مدل لپ تاپ ات رو .... خیلی واضحه برو سایت ASUS بخش support و درایورهای مدل نوت بوکت رو بگیر
مدل لپ تاپ ات رو .... خیلی واضحه برو سایت ASUS بخش support و درایورهای مدل نوت بوکت رو بگیر
سلام
لپ تاب من سونی وایوو مدل Vgn-fz260e هست از چه درایوري بايد استفاده كنم .
در ضمن از پست 68 نميتونم دنلود كنم.
برای سونی میتونید از این لینک هم که توی پست اول آموزس در بخش آخر گذاشتم استفاده کنید :
نقل قول:
نکته : اگر هارد شما توسط این دیسک شناسایی نشد پس نیاز دارید به بازگشت از نقطه صفر ! احتمالا مشکل از تنظبمات بایوس ، درایورهای 23 و یا 64 بیتی ، درست کار نکردن یا قدیمی بودن ورژن nLite شما و ... باشد. همچنین ممکن است نوت بوک شما به درایور های intel matrix storage نیاز داشته باشد ( در نوت بوک های مدل 2006 به بعد) که برای نوت بوک های می توانید از خود سایت اینتل آنرا تهیه کنید:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجددا سلام
من براي Intel ICH8 SATA RAID از درايور زير استفاده كردم
http://www.4shared.com/file/49822624/4d640af3/Intel_Sata_Raid_drivers_v7801012_32bit_packed_by_F ernando.html
و شروع به نصب كردم فرمت كردم و يك درايو جديد ايجاد كردم مشكل اينجاست كه بعد از فرمت وكپي سي دي وقتي سيستم ريست ميشه يه صفحه سياه مياد و كاري نميكنه حالا من بايد چيكار كنم ؟ مشكل از كجاست ؟
من یادم نمیاد این درایور رو پیشنهاد داده باشم ...!
دوباره باید نصب کنید ... مشکل داره با فایلهای چیپست شما...
منظور شما اينه كه همين سي دي كه با اين درايور ساختم رو دوباره نصب كنم يا كلا تمام مراحل رو از اول و با درايوري كه معرفي كرديد ؟نقل قول:
در ضمن من ويندوز ويستا رو با همين سي دي كه ساختم فرمت كردم .
ویندوز ویستا که ساختی رو بی جهت زحمت کشیدی چون این چیپست برای ویستا سازگار هست ....
تا بعد مرحله انتخاب درایور را باید با درایور جدید تکرار کنید
موفق باشید
سلام.
من واسه دستکتاپ دل که SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش تو مرحله ایی که nlite امپورت ازم می خواد چه فایل هایی رو براش معرفی کنم؟
تشکر از شما.
توی آموزش گفتم ... فایل درایور را دانلود و extract کنید روی هارد و بعد اون پوشه رو browse کنید و فایل inf درونش رو انتخاب کنید
واضحه دوست عزیز
سلام
1- من قبلا يه سي دي xp pro كه orginal دل 1520 بود رو بدون مشكل در شناسايي هارد روي 1400 نصب كردم. اما ازش راضي نبودم و يه cd ديگه گرفتم(سي دي هاي عادي كه در بازار هست)، الان با اون پيغامي روبرو ميشم كه در اولين پست اين تاپيك هست. اين منطقيه؟
2- براي نصب xp جديد خوندن مطالب چند پست اول كافيه يا تمام اين 89 پست قبلي رو بايد بخونم؟
تشكر
تشکر دوستم من اما من دسکتاپم Optiplex 755 DELL هستش. و اون کار رو کردم ولی بالا نیومد!!!نقل قول:
من توی سایتش هم نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی ضروریه
1- میتونید بایوس دسکتاپ خود را اپدیت کرده و توی تنظیمات native mode رو فعال کنید تا نیازی با ساخت سی دی هم نباشه و راحت ویندوز رو نصب کنید ... این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما
دقت کنید که در پایین صفحه و امکاناتش نوشته :
1. Removed China (Sinosun) TPM support.
2. Resolved defect with the floppy IDE redirection feature.
3. Optimized PCI-Express training algorithm for certain multi-head video cards.
4. Added ImageServer support.
5. Added SATA legacy mode support for older operating systems.
6. Improved handling of scenario where system runs out of Option ROM space.
7. Updated TxT AC Module to 1.3.
8. Added support for systems with no TPM installed.
9. Updated ME firmware to 1125 (UUID fix for AMT provisioning).
10. Improved hard drive password support in RAID mode.
11. Added support for RAID 0.
12. Changed default power policy to support MEDIASABLE SKU.
2- راه دوم : با استفاده از این درایورهایی که میزارم دانگرید رو انجام بدهید :
کد:http://www.tacktech.com/pub/microsoft/sata/iastor-sata-drivers.zip
اما راه اول بهتر و ساده تره و خود سایت دل هم توصیه کرده که حتما ریورژن کنید ... اگر ورژ شما این هست خوب چه بهتر ... نیازی به دانگرید هم ندارید
موفق باشید
آقا فكر كنم پست من جا موند. لطفا راهنمايي كنيد
تشکر دوست عزیز.من راه اول رو آزمایش کردم جواب داد. تشکر.فقط نصب درایوراش یکمی مشکل داشت که حل شد. فقط درایور صداش مونده که دارم روش کارمی کنم و تا الان که به نتیجه نرسیدم.نظر شما چیه؟تشکر از شما.
برای نصب درایورهای کارت صداها سری High definition باید ابتدا micsosoft UAA bus driver برای XP رو نصب کنید
قبلا و در صفخات قبل مفصل پرداختم بهش
موفق باشید
تو که پست دادی لا اقل شماره پست خودت هم میگفتی که جا مونده ! لینکش رو بزارنقل قول:
آقا فكر كنم پست من جا موند. لطفا راهنمايي كنيد
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2494828&postcount=90
1- همیشه ویندوز اوریجینال ها داری دانگرید سری خاص خود لپ تاپ ها برای منترلر ساتا هستند ... خوبی ویندوز اوریجینال OEM یعنی مال خود لپ تاپ اینهنقل قول:
2- باید تا آخرش رو بخویند تا دانگرید کامل کنید ... همون آموزش هم کافیه اینا پک های الحاقی و راهنمایی های خاص هستند برای دیگر نوت بوک ها و کلا سوال جواب ها
تشكر. من vostro 1400 دارم. اگر اشتباه نكنم توي گروه Intel ICH6/7/8/9 S-ATA AHCI قرار ميگيره . جديدترين درايور رو از كجا بگيرم؟
فکر نکنم برای نصب XP نیاز داشته باشید چون توی setup CMOS حالت native mode موجود هست. این هم راه حلش:
درهر حال می تونید درایورهای ساتا را از چند جا بگیرید :نقل قول:
1) - Enter bios and make sure AHCI is disabled, start in normal SATA mode.
2) - Boot to CD with SATA Drivers, and install the particular driver.
3) - After SATA Drivers are installed, boot to the XP Installation CD and install XP.
بخش ساپورت سایت دل ، انتخاب مدل و ویندوز XP به عنوان OS
سایت اینتل همیشه آپدیت ترین درایورها رو داره، سرچ توی سایت بر عهده خودتان :کد:www.dell.com
کد:www.intel.com
تشكر. لطفا اين قسمت رو بيشتر توضيح بديد.
چطور AHCI is disabled و چطور start in normal SATA mode ؟
نقل قول:
) - Enter bios and make sure AHCI is disabled, start in normal SATA mode.
2) - Boot to CD with SATA Drivers, and install the particular driver.
3) - After SATA Drivers are installed, boot to the XP Installation CD and install XP.
درايور ساتا براي xp رو قبلا گرفتم. از ويستا نصبش كنم؟نقل قول:
درهر حال می تونید درایورهای ساتا را از چند جا بگیرید :
بخش ساپورت سایت دل ، انتخاب مدل و ویندوز XP به عنوان OS
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان واقعا ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العاده بود بر روي
SONY VAIO VGN-FZ25GN
نصب كردم اكس پي هلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیق یادم نیست کجای بایوس phoenix ها بود ... اما توی بخشی به نام SATA Devices Configuration بود که میتونستی اون قابلیت رو فعال کنی یا روی قسمت IDE بزاری ... اینو باید خودت کمی جستجو کنینقل قول:
تشكر. لطفا اين قسمت رو بيشتر توضيح بديد.
چطور AHCI is disabled و چطور start in normal SATA mode ؟
این برنامه هم میتونه کمکت کنه که راحت تر جستجو و تغییر بدی :
متوجه نشدم ... یعنی جی از ویستا نصبش کنم ؟ شما میتونید توی هر محیطی با nlite این سی دی رو بسازید به سیستم عامل فعلی تون ربطی ندارهنقل قول:
درايور ساتا براي xp رو قبلا گرفتم. از ويستا نصبش كنم؟
توي bios لپ تاپم (vostro 1400) چنين چيزي نديدم. اگر از دوستان كسي هست كه كار كرده، لطفا راهنمايي كنيدنقل قول:
دقیق یادم نیست کجای بایوس phoenix ها بود ... اما توی بخشی به نام SATA Devices Configuration بود که میتونستی اون قابلیت رو فعال کنی یا روی قسمت IDE بزاری ... اینو باید خودت کمی جستجو کنی
فايلي كه دانلود كردم، يه فايل exe هست. وقتي extractش كنم درايورهاي sata توي فايلهاي ثطفقact شده هست؟نقل قول:
متوجه نشدم ... یعنی جی از ویستا نصبش کنم ؟
تشكر
توی یک فولدر درون درایور C شما extract میشهنقل قول:
فايلي كه دانلود كردم، يه فايل exe هست. وقتي extractش كنم درايورهاي sata توي فايلهاي ثطفقact شده هست؟
تشكر
توی یک فولدر درون درایور C شما extract میشهنقل قول:
فايلي كه دانلود كردم، يه فايل exe هست. وقتي extractش كنم درايورهاي sata توي فايلهاي ثطفقact شده هست؟
تشكر
با سلام من از تمامی راهنمایی های شما کمال استفاده را بردم ولی هنوز نتوانسته ام برنامه nlite را نصب کنم لطفا راهنمایی کنید
نصب nlite ؟ فکر کن میخوای یک برنامه ساده رو نصب کنی ... جدید ترین ورژن رو از آدرسی که دادم دانلود کن ... هیچ کاری نداره
احتمالا مشکل توی سیستم عامل شماست که برنامه نصب نمیشه وگرنه برنامه freeware هست و با تمام سیستم عامل ها سازگار
ببین اینجا چه خبره .
آقا من از مقالات قبلی شما استفاده کردم و پارتیشن بندی کردم . دستت طلا .الان ویستا دارم.
SONY FZ 180 E دارم اون درایور هایی که تو صفحه اول داده بودی کافیه واسه این مدل برای نصب xp ؟
بله بله ... یک نگاه به پک الحاقی که برای سونی گذاشتم هم ببین ... دقیقا نمیدونم صفحه چنده اما همین جاست یکم برگردی عقب میبینی
نقل قول:
نوشته شده توسط REGISTERED USER
لینک خرابه لطفا یه لینک دیگه بده :10:
گذاشتم فکر کنم : Intel matrix mass storage
توضيحات كامل تر رو ميتونيد در اينجا ببينيد:
کد:http://www.howtogeek.com/howto/windows/resolving-setup-did-not-find-any-hard-disk-drives-during-windows-xp-installation/
اون لینکش خرابه . از این میشه استفاده کرد ؟ البته 15.4 مگ هستش :21:نقل قول:
کد:http://drivers.softpedia.com/get/Other-DRIVERS-TOOLS/INTEL/Intel-Matrix-Storage-Manager-6101002.shtml
البته امیدوارم فارسی نوشته شده باشه !!! و کامل تر از این باشه !!!!! هرچند یکی از سورس های تصویری ام همین سایت بودهنقل قول:
توضيحات كامل تر رو ميتونيد در اينجا ببينيد:
کد:
کد:http://www.howtogeek.com/howto/windows/resolving-setup-did-not-find-any-hard-disk-drives-during-windows-xp-installation/
من منتظرم ها رجیستر جونم :11: اینی که لینکشو گذاشتم دانلود کردم . بکار ببرم ؟
با سلام.
برای لپ تاپ ACER SPIRE 5920G چه چیزی رو باید دانلود کنم؟برای ویندوز 64bit میخواهم.
خیلی خیلی ممنون میشم اگر لینک دانلودشو بذارید.چون من رفتم تو سایت acer ولی آخرشم نفهمیدم چی باید دانلود کنم.
خواهشنا یک آدم خیری به من کمک کنه.
خواهشا تحمل داشته باش !!!نقل قول:
خواهشنا یک آدم خیری به من کمک کنه.