اشتباه شد.می بخشید
اشتباه شد.می بخشید
اقا میشه پارتیشنی که ساختیم حذفش کنیم؟البته فقط مرحله اول رو انجام دادم...
مقداری از حافظه به صورت Unllocated مونده و هنگام رفتن به مرحله بعد پیغام خطا می ده که حافظه کافی وجود نداره!!!!:18:حالا چکار کنم؟:41:
آقا مشکل ما حل شد .رفتم برنامه vaio recovery center رو از روی یه سیستم دیگه copy کردم روی لب تاپ خودم ریختم خیلی راحت تونستم دوباره dvdهای recovery رو رایت کنم.خواستم بگم که شاید بقیه استفاده کنن.
رضا جان فکر کنم با برنامه paragon بتونی
چطور با این نرم افزار کار کنم؟:41:لینک دانلودش خرابه:18:نقل قول:
چطور این مقدار از حافظه که به صورت Unllocated مونده رو به حالت اول برگردونم؟اقا نخواستیم!!!
Unllocated حافظه خام شناخته میشه ... برای برگردوندن باید فرمت کنید ... فکر نکنم ریکاوری اطلاعات پاسخ گو باشه
نرم افزار paragon هم توی خود سایت P30 بخش نرم افزار درخواست بدید براتون میزارن
اصلآ چرا درایو جدید ساخته نمیشه و ارور میده که حافظه کمه؟!!!!:41:یعنی باید درایوی رو که ویندوز توش نصبه فرمت کنم؟:18:نقل قول:
خیر ... دلیلش توی اموزش بود
کلا من هم آخر سر پیشنهاد دادم که از نرم افزارهای حرفه ای تر استفاده کنید ( در محیط بوت عالی هست)
این روش مبتدیه و برای اشخاصی که لپ تاپ جدید میخرن و تجربه ندارن خوبه
اگر یه مقدار max/min برای page file در نظر بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟البته نه برای پارتیشن بندی همینطوری گفتم ببینم که ضرری واسه سیستم نداره؟مزیتش چیه؟
به نظر من صفرش گنید بره چیز مزخرفیه ! مزیتش در کمبود حافظه هاست ... نهایت 500 مگابایت رو بزارید کافیه ...
با سلام . هارد لپ تاپ بنده 320 هست اما 160 مگا بایت درc (سیستم عامل)قرار دارد ایا راهی برای کم کردن این درایو بدون نر م افزار هست و اینکه تا چه اندازه میشه کمش کرد
بدون نرم افزار دو حالت داره :
1- با استفاده از قابلیت shirink در disk manager ویستا در ابزارهای administrator
2- با استفاده از DISK Part در محیط command
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش اولی هست و روش دوم هم خیلی ساده و دارای محدودیت و پرفورمنس بیشتری هست (ولی باید بلد باشید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا آواتور نو مبارك :20:نقل قول:
برادر منم در قسمت Shrink به مشگل خوردم ، توي تاپيك خودتون مطرحش كردم ، ممنون ميشم مشكلمو حل كني :11:
توي تاپيكهنوز كه هنوزه فايلامو روي درايو سيستم ميريزم :2:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2598140#post2598140
نقل قول:
من تو بازار گشتم ولی متاسفانه پیداش نکردم. (شهرستان)
مدیر محترم
آیا امکان اینکه آپلود کنید هست یا خیر؟!؟ (بصورت ایمیج)
نقل قول:
اقا من لپتاپم که ویستا داره را repair and restore factory کردم ولی وقتی نسخه بوتیبل paragon disk manager 2008 را اجرا میکنم فقط یه صحفه سیاه میاد درصورتیکه با کامپیوترم که اکس پی داره این برنامه بخوبی اجرا میشه .
مشکل از ویستا است؟
سایر برنامه ها هم نظیر partition magic & acronis disk بصورت بوتیبل را وقتی اجرا میکنم در حین اجرا خطا میده میگه
file copy error c:\bootcd\adds.uha to R :\ adds.uha
r = درایوی مجازی است که خودش میسازه واسه انجام عملیات
با این اوضاع من باید بیخیال پارتیشن شوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای ریجستر خان و ابی جان نظر شما چیه/
با تشکر
خیر ... من که امکانش رو ندارم توی بخش نرم افزار درخواست بدید بچه ها میزارندنقل قول:
نقل قول:
با دیسک به صورت بوتیبل اجرا میکنی ؟ یعنی روی سی دی هست و نسخه اصلی یا خودت ساختی ؟
ببین از بوت منو برای لود استفاده میکنی ؟
کلا اگر ابزار مستقل بوت نباشه و خودت با نرم افزار ساختی چون به پارتیشن C وابسته است این مشکل پیش میاد
با سلام
من پارتیشین بندیم ریخته به هم ولی از ریکاوری یک dvd دارم اگه چند درایو از جمله recovery رو حذف و دوباره اونا رو بسازم با همون ترتیب و مشخصات فبل و دوباره recovery رو بریزم آیا مشکلی پیش نمیاد(در مورد ریکاوری)
ضمنا در شماره 75 به restore factory برخوردم آیا میشه پارتشین ها رو هم به حالت کارخانه در اورد
مدل لپ تاپ dell xps m1330
[html]نقل قول:
http://rapidshare.com/files/127232009/Paragon_Hard_Disk_Manager_2008_Suite.rar
[/html]
بله نرم افزار روی سیدی(لرد 2008 که گفتید ریجستر جان) است واز بوت منو برای لود استفاده میکنم من حدس میزنم مشکل ماله هارد xps m1530 باشه که نمیتونه این نرم افزار ها را ساپورت کنه ویا شایدم ویستا چون کامپیوترم که ایکس پی داره بخوبی اجراش میکنه برنامه رانقل قول:
ba salam man winfarsi nadaram va 1soal daram man laptabamo format kardam ba partishen majik va win kharab shod va dvd ricaviri ham nadaram va laptabam ham hp9704tx ast va man iran ham nistam baraye garanti raftam goftan 250000 be pole ma mishe faghat barye ricaveri dar hend 8000 ropiye lotfan komak konid ta khodam dorostesh konam ba tashakor
[
QUOTE=forest;27202]اقا من لپتاپم که ویستا داره را repair and restore factory کردم ولی وقتی نسخه بوتیبل paragon disk manager 2008 را اجرا میکنم فقط یه صحفه سیاه میاد درصورتیکه با کامپیوترم که اکس پی داره این برنامه بخوبی اجرا میشه .
مشکل از ویستا است؟
سایر برنامه ها هم نظیر partition magic & acronis disk بصورت بوتیبل را وقتی اجرا میکنم در حین اجرا خطا میده میگه
با این اوضاع من باید بیخیال پارتیشن شوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای ریجستر خان و ابی جان نظر شما چیه/
با تشکر
[/QUOTE]
سلام
بیبن پارگون با هارد 1530 و 1330 مشکل داره اینکاری رو که میگم انجام بده انشالله چواب می گیری.
بعد از اینکه restor factory کردی از توی دی وی دی شماره 4 لرد Acronis disk director suite 10.0 رو نصب کن بعد پارتیشن بندی کن من همین کار رو دوماه پیش برای یکی از دوستام که 1530 داشت انجام دادم .
نتیجه رو خبر بده
دوست عزیز فقط فارسی بنویسید (قوانین انجمن) :10:نقل قول:
نقل قول:
سلام
بیبن پارگون با هارد 1530 و 1330 مشکل داره اینکاری رو که میگم انجام بده انشالله چواب می گیری.
بعد از اینکه restor factory کردی از توی دی وی دی شماره 4 لرد Acronis disk director suite 10.0 رو نصب کن بعد پارتیشن بندی کن من همین کار رو دوماه پیش برای یکی از دوستام که 1530 داشت انجام دادم .
نتیجه رو خبر بده[/QUOTE]
پیشنهاد خوبیه ... متاسفانه پاراگون با هارد لپ تاپ های جدید که از چیپست های کنترلر اختصاصی استفاده میکنند مثل XPS و IBM lenovo T series و Sony vaio TZ مشکل داره اونم بعلت قدیمی بودن برنامه و طراحی شدن برای دسکتاپ ها
از طرف prkh555 :سلام!من لپ تاپ hp مدل pavilion9704tx 17"inch رو فرمت کردم با مجیک پارتیشن و ویندوز اوریجینال خراب شد و سی دی ریکاوری هم ندارم (اصلا تو باکس لپ تاپهای hp نست!!)رفتم گارانتی میگن برای رکاوری 8000 روپیه (بسته به مدل ویندوز ویستایی که میخوام )میگیرند!!8000 روپیه یعنی 250 هزار تومن!!!!خواهشا کمک کنید که بدون هیچ گونه هزینه ای فایلهای ریکاوری رو بدست بیارم!در ضمن ویندوز کرک شده روی سیستم میریزم ولی سیستم بهم میریزه و باهاشون سازگار نیست!!!!!!!ایکس پی هم که نمیشه به سادگی رو سیستمی که ویستا داشته نصب کرد!!!
آقا ناامیدمون نکنیدنقل قول:
اگه از recovery دی وی دی بسازم اگه هاردمم کامل فرمت شه مثلا با media direct reinstall آیا میشه ریکاوری رو برگردوند ؟
خوب اگر پارتیشن ریکاوری رو فرمت کردی و از دست دادی ، تنها راه خرید دیسکهای ریکاوری هست :41:نقل قول:
یه سوال : اگه اصلا هارد رو پارتیشن بندی نکنیم ، یعنی با همون یه دونه درایو خودش کار کنیم ... مشکلی پیش میاد .... یعنی تمام نرم افزارها و بازی ها رو روی همون یه درایو نصب کنیم ....
کند میشه ؟
خیر مشکلی پیش نمیاد و سرعتش هم بالاتر میره چون همه توی یک پارتیشن هستندنقل قول:
یه سوال : اگه اصلا هارد رو پارتیشن بندی نکنیم ، یعنی با همون یه دونه درایو خودش کار کنیم ... مشکلی پیش میاد .... یعنی تمام نرم افزارها و بازی ها رو روی همون یه درایو نصب کنیم ....
کند میشه ؟
اما وقتی ویروس گرفت و یا خراب شد و مجبور بودی ریکاوری یا فرمت کنی قیافه کاربران آماتور جالبه !!!!
ممنوننقل قول:
اما وقتی ویروس گرفت و یا خراب شد و مجبور بودی ریکاوری یا فرمت کنی قیافه کاربران آماتور جالبه !!!!
منظورت از فرمت چیه . یعنی ویندوز اورجینال رو فرمت میکنن !
XPS m1530 رو چه جوری باید پارتیشن بندی کرد و یا ویندوز xp نصب کرد ..... خود شرکت زیگورات بهت میگه یا نه ؟ چون توی سایتش ، تو قسمت سوالات متداول ، این سوال رو زیاد پرسیدن
یا با همون آموزش عالی شما میشه حلش کرد ؟
ویندوز ، با ویندوز فرق میکنه ... مثلا ویندوزی که روی PC نصب میشه با لپ تاپ فرق میکنه ( برای موقع خرید ویندوز میگم )
حالا شما با این همه تجربه : ویستا رو میشه از نظر کارایی در لپ تاپ m1530 ، به جای xp استفاده کرد ؟
الان هم کم و بیش بازی ها ویستا می خوان . می ترسم پاکش کنم بعد ضد حال شه .
_____
میشه لطف کنین جواب سوالات ابتدایی من رو بدید ؟
نقل قول:
1- منظور اینه که بخوای همه اطلاعات رو پاک کنی ... خود ریکاوری یک جور فرمت کردن پارتیشن هست
2- اگر بخوان پارتیشن بندی اش کنن ممکنه هزینه ازتون بگیرند ... همین روشی که آموزش داده شده و یا استفاده از paragon partition manager یا acronis disk manager کافیه
3- نه زیاد ... یک سری درایورهای اختصاصی داره ، اوریجیناله و لوگوی شرکت درج شده و همچنین نرم افزارهای این نوت بوک با این ورژن سیستم عامل تطابق کامل داره
4- کلا XP رو باید بندازید کنار ... تا کی میخوایید از دنیا عقب بیفتید ؟ الان تمام نرم افزارها compatibility کامل دارند با ویستا. برای نوت بوک مدیریت باتری ، کار ، پرفورمنس و همه این موارد در ویستا بالاتره ... گرافیک بهتر ، مولتی پروسس قوی تر و در نهایت پرفورمنس بالاتر
واقعا ممنون که جواب ما رو میدهید .... خیلی ممنون
یعنی اگه رکاوری کنی ویستا رو ، اطلاعاتت (فیلم ، عکس و .... ) پاک میشه ؟نقل قول:
1- منظور اینه که بخوای همه اطلاعات رو پاک کنی ... خود ریکاوری یک جور فرمت کردن پارتیشن هست
اگه پارتیشن بندی کنم .... ویندوز ویستای اورجینال بالا میاد ؟ آسیب نمی بینه ؟نقل قول:
2- اگر بخوان پارتیشن بندی اش کنن ممکنه هزینه ازتون بگیرند ... همین روشی که آموزش داده شده و یا استفاده از paragon partition manager یا acronis disk manager کافیه
اگه پارتیشن بندی کنم .... ویندوز ویستای اورجینال ریکاوری میشود ؟
راستی ، نمیشه وقتی پارتیشن بندی کردیم ( با نرم افزارهای paragon partition manager یا acronis disk ) ویندوز XP رو مثل PC توی یه درایو دیگه نصب کنیم ؟ نمیشه ؟ تو آموزش تون گفتید وقتی این کار رو می کنید دیگه ویستا بالا نمی یاد . چرا ؟ چون XP کرک شده است ؟
واقعا مرا قانع کردید . ممنوننقل قول:
4- کلا XP رو باید بندازید کنار ... تا کی میخوایید از دنیا عقب بیفتید ؟ الان تمام نرم افزارها compatibility کامل دارند با ویستا. برای نوت بوک مدیریت باتری ، کار ، پرفورمنس و همه این موارد در ویستا بالاتره ... گرافیک بهتر ، مولتی پروسس قوی تر و در نهایت پرفورمنس بالاتر
می گن اگه سیستم قوی داشته باشی ، ویستا تو اجرای بازی ها خیلی بهتره . ( پیش خودم می گفتم : خود ویستا که حداقل 512 مگابایت رم می خواد ، بازیه هم کمه کم 1 GB ، بعد باش بری تو بازی ، دیگه فکر نکنم بیاد بیرون )
بنظر شما این حرف درسته :
(می گن اگه سیستم قوی داشته باشی ، ویستا تو اجرای بازی ها خیلی بهتره )
Dell XPS m1530 با کانفیگی که توی قسمت ( مشاوره برای خرید انواع نوت بوک و اطلاع رسانی قیمت ها) سایت مطرح بود که شرکت زیگورات به قیمت 1,750,000 میداد قوی هست ؟ میشه با ویستاش کار کرد و XP نریخت ؟
__
ممنون و نهایت تشکر
نقل قول:
پیشنهاد خوبیه ... متاسفانه پاراگون با هارد لپ تاپ های جدید که از چیپست های کنترلر اختصاصی استفاده میکنند مثل XPS و IBM lenovo T series و Sony vaio TZ مشکل داره اونم بعلت قدیمی بودن برنامه و طراحی شدن برای دسکتاپ ها[/quote]
اقا من انجام دادم ولی موقع نصب ACRONIS DISK DIRETOR 10 همون خطایی که گفتم رخ میده و اصلا این برنامه در حالت بوت نصب نمیشه .بقیه برنامه های لرد واسه پارتیشن بندی هم همین خطا را میدهند
نقل قول:
اقا من انجام دادم ولی موقع نصب همون خطایی که گفتم رخ میده و اصلا این برنامه در حالت بوت نصب نمیشه .بقیه برنامه های لرد واسه پارتیشن بندی هم همین خطا را میدهند[/QUOTE]
----------------
تو ویندوز نصب می کنی؟ اگه نصب می کنی چه خطائی میده؟؟ منظورم نرم افزار ACRONIS DISK DIRETOR 10؟
فکر میکنم نصب میشه تو آخرین مرحله درست موقعی که آیکون روی دسکتاپ میاد ارور می ده؟
نقل قول:
1- اگر یک پارتیشن داشته باشی و اون هم پارتیشن C سیستم عامل باشه بله پاک میشه
2- بله مشکلی نیست ... ریکاوری بحث جدا از پارتیشن بندی هست
3- سوال واقعا مسخره ای بود .... بعد این همه توضیحات ... نظر خودت چیه ؟ :13:
4- ویستا به خاطر استفاده ار تمام قدرت سیستم در کنار DX 1.0 بسیار برای بازی های جدید مناسبه ( به رم زیاد مربوط نیست و همون 2 گیگابایت کافیه)
5- :44: (اگر تایید میخوای همون رو بگیر عالیه ) !!!
اقا من لپتاپم که ویستا داره را repair and restore factory کردم ولی وقتی نسخه بوتیبل paragon disk manager 2008 را اجرا میکنم فقط یه صحفه سیاه میاد درصورتیکه با کامپیوترم که اکس پی داره این برنامه بخوبی اجرا میشه .
مشکل از ویستا است؟
من اینا را همه شون را در حالت بوت نصب میکنم و اصلا کاری با ویستا ندارم
----------------نقل قول:
تو ویندوز نصب می کنی؟ اگه نصب می کنی چه خطائی میده؟؟ منظورم نرم افزار ACRONIS DISK DIRETOR 10؟
فکر میکنم نصب میشه تو آخرین مرحله درست موقعی که آیکون روی دسکتاپ میاد ارور می ده؟[/quote]
سلام
من تمام كارهايي را كه شما گفتي انجام دادم ولي در پايان ارور not enoght disk ... ميدهد خواهشا راهنمايي كنيد
من مراحل اول و دوم که ساخت پارتیشن هست رو انجام میدم وقتی که درایو ساخته شد روش کلیک راست میکنم و New Simple Volume میزنم تا آخر میرم ولی قسمت آخر(finish) که میزنم این پیغام میده:
there is not enough space available on the disk(s) to complete this operation
نقل قول:
سلام
من تمام كارهايي را كه شما گفتي انجام دادم ولي در پايان ارور not enoght disk ... ميدهد خواهشا راهنمايي كنيد
نقل قول:
پیغام قدیمی هست و اغلب کاربران دارند ... این خطا روی سیستم های جدید که ویستا روی اونها از طرف کارخانه نصب شده دارند چون ویندوز اصلی توی تعداد پارتشن ها محدودیت میزاره ( 4 پارتیشن primary یا 3 پارتشن primary و یک Extended بهمراه چند بارتیشن logical )
برای همین وقتی میخواهید پارتشن پنجم رو از درایور سیستم جدا کنید و shrink کنید این پیغام محدودیت براتون میاد
حالا شما چند راه دارید : :10:
1- پارتیشن سیستم رو پاک کنید ... که جالب به نظر نمیاد
2- پارتشن رو دوباره به حالت اولش برگردونید با دستور extend و یک پارتشن کلی بسازید و بعد از تبدیل پارتشن های primary به logical (مثلا همین پارتیشن ریکاوری و بقیه ) دوباره سعی کنید و باید درایوهای جدید را از نوع extended تعریف کنید
3- از روش Shrink استفاده نکنید و با یک نرم افزار حرفه ای در محیط بوت کار کنید
4- از دستور جایگزین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید