به نظر من کمری SE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به نظر من کمری SE
من میگم BMW M5 نه تنها تو ایران بهترینه بلکه توی دنیا هم یکی از بهترین هاست
این m3 هستش
نه m5 هستش ...نقل قول:
BMW M3
حق با شماست من اشتباه کردم
اون یکی از مدل های M3 هست
این M5 هست :
دوست عزیز اون نسل جدید m3 هستش و اونی هم که بعدا گذاشتین اونم نسل قبلی بود .به نظر ممن که نسل قبلی m3 قشنگتر از نسل جدید اونه .البته سری 5 جدید واقعا محشره .راستی من تا حالا سری 6 رو از نزدیک ندیده بودم واقعا ماشین اونه .طرح کوسه ماهی شکل دماغه پهن .عجب طرحی داره.
M6 که آخرشه ولی هنوز تو ایران نیمده
کی میشه خدا یک پول بی حد و حساب به ما هم بده تا بتونیم از این ماشین ها سوار شیم !
این هم چند تا عکس برای کسانی که تا حالا ندیدنش !
با کمی دست کاری :
چرای سری 6 با بادی کیت M6 هست تو تهران , اتفاقا پشتشون هم اکثرا مینویسن M6 ولی 630 معمولی هستن که روشون بادی کیت M6 بسته شده . کلا به ماشین هایی با اون قدرت اصلا اجازه ورود نمیدن . اون M3 جدید هم واقعا یه ماشین فوق العادست خدایه ماشینه , میشه گفت این نسل جدید M3 بهترین ماشین اسپرت در رنج خودشه و رقیبی نداره .
چرا اینجا کسی حرفی از لامبورگینی نزد!!!!!!!!!!!!!!
اینم از لامبورگینی گالاردو!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا از لامبو حرف نمیزنیم .چون ما بی پولیم
من که از لامبو عکس گذاشتمنقل قول:
آخه عنوان تاپیک هست در ایران !!!
دیدن لامبورگینی توی ایران مثل دیدن یدونه مورچه از کره ماهه !! والا من خودم عاشق لامبورگینی ام ( یه روز به بابام گفتم اگه تا آخر عمرم یدونه لامبورگینی مورسیه لگو زیر پام نبود آدم نیستم !!!! هنوز هم میگم !!! )
این ماشین توی ایران هست؟نقل قول:
وارداتیه؟
x6 هنوز به بازار عرضه نشده و مثل اینکه به صورت عمده نمشه آورد به ایران چون خط تولیدش توی آمریکا هستش.
دقیقا منم همین نظر رو دارمنقل قول:
نسل قبلی M3 به مراتب زیباتر بود .
از زیباترین ماشین ها...
----------------------
سری 6 رو فکر کنم دیدم .
محشره . ...
فقط آزرا
وارد کردنش ممنوع شده چون الگانس بهش نمی رسه
اینم از اون حرفا بودا ماشینهای سریع تر و قویتر از آزارایه 25 هزار دلاری هم خیلی تو بازار خیلی زیادن همین ماکسیما با اینکه قدیمیه ولی قدرت موتورش 10 اسب همش کمتر از ازارای 3.3 لیتریه . انواع ماشینهای 6 سیلندر و حتی جدیدا 8 سیلندر در بازار یافت میشن که قدرتی به مراتب بیشتر از ازارا دارن . در ضمن موتور مدلهای 6 سیلندر سوناتا هم دقیقا همون موتوره ازارا هست که خیلی هم موتور قوی حتی تو اون رنج به حساب نمیاد چون هم تویوتا و هم نیسان تو اون رنج موتورهای قویتره 3.5 لیتری دارن .نقل قول:
این حرفا مذخرفه که نمیدونم چون ماشینای پلیس نمیرسه نمیارن.خوبشم میاد همشون واسه قیمت بالا بردن هستش .وقتی ماشینای 8 سیلندر میاد چه برسه به یه6+ سیلندر 3.3 لیتری.پس چجوری میشه بنز با موتور3.5 لیتری وارد میشه ؟حالا اونم 6 سیلندر هستش.
راست می گن چه ربطی به پلیس داره.یه سر به این سایت بزن می بینی که لگسز وارد می کنن با موتور 4800 سی سی 8 سیلندر و قیمتش هم 163 میلیونه با کلی امکانات خفن تحویل 29 روزه.نقل قول:
امکاناتش: 8دنده اتوماتیک با قابلیت تبدیل به 8 دنده دستی(اولین درجهان)-فرمان برقی حساس به سرعت-صفحه نمایش 8 اینچ با DVD -فویگیشن GSP -دوربین عقب ماشین-راهنمای صوتی عربی انگلیسی-رینگ 19 اینچ-4ناحیه تهویه هوا-اتاق خودرو آکوستیک شده-رادیو و MP3 به همراه 19 عدد بلندگو و 6 عدد DVD چنجر-16 حافظه تنظیم صندلیهای جلو و 3 حافظه تنظیم صندلیهای عقب -صندلی چرم-تهویه هوا عقب و جلو-فرمان برقی با حافظه-فرمان چرمی 4 پره-آفتاب گیر برقی برای جلو و عقب-کروز کنترل-سیستم نگهدارنده ترمز-12 عدد ایربگ-پیشرفته ترین سیستم ترمز(TRC,VSC,BAS,ABS,EBD) -برف پاکن های برقی حساس به باران-هشدار دهنده باد لاستیک ها-Infrared ...
DVD مخصوص صندلی عقب با صفحه نمایش 9 اینچ - طول خودرو 12 سانت بزرگتر از مدل ساده - سیستم ورود به خودرو با کارت هوشمند.
صندلی راحتی با 45 درجه زاویه چرخش - روکش صندلی چرم مخصوص -DVD مستقل برای صندلی های عقب - سیستم ریلکسیشن مخصوص لگسوز - کیسه ایمنی هوای متکایی سرنشینان عقب - میز تزئینی تاشو
اینم آدرس سایت
کد:http://www.piico.ir/portal/default.aspx?tabid=241
لکسوس ماشین لوکس و مال آدم های پولدار است
البته بنز هم خوبه
تو ماشینایی که به ما بخورن من مزدا 3 دوست دارم
جذابه راحته جدید ه خوشکله و از لحاظ موتوری هم ماشین بی نیست
سلام دوستان اول فرشته یک تبلیغ دیدم کف کردم و هنوز تو شک اون تبلیغم!!!!!!!!!!
نوریانی میخواد پورشه وارد کنه کففففففففف می کنیم
آره کار های اینا معلوم نیست چی به چیه ب ام و 760 پلاک می کنن بعد 750 پلاک نمی کنن:18:نقل قول:
تویوتا کمری 6سیلندر نسل قدیمش وارد شد اما نسل جدید هنوز مجوز برای تردد نگرفته
والا اگه بیاره که جالب میشه .نقل قول:
اینا کدوم کارشون رو حساب هستش که .کامیونا و ماشینای چینی با آلایندگی بالا رو وارد میکنن ولی ماشینای موتور بزرگ رو به خاطر مصرف بال نمیزارن .یکی به اینا بگه مصرف و توان رو باهم مقایسه کنید.نقل قول:
ببخشید قیمت این m3 سری جدید و 630 چنده
به نظر من از نظر خوشگلی چند تا ماشینن بنوه-لکسوس و آئودی البته فقط تو ایران.:5:
m3 تو ایران موجود نیست .به خاطر تغییرات در موتورش .و 630 بالای 180 میلیون تومان .
چتو تولید نشده یه سر بیا دبی میبینی که اومدهنقل قول:
مزدا 3
هيوندا آزرا
دوست عزیز x6 قرار بود که اوایل 2009 به بازار بیاد اما به خاطر اتقبال زیاد از این sav قرار شد این مدل تابستون امسال به بازار بیاد و بعید میدونم الان برای فروش آماده باشه و فکر کنم اونی که شما دیدی برای تست های فنی بودهنقل قول:
سوناتا البته نه همینطوری اسپورتش کنی رینگ و لاستیک بندازی زیرش شیشه ها رو دودی کنی یکم هم ارتفاع بزنی
لوگان خیلی قشنگه.هم توش هم روش ولی مطمنا قشنگترین نیست ولی من از فرمونش خیلی خوشم میاد.
دستاورد جدید خودرو سازی معظم ایران خودرو
سمند نقره ای با رنگ داخلی بژ
داستان از این قراره که ما در مهر ماه سال 86 با هزار تا آرزو یک خودرو سمند 2 گانه سوز نقره ای ثبت نام کردیم که در اواخر اردیبهشت 87زنگ زدن آقا خودرو سمند نقره ای شما اومده بیا تحویل بگیر.
ما هم خوشحال رفتیم خودرو رو تحویل گرفتیم.
آقا همه چیز میزان بود وما هم برگه تحویل رو امضا کردیم .
( البته ظاهرا میزان بود )
خلاصه سرت درد نیارم یک روز بعد تحویل خودرو گفتم برم کپسول رو نگاه کنم چه شکلیه کجا گذاشتن .
چشت روز بد نبینه سمند نقره ای ما یک دفعه تو زرد آخ ببخشید تو بژ در اومد .
آقا ما رفتیم فرداییش نمایندگی گفتیم اینجوریا… حالا چیکار کنیم گفتند هیچ چی این یک چیز عادی که خودرو ها دو رنگ باشن خودرو های خارجی همشون اینجورین.
اینم عکساش
ما هنوز پیگیریم .
اگه میخواین مطمئن بشین این داستان راسته اطلاعات خودرو در اختیار شما
8f700010
شماره شاسی
12487006806
شماره موتور
سید عزیز موسوی لالمی
مالک
این مطلبم من که پسرشم تهیه کردم اینم
Email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفی
برو خدا رو شکر کن.این چیزا که توی ایران خودرو کاملا عادی تازه شانس آوردی به جای سمند بهت روآ ندادن.
این که خوبه ایران گاری یه تندر ساخته یه درش شیشه بالابر داره یکی نداره یه درش آیینه برقی داره یکی نداره.موندم کی اینارو کنترل میکنه!!!!!!!!!!
پروتون هم قشنگه
فقط زانتیا