سلام من عضو شدم اما متاسفانه سر لوگین شدن گیر میکنه و نمیاد بالا کسی میدونه چرا اینترنتم 128 است
Printable View
سلام من عضو شدم اما متاسفانه سر لوگین شدن گیر میکنه و نمیاد بالا کسی میدونه چرا اینترنتم 128 است
آی کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19::19::19::19::19:نقل قول:
من سرعت جمع کردن سنگم کمه اگه بتونی چوب بفرستی donate کنم میتونم زود تر برات سنگ بفرستم:20:نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده
فکر نکنم به اینترنت ربطی داشته باشه من با 64 بازی میکنمنقل قول:
آیا world رو درست انتخاب میکنی ؟؟
مگر نباید لامبدا را انتخاب کرد من هم انتخاب کردم ولی نمیاد بالا
میشه دقیقا بگی Erorr چی میده ؟؟نقل قول:
نمیاد بالا بازی صفحه سفید
نظری ندارم:41:نقل قول:
بلاخره درست شد من هم عضو شدم هورااااااااااااااا
در لامبدا
emperor
چجوری باید پول جمع کنم و همینطور خونه و وقتی در ساخت چوب سازی میرم 37 تا کارگر میدم منظورش چیه
چجوری رستوران و بقیه جاها رو درست کنم
درضمن چجوری بفهمم منابع جزیرم چیه
چجوری دانشمند برای اقتصاد درست کنم
چجوری پول جمع کنم
و چجوری مردمم زیاد بشن و جمعیت شهر را از کجا باید زیاد کرد
نقل قول:
منابع جزيررو ميتوني تو نقشه وستي بالاي صفحه ببيني
خونه تهقيقاتتو بايد لول اپ كني تا تعداد زياد شه
وقتي كارگر داره چوب جمع ميكنه تو همون قسمت يه طرف ميزنه در ساعت چقد چوب ميده طرفه ديگش ميزنه چقد پول ميده .هواست باشه مقداره پولو منفي نزنه
هر چقد خونه بسازي تعداده گارگراتم زياد ميشه
تهقيقاتتو اول رو
Economy: ادامه بده تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خونها زياد ميشن هم جمعيت:31::31:
:40:
شما هنوز سنگ لازم داری ؟:31:نقل قول:
در چه زمینه تحقیقاتی اقتصادی باید فعالیت کرد برای بدست اوردن شراب و بقیه مواد باید دیپلماسی انجام داد و کشتی تجاری ساخت مارکت را در چه لولی بدست می اوریم و همینطور رستوران
خوب منتظرم چند تا سوال دیگه
چجوری باید با دیگر شهرهایی که داخل روستام هستند تجارت کنم و چطوری و ایا باید چیز خاصی داشته باشم مثلا مارکت و ایا میشه به هم شهر های داخل جزیره خودم حمله کنم من نمی تونم از جزیره خودم گوگرد جمع کنم کسی می دونه چرا؟
انقدر جواب نداید که خودم پیداش کردم حالا اینو بگید من مارکت دارم می خوام جنس بخرم یک خورده درباره خرید بگید از کجا بفهمم که طرف افرش برای خرید هست یا فروش و در عوضش چی میخواد؟
به قول کانتر بازا lol lol lol lol
دوست عزیز شما یه 2 روز از رو کنجکاوی به همه جای بازی یه سر بزن اگه متوجه نشدی اون موقع بیا سوال کن . تاپیک و یه جورایی به گند کشیدی .
سوالاتو تو یه پست دقیق بنویس تا دقیق پاسخ بگیری .
چقدر خشنی تروبل h
باشه
خوب من بعد از 2 روز با اون قبلی میشه دو روز کله زدن و کنجکاوی در بازی سوال برام پیش اومد
1 این کارگر های پدر سوخته هی نرخشونو می برن بالا ایا راه حلی هست که نگذاریم اینقدر ما رو تیغ بزنن؟
2 این خیر سرشون دانشمندا هم همینطوری هستند برای اینها هم راه حلی وجود دارد؟
3 چطور باید موزه و هتل شراب رو واسشون بسازم منظورم چندتا لول هست؟ (اخه محبوبیتم 169- میترسم ترورم کنن ؟
عجب ب ب ب ب ب ب ب ب ب ب ب ب ب .
1- کارگر برای بدست اوردن چوب هستش اگه چوب نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی .... افتاد .
تعداد کارگرها هم باید به نسبت جمعیت تعیین کنی .
2- دانشمندا هم میتونی تعدادشونو کم کنی تا طلا کمتر مصرف کنند...بعضی ساختمان ها هستند که باید اول تحقیق مربوط به اون ساختمان انجام بشه تا بتونی بسازی .
اگر دیدی تعداد طلاهات رو به اتمام هستش برای یه مدت آکادمی رو درش و گل بگیر .
3- موزه رو باید تحقیق خاصی رو انجام بدی که الان یادم نیست.اگه تازه کاری فعلا بیخیال موزه شو . شراب هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم لول 5 یا 6 باشه که اون موقع میتونی بسازی .اسم شراب خانه Traven هستش .
در ضمن محبوبتت فعلا خوبه.
ممنون مستر 1986 یعنی تروبل h
خیلی لطف کردی
بهتره بگي جزيرت كجاست دقيق تا برات موهمات بفرستم
اين جوري ديگه انقد حرص نميخوري.زودم پيشرفت ميكني
نامه جزيرتو بده
.
x19
y 33
نام من emperor
ممنون بعد یه سوال این کولونی رو در کدام مبحث اکادمی می تونم به دست بیارم و چطور میتونم به هم جزیره ای هام حمله کنم و از کجا میشه فهمید می تونم برنده بشم یا نه؟
قربونه ادرس دادنت ..اسمه جزيره اسمه شهرت چيه نميشه پيدات كرد اينجوري
.
احتمالا اسم خراب شدش این باید باشه
shanios{19:33}> Polis
اسمم که گفتم emperor
اهان پيدات كردم ..اسمه شهرتو عوظ كن رو خونه اسليت بزني ميتوني
500 تا سنگو يه خورده شراب فرستادم...كارتو را ميندازفلان
....
من 4 تا جزيره سنگو گوگردو شراب الماس دارم هر كدومو خواستيدبه شهرم مسج بديد معامله ميكنم
با هركيم خواستيد بجنگيد يا بتركونيدش منم نيروهامو ميفرستم..
نام جزيره .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام شهر TEHRAN-1 شراب
نام جزيره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام شهر TEHRAN-2 گوگرد
نام جزيره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام شهر TEHRAN-3 سنگ
نام جزيره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام شهر TEHRAN-4 الماس
نام كاربريم....FARHADX5.....
...
خیلی ممنون بابت سنگ و شراب کمیته نریزه
اسمش رو کردم qazvin گفتم شاید بترسن نیان طرفمون
چند تا میشه شهر برای خودم درست کنم باید بگیرم یا اکانت درست کنم
LEVELET بره بالا كاخ ميسازي بد ميتوني هرجا خواستي مستقر بشي
اكانت درست نكون ..ميره تو پاچت
اگه همينجوري شهر بسازي خوبيش اينه كه تهقيقاتو پولتو قايقات باهمه
وقتي شهر بسازي ميبيني تهقيقاتت بازن همش.. تازه نيروهاتم بيشتر ميشه فكون تو هر شهرت كلي دارن تهقيق ميكنن. من الان هر تهقيقم 12 ساعت طول ميكشه تقريبا ...تازه تازه تو رده بندي هم كلي ميري بالا..ميتوني ببيني نفره چندمي تو بازي تو قسمته high score بالايه صفحه
راستي ..طول ميكشه تا بهت برسه وسايلا
چجوری میشه برای هم مواد فرستاد باید هر دو طرف مارکت و کشتی رانی داشته باشن یا نه؟
یعنی اگه اکانت دیگه درست کنم بن میشم اگر نه که هیچی چون یکی درست کردم
فقط كشتي رو هر شهري بزني سمته چپ زده ترنسپورت..كه بزني بد ميتوني چيزيرو كه ميخواي بفرستي
من عضو شدم ولي نمي زاده ligin كنم و مرتب مي گه wrong password
پسوردت بايد 8 تا حروف باشه
ووو .. مهم... وردتو. دروست انتخاب كن
چه وردي هستي ..اسم نوشتي.
با این همه حال میرسه یا نه پودر میشه میره هوا؟
بعد اون قسمت دوم نگفتی بنم که نمیکنن؟
نه ميتوني درست كني با خياله راحت
100%
خیلی ممنون
ما چاكريم .ميخواي از خونه برات چيپسو پفكم با سنگو الماس بفرستم
:31::31::31:
2 تا اکانت فایده نداره انرژیتو صرف این کن که شهر هاتو زیاد کنی من الان دارم مواد جمع میکنم واسه شهر چهارم :46:نقل قول:
-----------------------------------------------
راستی دیروز کلی سود کردم :31: از یکی 3000 تا گوگرد خریدم قیمت هر گوگرد 15 طلا بعد فروختم به یکی دیگه 3000 تا گوگرد قیمت هر گوگرد 30 طلا :31: خیلی حال داد با سودش کلی کشتی گرفتم 6 تا داشتم 10 تا دیگه هم گرفتم الان دارم باز خرید و فروش میکنم :31::21:
دمت كم.من كه از دادو ستد چيزي گيرم نيومد فقط سرم كلاه رفت
اما يه جنگي ميكنم بيا ببين يه غارت گري شدم ..ارتش ساختم خفن