اقا دستتون درد نکنه که این تاپیک را استیکی کردید واقعن می ارزید. :wink: :arrow:
Printable View
اقا دستتون درد نکنه که این تاپیک را استیکی کردید واقعن می ارزید. :wink: :arrow:
سلام
دوستان سايت من ----- نشده بلكه سرويس دهنده سايت من يعني سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعطيل شده (واقعا كه خيلي حالم گرفته شد. :cry: )
از دوستان خواهش مي كنم اگه سايتي كه كنترل پنل و امكانات خوبي در ازاي حداقل 50 مگابايت در نظر دارين معرفي كنين.
نگران نباشين زياد طول نميكشه بالاخره هر جوري هست سايت رو دوباره راه ميندازم.
آقا خيلي ناراحت شدم كه سايتتون تعطيل شده :(
سلام
masih65 عزيز از احساس همدرديت متشكرم. :(
قول ميدم ظرف 1 يا 2 هفته آينده سايت جديدي رو باز كنم كه ديگه دچار اين مشكلات هم نشم.
مهندس دوري تا كي :?: :cry:
سلام
baby جون باور كن من هم از اينكه تقريبا يك هفته ايه سايتم تعطيل شده خيلي گرفته و ناراحتم ولي اينجوري كه از يه سايت مجاني فضا بگيرم و بعد از يه چند ماهي هم تعطيل بشه نميشه. :roll:
دنبال كارهاي جور كردن يه سايت پولي هستم هرچند برام هزينه برداره ولي خدا بزرگه. :wink:
پس يه چند وقت ديگه صبر كن. البته من هر روز به p30world سر ميزنم.
به اميد ديدار.
يا علي
Wonderboy, جان عزيز كجايي؟
پس اين آپديت مكافي ها را چي كار كنيم؟(يك ماه گذشت)
سلام
دوست خوبم Ali_k عزيز.
واقعا از تو و همه دوستان شرمنده ام. :oops:
راستش براي اجاره كردن يه فضا و دامنه (تا ديگه با مشكلاتي مثل تعطيلي ناگهوني خدمات دهنده مواجه نشم) از نظر مالي يه مقدار مشكل دارم البته اميدوارم اين مشكل تا 2 هفته ديگه حل بشه يعني حدود 20 خرداد ماه. :(
اما تو اين مدت هم كه سايتم تعطيل شده بود بيكار ننشسته بودم (بخصوص هفته گذشته) و دنبال يه فضايي مي گشتم كه بتونم حداقل فايلهاي آپديت مك آفي رو بطور موقت اونجا بذارم ولي بدبختانه اكثر اين خدمات دهنده ها يا از فايلهاي اجرايي و فشرده پشتيباني نميكنن و يا اجازه گذاشتن فايلهاي بزرگتر از 1 مگابايت رو روي سرورشون نميدن.
بهر حال من همچنان دنبال پيدا كردن يه فضا حتي بطور موقت هستم.
سلام
سايت جديد راه اندازي شد. :lol:
امروز خيلي خوشحالم چون بالاخره يه سايتي پيدا كردم كه فضاي خوب با امكانات خوب ميداد و موفق شدم بعد از حدود يك ماه تعطيلي (واقعا كه اين 1 ماه خيلي برام سخت گذشت) سايت قبلي يه سايت جديد رو راه اندازي كنم (البته اميدوارم كه اين سايت ديگه تعطيل نشه). :wink:
بهرحال ميتونين از اين به بعد از آدرس زير استفاده كنين:
http://www.mahdisoft.5gigs.com
راستي آخرين آپديت مك آفي رو هم گذاشتم.
تاريخ آخرين آپديت: 04/03/1384
آقا من download کردم ولی همش هی eror داد!!!
مشکل از منه؟
سلام :P مهندس رسيدن بخير :wink: سايت نو مبارك :) آپديت تازه رسيده دستت درد نكه :P دمت هميشه گرم
من دانلود كردم ارور نداد ولي هنوز نصب نكردم
يا علي
آقا دمت گرم
سلام
فربد عزيز ميشه لطف كني و بنويسي كه اين مشكل تو چه مرحله اي بوجود مياد (موقع دانلود يا موقع نصب). متن Error رو هم بنويس.
سلام
baby و Mohammad1360 از نظر لطفتون متشكرم. :oops:
baby جون بازم مثل هميشه منو حسابي شرمنده كردي. :oops:
سلام
:P دوست عزيز سايت جديدت مبارك :D
:P آخرين آپديت رو هم گذاشتي دستت درست :D
:P ميبينم كه بازم با اومدنت بچه ها رو خوشحال كردي :D
:P انشاالله خودت هم هميشه شاد باشي :P
:P اميدوارم ديگه اسباب دوريت فراهم نشه :wink: انشاالله
سلام
استاد مشكلفربد,همون مشكل هميشگي هستش
قسمت چهارم باز نميشه حجمش 108kb هستش.
Wonderboy, سلام موقع اجرا قسمت اول براي ساخت فايل آپديت اصلي اشكال ميگيره :oops: :cry:
اين اشكال كه baby گفت براي من هم پيش مياد
سلام
Ali.crack عزيز از اظهار لطفت متشكرم. انشاء الله توي تمام مراحل زندگيت موفق باشي. :wink:
دوستان عزيز مشكلي كه گفته بودين حل شد حجم فايل چهارم بايد حدود 669.4 كيلوبايت باشه اگه هنوز اين تغيير رو نمي بينين مشكل از كش ISP شماست چند ساعت صبر كنين تا كش ISP آپديت بشه.
از لينك زير هم مي تونين استفاده كنين اگه باز هم مشكل حل نشد متاسفانه بايد اون چند ساعت رو تحمل كنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Updater.part4.rar
مشكل حل شد آقا دستت درد نكنه قبل اينكه اين كار عالي رو انجام بدي من مونده بودم و يه mcafee که برای عصر حجر بود . :mrgreen: ان شاالله همیشه موفق باشی :P
آقا Wonderboy !
ببخشید که انقدر جوابتو دیر دادم که دیگه مشکل حل شده!!!
من این یکی 2 روزه نبودم یه کم....برا همین...
ممنون که مشکلو حل کردی!
موفق باشی
آقا Wonderboy !
ببخشید که انقدر جوابتو دیر دادم که دیگه مشکل حل شده!!!
من این یکی 2 روزه نبودم یه کم....برا همین...
ممنون که مشکلو حل کردی!
موفق باشی
دست همگيتون درد نكنه :mrgreen:
سلام
خوشحالم كه مشكلتون حل شد. :P
اگه باز هم مشكلي پيش اومد منو در جريان بذارين. :wink:
سلام ممنون
سلام
ارتقا فايروال مك آفي هم پريده رو اون سايت قبليه؟ الان تو اين جديدس ديگه نه؟
ممنون
سلام
آره sayedreza عزيز آپديت فايروال هم روي سايت جديد هست. :wink:
سلام
ممنون از زحماتتون
آپديت فايروال رو بگرفتم ok
ببين يه قسمت از smiley ها رو هم دانلود كردم جطوري كار ميكنه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
sayedreza ي عزيز من خودم از اين Smiley ها داخل نرم افزار Outlook استفاده مي كنم تو ميتوني از اون داخل برنامه هاي ديگه هم كه امكان اضافه كردن تصوير رو دارن استفاده كني مثل Word. :wink:
سلام -----درمورد آپديت فايروال مك آفي
آقا نميشه كه قسمت اول رو كه اجرا ميكنم موقع نصب مسير قسمت دوم رو ميخاد اما هر چي بهش آدرس رو ميدم ارور ميده كه فلان چيزش كمه در ضمن قسمت دوم unzip هم نميشه نيمه كار ارور ميده
ممنون[/quote]
سلام
sayedreza جون من فايلها رو دوباره نگاه كردم مشكلي نداشتن اگه پيغام خطا قبل از تشكيل فايل McAfee PFP Updater (6.1.6014).exe مياد احتمالا يكي از فايلها موقع دانلود مشكل پيدا كردن اگه هم خطا موقع اجراي فايل McAfee PFP Updater (6.1.6014).exe ظاهر ميشه اطمينان پيدا كن كه دستورات ليسانس رو درست انجام دادي يا نه. :wink:
بهر حال اگه پيغام خطا رو بنويسي بهتر ميتونم نظر بدم پس خواهش ميكنم پيغام خطا رو برام بنويس. :wink:
some installation files are currupt.نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
please download a fresh copy and retry the installation..
اين پيغامو هنگام اجراي قسمت اول ميده نهايتا يعني وقتي آدرس رو بهش دادم
آقا خيلي سپاسگذارم :wink:
سلام
ضد ويروس مک آفی آپدیت شد :P
تاریخ آخرین بروز رسانی: 31/05/2005 برابر با 10/03/1384
سلام
sayedreza عزيز نمي دونم منظورت از جملهاين بود كه مشكلت حل شده يا نه؟ :roll:نقل قول:
آقا خيلي سپاسگذارم
بهرحال همونطور كه از پيغام خطا مشخصه فايل دانلود شده دچار مشكله و تو بايد فايل خراب رو دوباره دانلود كني (البته اگه تا حالا فايل رو دانلود نكرده باشي و مشكلت حل نشده باشه). :wink:
سلام
مرسي هنوز حل نشده ولي منظورم اينه كه در هر صورتش خيلي آقايي چه درست بشه چه نشه :wink:
پس مجددا دانلود ميكنم ممنون
سلام
sayedreza دوست عزيز.
از اين كه نسبت به من نظر لطف داري متشكرم. :oops:
بعد از دانلود مجدد من رو در جريان مشكلت بذار (كه حل شد يا نه؟). :wink:
سلام
McAfee VirusScan Enterprise v8.0i with Patch 10
چون چند نفر از دوستان درخواست McAfee VirusScan Enterprise v8.0i رو كرده بودن واسه همين لينك دانلود اين ضد ويروس و آپديت هاش رو اينجا ميذارم. :P
اين نسخه از نرم افزار كه ميخوام معرفي كنم آخرين نگارش نرم افزاره يعني به همراه Patch 10 ارائه شده و اگه از اين نسخه استفاده مي كنين يا قصد دارين استفاده كنين ديگه نيازي به دانلود آخرين نگارش موتور اين ضد ويروس كه پايين لينكش رو ميارم ندارين (البته تا اين لحظه كه دارم اين مطالب رو مي نويسم چون ممكنه همين فردا آپديت بشه بهرحال شما رو بي خبر نميذارم). :wink:
لينك دانلود McAfee VirusScan Enterprise v8.0i with Patch 10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود موتور ضد ويروس نگارش 4400:
لينك دانلود آپديت ضد ويروس (تاريخ بروز رساني 03/06/2005 برابر با 13/03/1384):
براي Windows-Intel: (دوستاني كه از سيستم عاملهاي ويندوز استفاده ميكنن همين آپديت رو دانلود كن.)
براي Windows & Netware:
براي Unix:
نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
من دارم تازه فايل ها رو دانلود مي كنم .. اميدوارم كار كنه
سلام
بعد چند وقت كه نبوديم حالا كه آمديم به گنج مك آفي خورديم
از شما خيلي متشكرم
سايت جديد و اوضاع و احوال جديد را بهت تبريك ميگم