كار هاي فوق زيبا از علي رحيمي
کد:http://www.ali-rahimi.net/pages/portfolio.html
Printable View
كار هاي فوق زيبا از علي رحيمي
کد:http://www.ali-rahimi.net/pages/portfolio.html
سوم شد !!!
راستی برای چی کمتر کسی باهاش کار میکنه ؟( خورد توی زوقم !!! )
فایده زیادی نداره یا اینکه به خاطر مشکل بودنش هست ؟
الان کاراشو دیدم
واقعا هنوز در حال و هوای مرگ به سر میبرم !!!
واقعا فوق العاده بود
راستی ایا من امیدی به این که شاید یه روزی به این مهارت برسم دارم ؟ تا چند سال دیگه ؟ روزی چقدر وقت بذارم ؟
سلام
بازم من اومدم با يک سوال
من دارم يک سورس رو ياد ميگيرم که براي من که 1 هفته است دارم با کويست کار ميکنم واقعا مشکله
اين سورس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخاستم بدونم ايا راه ساده تري براي ساخت چنين چيزي هست ؟ مثلا با استفاده از تمپليتهاي اماده و ...
چرا از اموزش های اینا استفاده نمی کنی
خیلی خوب توضیح داده که ؟ !
زیاد سخت نیست
عکس زیرو ببینی می فهمی
این واسه چرخش واسه کم و زیاد کردن difuse و این چیزا می تونی از expersion value استفاده کنی
اینو ببین تا حدی کمکت می کنه
ببخشید دیگه وقت نداشتم
اقا محسن چرخش ابجکت رو میدونستم
مشکل من پنلها ( اگه درست گفته باشم ) بود که مثلا تیک رو فعال میکردی ماشین میچرخید تیک رو که برمیداشتی ماشین وایمیساد !!!
بازم راه زیاده من هم بهت ساده ترین راهو میگم
باید یک والیو داشته باشی که وصل باشه به سمت چپ (چیلد) یک chanel sowich .هالا دوتا حالت به دو چیلد باقی مانده chanel swich وصل کن یکی با چرخش دائم یکی بدون چرخش نمونه هم برات می سازم
منتظر نمونه هستم ...
ساختم بيا دانلود كن حالشو ببر سوالي هم اگر بود بپرس
کد:http://iranikhaze.googlepages.com/tutorial1.rar
اقا احسان مثل اینکه اشتباه اپولاد کردید !!!
توی فایل فشرده پر از خالی بود !!!
حجمش هم 20 بایت بود !!!
مگه من واسه شما هواس میزارم !!!
بازم منتظرم حتما اپولاد کنید راستی من مشکلم اینه که توی باز که میری یک پنل باشه ( مثل نوار سلامتی ولی یک کلید ) که وقتی روش کلیک میکنیم شکل بچرخه .
نوکرتم
سلام،
فکر کنم این بحث قبلاْ هم شده باشه. یه بحث قدیمی هست سر این که میشه به عنوان یک موتور بازی سازی به کوئست تری دی نگاه کرد و یا اینکه فقط برای شبیه سازی به درد می خوره؟
البته این حرف رو در جواب آقای Reza Azimy_RW می زنم که گفتن چرا افراد کمی باهاش کار می کنن؟
اکثر افراد در جواب سوال بالا سرعت پایین + حجم زیادی برنامه های (بازی های) ساخته شده بوسیله کوئست رو مثال میزنن و به همون دلیل اون رو با انجین های معروفی مثل TGE(A) و حتی آنریل و گیم بریو مقایسه می کنن و نتیجه ای که حاصل میشه اینه که در عین کرافیک فوق العاده ای که داره امتیاز کمتری به عنوان یه انجین به دست میاره!
البته این سرعت و حجم زیاد در بازی های بزرگ مشاهده میشه و آزار دهنده هست نه در دمو های کوچیک!
به هر حال که استاد محسن تری دی (اگه اشتباه نکنم!!!) اینجا هستن و می تونن کمکتون کنن ولی به عنوان یه بازیسازی حرفه ای اگر بخواید کار کنید باید کمی فراتر از این انجین ها و فکر کنید - جستجو کنید و بگردید!
راستی، چرا انجین ShiVa رو امتحان نمی کنید؟
دستت رو بوسیدم احسان جون
CuriousTux جان مشه بگيد كه ShiVa چيه؟
سلام دوست من،نقل قول:
والا اگر بخوام توضیح کاملی بدم که خوب بحث این تاپیک منحرف میشه. و اونقدر هم وقت ندارم که بتونم زیاد توضیح بدم که لازم بشه براش یه تاپیک جداگونه زد.
پس پیشنهاد می کنم این صفحه رو یه نگاهی بندازید:
آدرس سایت استون استریپ (سازنده شیوا) هم اونجا هست. اگر سوال دیگه ای بود بنده در خدمتم. :46:کد:http://futureworldco.com/forum/viewforum.php?f=87
Quest 3D بهتر از 3D GAME STUDIO که هست از همه نظر ؟ درسته ؟نقل قول:
سلام،
فکر کنم این بحث قبلاْ هم شده باشه. یه بحث قدیمی هست سر این که میشه به عنوان یک موتور بازی سازی به کوئست تری دی نگاه کرد و یا اینکه فقط برای شبیه سازی به درد می خوره؟
البته این حرف رو در جواب آقای Reza Azimy_RW می زنم که گفتن چرا افراد کمی باهاش کار می کنن؟
اکثر افراد در جواب سوال بالا سرعت پایین + حجم زیادی برنامه های (بازی های) ساخته شده بوسیله کوئست رو مثال میزنن و به همون دلیل اون رو با انجین های معروفی مثل TGE(A) و حتی آنریل و گیم بریو مقایسه می کنن و نتیجه ای که حاصل میشه اینه که در عین کرافیک فوق العاده ای که داره امتیاز کمتری به عنوان یه انجین به دست میاره!
البته این سرعت و حجم زیاد در بازی های بزرگ مشاهده میشه و آزار دهنده هست نه در دمو های کوچیک!
به هر حال که استاد محسن تری دی (اگه اشتباه نکنم!!!) اینجا هستن و می تونن کمکتون کنن ولی به عنوان یه بازیسازی حرفه ای اگر بخواید کار کنید باید کمی فراتر از این انجین ها و فکر کنید - جستجو کنید و بگردید!
راستی، چرا انجین ShiVa رو امتحان نمی کنید؟
خیلیا 3D GAME STUDIO رو انتخاب میکنن فکر نکنم انتخابم زیاد غلط باشه !؟!
نه والا!نقل قول:
کجا از همه نظر از 3DGs بهتره؟؟ اصلاً 3DGs یه گیم انجین هست ولی کوئست تری دی به عنوان یه انجین شبیه سازی به کار میره!
شما تا حالا بازی دیدی که با کوئست تری دی ساخته شده باشه؟
در ضمن قابلیت های نسخه جدید 3DGs رو هم دست کم نگیرید!
یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که ما خودمون رو محدود کردیم به کوئست تری دی و تری دی گیم استدیو و هر جا صحبتی میشه فقط این دو انجین رو می گیم!
چرا حرفی از انجین های شیوا - تی جی ای (ای) - پاندا - کریستال ریپورت - ایرلیچ - ویرتولز - دارک بیسیک (پرو) و چندین انجین معروف دیگه که لازم نیست اسمشون رو بگم به میون نمیاد؟
شما تا حالا شیوا رو تست کردید؟ با TGE(A) کار کردید؟ نمونه کارهای ایرلیچ و ویرتولز رو دیدید؟ سری به سایت های GameDev و GameMaser (مطمئنم اسمش رو اشتباه گفتم! :41: ) زدید و لیستی از انجین ها رو ببینید؟ چقدر راجع به OGRE و (اسم این یکی رو یادم رفته! :31: ) مطلب کسب کردید؟
البته این که از ضمایر مخاطب استفاده کردم رو ببخشید. منظورم همه ما ها هست! (البته به جز عده ی معدودی که این کارها رو کردن!)
مشکل اینجاست که ما همیشه دنبال راحتی هستیم و می خوایم جایی که مقاله فارسی هست و اون هم طوری که لقمه رو جویده باشن و بذارن توی دهن ما (:2:) بریم و استفاده کنیم!
این ها همه نصایحی بردارانه (کوچتر یا بزرگتر!) بود. به نظرم قبل از اینکه وقتتون رو بذارید پای یه انجین خوب راجع بهش اطلاعات جمع کنید :46:
با عرض پوزش از اینکه بحث تاپیک رو منحرف کردم!
سلام
راه ساده تري نيست تا يک چنين چيزي رو ساخت :
حرکت دوربين رو بلدم مشکلم اينجاست که مثلا وقتي کليد جلو رو فشار داديم چطوري فلان انيميشن شروع به حرکت کنه و وقتي دستمون رو برداشتيم بياستهکد:http://www.4shared.com/file/72475606/3f212df6/Character_animation_2_-_Complete.html
ولي انگار خيلي پيچيدست اگه مثل دفعه هاي قبل راه ساده تري رو معرفي کنيد خيلي خيلي ممنون ميشم
والا من که هرجا سوال کردم گفتم اگه Quest 3D رو یاد بگیرید بهتره !!! ولی خیلی کار باهاش سخت تره !!!
همه جا همین جوابو گرفتم
یعنی نمیشه باهاش بازی ساخت ؟
نمونه بازیهای ساخته شده با کوییست رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
یعنی میگید تری دی گیم استادیو بهتره ؟
من برای دانلود موتورها کاملا محدودم و فقط تونستم همین دو موتور رو دانلود کنم و اه بخوام موتور دیگه ای بدانلودم میره واسه سال بعد .
من که توی یک تایپیک دیدم با کوییست داشتن بازی میساختن سزنده گفته بود گیم استودیو به علت گرافیک پایینش مورد پسندمون نبود رفتیم سراغ کوییست . پس دلیل ایشون الکی بود ؟
پی خواهشا یه راهنمایی کنید که خیلی حیاتیه
اخر اخرش من بین دو موتور 3D GAME STUDIO و QUEST 3D کدومو یاد بگیرم ؟ ( لطفا بین این دو تا بگید )
سلام
یک سورس اقا محسن درباره فیزیک نیوتون ساخته بودند :
http://iranikhaze.googlepages.com/phisic.zip
چطور میشه دوربین رو با اون گوی همراه کرد به صورت سوم شخص
اخه گوی ماتریکس نداشت
خوده او دی ای یا نیوتون یک خروجی از بالاش میاد بیرن که ماترکس است اما با وصل کردن اون به دوربین باز هم مشکل خواهی داشت مگر اینکه .. ( یک ذرشو میگم : از یک ماتریکس اوپراتور استفاده کنی )
اینو خودم فکر کردم فهمیدمنقل قول:
اقا احسان قربون دستت اگه میشه درستش کن و اپ کن
هر کاری کردم دوربین هم میچرخید با چرخش گوی
میخوام طوری باشه که دوربین به صورت سوم شخص وقتی کلید مثلا a رو زدیم دوربین 45 درجه بچرخه
خیلی احتیاج دارم
وی این سوالو دیگه بدون کمک شما نمیتونم :
مثلا همین گوی ما اهنی هست که میخوایم وقتی نردیک یک اهنربا شد ه اون جذب بشه یا :
ما یک اهنربا داریم که یک گوی اهنی از کنارش وقتی رد میشه به اون جذب بشه و در حرکتش اختلال ایجاد کنه
اینو چطوری بسازم
سلام دوست من،نقل قول:
ببینید. به هیچ وجه نمیشه من برای شما مشخص کنم که شما با کدوم انجین کار کنید. باید به مهارت خودتون - علایق خودتون - فن و حرفه خودتون و ... توجه کنید و بر اساس اینها یه انجین مناسب پیدا کنید!
من نگفتم که گرافیک کوئست پایین تره! گفتم؟ کوئست از نظر گرافیک و شیدر از برخی از انجین های گرون قیمت و معروف هم پیشی گرفته و در مقام سوم یا چهارم قرار داره!
اما خوب از همون نظر حجم و غیره که گفتم یه سری مشکلاتی داره!
در ضمن، من یه انجین ShiVa معرفی کرده بودم! شما در مورد اون تحقیق کردید؟
مثلاً بنده به شخصه از کانال کشی (نظیر ویرتولز و کوئست) خوشم نمیاد و دوست دارم کدنویسی (تایپ) کنم!
اینها همش به خود شما بستگی داره!
اینطور فکر نکنید که چون آقا محسن (تری دی!) با کوئست یه دموی خوف (باحال :31: ) ساخته پس دیگه هر کس که نیم ساعت با کوئست کار کنه خوف میشه و کار درست می کنه در سطح آقای رحیمی!
من پیشنهاد می کنم حتماً یه سرچی قبل از اینکه به طور حرفه ای کار یه انجین رو شروع بکنید انجام بدید!
با تشکر
سلامنقل قول:
سلام دوست من،
ببینید. به هیچ وجه نمیشه من برای شما مشخص کنم که شما با کدوم انجین کار کنید. باید به مهارت خودتون - علایق خودتون - فن و حرفه خودتون و ... توجه کنید و بر اساس اینها یه انجین مناسب پیدا کنید!
من نگفتم که گرافیک کوئست پایین تره! گفتم؟ کوئست از نظر گرافیک و شیدر از برخی از انجین های گرون قیمت و معروف هم پیشی گرفته و در مقام سوم یا چهارم قرار داره!
اما خوب از همون نظر حجم و غیره که گفتم یه سری مشکلاتی داره!
در ضمن، من یه انجین shiva معرفی کرده بودم! شما در مورد اون تحقیق کردید؟
مثلاً بنده به شخصه از کانال کشی (نظیر ویرتولز و کوئست) خوشم نمیاد و دوست دارم کدنویسی (تایپ) کنم!
اینها همش به خود شما بستگی داره!
اینطور فکر نکنید که چون آقا محسن (تری دی!) با کوئست یه دموی خوف (باحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساخته پس دیگه هر کس که نیم ساعت با کوئست کار کنه خوف میشه و کار درست می کنه در سطح آقای رحیمی!
من پیشنهاد می کنم حتماً یه سرچی قبل از اینکه به طور حرفه ای کار یه انجین رو شروع بکنید انجام بدید!
با تشکر
1 - کوییست اسونتره ولی موتوری که شما معرفی کردید خیلی پیچیده هست ( درسته ؟ )
2 - من اصلا حوصله حفظ کردن کد رو ندارم به همین خاطر تری دی گیم استودیو رو رها کردم
3 - ایا موتوری که شما معرفی کردید کرک شدش گیر میاد ؟
این یه سورس واسه روشن خاموش کردن یه لامپ واسه محیط های ترسناککد:http://www.2shared.com/file/4334222/4e4d53dd/light_off_and_on.html
فقط یه مشکلی هست که وقتی publish کنی دیگه می ره
لطف مي كنيد لينك دانلود shiva رو بذاريد؟
كامل باشه ها!!!!
خروجي .exe بده!
ممنون ميشم
منظورت اینه که مستقیم باشه دیگه
حالا چه ربطی به اینجا داره ؟
اینجا تاپیکه quest ه
کد:http://88.191.16.238/StoneTrip/ShiVa_1.6.2.PLE.exe
کسی نیست جواب سوال منو بده ؟نقل قول:
مثلا همین گوی ما اهنی هست که میخوایم وقتی نردیک یک اهنربا شد ه اون جذب بشه یا :
ما یک اهنربا داریم که یک گوی اهنی از کنارش وقتی رد میشه به اون جذب بشه و در حرکتش اختلال ایجاد کنه
اینو چطوری بسازم
این سوال شما خیلی سخته
اگه بلد بودیم جواب می دادیم دیگه
فعلا دنبال این جور چیزا نباش
قربونت اقا محسن حالا اگه ممکنه این سوالو جواب بدید . فکر نکنم این یکی زیاد سخت باشه :نقل قول:
این سوال شما خیلی سخته
اگه بلد بودیم جواب می دادیم دیگه
فعلا دنبال این جور چیزا نباش
چطور ميشه کاري کرد و قتي گوي با يک چيز ديگه برخورد کرد وزنش تعقير کنه ؟
خواهشا کامل بگید چون گیراییم یکم پایینه !!!
عزیز سوالی که شما می کنی 10 تا بخش داره اول باید کلیژن را یاد بگیری بعد استفاده از وکتور اوپراتور بعد وکتور بلیندینگ و ....:27:
بفرما یک فایل نمونه برای اونت برخورد ساختم اگه از این نمونه سوالی داری بگو اگرم نه
ادامشو می سازم تا درک بکنی چطوری یک آهن ربا می سازن
دانلود کن که خیلی نکته توش داره
کد:http://iranikhaze.googlepages.com/TOTURIAL2.cgr
دستت درد نکنه اقا احساننقل قول:
عزیز سوالی که شما می کنی 10 تا بخش داره اول باید کلیژن را یاد بگیری بعد استفاده از وکتور اوپراتور بعد وکتور بلیندینگ و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما یک فایل نمونه برای اونت برخورد ساختم اگه از این نمونه سوالی داری بگو اگرم نه
ادامشو می سازم تا درک بکنی چطوری یک آهن ربا می سازن
دانلود کن که خیلی نکته توش داره
سلام
چطور میشه کاری کرد که مثلا گوی ما وقتی با یک جسم مثل فنر برخورد میکنه بالا بپره ؟:18:
کسی جواب سواله منو نمیده ؟
مگه من نگفتم اینی که دادم نکته زیاد داره
تو اگه تو فیزیکه اون جعبه پوزیشین را بالا ببری خاسیت فنری بهش میدی
همچین سوالو پرسیدی انگار چه خبره :دی
اون سورس خیلی قاطی بود رفیق !!!نقل قول:
مگه من نگفتم اینی که دادم نکته زیاد داره
تو اگه تو فیزیکه اون جعبه پوزیشین را بالا ببری خاسیت فنری بهش میدی
همچین سوالو پرسیدی انگار چه خبره :biggrin:
هیچی نمیشد ازش بفهمی !!!
سلام من تشذثق هستم بی زحمت اگه می شه اون اموزش هک سایت و وبلاگ رو بزارین ت سایت و اگه نمیشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستین
عضویتت رو تبریک میگم جاش اصلا اینجا نیست !!!:41: من نمیدونم شما رو چه حسابی اینجا این درخواستو دادی !!!نقل قول:
سلام من تشذثق هستم بی زحمت اگه می شه اون اموزش هک سایت و وبلاگ رو بزارین ت سایت و اگه نمیشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستین
سلام
من امروز یک کتاب برای شما آپلود کردم که از ساده ترین روش بهترین زمین بازی را برای ما می سازد
دانلود از :
کد:http://iranikhaze.googlepages.com/Document.pdf
مرجع :10:
کد:www.futureworldco.com