بهترن ترینر برای کسایی که پک تکین یا همون Black Edition 1.2 رو دارن!
دانلود ترینر:
کد:http://www.e350cent.persiangig.com/game%20files/NFS%20MW%20Black%20Edition%201.2%20Trainer.exe
Printable View
بهترن ترینر برای کسایی که پک تکین یا همون Black Edition 1.2 رو دارن!
دانلود ترینر:
کد:http://www.e350cent.persiangig.com/game%20files/NFS%20MW%20Black%20Edition%201.2%20Trainer.exe
شرمنده ساسان جان . یک سوال دارم . قضیه این بلک ادیشن چیه ؟ مگه نسخه های مختلف توی بازار هست ؟
بله احسان جان دو نسخه هست که یکیش ورژن 1.0 هست و دیگری ورژن 1.2 که بهش میگن Black Edition چون Most Wanted داخل بازی رو با مشکی نوشته ضمنا یه پچ هست که ورژن 1.0 رو تبدیل می کنه به 1.2 و black edition اگه میخوای بگو لینک بدم:)
مرسی ساسان جان . من هم همون نسخه تکین رو دارم . ممنونم . حالا این دو ورژن با هم چه تفاوتهایی دارن ؟ یعنی اصلا فرقی هم دارن یا نه ؟
احسان جون ببین فرقاشون ایناست:
10 further bonus cars and many extras.
sasan جان این ترینری که گذاشته بودی همه چیزش کار میکرد الا پولش
راستی من نسخه شرکت H.R.B رو دارم
حالا نمیدونم که ورژن 1.0 یا ورژن 1.2
اگه لینک تبدیل این دوتا رو هم بزاری ممنون میشم
باتشکر
کیان
کیان جان . اگه میخواس بدونی چه ورژنی داری اول بازی بعد از دموی بازی یک صفحه باز میشه که اونجا عکس ماشین بی ام دبلیو هست با ماشین پلیسها در زمینه . پایین گوشه سمت راست ورژن بازی رو نوشته .
kian2 جان داخل بازی بین نوشته Most Wanted که دورش سفیده و وسطش مشکیه یا دورش مشکیه وسطش سفیده اون پایین همخ ورژن رو نوشته برای اطمینان اینم فایل مورد نظر:
ضمنا اون رمز پولش برای من کار می کنه ولی برای شما و یکی از دوستام کار نمی کنه!کد:http://193.43.183.23/lstqzsoi/be_patch.zip
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
SASAN جان این لینک که داده بودی متاسفانه کار نمیکنه
ورژنشم 1.2
با تشکر
کیان
kian2 جان پس نمیخواد دانلودش کنی همون که خودت داری درسته:);)
------------------------------------------------------------------------------
بر و بچز با حال این هم یک عدد SaveGame که 100% بازی تموم شده (واقعا 100% تموم شده ها!)
دانلود سیو گیم:
کد:http://www.e350cent.persiangig.com/game%20files/NFS%20MW%20100%20Precent%20SaveGame.zip
با با ما داریم تو گرگان کلاس می ذاریم که 4 در صد رفتیم حالا شما !!!!!!!!!!!!!!! 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید 40 درصد اشتباه شد
پوریا جان منم خودم 43 درصدشو رفتم این سیو رو از یه جا دیگه دانلود کردم;)
--------------------------------------------------------------------------------------
آقا بهترین ماشین من فعلا Aston Matrin DB9 هست و اسپورت که میشه تمام قسمت هاش از همه ی ماشین ها جلوتره ولی نمیدوم چرا کل بازی رو هم که با نیتروژن بری میان بدون نیتروژن ازت جلو میزنن و خیلی سخت و با ترینر میشه زوری اول شد نمیدونید مشکل چیه تنظیمات خاصی داره؟
اقا این نسخه Black Edition خیلی با معمولیش فرق داره؟
اگه فرقش زیاده ما بریم یه most wnated دوباره بخریم؟اطلا ارزش داره بخری یا نه؟
دوست عزیز چرا دوباره بازی رو بخرینقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
ساسان عزیز که یک پچ گزاشته که نسخه معمولی را به Black Edition تبدیل میکنه اون پچ رو بگیر و تبدیلش کن.
در مورد فرقش هم نمیدونم توی چیه من خودم Black Edition رو دارم بذار داش ساسان یا بقیه دوستان بیان اگه بدونن بهتون میگن ;)
امید جون ما چاکریم
ببینید فرقشون اینه که black edition مثل اینکه bouns cars رو داره ولی 1.0 نداره و بلک ادیشن یه سری چیز های اضافه ی دیگه رو هم داره;)
سلام به تمامي دوستان
همين سيو 100% : :sad: كه بازي رو بي مزه ميكنه
دوستان most wanted باز هر كي خودش تموم كنه به نظر من خيلي لذتش بيشتره
موافقيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان 85% رفتم و خيلي دارم باهاش حال ميكنم
از دمستان كسي هست واقا خو دش تموم كرده باشه؟؟؟بدون سيو 100%؟؟؟
اگه كسي هست واقا دمش گرمممم!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
خب امید جان بدبختی اینه که این پچ دانلود نمیشه
جالب اینه که من ورژن 1.2 دارم اما bonus car تا الان پیدا نکردم
با تشکر
کیان
اگه کسی این پچ داره یه جا اپلود کنه تا بتونیم دانلود کنیم
آقایون طالت پچ بفرمایید اینم پچ! (دقت کنید که باید فایل مورد نظر رو در پوشه ی GLOBAL بریزید;))
دانلود پچ برای ارتقا از نسخه ی 1.0 به Black Edition 1.2:
کد:http://www.e350cent.persiangig.com/game%20files/NFS%20MW%20Patch%201.0%20to%20Black%20Edition%201.2.zip
سلام به همگي
most wanted 100% تمام كردم..................از دوستان اگه كسي در مرحله ها اشكال داشت ميتونم كمك كنم
در ورژن 1.2 هم بعد از اتمام بازي گزينه quick race باز شده و bounus car به شما براي مسابقه هاي انتخابي ماشين هاي اسپورت شده ميدهد
ولي خدائيش مرحبه آخرش سخت بوووووود خيلي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blush: :laughing:
اوف منه امروز رفتم ماله شرکت DC رو گرفتم و الان بازی میکنم خیلی بهتر شده نسبت به ورژنای قبل
انکار سازنده های Most Wanted علاقه زیادی به فیلم fast and farious دارن
کیوان جان Game Completion رو 100% رفتی یا Carrer رو چون باید Challenge Series رو هم بری تا 100% تموم بشه!
يه پچ براي بلاك اديشن
NFS: Most Wanted Black Edition Patch
تو توضيحاتش نوشته كليه مراحل بازي باز ميشه
Copy the file INGAMEC.BUN in your Most Wanted directory unter GLOBAL and you get everything which is in the Black Edition ( 10 Bonus Cars, 1 Circuit Track and some extras
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ساسان جان
من تمام career....chalenge seri اينا همرو رفتم و completeكردم همشونو
فكر نكنم جور ديگه 100% بشه!!!!!
.................................................. .......
تمام بازي يه طرف دموهاي بازي طرف ديگش مخصوصا دمو اخريش
فعلا!!!
کیوان جان پس Challenge رو هم رفتی ایوالله!
راستی نگفتین چرا مثلا داری با SLR McLaren اسپورت شده با نیتروژن میری ولی یه GOLF GTI میاد بدون نیتروژن از پهلوت رد میشه خیلی بده نمیدونید چرا اینجوریه تنظیم خاصی داره؟!
سلام
منم بلاخره بازي رو تونستم نصب كنم از منم Black Edition هست . چند تا سوال دارم ..
1 - تو قسمت career كه بازي ميكنم فقط 3 تا ماشين توي carlot بازه و توي قسمت my car هم 2 تا ماشين هست يكي ماشين اولي من و يكي ديگه هم ماشين همون كسي كه باهاش مسابقه دادم دور اول (sony) كه ازش گرفتم سوال اينه كه روال بازي همينجوريه يا نه ماشينها همه بايد باز باشه چون من با 2 نفر ديگه هم مسابقه دادم و بردم ولي ماشيني توي my car من نيومد و همون 2 تا ماشين بيشتر نيست . ؟
2- تو قسمت فروشگاه بيشتر چيزا قفله در ضمن پول منم حدوود 40000 هست كه خيلي كمه هرچي هم مسايقه ميدم بازم اونقدر زياد نميشه كه مثلا بتونم موتور توربو بخرم . ؟
3- براي اينكه بتونم ماشينو عوض كنم و يه ماشين خوب بگيرم چكار بايد انجام بدم . ؟
4- اين رمزهاي castrol و ... يعنييييي چه؟ و كجا بايد وارد كرد ؟
... thankyou
سلام اقا محمد
چاره اي نداري بايد انقدر مسابقات رو ببري تا پولات زياد شه ....و هم ميتوني يكي از ماشينات رو بفروشي.....
در بعضي از مسابقات ماشين طرف بهت تعلق نميگيره اين روال بازيه
پس سعي كن تمام مسابقاتت رو ببري
موفق باشي
ما اخر نفهميديم اين بازي براي چه سيستمي؟ يكي ميگه ايكس باكس 360 يكي ميگه پي سي بالاخره مال چه سيستميه؟
برای هر دو عرضه شده است.هم PC و هم Xbox.
بچه ها من یه مشکل دارم
مثن تو قسمت paint نمیتونم رنگ های gloss رو تغییر بدم یا visual ]ای دو رنگی فقط یک رنگ رو میتونم عوض کنم و نمیتونم 2/2 رو بزنم
باید با موس اینکاغرو بکنم یا با کیبورد توضیح بدین
هری پاتر جان . شما باید با موس روی یکی از فلش های قسمت رنگها بزنی تا گزینه 2/2 بیاد .
بچه ها این most wanted رو باید 100% بشه که bonus car باز بشه
چون من جای دیگه یه همچین چیزی ندیدم
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم بگه
با تشکر
کیان
بله عزيزان بايد 100% شه تا ماشين هاي bounus باز بشه!!!
در قسمت رنگها هم بايد با مووووس رفت و عوض كرد
به دوستان پيشنهاد ميشه call of duty 2 رو حتما بگيرند و بازي كنند كه از دستشون رفته اونايي كه بازيش نكردن!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad8
کسی نمی خواد جواب بده؟
نگاه کن عزیزم
1- اول بازی در قسمت فروشگاه فقط چند چیز بی ارزش باز هستن
به مرور بقیه هم باز میشن
2- بعدشم شما میتونید تا مرحله سوم بدونه اینکه چیزی برای ماشینتون بخرید مسابقات رو ببرید
3- اگر با کمی پول مواجه شدید میتونید از تراینر با زی استفاده کنید(که البته عشقش به اینه که با بی پولی سر کنید)
4- رمز castrol و burgerking رو شما در همون اول بازی جایی که نوشته click to cantinues بزنیید .بعد که بازی رو 100% کردید بهتون 2 تا ماشین جایزه میده.
موفق باشید
کیان
سلام عزيز....نقل قول:
نوشته شده توسط harrypotter
يه كار ديگه هم ميتوني بكني.....هر جا كه چيزي خواستي عوض كني..مثل همون رنگ..يا قطر رينگ..يا نوع اسپويلر و.....ميتوني از كليد هاي 9و0 هم استفاده كني
موفق باشي
عزيزان دوست دارين عكس ماشينهاي قشنگتون رو برامون بزارين..ما هم ببينيم؟
ببينيم كي بهتر تيونينگ كرده
مرسي
سلام...براي جواب سوال اولت يه چيزي رو هم اضافه كنم....نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_3650
اينكه ماشين رقيبت رو تو ليست خودت داشته باشي...فكر ميكنم يه حالت رندم(تصادفي) داره....يعني ببين..برا من ماشين رقيب 13 رو داد كه شورلت كوروته...براي يكي از دوستام...شماره 10...و براي تو همون اولي ها
شانسيه ديگه عزيز
:blush: