آقا من یه wii j کپی خور شده با 24 تا بازی دارم می خوام بفروشم اگه کسی می خره بهم pm بده .
قیمت هم خودتون بدبد با هم کنار میایم
ممنون.
Printable View
آقا من یه wii j کپی خور شده با 24 تا بازی دارم می خوام بفروشم اگه کسی می خره بهم pm بده .
ممنون.
2 تا سوال
کسی بازیه mario kart رو بازی کرده؟باحاله؟
کسی میدونه فرمونه Wii چنده؟
پسر من دیگه مطمئن شدم که اگه بخوام کنسول بگیرم، wii می گیرم!
چرا؟ چون GTA IV برای PC داره میاد و این یکی از بزرگترین دلایلی بود که میخواستم به خاطرش xbox بگیرم. حالا باید تا بعد از تولدم صبر کنم!!!! به هر حال، دیگه x360 خریدن نداره. البته بازی های خیلی خیلی خوبی داره و کنسول خوبیه، ولی wii یه چیز دیگه اس. به خصوص واسه من که PC هم دارم.
ممنون.
میگم واقعاً wii چقدر طرفدار داره!
پرفروش ترین کنسول خانگی نسل هفتم، لیاقتش چیزی بیشتر از اینه.
خود من الان کلی سوال در باره این کنسول و بازیهاش دارم، اما مثل این که این تاپیک داره به سمت تعطیل شدن می ره!
شما سوالتو بپرس!نقل قول:
من در خدمتم...
:10:
خیلی ممنون.
من در مورد بازی های wii و خودش یه سری سوال دارم:
این اشتباهاتی که میگن کنترلر wii می کنه، جریانش چیه؟ من از بعضی ها شنیده ام که دسته کنسول گاهی وقت ها در مورد حرکات اشتباه می کنه.
قدرت بازی Super Smash Bros و Super Mario Galaxy در چه حدیه؟ با توجه به امتیاز بالایی که در سایت های مثل gamespot گرفته اند؟
آیا بازی mario kart که در بسته هاش یه فرمون مخصوص داره که دسته wii توش قرار می گیره، بدون اون فرمون هم قابل اجراست؟ به عبارتی، میشه به صورت کپی بازیش کرد؟
در ضمن، به خاطر پست هاتون توی وبلاگ هم صمیمانه سپاس گزارم و ازتون درخواست می کنم ادامه بدید.
ریجن PAL کنسول قابل کپی خور شدن نیست؟ آیا نمیشه از ریجن PAL در ایران استفاده کرد؟ این ریجن با چه مشکلاتی همراهه؟
imakbari
a nintendo fan
:11::10:
سلام...نقل قول:
این اشتباهاتی که میگین خیلی خیلی کم برای Wii-Remote میفته، در واقع شانسیه، برای همه چنین قانونی وجود نداره!... (که اونم به خاطر وایرلس بودنش هست)
بازی Super Smash Bros و Super Mario Galaxy و Okami سه بازی برتر کنسول Wii هستند که هر سه امتیاز بالایی از سایت GameSpot و سایت IGN گرفتند. که در واقع به عناوین Superb این کنسول تبدیل شدند...
فرمونی که ازش در بسته بندی بازی Mario Kart حرف میزنین در ایران وجود نداره و فقط خود بازی موجود هست.
تمامی ریجن های این کنسول کپی خور میشن منتها همونطور که قبلا گفتم اصلا ریجن PAL تو ایران موجود نیست، یعنی اصلا فروشگاهی کنسول Wii با ریجن PAL برای فروش نمیزاره... (مگر اینکه کم تجربه باشه!)
بازیهای این ریجن هم فوق العاده کم هستن و اینکه دو ریجن NTSC/US و NTSC/J بعد از کپی خور شدن میتونن بازیهای همدیگه رو اجرا کنن ولی ریجن PAL اینجوری نیست!
در وبلاگ هم به وظیفه خودم عمل میکنم، امیدوارم وبلاگ خوبی بشه... :40:
دوست عزیز از جوابهات صمیمانه سپاس گزارم. فقط یه نکته، من پشت بازی های PS2 دیده ام نوشته: NTSC/PAL. یعنی واقعاً بازی های NTSC روی PAL اجرا نمی شن؟نقل قول:
تمامی ریجن های این کنسول کپی خور میشن منتها همونطور که قبلا گفتم اصلا ریجن PAL تو ایران موجود نیست، یعنی اصلا فروشگاهی کنسول Wii با ریجن PAL برای فروش نمیزاره... (مگر اینکه کم تجربه باشه!)
بازیهای این ریجن هم فوق العاده کم هستن و اینکه دو ریجن NTSC/US و NTSC/J بعد از کپی خور شدن میتونن بازیهای همدیگه رو اجرا کنن ولی ریجن PAL اینجوری نیست!
در مورد وبلاگ من هم امیدوارم مطالب خوبی برای همه داشته باشیم.
بعد از یک مدتی که کنسول وارد بازار میشه و جا میفته، دیگه ریجن بازیها کم کم کمرنگ میشن و تبدیل میشن به ریجن Free (یعنی بازی رو همه ریجن ها قابل اجرا هستند)نقل قول:
کلمه NTSC/PAL هم یعنی این بازی هم با ریجن های NTSC و هم با ریجن PAL قابل اجراست...
تو کنسولهای نسل گذشته، مثلا PS2 وقتی کنسول کپی خور میشد به همراهش قفل منطقه ای (Region) کنسول هم شکسته میشد، ولی تو کنسولهای جدید این قفلها قوی تر کار کردند و از بین نرفتند...
در ضمن اجرای بازیهای ریجن J و US فقط در مورد Wii اینجوریه!
ممنون... :20:
باز هم ممنونم.
مثل این که این ریجن خیلی مسئله مهمی شده.
دوستان سلام چند سوال مهم داشتم که دوستی در جایی گفته است بازیهای uc و j بر روی هم اجرا میشوند میشه کمی توضیح دهید و اینکه محصولات پرتو گیم و وستگیم خوب هستند و انکه بازیهای j انگلیسی هستند یا ژاپنی هستند و سوال اخر بهترین کیفیت بازیها و به روزترین و مناسبترین محصول رو از کدوم فروشگاه یا محل خریداری کنم و دستگاهی که پرتو گیم میفروشه کیفیت خوبی دارند متشکرم
قیمت این کنسول چقدره؟ گرافیکش در چه حدیه؟
سلام...نقل قول:
وقتی کنسول رو کپی خور کنید، حدود 90% بازیهای NTSC/J و NTSC/US به هم میخورن!
محصولات اکثر فروشگاه ها خوبن، این چیزی نیست که راهنمایی بخواد فقط با تجربه میشه فهمید که کدوم جنس بهتری دارن... ولی در کل هر دو فروشگاهی که گفتید محصولات قابل قبولی تولید میکنن.
بازیهای J ، US ، PAL همه انگلیسی هستند...
--------------------------
قیمت جهانی: 249 دلارنقل قول:
قیمت در ایران: 350 تا 450 تومان... (ریجن US حدودا 100 تومان از ریجن J گرونتره)
گرافیک کنسول در حد PS3 و X360 نیست ولی از PS2 و XBOX هم پایین تر نیست!x!
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی 300 تومن فکر کنم باشه.گرافیک بالایی هم نداره فقط نواوری و گیم پلی جالب وخوبی داره.نقل قول:
قیمت اروپایییش 250 یوروه (به همراه بازی wii sports)نقل قول:
وقتی هم با این کنسول سر و کار دارید، اصلاً نباید به فکر گرافیک باشید.
نکته جالب این کنسول، گیم پلی فوق العاده اش محسوب میشه و بین کنسول های 360 و ps3 هم بیشترین فروش رو داشته.
دسته های این کنسول، حرکات رو تشخیص می دن، بنابراین شما با طرح خسته کننده و قدیمی دکمه ها خیلی سر و کار ندارید و بیشتر حرکت می کنید. مثلاً برای تنیس بازی کردن، فرض می کنید دسته شما، دسته تنیسه و واقعاً تنیس بازی می کنید!
این هم عکس دسته هاش که حرکت رو تشخیص می دن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته اگه دوست نداشته باشید از این دسته استفاده کنید، می تونید از دسته کلاسیک 20 یورویی اش استفاده کنید که تو بسته اش نیست باید جدا خریداری شه:
یه سوال دیگه موند که راستی ریجن j مشکل اپدیت داره چطوری حل میشه یه فروشنده ای گفت ریجن J نگیر اذیت میشی بازیهاش ژاپنی هستند و اینکه بازیهای با اپدیت دستگاه رو خراب میکنه پس دستگاه چطور فریمور خودش رو ارتقا بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چنین چیزی وجود نداره...نقل قول:
ریجن یعنی قفل منطقه ای، که هر کدوم از اونها منطقه خاصی رو پوشش میدن و اصلا فرق سخت افزاری بین دو ریجن مختلف دیده نمیشه!
ریجن J با ریجن US فقط یک تفاوت داره: منوی NTSC/J ژاپنی و منوی NTSC/US انگلیسی هست... (فقط همین)
مطمئن باشید که این فروشنده برای سود بیشتر این حرفو زده، تا شما ریجن US رو که 100 تومان از ریجن J گرونتر هست بخری.
منظور این فروشنده ی نازنین این بوده که بازی هایی که j هستند رو برای آپدیت استفاده کنی و لی بازی های uc رو هم میشه روی j اجرا کرد
من uc رو خریدم 490
سلام ميخواستم بدونم با ADSL Modem ميتونم با وي به اينترنت وصل شم؟ در ضمن مودم من هم لن ميخوره هم USB. بعد اين WiFi چيه چه قيمتي هست؟ ميشه توضيح بدين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز. واقعاً متأسفم که نمی تونم خیلی کمکتون کنم چون من wii ندارم، DS دارم. اما در مورد دستگاه wifi، تا اونجایی که من می دونم، اگه بخواید مستقیم از خط تلفن باشه، بالای 50 هزار تومنه و خیلی گرونه. اما اینایی که به کامپیوتر وصل میشن، ارزون تر هستن. اما قیمت دقیقشون رو ندارم.نقل قول:
سلام ميخواستم بدونم با ADSL Modem ميتونم با وي به اينترنت وصل شم؟ در ضمن مودم من هم لن ميخوره هم USB. بعد اين WiFi چيه چه قيمتي هست؟ ميشه توضيح بدين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اينا كه به كامپيوتر وصل ميشن كجاها ميفروشن؟
راستش تو ایران دقیقاً نمی دونم. شاید مرکز خرید پایتخت داشته باشند. می تونید توی تاپیک PSP مطرح کنید. به نظر من بهتره بگید از خارج براتون بفرستن.
متأسفانه یکی از دوستامون با ای دی X-Volt چند وقتیه نیستن، ایشون اطلاعات خوبی در باره wii داشتن.
سلام
ميخواستم بدونم قيمت Wii Lan Adapter چنده و تو ايران كجا ميفروشن؟
از فروشگاه های وست گیم و پرتو گیمز به صورت تلفنی سوال کنید شاید داشته باشند.نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم قيمت Wii Lan Adapter چنده و تو ايران كجا ميفروشن؟
با D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-110 ميتونم بصورت Wi-Fi با پي اس پي ( Wii يا هر كنسول ديگه اي) اينترنت برم؟
راستش نمی دونم دقیقاً... ولی اونطور که از بقیه شنیدم کلاً WIfi Adapter های DLINK با کنسول DS مشکل دارن. البته با DS، نه لزماً با بقیه کنسولها. به هر حال، به نظرم این رو از فروشنده ی محصول بپرسید بهتره. اصلاً چرا نمی گید از خارج براتون بیارن؟نقل قول:
با D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-110 ميتونم بصورت Wi-Fi با پي اس پي ( Wii يا هر كنسول ديگه اي) اينترنت برم؟
بچه ها ، کسی خبری از کاهش قیمت این کنسول نداره؟ این نینتندو چش شده که این کنسولش رو نصف قیمت فعلی نمیکنه تا فروش ps3 & x360 صفر بشه؟ : دی
فعلاً خبری نیس. 250 دلار خوبه دیگه... همین طوریش هم از پلی3 و 360 جلوتره.نقل قول:
بچه ها ، کسی خبری از کاهش قیمت این کنسول نداره؟ این نینتندو چش شده که این کنسولش رو نصف قیمت فعلی نمیکنه تا فروش ps3 & x360 صفر بشه؟ : دی
فقط مایکروسافت قیمت کنسولهاش رو کاهش میده.
داداش الان سونی هم میخواد ارزون کنه دیگه. بعدم این که 250 به دست ما نمیرسه که. بی انصافها 400 کمتر نمیدن...نقل قول:
دوستان عزیز سلام یه تاپیک به اسم ((دوستان بد جور سر دو راهی موندم کمکم کنید)) ساختم اگه می شه لطف کنین یه سری بزنید و به من کمک کنید.
سلام بچه ها يه سوال مهم : ....!!!
ميشه Wii رو به مانيتور وصل كرد؟؟؟ من اصلا با تلويزيون ميونه خوبي ندارم..!!! (گربه دستش به گوشت نميرسه،ميگه پيف پيف بو ميده!):27:
سلام به دوستان چند تا سوال دارم لطف کنین جواب بدید ممنون میشم.
1. قیمت wii الان چنده؟؟؟
2. و به اینترنت چجوری وصل میشه با کابل یا از طریق وایرلس؟؟؟
3. بالا ترین گرافیک بازیش رو لطف کنین یه عکس ازش بزارید .
راستی یادم رفت مهم ترین سوال رو بگم wii هک شده یا نه یعنی بازی کپی اجرا میکنه یانه؟؟؟
موش توی سوراخ نمیرفت جارو به دمش میبست:10:نقل قول:
آخه اگه بشه با مانيتور بازي كرد ديگه آخرشه...:7:نقل قول:
به نظر شما پلی2 گرفیش بیشتر نیست
نه ديگه...خداييش از هر كنسولي گرافيكش كمتر باشه از ps2 بالاتره...:46:نقل قول:
آقا پس اين Wii بازها كجان كه جواب منو بدن؟هاااااااااااااان؟؟؟؟
Wiiبه مانيتور lcd وصل ميشه يا نه؟؟؟؟:21:
به طور مستقيم نميشه. فقط از كابل كامپوزيت يا كامپوننت مي شه استفاده كرد. جديدا ال.جي يكي دو مدل ال سي دي داده كه ورودي كامپوننت هم دارن.نقل قول:
اما مانيتور هاي معمولي فقط وروري dsub يا dvi دارند. تبديلش ممكنه باشه اما گرونه. برو پايتخت طبقه زير همكف سوال كن .
منبع بازی سنتر:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
:11:
من wii ندارم ولی یه کابل هایی هست اینجوری!:نقل قول:
که میتونی مستقیم وصل کنی به مانیتور
یه روش دیگه هم اینه!:
که اسمش vga box هست و اینجوری که کابل تصویر wii رو به این وصل میکنین و کابل مانیتور رو هم اونطرفش!:31:
رسول جان الان رفتم بازي سنتر ديدم اين جمله اي رو كه از اونجا نقل قول كرده بودي،در جواب خودم دادن...اخه همين سوال رو اونجا هم مطرح كردم...نقل قول:
به هر حال ممنون...جوابمو گرفتم:10:
hamidreza_b91 جان دمت گرم...عكسهايي كه گذاشتي خيلي كمكم ميكنه...:12:
دوستان آخرین قیمت این کنسول چند هستش؟؟؟