شايد چون سيستم من ضعيفه اينطوريه!نقل قول:
البته نه ضعيف. متوسط.
لود هر مرحله حدودا 3 دقيقه طول ميكشه.
Printable View
شايد چون سيستم من ضعيفه اينطوريه!نقل قول:
البته نه ضعيف. متوسط.
لود هر مرحله حدودا 3 دقيقه طول ميكشه.
ممکنه مشکل از ویندوز هم باشه.نقل قول:
البته بعضي مراحل تو 1 دقيقه لود ميشه بعضي هم حتي سريعتر ولي بعضي ها خيلي طول ميكشه.
توي اين بازي نميشه ساختمان بسازيم؟
خیر.نقل قول:
پنج Unit دارین که هر کدوم 2 یا سه سرباز دارن و فقط میتونین 4 تا Unit رو داخل بازی ازشون استفاده کنید.
اين بازي اصلا cheat نداره؟
من Cheat نتونستم پیدا کنم و اچیومنت بود فقط.نقل قول:
ولی این دو ترینر رو پیدا کردم:
Trainer For v1.2.1 :
Trainer :کد:http://www.absolutcheats.com/download/dow212promo-ch.zip
کد:http://www.absolutcheats.com/download/dow2promo-ch.zip
دوستان چرا من وقتی یه منطقه رو میگیرم باید 2دفعه برمش تا مال من شه،بعدشم وقتی مال من میشه میرم یه منطقه دیگه رو بگیرم دوباره که میام باز میبینم مال اونا شده.
تو منطقه هم اکثراً همه چیزا رو Capture میکنم.
چیکار باید بکنم ؟
علی جان بعد از اینکه 1 منطقه رو گرفتی ازش دفاع میکنی؟؟؟
چون اگه اونا بهش حمله میکنن و تو باید دفاع کنی.
اگه دفاع نکنی خود به خود مال اونا میشه.
یعنی وقتی مال من میشه (سیاه رنگ) باید دوباره برم توش و دفاع کنم؟نقل قول:
نه . اگه حمله کنن باید دفاع کنی.
و همیشه هم حمله میکنن.
باید حواست جمع باشه. ممکنه سرت با quest های دیگه گرم باشه day ها رو الکی از دست بدی.
والا نگرفتم چی میگی!:31:نقل قول:
چیزی نمیاد که برم دفاع کنم.
بدون حمله میگیرنش.:18:
ببین.
بعضی از ماموریت ها هست که محدوده ی زمانی داره.
زیرش مینویسه با قرمز.
مثلا 3 روز ، اگه توی 3 روز اون ماموریت رو انجام دادی که هیچی ولی اگه انجام ندادی اون ماموریت حذف میشه.
و اگه ماموریت دفاع باشه اون منطقه مال دشمن میشه. و تو باید دوباره اون منطقه رو بگیری.
:دی
بیخیال من که هیچی نفهمیدم.
:دی
یه کاریش میکنم.
ممنون مجید جان.
اين بازي هم تموم شد.
چقدر طولاني بود.
ما كه آخرش نفهميديم چي شد قصه!
فقط tyranid ها نابود شدن. پس eldar ها و orc ها چي ميشن؟!
ببين شما براي اينكه هر نقشه رو كامل مال خودت كني بايد حداقل دوبار توش ماموريت انجام بدي علتش هم اينهنقل قول:
: تو هر نقشه هميشه دو نقطه استراتژيك وجود داره كه دو دو گوشه سمت چپ و راست نقشه هستند و بصورت مربع هاي سياه رنگ اند و وقتي شما اونجا رو ميگيري آبي رنگ ميشن. اينها يا Communication Array هستند يا Imperial Shrine و يا Automated Factory. كلا نقاط استراتژيك و مهم تو تمام بازي يكي از اين سه تا مورد هست.
حالا شما هر كدوم از اين نقاط استراتژيك رو فتح كني براي فعال شدنش سه تا ژنراتور از آسمون ميفرستن اطرافش.
و در هر روز (هر Deployment) فقط يك بار اين كار يعني فرستادن ژنراتور انجام ميگيره، پس يعني شما تو هر روز فقط يك نقطه استراتژيك رو تو تمام سيارات ميتوني فتح كني.
بنابراين براي فتح كامل هر نقشه كه دو نقطه استراتژيك داره شما حداقل بايد دو بار در اونجا ماموريت انجام بدي در دو روز متفاوت تا بتوني نقشه رو كامل فتح كني.
تازه در طول بازي به شما ماموريتهايي داده ميشه كه تعدادي از اين ماموريتها دفاع از همين نقاط استراتژيك هست كه قبلا تصرف كرديد و براي شما هم به رنگ قرمر نوشته ميشه كه چند روز براي دفاع از اين نقاط وقت داريد. اگه دير بجنبيد اين نقاط به تصرف دشمن در مياد و بايد دوباره پس گرفته بشه.
يعني شما در طول بازي نقشه هاي تكراري رو دهها بار خواهيد ديد و در اونها ماموريت انجام خواهيد داد.
مصطفی جان tyranid ها رو نابود کردن به خاطر اینکه تموم شدنی نبودن.
باید منبعش رو نابود میکردن تا دیگه به وجود نیان.
سلام بر همگی من بازی رو گرفتم وقتی extract میکنم فایلهای داخل تصویر زیر رو دارم نمیدونم چیکر کنم روی تمام آیکنها هم کلیک کردم نصب نشد (سرم کلا رفته؟)
کد:http://upload4pic.co.cc/zpics/DW2.JPG
سلام.ويندوز شما چيه؟چون رو 98 اجرا نمي كنه.1.اينا كه فايل هاي نصب شده بازي هستن نصب نمي خواد!رو DOW2.exe كليك كن بازي اجرا مي شه.2.بايد برنامه macrosoft games for live kwfنصب باشه(رو ايكون xlive startكليك كن)3.هي چي فقط directX و برنامه هاي جانبي ديگه اگه داشت نصب كن كه فكر نمي كنم چي زي داشته باشه.
وقتی Xlive star رو میزنم یه پنجره به نام Error report باز میشه که نوشته ارور رو توضیح بدبد نام و ایمیلم میخا دنقل قول:
DOW2.exe دو هم که میزنم ارور
Application load error 5:0000065434 میده نمیدون چه کنم :41:
ویندوز = XP 2008
گراف 1 گیگ رم 2 گیگ
سلام
برای من این ارور رو میده
xlive.dll پیدا نشد...
بعد این دو تا فایل داره تو پوشش
یکی loader
یکی هم DOW2
روی DOW2 کلیک کنم همون ارور بالایی رو میده
روی loader کلیک کنم میگه
application has faild to start
من یدونه قبلا داشتم کار نکرد رفتم یکی دیگه ( از یه شرکت دیگه) خریدم اینم همینجوریه...
خوب حتما شما برنامه Windows live یا همون xlive رو نصب نکردین.نقل قول:
روی DVD بازی باید باشه. نصبش کنید. درست میشه
سلام!
باید اون آیکونی که تو عکس هستش رو بزنی تا اجرا بشه بازی! یعنی باید همون رو بزنی تا اجرا بشه!
واسه منکه همینطور بود, مثه شما روی آیکون هایی که گفتی میزدم ارور می داد!
باید اون چیز رو نصب کنی, xlive هستش!
گل گل, علی کریمی........ شرمنده جو گرفت!
سلام ببخشید دوستان
ایا این بازی از چند راه تمام می شه ؟
چون دیدم اخر بازی امتیاز می داد و....
گفتم شاید بازی از چند راه تمام بشه
دوستان خبر دار از این موضوع که ایا بازی از چند راه تمام می شه ؟
با تشکر
سلام.بله.من تمومش كردم.نقل قول:
مثلا من اينجوري رفتم كه وقتي تيرانيد ها يه منطقه رو مي گرفتن من مي زدم ميرفتم يه سياره ي ديگه!بعد ميومدم ميديدم ارك ها گرفتن اون جارو بعد من حمله ميكردم.و مثلا يكي از دوستاي من قول هايي رو كشته بود كه من نديده بودم:10:
فکر کنم فقط 1 مدل پایان داشته باشه.نقل قول:
ولی همونجور که علی جان هخم گفت
این اتفاقات میفتهنقل قول:
مثلا من اينجوري رفتم كه وقتي تيرانيد ها يه منطقه رو مي گرفتن من مي زدم ميرفتم يه سياره ي ديگه!بعد ميومدم ميديدم ارك ها گرفتن اون جارو بعد من حمله ميكردم.و مثلا يكي از دوستاي من قول هايي رو كشته بود كه من نديده بودم
ولی توی پایان بازی تاثیر خاصی نداره
سلام دوستان
اخرش بازی از چند راه تمام می شه فقط یک راه
یا بسته به امتیازی ها که می گیریم داره ؟
یک جواب قانع کننده بدید ممنون می شم
با تشکر
عجب گیری دادی شما :دينقل قول:
مگه مال شما آخرش چه جوری تموم شد؟؟؟؟؟
اون امتیاز هایی که توی بازی میده رنک شما رو توی این بازی نشون میده.و تا اونجا که یادمه 2 قسمت امتیاز دهی داشت.
یکی امتیاز هایی که در مراحل دفاع میگیری و یکی هم امتیاز های مراحل حمله.
این بازی چون با ویندوز لایو کار میکنه رنک شما و امتیازی رو که آوردین رو توی ویندوز لایو ثبت میکنه.البته تو ایران که ویندوز لایو کشکه و بیشتریا اکانت آفلاین میسازن تا فقط بتونن برن تو بازی.
در بازی down of war 2 زمانی که می خوام بازی رو اجرا کنم ارور زیر را میده:
application load error 5:0000065434
آقا Expansion جدید این بازی به نام chaos rising اومده امتیازات خوبی هم به نسبه گرفته، من خودم از علاقهمندان این بازی هستم مخصوصاً از نسخه 2 واقعاً خوشم اومد؛ دارم میرم که این نسخه رو هم بگیرم حجمشم 7.6 گیگه اگه کسی خواست دانلود کنه.
کد:http://www.gamespot.com/pc/strategy/warhammer40000dawnofwariichaosrising/index.html
منم امروز Chaos Rising رو گرفتم
DoW II که خیلی باحال بود کلی حال داد اینم باید خیلی خوب باشه چون اکشنش خیلی قشنگ تر شده
ولی می زارمش تو عید بازی کنم
Chaos Rising اين ورژن جديدشه كه اومده ؟
سبك همون قبليست يا اجازه ي base سازي هم بهت ميده ؟
من نگرفتم بازی رو هنوز، ولی خوب شکی نیست ادامهای بر نسخه II هست دیگه و هم سبک اون.نقل قول:
کسی نسخه این بازی که boysteam هست رو تا حالا گرفته؟ من که هر کاری کردم نتونستم توی بازی برم:13:
این چند وقته این بازی ها اعصاب منو بهم ریختن هر بازی یه مشکلی داره. اینا همه از برکت بازی های کپی هستش!
مثل اینکه کسی نیست جواب بده:13:نقل قول:
کسی نسخه این بازی که boysteam هست رو تا حالا گرفته؟ من که هر کاری کردم نتونستم توی بازی برم:13:
این چند وقته این بازی ها اعصاب منو بهم ریختن هر بازی یه مشکلی داره. اینا همه از برکت بازی های کپی هستش!
من منظورم بسته مکمل بازی نیست که تازه منتشر شده. منظورم خود بازی هستش. فکر کنم از بین اونایی که بازی کردن حداقل چند نفر پیدا بشن که این نسخه بازیو خریده باشن. من همه کارهایی که گفته رو انجام میدم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنم این پیغام رو میده:
application load error 5:0000065434
اگه میشه راهنمایی کنید که چی کار کنم الان خیلی وقت هست که یه بازی استراتژیک درست و حسابی بازی نکردم. اگه میشه همین امسال جواب بدین وگرنه باید تا سال دیگه صبر کنم:31:
سلام!! آقا يكي كمك كنهههههههههههههه!! من Chaos rising رو امروز گرفتم ولي بعد از نصب Steam سريال مي خواد!!!
تروخدا اگه كسي داره بده!!!!!:41:
وایییییی !
هفته پیش Chaos Rising رو نصب کردم . وقت نکردم بازی کنم تا دیروز ...
بازی در کل تغییر چندانی نکرده . منظورم اینه که Game Play و گرافیک و ... تغییر چشم گیری ندارن . اما یه بخش پیشرفت زیادی کرده و اونم درجه سختی بازیه ! بازی فوق العاده سخت شده ! اما اگه Armor ها رو درست انتخاب کنید ، خیلی راحت میشه !
DoW II خیلی خوب و عالی بود ، DoW II CR از اون قشنگتر . همین مراحل متنوع تر و آرمور جالب تر ، خودش واسه شروع دوباره ی DoW II کافیه ...
آقا نبود كسي ما رو ياري كنه ؟؟؟؟؟ جون من اگه كسي ميدوننه بگه.....!!!! :19:
Thanks a lot...
با عرض معذرت این پست من حذف شود..