شاید ، شایدم نه...من که اصلا برام مهم نیست:5:!نقل قول:
فقط از این ناراحتم واسه چی 10 تومن بیشتر واسه چیزی که اصلا به کارم نمیومد دادم:20:...
Printable View
شاید ، شایدم نه...من که اصلا برام مهم نیست:5:!نقل قول:
فقط از این ناراحتم واسه چی 10 تومن بیشتر واسه چیزی که اصلا به کارم نمیومد دادم:20:...
خوب مجتبی جان این مشکل گوشی شماست...
همه این 10 تومان بیشتر رو میدن....و لذت میبرن...
آكتور چي ميگي بايد ميگفتي مجتبي جان .....
احسان جان ........
اشتباه تايپي نكن وگرنه بنت ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباهی تایپ کرد:31:...نقل قول:
ببخشید...
قلت کردم...
توروخدا...
احسان جان مگه ادم کشتم که بن کنن...لول...
شوخي بود ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول.................
آقا این لول یعنی چی؟؟؟واسم سوال شده...
لول به معنای انگلیسی مخفف شوخی هست...
n82:46::46::46::46:
معمولا با انگلیسی مینویسن : Lol
در بازی ها علامت هایی مانند D: که همون :31: خودمونه استفاده میشه که علانت خنده هست
ما هموم لول رو میگیم...
فارسی رو پاس بدار...
مجتبي جون ديدي
بچه ها منبع اطلاعات هستن.فهميدي l o o o o l
لول...لول...
همون :d هم خوبه...
اينجوري هم ميتوني بنويسي
l 0 o 0 l
لــــــــــول...
اینجا کلوپ مشاوره هست یا کلوپ لول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لول...
چی بگم والا...ظاهرا لول بازار شده!
از بحث اصلی دور شدیم فجیع!!!
همون ادامه ی بحث رو پی بگیریم تا سایر دوستان هم استفاده کنن...
به نظر من گوشیت تو ایران آپدیت شده که فیلم اسپایدر منو نشون نمیده چون اگه فابریک کارخونه باشه محاله فیلمو نشون نده.
راستی وقتی گوشیو خریدی اون کد 8 رقمی رو زدی ببینی کنتور کارکرد گوشی 0 هست یا نه؟:46:
شاید...خودم هم همینطور فک می کنم!ولی بازم بگم...اصلا برام مهم نیست اما اگه کار می کرد طبعا بهتر بود و بودنش بهتر از نبودشه...نقل قول:
از این چیزاش که 100 نه 1000% مطمئنم و همشون رو توو مغازه امتحان کردم ، بدون شک 0 کیلومتر و نو هست...نقل قول:
چه ربطی به آپ دیت تو ایران داره ؟
هیچ ربطی نداره تازه ورژن اسپایدر مخصوص خاورمیانه هستش
تا اونجا که آهنگ عربی هم روش داره !!
درسته...واسه من یه چندتا آهنگ عربی هم داره!حدود 10 ، 11 تایی میشه!نقل قول:
من که از دلیل کار نکردن فیلم 100% مطمئن هستم ، حالا کجا آپ شده که فیلم کار نمی کنه دیگه خدا می دونه ضمن این که اینم بگم از نو بودن گوشی هیچ شکی ندارم:20:...و توو اکثر فروم های خارجی هم که حرفشو قبلا زده بودم همین مشکلو داشتن...می گفتن نوکیا باید یه فکری برای این مشکل بکنه که بعد آپ به ورژن 15 فیلمش کار کنه که در جواب بهشون گفته بودن "باید قبل از آپ حتما ازگوشیتون یه بک آپ می گرفتین"!
اما من بیچاره چه کنم که گوشی همینطوری آپ شده رسید دستم...
علی جان یه گشتی تو فروم های خارجی بزنی می فهمی موضوع از چه قراره در این جا هم راجع بهش بحث کردیم
آخرش ما نفهمیدیم ، ایران آپ شده که فیلمش نمیاد...خارج آپ شده که فیلمش نمیاد...اصلا فیلمش نمی خواد بیاد(شاید دوست نداره)...اصلا فیلم داره یا نداره که بخواد پخش شه...و سوالاتی از این دست!
در کل نتیجه می گیریم که N95 8gb از N82 خیلی بهتره و نتیجه ی اخلاقی می گیریم که فیلم مرد عنکبوتی 3 توو بعضی از ان 95 های 8گیگ میاد توو بعضی ها هم به خاطر آپ ورژن ؛ کلا...نمیاد!!!
وسلام.
نقل قول:
فیلمش نمیاد...خارج آپ شده که فیلمش نمیاد...اصلا فیلمش نمی خواد بیاد(شاید دوست نداره)
:39::16:
(شايد دوست نداره بياد)
هنوزم كه دارم اين پست رو ميفرستم ،خندم بند نيومده
كلا فرقي نداره چه ايران چه خارج وقتي اين گوشي رو آپ ميكني بعضي از اطلاعات و نرم افزار هارو از دست ميدي.مجتبي جان يادته من گفتم منظورش تو فروم خارجي نوشته بود متاسفه نرم افزاراشو از دست داده؟؟؟؟
مال شما هم هميطور احتمالا حالا يا ايران يا خارج آپ شده و الان امكان ديدن فيلم نيست
اصال چرا گير دادي فيلم رو تو گوشي ببيني؟؟؟؟:13:برو divix فيلم روبگير بشين بالذت ببين ديگه:27:
:31:..........نقل قول:
دیگه بیخیال...سر این یکی شانس نیاوردیم!چه میشه کرد؟!نقل قول:
آخه چيزي نيست كه به خاطزش خودتو ناراحت كني.يه فيلمه ديگه نرم افزار يا اطلاعات مهم كه نيستنقل قول:
دیگه بیخیال...سر این یکی شانس نیاوردیم!چه میشه کرد؟
درسته...حق با شماست ، من ناراحت نیستم فقط می گم که بودنش بهتر از نبودش بود...
کی اسم تاپیکو عوض کرد؟؟؟چرا اسمشو خلاصه کردن؟؟؟چرا؟!؟!؟!
نقل قول:
کی اسم تاپیکو عوض کرد؟؟؟چرا اسمشو خلاصه کردن؟؟؟چرا؟!؟!؟!
میتونی با alex_pk مدیر محترم در میون بزاری.
ولی فیلمو بگیر بریز...
کیفیتش فک رو میندازه پایین...
تو باید بری به اون یارو که خریدی اعتراض کنی...مگه به اسم اسپایدر من نخریدی...
انوقت اجرا نمیشه...
برو اعتراض کن...
نقل قول:
تو باید بری به اون یارو که خریدی اعتراض کنی..
آكتور جون مثل اينكه بازم يادت رفته كجا داريم زندگي ميكنيم.نقل قول:
برو اعتراض کن...
فكر ميكني با اين كار مجتبي فروشنده با كلي معذرت خواهي گوشي رو پس ميگيره و يه گوشي كه فيلم رو بياره ميده خدمتون؟