تنها مشکل من فعلا اینه که بتونم تنظیمات موس رو تو اسمارت بیارم
یعنی هر کی وارد اکانتش شد راست اکانتش که نوشته profile option ، زیرش تنظیمات موس بیاد ک بشه سرعت موس اینارو دستکاری کرد
Printable View
تنها مشکل من فعلا اینه که بتونم تنظیمات موس رو تو اسمارت بیارم
یعنی هر کی وارد اکانتش شد راست اکانتش که نوشته profile option ، زیرش تنظیمات موس بیاد ک بشه سرعت موس اینارو دستکاری کرد
سلام دوستان من اسمارت لانچ (هم سرورو هم ادمین )را روی کامپیوتر اصلی که نقش سروررا دارد نصب کردم .
موقعی که من می خوام بازی را اضافه کنم به قسمت گیم باید بازی روی سرورنصب باشه یا نه ؟اگه بازی روی کلاینت نصب باشه من داخل قسمت اپلیکیشن سرور چه جوری ادرس محل نصب بازیی را بدم که روی کلاینت نصب است ؟میشه روش اضافه کردن بازیی که روی کلاینت نصب است به اسمارت لانچ سرور را توضیح بدین.
مثلا بازی فوتبال روی کلاینت 1نصب است حالا من چه جوری باید در داخل برنامه ی اسمارت لانچ سرور ادرس بازی فوتبال را بدهم که روی کلاینت نصب است ؟با تشکر
این لینک دانلود کرک 4.5.31
هرکی تونست دانلود کنه..آپلود کنه :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری میشه قسمت پول رو تنظیم کرد؟ من 5000 ریال میزنم .. 8750 ریال شارژ میشه :(
سلام آیا نصب Bitdefender USB Immunizer در کنار آنتی ویروس نود32 ممکنه؟ یعنی تداخلی با هم ندارند؟
سلام
لطف کنید یه لینک درست حسابی از فارسی ساز نرم افزار بزارید .
خیلی ممنون
نقل قول:
lمن دانلودش کردم ولی خود اسمارت لانج 4.5.3 رو ندارم که تست کنم
فقط 4.1.26 رو دارم و 4.6
لینک خود 4.5.3 رو هم بدید تا تست کنم
میشه بگی چجوری دانلود کردی؟ لینکها که خرابه!نقل قول:
اگه میشه آپلودش کنید
لینک دانلود اسمارت لانچ 4.5.31 بدون فایل کرک
هرکی تونست کاری کنه، لطفا به بقیه هم یه اطلاع بده.
بفرمائید اینم لینک کرک 4.5
البته هنوز خودم تستش نکر دم
تازه دارم ورژن 4.5 رو دانلود میکنم که ببینم روش جواب میده یا نه
مرسینقل قول:
اینم یه کرک دیگه واسه 4.5 که حتی شاید رو 4.6 هم جواب بده
خودت تست کردی ؟نقل قول:
جواب میده ؟
نه تست نکردم، از لینک زیر گرفتم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] book.com/pages/Smartlaunch-Bought-and-paid-for/203710266386888
فایل دانلودی تو اکسترکت کردن مشکل داره . بیش از 10 بار دانلود کردم ولی تو اکسترکت ارور میده که فایل خرابه . لطفا فایل سالم رو قرار بدیدنقل قول:
با سپاس فراوان
باید از وینزیپ استفاده کنید، با وینرر باز نمیشه
سلام.
اگه بخوام یه فیلم فول اچ دی روی یه دی وی دی رایت کنم صد البته که نمیشه با اون کیفیت روی پلیر خانگی تماشا کرد.خوب استاندار لازم برای رایت روی یه دی وی دی چیه.یعنی من اون فایل تصویری AVC که فول اچ دی هست باید به چه فرمت تبدیل کنم تا حداکثر کیفیت لازم برای پخش روی پلیر خانگی داشته باشه .یعنی در اصل یه فیلم دی وی دی فرمت استاندارد برای پخش روی دستگاه های مختلف پلیر چیه.در ضمن یه نرم افزار برای این کار هم معرفی کنید.
با تشکر
ممنوننقل قول:
با وین زیپ باز شد اما کرک نشد . هم درحالتی که برنامه باز هست و هم در حالتی که برنامه بسته هست امتحان کردم نشد . اگر روش خاصی داره بفرمایید
سلام من تازه نسخه 4.1.115 رو نصب کردم که فایل کرک به اسم PACH هست. این فایل هم در دایرکتوری سرور هم ادمین هم کلاینت ریختم و اجرا کردم که با پیغام OSSkin not found مواجه شدم. در ضمن الان من 11 روز تریال ام مونده و در لیسانس هم زده 10 تا کامپیوتر که خودم انتخاب کرده بودم واینکه امروز صبح لیسانس 3 تا کامپیوتر بود که نمیونم چی شد بازم 10 تا شد!
آیا نرم افزار کرک شده؟ اگه نشده زحمت میکیشین کرک 4.1.115 رو واسم بزارید؟ اگه پیدا نکنم بد بخت میشم. چون پیشنهاد من بود که از گیم پورت بریم اسمارت و گیم نت میخوابه.
شما ورژن کرک ورژن 216 بریز build 115 تا جایی که من باش کار کردم و واسه گیم نت های مختلف خیلی وقت پیشها نصب میکردم بعدها به مشکل میخورد.باز اگه سوال دیگه ای داشتی خواستی email بزن شمارمو بزارم برات.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید فن...
من نرم افزار اسمارت لانچ 4.1 رو نصب کردم و دارم استفاد میکنم ( تازه کارم )
به یه مشکل بزرگی که برخوردم اینه که نمیتو.نم نرم افزار آنتی ویروس nod32 رو نصب کنم یعنی تا میام نصب کنم و نصب میشه /برنامه اسمارت لانچ هیچ چیزی رو نشوون نمیده :( به نظر شما اساتید بزرگ بنده باس چیکار کنم خواهشا جواب بدید :(
خواهشا سریع جواب بدید پی سی سرورم پر از ویرووس شده :(((((_((((:sq_4:
Esset smart security نصب کردی درسته؟نقل قول:
بله کاملا درسته :(
همونطوور که گفتم سیستم سرورم پر از ویرووس بوود و به بقیه پی سی هام از طریق شبکه انقال پیدا کرد و دیه بالا نیوومدن منم مجبوور شدم تو این دو رووز عید قربان تا پاسی از شب بیدار باشم تا تک-تک ویندوز هاشوو عوض کردم و بازی هارو مجدد نصب کردم
خیلی اعصابم ازین بابت داغووون شده بوود !
اسمارت لانچ قابلیت های زیادی داره اما آنتی ویروووس یکی از مهمترین ابزار ها تو سیستم هست که متاسفانه این دو نرم افزار مثل کارد و پنیر میموونن :sq_3:
آگه بخواد درس نشه مجبوورم هندی کافی نصب کنم که ازش زیاد خووشم نمیاد !
ولی چ کنم که اجباره :(((
لطفا کمکم کنییید چیکار کنم ؟!!! :sq_4:
smart security firewall داره و باید اونو خاموش کنید.پیشناهاده من اینه که به جای smart security از antivirus استفاده کنید که فایر وال نداره. esset nod 32 antivirus
نقل قول:
الان به نظر شما از کدوم آنتی ویرووس استفاده کنم که هم به درد کافی & گیم نتم بخووره هم firewall نداشته باشه ؟!!!؟!!!؟ :sq_3:
:sq_3:
در ضمن فایر وال یک چیز خیلی مهم و ضروری هست برا اونایی که از اینترنت استفاده میکنن درواقع یک محافظ اینترنتی هس ! اگ نباشه تو سیستمم مشکلی پیش نمیاد ؟!!
عرض کردم خدمتت . esset nod32 antivirus ببین دو مدله یکی esset nod 32 smart security و یکی esset nod 32 antivirus . خود ویندوزت اگه xp service pack به بالا باشه firewall داره از این چیزاش نترس . من خودم 7 8 ساله تو کار خدماتنقل قول:
گیم نت و کافی نتم و شبکم.اگه کار امنیتی خاصی انجام میدی باید تتظیمات nod 32 smart security رو تغییر بدی و پورت مورد استفاده smartlauncho اجازه ورود خروج بدی که نیازی نیست عزیز
باز اگه سوالی داشتی یک پیغام بده شمارمو بدم بت
نقل قول:
عزیز من به اون قسمت میرم برنامه رو با آدرس بازی رو هم میذارم
ولی وقتی از رو کلاینت بازی رو انتخاب میکنم بازی رو باز نمیکنه و ارور میده
به اصلاح faild میده
ممنون میشم کمکم کنید
این ایمیل منه
ممنون میشم هرکسی که میتونه بهم ایمیل بزنه
چون امکانش نیس که بیام اینجا
ممنون
سلام دوستان. كسي هست كه كرك يا پچ ورژن 4.5 يا بالاتر SmartLaunch رو سراغ داشته باشه؟
فعلا که جایی ندیدم کرکی بالاتر براش اومده باشهنقل قول:
بعضيها رو سيستمشون دارن كركش رو. اگر كسي پيدا شد يه خبري رو ايميل من بده. متشكرنقل قول:
کرک اسمارت لانچ 4.5 که تو صفحات قبلی بود کار نمیکنه!
کسی داره دوباره آپ کنه...
خیلی خیلی ممنون میشم.
دنبالش نباشيد. تست كردم كار نميده.نقل قول:
شما دارین؟نقل قول:
مشکلی نیست آپ کنین تست کنم... شاید بتونم راه بندازمش
دو تا کرک واسش هست. اگه دارین ممنون میشم. دنبال کرک پست 83 یا 90 هستم...
سلام من یه مشکلی داشتم وقتی با فلش مموری فیلمی روضبط میکنم ومیخوام اونوباکامپیوترببینم بیصدانشون میده تنظیمات فلش روهم چک کردم نمیدونم مشکل ازکجاست.ازدوستان کسی هست که جواب روبدونه؟
سلامنقل قول:
عزیز جان اینجا اشتباهی پست زدی :n13:
با برنامه ی k-lite یا km player تست کنین...(جای پست رو عوض کنین تا زودتر به جواب برسی)
بالاخره براي اولين بار، ورژن 4.5 اين برنامه با موفقيت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دوستان براي مشاهدهي آموزش، به انجمن تخصصي سافت 98 مراجعه كنند...
اینم نرم افزار اسمارت لانچ4.5که خیلی ها دنبالش بودن به طور کامل کرک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط کافیه پیش نیاز هاش نصب باید بشن لازم به ذکره که دیگه نگران تمام شدن تایم استفاده از نرم افزار نباشید چون رو روز 0 قفل شده و به طور کامل کار می کنه من خودم شخصا تست کردم نیاز به کرک و نصب نداره فقط کافیه دانلود کنید و از حالت فشرده خارجش کنید و فایل اجرای نرم افزار که همانserver.exe و admin.exe که در پوشه هایی با همین نام هست رو اجرا کنید ولذت ببرید
دوستان نسخه 4.5 مشکل اساسی، باید نسخه 4.7 را استفاده کرد آیا کسی میتواند در کرک نسخه 4.7 کمک کند؟
من هر کاری می کنم 3تا لاینسس بیشتر نمیده:n29:
عزیزان من موقعی که این کرک اومد برای 4.5 برای یکی از گیم نت هایی که ادمینشونم ریختمو کاراشم کردم.بعد معلوم شد یک سری مشکلات عجیب غریبب داره.کلا برید روی همون 4.1 216 بهتره.نقل قول:
شمام مراحلیو که رفتیو باز هم 3 لایسنس داری رو بگو ببینم چیکار کردی
من وقتي ويندوز رو نصب كردم اسمارت لانچ 4.5 همراه پچ xgen-team دانلود و نصب كردم كه 3تا لاينسس داد بعد نرم افزارو حذف و دوباره نصب كردم كه با كرك شما امتحان كنم دوباره 3تا لاينسس رو داد فكر كنم بايد ويندوز عوض شه كه ديگه لاينسس xgen-team نياد درسته؟
در ضمن ببخشيد دير ج دادم نتم قطع شده بود:n16: