم. تا نظر شما دوستان باشد.
avast antivirus چون
1 راحت و سریع اپدیت می شود
2 حجم اون کمه
3 زیاد از cpu استفاده نمی کند
4 قابلیت schedule boot scan دارد که میتوانید در اولwindows بدین scan کند که باعث می شود خیلس سریع scan کند که برای من که کل هارد من اطلاعات زیادی دارد scanکردن وقت زیادی نگیرد
5 scan کردن تمام قسمت ه از اینترنت گرفته تا هارد
6 جزو 4 کاندیدای گرفتن SC Award 2006
و ویژگی های دیگر
از دوستان که امتحان نکردن امتحانش کنن بد نیست
برنامه
سریال
W2845854H1400A1006-DKMRS91P
كركي به نظر تو با توجه به اين تست باز هم علاوه بر كاسپر نود رو نصب كنم يا چيز ديگه اي ؟ اگه نود رو پس بگو اون تنظيم رو چطور بكنم
هومات جان در مورد اینکه آیا به نظر من نصب ناد 32 نیز در کنار کسپرسکای واجب و یا لازم است یا نه باید بگم که بله ونقل قول:
نوشته شده توسط hoomant
جواب چرای آن را میتونید در این تایپک که توضیح دادم ببینید و بخونید.
اما در مورد تنظیمات ناد 32 باید بگم که چون تصمیمی که من در مورد نوع تنظیم کردن اتوماتیک ناد 32 دارم کمی استثنایی استکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=224188&postcount=8
به همین دلیل سر فرصت باید آن را توضیح بدم. و وقت کافی را باید براش اختصاص بدم . اما شما اگر واقعا میخواهید
ناد 32 را نصب کنید خود ناد 32 تنظیمات پیش فرض تقریبا خوبی رو داره. فقط قسمت شناختن تروجانها و ویروسهای
ناشناخته در آن فعال نیست که شما باید آن قسمت را فعال کنید و بس.
موفق باشید.
يعني همون دوتا كافي هستن و با هم نصب كردن اونا هم مشكل پيش نمي ياره ؟(گفته بودي بايد كاري كرد كه نود سريثعتر عمل كنه)
Hoomat جان نصب این دو مشکلی رو پیش نمیاره. و منظور من در سریعتر کردن ناد 32 در بهتر کردن عملکرد آن بود . و اینکه ناد 32
رو طوری تنظیم کنیم که هر چیزی را که پیدا کرد بدون هدر دادن حتی 0.01 ثانیه اونو از بین ببره و دستورالعملی که بهش داده شده
رو سریع انجام بده.
چون همین پیغام دادن های ناد 32 جهت شناسایی یک ویروس یا تروجان خودش وقفه محسوب میشه.
در مورد بلستر اینو بگم که امکان داره سیستمی بهش الوده بشه ولی اون پیغامش نیاد اونم در صورتی که وقتی سیستمتون با اکسپلویت الوده شد و درایوها توسط هکر share نشد رموت شات دانش میکنه البته قبلش یکچیزایی رو سیستم مورد نظر میریزه مثلا یک تروجان!نقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
با تشکر از سودا جان.
دوستان عزیز طبق قوانین انجمن از فرستادن پست های تشکر آمیز و یا اضافی خودداری کنید. چونکه باعث پاک شدن آن پست
خواهد شد. برای ارسال هر تبریکی بایت هر مناسبتی بهتر از پیغام شخصی استفاده کنید نه انجمن تخصصی آنتی ویروس ها.
با تشکر از همکاری شما.
Cracki
كركي چطور اون رو سريع كنم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط hoomant
دوست عزیز هر چند که من قبلا نیز جواب شما رو دادم . اما ... گفتم که در این مورد باید سر فرصت مناسب توضیح بدمنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
چونکه فقط یک قسمت نیست و با چند کلیک ساده این کار صورت نمیگیره.
توضیح دادن در مورد این قسمت احتیاج به توضیح دادن در مورد تمامی قسمت های ناد 32 رو داشت. و حالا من
در این تایپک قسمت های و تنظیماتی رو که باید رو ناد 32 انجام بشه رو توضیح دادم.
شما با مراجعه به این تایپک زیر میتوانید ناد 32 خود را به صورت اتوماتیک تنظیم کنید طوری که سریعتر از حالت
معمولی عمل کنه.
تایپک بهترین تنظیمات برای آنتی ویروس NOD32
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=30387
معذرت مي خوام متوجه نشدم چي مي گي.ببخشيد . عذر مي خوام
سلا
این کرم بسیار بسیار خطرناک است
كرم Mytob-BY
Mytob-BY كرمي است كه از طريق ايميل منتشر مي شود و يك تروجان در پشتي IRC مي باشد .
اين كرم به صورت دائم در پيش زمينه ويندوز اجرا مي شود و اين امكان را فراهم مي كند كه از طريق كانال هاي IRC به سيستم آلوده دسترسي داشته باشد و آن را كنترل كند و فعاليتهايي از قبيل دانلود و اجرا ي فايل هايي بر روي سيستم را انجام دهد .
كرم از طريق ارسال خودش به آدرسهايي كه از سيستم آلوده جمع آوري كرده منتشر مي شود .
ايميل ارسال شده داراي خصوصيات زير مي باشد :
Subject line:
Your password has been updated
Your password has been successfully updated
You have successfully updated your password
Your new account password is approved
Your Account is Suspended
*DETECTED* Online User Violation
Your Account is Suspended For Security Reasons
Warning Message: Your services near to be closed.
Important Notification
Members Support
Security measures
Email Account Suspension
Notice of account limitation
<random characters>
Message text - a formatted version of one of the following:
Dear user <recipient''s username>,
You have successfully updated the password of your <recipient''s domain> account.
If you did not authorize this change or if you need assistance with your account, please contact <recipient''s domain> customer service at: <spoofed sender address>
Thank you for using <recipient''s domain>!
The <recipient''s domain> Support Team <BR>
+++ Attachment: No Virus (Clean)
+++ <recipient''s domain> Antivirus - www.<recipient''s domain>
Dear user <recipient''s username>,
It has come to our attention that your <recipient''s domain> User Profile ( x ) records are out of date. For further details see the attached document.
Thank you for using <recipient''s domain>!
The <recipient''s domain> Support Team
Dear <recipient''s username> Member,
We have temporarily suspended your email account <recipient''s domain>.
This might be due to either of the following reasons:
1. A recent change in your personal information (i.e. change of address).
2. Submiting invalid information during the initial sign up process.
3. An innability to accurately verify your selected option of subscription due to an internal error within our processors.
See the details to reactivate your <recipient''s domain> account.
Sincerely,The <recipient''s domain> Support Team
Dear <recipient''s domain> Member,
Your e-mail account was used to send a huge amount of unsolicited spam messages during the recent week. If you could please take 5-10 minutes out of your online experience and confirm the attached document so you will not run into any future problems with the online service.
If you choose to ignore our request, you leave us no choice but to cancel your membership.
Virtually yours,
The <recipient''s domain> Support Team
+++ Attachment: No Virus found
+++ <recipient''s domain> Antivirus - www.<recipent''s domain>
Attachment name:
updated-password
email-password
new-password
password
approved-password
account-password
accepted-password
important-details
account-details
email-details
account-info
document
readme
account-report
First extension (of attachment or of file inside zip):
doc
htm
txt
Second extension (of attachment or of file inside zip):
pif
scr
exe
cmd
bat
If the attachment is a zip file it will have the same base name as the double-extension file inside.
Example attachment names include
Mytob-BY خودش را با نام هاي nibie.exe, skybotx.exe or wdns33.exe در پوشه ويندوز كپي كرده و مدخل هاي زير را در رجيستري ايجاد مي كند :
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Services
كرم تعداد زيادي از آنتي ويروس ها و برنامه هاي امنيتي مانند REGEDIT.EXE, MSCONFIG.EXE and NETSTAT.EXE را از كار مي اندازد
كرم فايل host را تغيير مي دهد تا امكان دسترسي به وب سايت هاي امنيتي زير را از بين ببرد :
127.0.0.1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.1 securityresponse.symantec.com
127.0.0.1 symantec.com
127.0.0.1 sophos.com
127.0.0.1 mcafee.com
127.0.0.1 liveupdate.symantecliveupdate.com
127.0.0.1 viruslist.com
127.0.0.1 viruslist.com
127.0.0.1 f-secure.com
127.0.0.1 kaspersky.com
127.0.0.1 kaspersky-labs.com
127.0.0.1 avp.com
127.0.0.1 networkassociates.com
127.0.0.1 ca.com
127.0.0.1 mast.mcafee.com
127.0.0.1 my-etrust.com
127.0.0.1 download.mcafee.com
127.0.0.1 dispatch.mcafee.com
127.0.0.1 secure.nai.com
127.0.0.1 nai.com
127.0.0.1 update.symantec.com
127.0.0.1 updates.symantec.com
127.0.0.1 us.mcafee.com
127.0.0.1 liveupdate.symantec.com
127.0.0.1 customer.symantec.com
127.0.0.1 rads.mcafee.com
127.0.0.1 trendmicro.com
127.0.0.1 pandasoftware.com
127.0.0.1 microsoft.com
127.0.0.1 virustotal.com
127.0.0.1 paypal.com
127.0.0.1 moneybookers.com
127.0.0.1 ebay.com
توصيه ها :
1-به روز كردن آنتي ويروس
2- دريافت Removal از سايت Kaspersky
3-روش پاك سازي به صورت دستي :
ابتدا تمامي داده خود را در سيستم تغيير داده و يك كپي از آنها تهيه كنيد.
پسورد Administrator را دوباره تغيير دهيد و يك نگاهي به مسايل امنيتي شبكه خود بيندازيد.
در taskbar دكمه start را بزنيد و منوي run را اجرا كنيد و در آن Regedit را بنويسيد و دكمه ok را كليك كنيد تا صفحه ويرايشگر رجيستري شما باز شود . فراموش نكنيد كه قبل از دستكاري رجيستري يك نسخه پشتيبان از آن تهيه كنيد .
براي تهيه نسخه پشتيبان از رجيستري خود ؛ در منوي Registry روي گزينه ''''Export Registry File'''' و در پنل ''''Export range'''' گزينه All را انتخاب كرده و سپس دكمه Save را كليك كنيد تا نسخه پشتيبان از رجيستري شما تهيه شود.
حال در مدخل HKEY_LOCAL_MACHINE رجيستري زير مدخلهاي
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Once
هر مدخلي كه به فايلي اشاره مي كرد حذف كنيد.
سپس رجيستري خود را ببنديد و دوباره سيستم خود را راه اندازي كنيد.
اگر بچه ها میخواین نظر بدید تا باز هم بزارم
قربانتان
Adel.p30
Adel.p30 عزیز ممنون استفاده کردیم
براي شبكه كدام آنتي ويروس بهتر است؟
سلام
اقا هومن
به نمظر من انتی ویروس
kaspersky 2006
از همه بهتر ه
چون در روی شبکه و روی کامپیوتر به کوچکترین نکات هم توجه میکنه
و اگه یک فایروال هم بزاری کنارش
دیگه نباید از ویروسها وهکرها بترسید
ولی باز هم احتیاط شرط عقله
قربانتان
Adel.p30
سلام
Hupigon-CI يك تروجان براي سيستم هاي ويندوزي مي باشد.
تروجان امكان اين را دارد كه به اينترنت متصل شده و از طريق كانالهاي HTTP با سرور هاي راه دور ارتباط برقرار كند.
تروجان خودش را در <Windows>\qq.exe كپي كرده و مدخل هاي زير را در رجيستري ايجاد مي كند :
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\qq\
توصيه ها :
به روز كردن آنتي ويروس
دريافت Removal از سايت Kaspersky
روش پاك سازي به صورت دستي :
ابتدا تمامي داده خود را در سيستم تغيير داده و يك كپي از آنها تهيه كنيد.
پسورد Administrator را دوباره تغيير دهيد و يك نگاهي به مسايل امنيتي شبكه خود بيندازيد.
در taskbar دكمه start را بزنيد و منوي run را اجرا كنيد و در آن Regedit را بنويسيد و دكمه ok را كليك كنيد تا صفحه ويرايشگر رجيستري شما باز شود . فراموش نكنيد كه قبل از دستكاري رجيستري يك نسخه پشتيبان از آن تهيه كنيد .
براي تهيه نسخه پشتيبان از رجيستري خود ؛ در منوي Registry روي گزينه"''''Export Registry File و در پنل ''Export range'' گزينه All را انتخاب كرده و سپس دكمه Save را كليك كنيد تا نسخه پشتيبان از رجيستري شما تهيه شود.
حال در مدخل HKEY_LOCAL_MACHINE رجيستري زير مدخلهاي:
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\qq\
هر مدخلي كه به فايلي اشاره مي كرد حذف كنيد.
سپس رجيستري خود را ببنديد و دوباره سيستم خود را راه اندازي كنيد.
قربانتان
Adel.p30
Adel.p30 عزیز ممنون از مطالب آموزندت,خیلی خیلی مرسی
سلام crow جون از قدردانی شما بسیار بسیار ممنونم
قربانت
Adel.p30
سلام
سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرين باگ هاي امنيتي رو در اختياراتون ميزاره براي مثال اگر اشتباه نكنم كرم zotob از باگ plug and play ويندوز رو آلوده ميكنه اميدوارم مفيد باشه
قربانتان
Adel.p3
بچه ها سلام
حتما به اين جا يه سر بزنيد . جالبه !!
با درودنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
کرکی گرامی
من اون تنظیمات ویژه ی نود را که در جستار(تاپیک) جداگانه گذاشتید انجام دادم. اما متوجه نشدم در کدام بخش اونو تنظیم میکنیم که نصبت به تروجان ها حساس بشه؟!
سلام
مقایسه آنتی ویروسهای مطرح توسط مجله معتبر PCWorld متاسفانه NOD32 را تست نکرده اند:
بهترين آنتي ويروس تحت شبكه كدام است؟(من كاسپر تحت شبكه پيدا نكردم)
حذف شد :blush:
با سلام.
خوب حرف شما درست ولي:
1-تشخيص يا عدم تشخيص يك يا دو ويروس از جانب يك برنامه امنيتي نميتواند آن را مكان اول قرار دهد.يا به اعماق جدول منتقل كند.
2-من نفهميدم چرا McAfee هنوز گزينه Pause را روي اسكنر خود تعبيه نكرده.
بارها در سیستم هایی که مک افی اپ دیت شده هم نصب بودرا مورد اسکن با کاسپر قرار دادم و در برخی موارد حتی بیش از سی مورد تروجان پیدا کردم!
خودم به شخصه از هیچ انتی ویروسی استفاده نمی کنم ولی این نکته به نظرم جالب بود که بگم!
masoudm989 جان در انجمن آنتی ویروس ها و نرم افزارهای امنیتی بارها در مورد نشناختن بعضی از ویروسها
و تروجانها توسط آنتی ویروسها بحث شده و فکر نکنم که نیازی به توضیح دادن مجدد در این مورد باشه.
در مورد آنتی ویروس مک آفی خودم میتونم حداقل تا 50 مورد ویروس یا تروجان رو معرفی کنم که توسط این آنتی ویروس
تشخیص داده نمیشن. ولی همونطور که دوستان نیز در بالا توضیح دادن نشناختن یک یا چندین مورد ویروس ملاک برتری
یا ضعف یک آنتی ویروس نمیشه.
این گونه تست ها را باید کلی در نظر گرفت بطور مثال سایت Virus.GR در تست آخری که بر روی آنتی ویروسها انجام داده
حدود 110 هزار ویروس و تروجان رو بر روشون آزمایش کرده و در این تست کلی مک آفی فقط تونسته که حدود 94 درصد
این ویروسها و تروجانها رو تشخیص بده در حالی که آنتی ویروسی مثل کسپرسکای 99 درصد تشخیص رو داشته.
البته باز هم منظور من این نیست که کسپرسکای میتونه 100 درصد ویروسها رو شناسایی کنه. خود کسپرسکای نیز
در خیلی از موارد قادر به تشخیص بعضی ویروسها و تروجانها نمیباشد. اما نکته ای که باید با توجه به تست های انجام
شده به آن توجه کرد اینه که در این تست ها کسپرسکای بالاترین تشخیص رو نسبت به دیگر آنتی ویروسها داشته.
در مورد کرک نرم افزار پروین نیز که ادعا کردید توسط هیچ آنتی ویروسی تشخیص داده نشده فکر کنم این عکس پایین
نشان دهنده قدرت آنتی ویروس ناد 32 باشه چون از طریق هوش مصنوعی تشخیص داد و هیچ نیازی هم نیست که
کسی بیاد و اینو بهش معرفی کنه. مک آفی از طریق دیتابیسی که داره تشخیص داده یعنی اینکه اگر متخصصان مک آفی
اینو در دیتابیس مک آفی قرار نمیدادند در آنصورت مک آفی نیز قادر به تشخیص این تروجان نبود اما NOD32 بدون استفاده
کردن از دیتابیس قادر به تشخیص این ویروس یا تروجان و هزاران تروجان و ویروس دیگه میباشد.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط masoudm989
يعني شما ميتونيد مشكل Pause را كه من به اون گير دادم بر طرف كنيد؟ :blink: عاليه.
شعار من اينه:يك آنتي ويروس سالم بهتر از يك آنتي ويروس قويه.
سلام عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط masoudm989
اصلا نيازي به بحث كارشناسي در اين مورد نيست
اكثر دوستاني كه در حد متوسطي هم هستند و بعد از استفاده از مكافي از آنتي ويروس ديگه اي مثل بيت ديفندر و كاسپر استفاده كرده اند كاملا موافق هستند كه ضعفهاي مك آفي در شناخت تروجانها و غيره كاملا مشهود است
نيازي به بحث نيست
آن چيز كه عيان است چه حاجت به بيان است
دوست من که شعارت آنتی ویروس سالم هست
در دنیایه نرم افزار اشکال در یک نرم افزار راBug می خوانند
با اذعان به این نکته که تمام نرم افزارها حتی شاه گل آن ها یعنی سیستم عامل هم دارای اشکالاتی است
از شما خواستار اینم که چند Bug را در مکافی معرفی نمایید تا ماهم از محضر شما مستفیض شویم
**ضمنا اگر مطلبی در جایی پیدایی کردید حتما کپی پیست با ذکر منبع باشد**