دوست عزیز، Squall Leonhart راست میگه، اول شما مشخص کن از اینترنت چی میخوای ، اونوقت ما بیشتر می تونیم کمکت بکنیم. مثلا بگو پول واست مهمه یا نه، یا اینکه دانلود زیاد کنی یا نه ...نقل قول:
Printable View
دوست عزیز، Squall Leonhart راست میگه، اول شما مشخص کن از اینترنت چی میخوای ، اونوقت ما بیشتر می تونیم کمکت بکنیم. مثلا بگو پول واست مهمه یا نه، یا اینکه دانلود زیاد کنی یا نه ...نقل قول:
ممنون که جواب دادین
پول که واسه همه مهمه واسه من مهمتر!
فعلاً فقط وب گردی..
مودم و ... خودم باید تهیه کنم خودشون احیانا کرایه نمی دن؟
راستی عوض کردن isp خیلی دردسر داره؟
می خوام بدونم اگه پشیمون شدم از انتخابم خوب عوض می کنم؟
بازم دسستون درد نکنه:20:
ببینم 128 تورکانت چجوره؟
یه سوال دیگه اونم اینه که اینا ( مثلا آنا یا تورکانت 128 سرعت سرویسشه، با این سرعت هم دانلود میشه؟ یعنی سرعت دانلودم میشه 128 کیلوبایت بر ثانیه؟:20:
بهتره یه مودم خوب بخری. (دقت کن که بعضی از مودم ها رو بعضی از ISP ها قبول ندارن و ممکنه واسه عوض کردن ISP مجبور بشی یه مودم دیگه بخری واسه همین توی خرید مودم تحقیق کن)نقل قول:
یه اکانت سه ماهه حجمی از پارس آنلاین بگیر که جون میده واسه وب گردی که میشه واسه سه ماه تقریبا 20 تومن. ولی یادت باشه که دانلود زیاد نباید بکنی چون حجمت زود تموم میشه و الاف میمونی.
عوض کردن ISP زیاد سخت نیست و تقریبا همون مراحل تمدید رو داره که باید با مراجعه حضوری تمدید کنی و به علاوه اینکه پر کردن یه فرم چند صفحه ای لازم هست و کاغذ بازی و اینا.
در آخر پیشنهاد میکنم که از 118 شماره های چند تا شرکت (آنا اینترنت - پارس آنلاین - ترکانت) رو بگیری و کامل ازشون در مورد مراحل کار پرس و جو بکی.
نه 128 که نوشته، واسه پیدا کردن transfer rate باید یک هشتم بکنی سرعت رو. مثلا 128/8نقل قول:
که میاد 16. و معمولا 16 میزنه. تو ساعت پینگ میاد میشه 12 یا 14. و تو ساعت های خلوت تا 8 یا 20 حتی میتونه بره بالا.
ولی بعضی شرکت ها هستن، که نوشته مثلا 256 ولی 320 کانکت میشه و راخت با 36 تا 40 بهت سرعت دانلود میده.باید بری بپرسی که با پند کانکت میشه!واسه نمونه شرکت شانت هست که 256 میده ولی شما 320 کانکت میشید.
دوباره سلام
خیلی جالب شد!
چند تا سوال داشتم!!
1- این شرکت شانت سایتش رو میشه اینجا قرار بدید؟ ( اگه سایت نداره آدرسش )
2- به نظرتون بهترین انتخاب برای دانلود چیه؟ من جساب کردم اگه 128 نامحدود بگیرم با سرعت 16 اگه دان بشه تو 30 روز با 20 ساعت دانلود کردن تازه 35 گیگ میتونم بگیرم در حالی که چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته من پارس آنلاین 1 مگ گرفتم حجمی تو یه شب 4-5 گیگ دان کردم که تو 30 روز میشه 150 گیگ.
من تا حدودی گیج شدم! نظر شما چیه؟
داداش خودت چی پیشنهاد می دی؟؟ الان تو بازار چی هست؟ خوبش کدومه؟ خبر داری؟نقل قول:
بهتره یه مودم خوب بخری. (دقت کن که بعضی از مودم ها رو بعضی از ISP ها قبول ندارن و ممکنه واسه عوض کردن ISP مجبور بشی یه مودم دیگه بخری واسه همین توی خرید مودم تحقیق کن)
پس رفتم تو کار پارس آنلاین دمت گرم که راهنمایی می کنی:20:نقل قول:
یه اکانت سه ماهه حجمی از پارس آنلاین بگیر که جون میده واسه وب گردی که میشه واسه سه ماه تقریبا 20 تومن. ولی یادت باشه که دانلود زیاد نباید بکنی چون حجمت زود تموم میشه و الاف میمونی.
من یه مودم سوزوکی دارم و ازش خیلی راضی هستم و روتر هم هست یعنی میشه چهار تا کامپیوتر رو به هم شبکه کرد واسه بازی تحت شبکه (مثل کال آف دیوتی). واسه خرید لوازم کامپیوتر فقط پاساژ فلیپس توی خیابون امام.
ممنون که جواب #86 رو دادی :41:ن
عجبا! خواهشن یکی جوابمو بده؟!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825296&postcount=86
فقط وفقط پارس آنلاین
من خودمم با پارس آنلاین 256-128 کار میکنم که خیلی هم راضی ام شبها هم تا صبح میذارم واسه دانلود
ولی اگه این بار بگیرم 512-256 میگیرم
سلام
به نطرتون برا بازی آنلاین کدومشون بهترن؟
128 ترکا؟ 128 آنا؟ 128 شانل؟
پارس آنلاین 256 با 8 گیگ ترافیک داشتم،سرعت دانلودش خیلی خوبه،ولی تو بازیهای آنلاین مثلا کانتر همش پینگ بالاست، از
128 آنا هم کمتر!!!
سلام. کلا" آنا اینترنت کیفیت قابل قبولی داره . اگه پهنای باند براتون مهمه از آنا بگیرید .به نظرم مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
دو تا سوال داشتم از اونایی که میدونن.
یکی اینکه تعرفه های سال جدید برای آناا اینترنت کی معلوم میشه ؟:10:
بعدم اینکه آیا آنا اینترنت سرویس وی پی ان شهری یا نقطه به نقطه از طریق ای دی اس ال مخابرات داره ؟ و اگه داره آیا تعرفه های این سرویس با تعرفه های اینترنت شرکت فرقی هم میکنه یا نه ؟ چون ما دو دفتر داریم . و فقط ارتباط دیتا بین دو دفتر میخوایم و نیازی به اینترنت نداریم.
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی جامع بکنه.:46:
به نظر من آنا بهتره.نقل قول:
نقل قول:
تعرفه هاشو از سایت دیدم 128 قیمتش 25 شده ؟ ؟ ؟ قبلا 19 تومن نبود مگه؟ چه خبرشه ؟ نوبرشو آورده اینم :18:
سرعت دانلودت چقدره؟نقل قول:
ممنون از کسایی که جواب میدن
یه سوال دیگه از اونایی که آنا دارن!! سرعت دانلود 64 یا 128 نامحدود همون 16 و 8 هست؟
آدرس شانت رو میشه بزارید اینجا؟
به نظرتون بهترین انتخاب برای دانلود چیه؟ من جساب کردم اگه 128 نامحدود بگیرم با سرعت 16 اگه دان بشه تو 30 روز با 20 ساعت دانلود کردن تازه 35 گیگ میتونم بگیرم در حالی که چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته من پارس آنلاین 1 مگ گرفتم حجمی تو یه شب 4-5 گیگ دان کردم که تو 30 روز میشه 150 گیگ.
من تا حدودی گیج شدم! نظر شما چیه؟
در کل دست گلتون درد نکنه :11:
سرعت دانلود 64 بیشتر از 7 نمیشه، سرعت دانلود 128 هم ندیدم بیشتراز 14.5 بشه!!!نقل قول:
البته من پارسال 128 آنا دشتم، همینطور بود، شاید الان بیشتر شده سرعت دانلودش...
پس چرا بعضی ها تست سرعت گرفتن زیادتر از اونی که شما میگید نشون دادن؟!نقل قول:
اون سرعتهایی که گفتم برا سرویسهای نا محدود بود، ،شاید محدو ها سرعتشون زیاد تر باشهنقل قول:
گفتم که پارسال اینطوری بود، شاید امسال سرعتشون زیاد تر شده باشه.
اونایی که نامحدود از پارس آنلاین یا هر جایی دارن لطفا بگن هر شب چقدر می تونن بگیرن؟
نقل قول:
از 64 و 128 نا محدود آنا استفاده میکنم. با تنظیماتی که انجام دادم . روی شبکه و استفاده از TCP/IP optimizer ها
سرعتم برای 64 ، 7.5 و برای 128 ، 15 هست . البته بستگی به سرور هم داره که بالاتر از این هم میشه. :5:
این سرعتهایی که گفتم برای دانلود رایگان از رپیدشیره هنوز!!!:46:
سلام . دوستان من مدتهاست از آنا اكانت ميگيرم اما دارم ميبينم كه آنا واقعآ ديگه قيمتهاش بالاس ! واسه همين ميخوام isp عوض كنم و سرعت بالاتري بگيرم (الان 256 هست)
سرعت بالا در شبها خيلي برام مهمه و نا محدود بودنش همينطور .
پيشنهادتون چيه ؟
ممنون
منم مدت هاست که از آنا میگیرم و خیلی هم ازش راضی هستم. پشتیبانیش و قیمت هاش هم مناسبه و قطعیش هم خیلی کم هست.نقل قول:
قیمت های پارس آنلاین شاید کمتر باشه ولی چون قطعیش زیاده و پشتیبانیش ضعیفه به درد نمیخوره.
ترکانت نت هم از قرار معلوم بدک نیست ولی قیمت هاش با آنا چندان فرقی نداره.
والا من نامحدود ندارم ولی شبها از ساعت 1 تا 6 صبح با سرعت 128 1.5GB دانلود میکنمنقل قول:
و سرعتش هم با لینک دانلود مستقیم 120-150Kb هستش که میشه گفت سرعت 1mb هستش
اگه بخوام پارس آنلاین رو با دو تا کلمه توصیف کنم میگم :نقل قول:
تخم مرغ شانسی!
میگن ما جلوی سرعت رو نمیگیریم و واسته هیچ کس محدودیت نمیزاریم و سرعت با توجه به تعداد استفاده کننده تقسیم میشه! اگه زیاد باشن سرعت میاد پایین و اگه شانس بیاریم بچه های یه شهر خواب باشن! اون وقت سرعت میره بالا! :13:
من امروز رفتم پارس آنلاين ميگه براي منطقه شما اين خدمات مفتي رو نداريم ! فقط يكي از تعرفه هاش خوب بود اونم پايه 512 به قول خودشون Burst هم 1024 ترافيك 1 گيگ !!!
19 تومن . حالا ترافيكشو ميشه برد بالا اما سوال من اينه كسي از اين خدمات استفاده كرده ؟ سرعتش واقعآ چقدره شبا و روزا
كسي سايت شانت يا حداقل تعرفه هاشو نميدونه بذاره اينجا ؟
منم یه دفعه گول این تعرفه هاش رو خوردم! البته خدا رو شکر که زود بیدار شدم و فهمیدم که داره یه کلاه گشاد سرم میره! به ظاهر تعرفه هاش از آنا پایین تر هست ولی اگه یه کم دقیق تر محاسبات انجام بدی میبینی که دقیقا عکس مطلب درسته! البته ممکنه که استفادمون فرق داشته باشه. من اینترنت رو واسه استفاده خونگی میخوام از قبیل دانلود (نه زیاد حجیم، وب گردی، چت، فروم و غیره)نقل قول:
در مورد سرعتش این طور که میگن روز ها خیلی سرعت خوبه چون همه از ترس اینکه روز حجمشون تموم نشه اصلا دانلود نمیکنن و نگه میدارن واسته شب که نامحدود هست. اون وقت فکر کن که چه اتفاقی پیش میاد.
شانت هنوز هم هست ؟
تعرفه هاش خیلی خوب بود ، سرعتشم خوب بود، بهترین isp بود که دیده بودم تو ارومیه
من الان parsonline گرفتم، خیلی افتضاحه !!!!
اگه بخوام ماه بعد isp عوqض کنم، آنا بگیرم، بازم باید یه هفته معتل مخابرات شم؟
اگه شانس بیاری تا ده روز بهت اینترنت میدن اگه نیاری باید یه 15 روزی صبر کنی! :31:نقل قول:
یکی از افتضاحترین سرویس دهی اینترنت ایران ارومیه هست همه شرکتهاش
خالی بندن همه و دزد
4 سال اینا پیش از آنا ای دی اس ال 256 نامحدود گرفتم دانلود 56 کیلوبیت میداد اما فقط یک ماه اینطوری بود :31: بعد 1 سال صبر کردم دیدم درست بشو نیست رفتم پارس آنلاین اونجا هم مثل همین 1 ماه خوب بعد گند زدن
دوباره برگشتم آنا حالا از آنا 1 مگابیت 6 گیگ گرفتم 44 تومن ماهی ولی آخر دزدی بخدا من دانلودم قانونن باید 128 کیلوبیت بر ثانیه باشه که حالا افت سرعت هم میشه تو خط ها نرماله میشه 110 112 کیلوبیت اما نه دیگه 60 70
این یک نمونه دزدی که برمیگرده به دروغ بزرگ آنا مبنا بر 50 مگابایت پهنای باند که 3 سال هست قول داده هم تو تبلیغات میگه هم تو سایتش زده قبلا که مودم سیمفونیه چیه ماله پارس آنلاین بود داشتم پهنای باند رو نشون میداد که ماله آنا همیشه 7 تا 8 مگابایت بود:41: اونم تو وضعیتی که حدود 1600 یوزر روی اون 8 مگ شییررر میکردن که حالا هم به همین روال هست :31:
پارس آنلاین هم گرونه داداشا برید سایت اصلی رو ببینید حداقل 10 تومن با شهرستان فرق داره یعنی تهران ارزونتره
خلاصه همشون دزدن بی انصافن کلاه بردارن ارومیه کلا هم نتش گرونه هم افتضاح هست
من 5 سال هست ارومیه هستم بچه تبریزم بخدا تبریز کجا اینجا کجا نت نگو جت بگو یه 256 صبانت داشتم نامحدود اصولا باید 32 دانلود میداد که 76 80 قاط میزد میرفت رو 100 :31: ارومیه اینترنتش هم پارتیبازیه برا آشناها جت میدن برا بقیه چراغ نفتی:31:
چندتا پیشنهاد یکی اینکه از هرجا نت میگیرین 3 ماهه 6 ماهه 1 ساله نگیرید 1 ماهه بگیرید که اگه گند زدن قدرت مانور داشته باشید اکثرا بالایه 1 ماه چون قرارداد دارن دزدی میکنن اذیت میکنن ولی یک ماهه چون میتونه بپره یکم بشتر توجه میکنن:31:
یکی دیگه اینکه بعضیا میگن مودم شرکت خودمون حتما باید باشه بیجا میکنن فقط میخوان مودم هودشون رو بفروشن :31:
بعدش اینکه نامحدود نگیرین سرعت افتضاح میدن به نامحدودا :31:
مشکل همه اینا پهنای بانده فقط پهنای باند که اونم عقدشو از سر مشتری در میارن هیچکدوم از شرکتای ارومیه از خود مخابرات پهنای باند نگرفتن مال آنا که از شرکت عصر ارتباطات تهران هست قطعی نت هم اینا پول نمیدن یارو از تهران کابل میکشه دیتا قطع میشه:31:
پارس آنلاین که قبلا اینجا همه یوزرا رو یک آیپی شیییررر بودن 217.219... بود آگه یادم نرفته باشه:31:اونم دیتا ماله تهران نبود یعنی مال خود پارس آنلاین نبود یه شرکت دره پیتی دیتا میداد بهش:31:
ارومیه نت خوب نداره نت مجبوریه همش دنبال نت خوب نباشید اینجا من هر ماه با آنا دعوام میشه :31: مثلا ماه قبل 2 گیگ ترافیک اضافه تلفنی خواستم زدن برام سر برج میگفت 4 گیگ ترافیک اضافی:18: بعد دیدن من از رو نمیرم قبول کردن که 2 گیگ بود :27:
بهترین راه برا دانلود دی وی بی دانلود آفلاین هست:31: یه دیویبی بگیرید 90 اینا سیم بنداز رو بشقاب حاشو ببر با 2 مگابیت دانلود کن آپلودتم از همین آی دی اس ال ذغالیا بگیر فرقی نداره کدون کلاه بردار باشه:46:
اگه دانشجو هستی یا هیت علمی اینا و یا کار پژوهشی داره که همه اینا رو شوت کن کنار:31: برو نت ماهواره 2 طرفه بگیر به قیمت همین آی دی اس ال ذغالی ولی باا چند تل تفاوت:31: یکس اسنکه ترافیکت تموم شد قطع نمیشه:31: سرعتت میاد رو دفالت یعنی 64 کیلوبیت:31: سرعت دانلود ثابت هست مثل اینا ریپ نمیزنیه عدد میشماره انگار 12 123 22 25 58 85 110 :31: اینطوری .شباشم که اکثرا رایگان با 2 مگ دانلود کن گور بابای ای دی اس ال:46: اونم مجوز داری به کسی ربطی نداره:31:
آگه بابات یا مامانت استاد دانشگاه هست یا ارشد یا پژوهشگر یا پایان نامه نویس یا خودت خواهرت داداشت یک سوژه باشه تو خونتون بپر بدو نت ماهواره بگیر :31:
آخرشم که مرگ بر نت ارومیه:8:
باریکلا ای ول
عجب اطلاعات کاملی داری.
فقط من تا اونجایی که میدونستم سورس شرکت آنا لایزر هست.
یه مسئله دیگه اینکه من یه چند وقت پیش رفتم پیش رئیس مخابرات تا واسه دانلود یک طرفه مجوز بگیرم. اونم زنگ زد گفت فقط دو طرفه میدیم با پهنای باند 2 مگ ماهی 900 هزار تومن!
اگه مراحل دیگه ای داره اطلاعات بیشتری بده تا بتونیم از شر این ای دی اس ال زغالی خلاص بشیم و بریم به طرف دی وی بی!
من دانشجوی ارشد هستم و ترم بعد پایان نامه دارم! چی کار میتونم بکنم؟
آره اولا مال لایزر بود ولی حالا مال اینه Iran, Islamic Republic Of Asre Enteghal Dadeha - Broadband Services
اینم اثباتدر مورد ماهواره ای هم مخابراتی نه گرونه می دونم بهتر از شرکتهای خصوصی بگیریکد:http://whois.domaintools.com/188.34.66.226
اگه خواستی چندتا آدرس میدم بهت تو خصوصی
مجوز هم که میگن همین کارت ارشدت مجوز :46:
دوستان سلام ا سوال
مگه واسه دی وی بی هم حتما باید مجوز گرفت
چه کاریه این همه دیش بالا پشتبومه دیگه گیر نمیدن به دیش
گیر دادن دادن دیگه پیشگیری بهتر از درمان هست:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیام خصوصی شما رسید اما تا خواستم جواب بدم نشد باید 10 پست حداقل داشته باشم تا بتونم 10 پست شد آمار میدم بهت:31:
شانت رو هیچ کدوم از دوستان نه آدرس دادن نه تلفن. من که اولین بار اسم این شرکت رو میبینم. هیچ جایی که تبلیغ نداره!
شرکت آنا اروم علم آور برای بار اول اگر شانس داشته باشید و پورت خالی موجود باشه هزینه نصب میگیرن. شرکت ترکانت رو اطلاع دارم که هیچ هزینه ای دریافت نمیکنه و شما اگر مودم رو موجود داشته باشید فقط هزینه ماهیانه رو پرداخت میکنید. خرید مودم هم از این شرکت اجباری نیست و من که با یکی از مسئولان فروشش صحبت میکردم خوشبختانه اصلا نگفتن که برند فلان رو بخرید فقط متذکر شدن که برند معتبری باشه که مشکلات معمول رو بشه براحتی حل کرد. کیفیت شبکه هم که آنااینترنت بزرگترین شرکت ISP استان هست. پس نباید زیاد مشکل داشته باشه.شرکت های دیگه بالطبع در رده های بعدی پس از این شرکت هستن. ترکانت از نظر هزینه شاید کمی بیشتر باشه ولی شبکه پایداری داره و ممکنه طی 2 یا 3 روز هم دیسکانکت نشید.
شانت رو ظاهرا کسی ازش سرویس نداره و هیچ اطلاعاتی هم ازش در دست نیست!
سلام .
بابا ای ول به تو Black Hat ؛ ...
خوب داری آماری میدی دستت درست :دی ...
من خودم میخواستم گول اینا رو بخورم ها ... باور کن قصد خرید یکی از سرویسهای این ISP ها رو داشتم . ولی گفتم --- رو عشقه ! ...
نمیدونم این " کافینت چیها"ی بیچاره چه مصیبتی رو تحمل میکنن ! ...
با تشکر ...
من فقط یه سوالی دارم : اونم اینه که آیا تعداد این ISP ها در ارومیه به قدری هست که بتونه به طور نسبی بیشتر یا کل مناطق ارومیه رو پوشش بده !؟ یا نه ؟ ...
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
مجوزه مجوز که نمیخوان ولی : ( کار از محکم کاری عیب نمیکنه)
با توجه به قانون هایی که اینا دارن و گذاشتن ... دانلود ( بار گذاری اطلاعات مثل گیرندههای ماهوارهای ) تا زمانی که برای اطرافیانت مزاحمت ایجاد نشه ، ممانعتی نداره ! ...
ولی : آپلود اطلاعات به هر صورت ( حتی اگه عکس مذهبی هم آپلود کنی ) با تشخیص مکان فرستاده شده به جرم جاسوسی در نظام مقدس اسلامی ایرانی به حبس محکوم میشی ! ... البته شاید ابد ! .... !!! :دی ....
این گفته رو از خودم نمیگم ، ... توی بررسی های انجام شده تو نت فهمیدم ! ...
حالا خود دانی ! ... :دی ... ( حالا بازم کامل کامل من خودم مطمئن نیستم ! )
بخاطر همین ، ملت صد در صد از --- برای دانلود استفاده میکنن ! ...
باریک !!!
آقا ما دانشجو و ... نیستیم ولی پارتی کلفت زیاد داریم :5:
از کجا میشه گرفت این --- رو ؟