همراه با دارک بیسیک از چه برنامه هایی باید استفاده کرد تو سایتش نوشته بود مدلر و ورلد ادیتور و ....... شما هم برای ساخت بازی از این نرم افزار ها استفاده کردید
همراه با دارک بیسیک از چه برنامه هایی باید استفاده کرد تو سایتش نوشته بود مدلر و ورلد ادیتور و ....... شما هم برای ساخت بازی از این نرم افزار ها استفاده کردید
من از هیچ کدوم از این برنامه ها استفاده نکردم فقط دارک بیسیک و تری دی مکس ولی حالا دیگه اینجوری نیست خودم یه لول ادیتور توپ ساختم که کل مراحل باری رو میتونم توش جفت و جور کنم( یعنی تو مکس میسازم و تو لول ادیتور لود میکنم و کنار هم میچینم و دیگر چیزایی که یک لول ادیتور داره )دیگه بازیهامو سریعتر میتونم بسازم و با کیفیت بهتر.
موفق باشید
نقل قول:
تشکر دارم دان میکنم
سلام من این مشکل رو وقتی یه پروژه رو باز میکنم داره .ویندوز من ویستاست ممکن از این باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره
فکر کنم این خطا به خاطر عدم پشتیبانی این ویندوز از این برنامه است
حالا من چطور می تونم فایل های ساخته شده با 3d رو به این برنامه وارد کنم
واین پلاگین ها رو کجا بریزم
کسی نمیدونه
من فکر کنم امید جان مشغول درس و امتحان چون همیشه سریع جواب میداد:46:
سلام به همه دوستان
hossein_dig
آره فکر کنم بخاطر ویندوز ویستا باشه ولی این ارور زمان که پلاگینی رو در پوشه پلاگین کپی میکنی ایجاد میشه و برای رفع مشکل به جای F6 زدن میتونی F5 بزنی.
hadidevil
برای لود کردن یک ابجکت سه بعدی میتونید از کد زیر استفاده کنید:
load object "c:\object.x",1
load object "c:\object.dbo",1
برای استفاده از پلاگینها هم باید پلاگینها رو در پوشه plugin user بریزید.
من مشغول ساخت بازیم بودم و کم تو اینترنت میومدم.
موفق باشید.
بزودی اولین تصویر بازیم رو در امضام میذارم.
سلام من پلاگین enhanced animation را گرفتم حالا هم میخواستم بزارم برای دانلود . البته فکر کنم امید منو بشناسه ما خیلی با هم صحبت کردیم .لی یه بار هم مشکل منو حل نکرد (من حامد هستم امید خان ) تا حالا هم طول ترم بودم حالا تموم شده و میخوام شرو کنم .امید جان پلاگین خواستی خبرم کن
سلام حامد جان...من سرم خیلی شلوغ بود نتونستم و هم اکنون همین طور...اگه پلاگینی داری بذار...ممنون میشیم.
راستی حالا حتما باید توی این نرم افزار کد نویسی بلد باشی؟
راهه دیگه وجود نداره؟
حالا اگه نه باید چه زبانی رو یاد بگیریم؟
.....................................
بابا برای همه موتورها باید کد نویسی بلد باشی.
شما برای یادگیری دارک باید زبان Vb رو یاد بگیرید چون کدهای دارک زبان Vb را ساپورت میکنه.
آقا ما يه دوتا سوال ديگه داريم لطف كنيد جواب بديد!
1) اگه بخوام كاري بكنيم كه دوربيني كه داره يه شيئي رو نشون ميده و دنبالش ميره برخورد داشته باشه و از داخل ديوار رد نشه.
-----------
2)اگه بخوام يه منوي ساده درست كنم كه سيو و لود داشته باشه بايد چكار كنم؟
آقا اميد اگه اينا هم جواب بدي ديگه عالي ميشه!!!!!!!!
راستي!!!!
من هر كاري ميكنم كه سايه درست بشه . ميشه ولي روي ديوار ميفته. ميخوام روي زمين باشه نه روي ديوار!
ممنونم.
1.باید دوربین رو به یک شی وصل کنی.
2.یه منوی ساده می سازم برات.
وقتی از کد set shadow shading on استفاده میکنی همه جا سایه می افته بایه به صورت زیر تعریف بشه.
set shadow shading on 1,0,1000,1
مرسي
خيلي ممنون
:18:عجب سرتون شلوغ بود باشه مرسی امید وارم به نتیجه برسی
راستي شما مدلاتون رو باچه فرمتي اكسپ.رت مي كنيد؟
من با هر فرمتي اكسپورت ميكنم تكسچرم ساده ميشه
يني اگه تنظيم بكنم چندبار تكرار داشته باشه تو خرئجي ميشه 1*1
با فرمت .x اکسپورت کن.
تنظيماتش چي؟
یه چند تا عکس برات میگیرم تا نحوه صحیح اکسپورت با فرمت .x رو یاد بگیری.
پس چيشد؟؟؟؟؟؟؟
مردم بابا آقا اميد
وای همه رو به کل فراموش کرده بودم...همین حالا که رفتم پشت کامپیوتر برات همه این کارا رو انجام میدم و فردا برات آپلود میکنم...فعلا
اين هم نمونه ساخت Menu به همراه ذخيره و لود بازي همچنين نوشتن و بازيابي بازي از درون پک
براي اکسپورت کردن با فرمت .X فايل pdf زير را براي يادگيري دانلود کنيد.
دستت درد نكنه
واقعا كه تركوندي
ببخشيد يه سوال دارم:
چرا وقتي كه پارتيكل ميسازم مه بازي از بين ميره!!!
كار برد DLL / Load Dll ,......چيه؟
میتونید پلاگینی را اجرا کنید و استفاده کنید و همچنین میتونید خودتون پلاگین بنویسید ولی باید طرز یادگیری پلاگین نویسی برای دارک رو در فرم دارک بیاموزید
من تا به حال از مه و پارتیکل دارک همزمان استفاده نکردم...یه تست میکنم...میتونی از پلاگین پارتیل استفاده کنی( ZParticles ).!!
راستي اگه بخوام يسري اشيا فيزيكي تو بازي داشته باشم بايد چيكار كنم؟
مثلا توپ يا جعبه
باید یکی از پلاگینهایی که گذاشتم رو کار کنی که کار سختیه.
از پلاگین ODE استفاده کن...اگه نسخه 6.6 رو دانلود کردی اضافات رو هم با حجم 1 مگ دانلود کن توش پلاگین فیزیک ODE هست.نقل قول:
سه تا شات جدید از Level Editor که ساختم:
کد:http://darkbasicpro.thegamecreators.com/?m=gallery_view&i=904&p=0
کد:http://darkbasicpro.thegamecreators.com/?m=gallery_view&i=903&p=0
کد:http://darkbasicpro.thegamecreators.com/?m=gallery_view&i=905&p=0
لينكش رو ميديد؟
پيدا نكردم!
لطف ميكنيد يه نمونه از كدهايي كه براي لول اديتور هست رو بنويسيد يا يه سايت معرفي كنيد كه آموزشش رو داشته باشه
ببخشيد ان كدهاي زير چه اشكالي دارن؟؟؟
کد:http://rapidshare.com/files/130584344/demo.txt.html
هیچ جا آموزش نداده...و ساخت یک لول ادیتور سخته حالا هنوز این لول ادیتور کلی مشکل داره.نقل قول:
شاید بتونی با سرچ در فرم دارک بیسیک یه چیزایی پیدا کنی.
باشه تست میکنم...من روی یه کامپیوتر دیگه تو اینترنت میام...ممکنه کمی طول بکشه.نقل قول: