سلام دوست عزيز
تشكر مي كنم بابت آموزش نرم افزار مربوطه
ممنون
Printable View
سلام دوست عزيز
تشكر مي كنم بابت آموزش نرم افزار مربوطه
ممنون
دوست عزيز خيلي عالي بود.
از اينها زياد بگذار.
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينك فارسي ساز !
نسخه کامل سیستم قدرتمند مدیریت انجمن های گفتگو توسط وب سایت وب شهر برای زبان فارسی به صورت کامل منتشر شد ! Sup و در انجمن گفتگوی وب شهر پشتیبانی می شود !
از برتری های سیستم جدید فارسی :
1-سیستم (ویزارد) نصب کاملاً فارسی :
باعث می شود شما مراحل نصب را به راحتی و هوشیلری کامل انجام دهید و در صورت رخ دادن خطایی کاملاً متوجه آن شوید !
تصاویر نمونه :
تاریخ شمسی کامل و پیش فرض سیستم :
تاریخ سیستم به صورت پیش فرض شمسی می باشد و بعد از نصب بلافاصله تاریخ به صورت شمسی نمایش داده می شود و نیاز به تغییرات در محیط مدیریت یا فایلی نیست !
ترجمه کامل و زبان پیش فرض فارسی :
فایل های زبان به صورت کامل به زبان فارسی ترجمه شده اند و با فرمت سازگار ذخیره شده اند ! زبان سیستم به صورت پیش فرض فارسی می باشد و بعد از نصب بلافاصله زبان فارسی روی سیستم فعال است و نیاز به هیچ تغییراتی نیست !
محیط مدیریت کاملاً فارسی :
محیط مدیریت سیستم کاملاً فارسی و ترجمه شده است یعنی محیط مدیریت 100 در صد فارسی با جداول فارسی و تنظیمات فارسی ! تمام قسمت های پیکربندی سیستم فارسی هستند و سازگار با پلاگین ها و قالب ها می باشد !
تصاویر نمونه :
این سیستم توسط وب سایت وب شهر برای شما به صورت کامل به زبان فارسی ترجمه و بهینه شد هاست !
انجمن پشتیبان فارسی MyBB : (پرسش و پاسخ درباره سیستم )
دانلود سیستم MyBB فارسی توسط وب شهر :
دانلود پلاگین های فارسی :
دانلود قالب های فارسی :
دیگه دست از سر کچلم بر دارید این یکی دیگه کامله
آقايون يكي به داد من برسه !!!
دوستانمن مي خواستم روي لوكال هاست نصبش كنم آيا ميشه وطراحييش كنم ؟
ويه سوال ديگه من نمي دونم چه جوري بايد نصبش كنم يعني قبل از اينكه وارد اونجايي كه اي اچ تي گفتند توي آموزش ...
من نمي دونم چه شكلي بايد آپلودش كنم ...
اگه ميشه راهنماييم كنيد...
شاد و پيروز باشيد
شهريار
بله روي لوكال هم مي شه نصب كرد مگر با سيستم هاي ديرگ فرق مي كنه!
اين جا هم راه اندازي شده بيد حال كنيد!
اگه میشه حجم فایلارو هم ذکر کنین تا ما بدمنیم چه قدر کارت نیاز داریم
خیلی نیست.3mb نمیشه
دستت در نکنه مدت ها بود دنبال همچین چیزی می گشتم
تازه فهميدي اين چيه !؟
پس فكر ميكني انجمن رو با چي درست مي كنن ؟
كم العان يه چند ساعتي هست كه دارم فقط دانلود مي كنم!خدا آخر عاقبتش رو بخير كنه!فقط اگر يكي يود كه آموزش كامل نصب روي لوگال هاست رو با ايزي پي اچ پي يا هر كوفت ديگه اي مي داد خيلي خوب ميشد.مشكل اصلي من با ساخت ديتا بيس ست تو كامپيوتر.با چي بايد بسازن؟اصلابا همين ايزي پي اچ پي چطوريه؟؟من دارم با سرعت 33 دانلود مي كنم!!!
ببخشيد من يك سوال دارم كه دقيقا نميدونم در كدوم قسمت بايد اون رو مطرح كنم ؟
اميدوارم كه شما بتونيد من رو راهنمايي كنيد :
همونطور كه مي دونيد در وب لاگ ها قسمتي وجود داره كه كامنت ها اون جا گذاشته ميشه .
مي خواستم بدونم اگر كسي با چندين اسم مختلف كامنت بگذاره ، راهي براي تشخيص وجود داره ؟
مثلا اگه صاحب يك وب لاگ در قسمت كامنت ، چندين كامنت با اسامي مختلف براي خودش بگذاره ، آيا راهي وجود داره كه دست صاحب اون وب لاگ رو بشه ؟
سلام دوستان کسی می تواند در مورد تغییر chmod به 777 در سرور ویندوز کمک و راهنمایی بفرماید.
سلام.من my bbرو نصب كرد و فايل هاي فارسي رو هم روش سوار كردم.ولي يه مشكل خيلي اساسي دارم.عكس زير رو ببين
سيستم فارسي رو شناخته ولي نمي دونم چطوري فعالش كنم.ممنون ميشم بهم جواب بديد.
من وقتی می خوام myBB نصب کنم در مرحله Database Configuration این Error رو میده:
Error
There seems to be one or more errors with the database configuration information that you supplied:
Could not connect to the database server at 'localhost' with the supplied username and password. Are you sure the hostname and user details are correct?
Could not select the database 'MyBB'. Are you sure it exists and the specified username and password have access to it?
Once the above are corrected, continue with the installation.
باید چی کار کنم؟
من با phpMyAdmin دیتابیس ساختم به اسم MyBB همونطور که تو آموزش گفته بود، این پیغام خطا دلیلش چیه؟
کسی بلد نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sascovach
اینم عکسش:نقل قول:
نوشته شده توسط sascovach
ببین دوست عزیز، شما روی کامپیوتر خودت نصب میکنی یا روی هاست؟ اگر روی کامپیوترت هست که باید User رو root بدی و پاسورد رو خالی بزاری اما روی هاست باید از یوزر و پاسورد کنترل پنلت استفاده کنی، همینطور اول باید با phpadmin یک دیتابیس درست کنی، حالا شما کدوم ها رو انجام دادی؟
روی هاست دارم نصب میکنم دیتا بیس هم ساختم، user و pass رو باید همونی بدم که باش تو phpmyadmin لوگین میکنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط moslem-visual
دوست عزیز اطلاعاتتون رو کامل کنید :نقل قول:
اول از همه : PhpMyAdmin ، نه phpadmin
دوم : حتما لازم نیست از PhpMyAdmin وارد بشن از تو خوده Cpanel هم میشه .
من Cpanel ندارم باید با همین phpmyadmin بسازمنقل قول:
نوشته شده توسط STAYWITHME
تو قسمت database host باید چی بزنم؟
این ارور دلیلش چیه؟ من که ساختم دیتا بیس رو
خب حالا گیریم که PHPMyAdmin بعدشم شاید بعضی ها سی پنل نداشته باشن، اون قسمت رو هم همون localhost باید بزاری باشه، احتمالا نام دیتابیس رو اشتباه وارد میکنی، بگید چی وارد کردید؟
اسم رو همونی که ساختم میزارم MyBBنقل قول:
اگه هاست لینوکس داری باید قبل از اسم دیتابیس یوزرت رو هم بزنی مثلا اگه اسم دیتابیست MyBB باشه و یوزر نیمت kh25 باید توی کادر Database name بزنی kh25_mybb
هاستینگم ویندوزه، از یاهو گرفتمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط AHT
نخير عزيز
شايد اين به ظاهر کامل باشه و زحمت زيادي براي ترجمش کشيده باشيد ولي هنوز کلي اشکال داره...
اشکالات خيلي مهم و تابلو...
نمونش ضعف در ثبت کاربر و ورود به انجمن - متناسب نبودن تصاوير - رعايت نشدن جهت نوشته ها و غلط هاي املايي زياد - برش قسمتهايي از صفحات و ناپديد شدن آنها...
خطاهاي هنگام نصب...
نبودن راهنمايي لازم و مفيد...
حتي ننوشته که برا نصب بايد اين مسر را دنبال کنيد...
به هر حال شما زحمت خودتون رو کشيده ايد ولي کافي نيست...
نقل قول:
نوشته شده توسط AHT
نخير عزيز
شايد اين به ظاهر کامل باشه و زحمت زيادي براي ترجمش کشيده باشيد ولي هنوز کلي اشکال داره...
اشکالات خيلي مهم و تابلو...
نمونش ضعف در ثبت کاربر و ورود به انجمن - متناسب نبودن تصاوير - رعايت نشدن جهت نوشته ها و غلط هاي املايي زياد - برش قسمتهايي از صفحات و ناپديد شدن آنها...
خطاهاي هنگام نصب...
نبودن راهنمايي لازم و مفيد...
حتي ننوشته که برا نصب بايد اين مسر را دنبال کنيد...
مسيرش اگه اين نباشه اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال شما زحمت خودتون رو کشيده ايد ولي کافي نيست...
انقدر مشکله من پیچیدس که یه نفر هم نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط sascovach
نه دادش ، شما اطلاعات مربوط به دیتا بیس رو اشتباه وارد میکنی .
سوال اول ، رو لوکال و یا رو سرور میخوای نصب کنی !
اگه روسرور هست یاید اسم دیتا بیس اتو اینجوری وارد کنی :
(مثلا نام کاربری سی پنل من هست ali و نام دیتا بیس bb )
در اون صورت نام دیتا بیس رو به صورت زیر باید وارد کنی :
ali_bb
جناب من میخوام روی هاستینگی نصب کنم که از یاهو گرفتمنقل قول:
نوشته شده توسط STAYWITHME
Cpanel نداره! با phpMyAdmin دیتابیس میسازم، وقتی هم user و pass این phpMyAdmin رو میدو بازم ارور میده
مشکل حل شد
در قسمت database host باید میزدم MySOL
فارسی ساز چجوری نصب میشه؟
این فارسی سازی که دادید جواب میده برای آخرین ورژن؟
نه!! جواب نميده
با سلام خدمت دوستان گرامي.
تيم ماي بي بي فارسي، سايت رسمي فارسي ماي بي بي (Offical) متشكل از كاربران مجرب و كارآزموده اي كه براي ماي بي بي زحمت بسياري كشيدند ، پشتيباني از اين نرم افزار رو به عهده داره. (به سايت اصلي ماي بي بي سر بزنيد و لينك سايت رسمي ما رو ببينيد)
ما در ابتداي نسخه 1.2 هستيم و كار ترجمه فايلهاي زبان تموم شده ولي منابع ديگه اي هم هستن كه نياز به ترجمه داشته باشن. جداي از ترجمه، كارهاي ديگه اي هم براي اين نرم افزار هست... از قبيل پلاگين نويسي ، قالب و پوسته نويسي ...
از تمامي دوستاني كه كاري ، هرچند ناچيز براي رشد و اعتلاي ماي بي بي انجام داده اند، دعوت ميكنم به متمركز كردن فعاليتهاشون در سايت رسمي تا هم اين نرم افزار غني شده باشه و هم كار شما در محلي رسمي ثبت شده باشه. اين يك درخواست رسمي هست...
اجازه بديد به نرم افزار محبوبمون قدرت بيشتري ببخشيم و محلي ترش كنيم...
این چیزایی که تو بخش دانلود سایتتون گذاشتید رو نمیتونستید همشون رو تو یه فایل زیپ بزارید؟
فارسی ساز چجور نصب میشه؟
ميشه يكي در مورد نصب بر روي لوكال هاست يكم راهنمايي بيشتر بكنه ؟
با سلام
من یک مشکل دارم. چون هاست من رایگانه و ایمیل نداره بعد از نصب مای بی بی ایمیلهایی که باید از طریق فروم برای دیگران ارسال شود، ارسال نمی شود آیا راهی هست که این مشکل حل شود؟
راستی یک قالب vb برای ما بی بی داشتم که به علت فراموش کردن آدرس سایت اصلی، مجددا آپلودش کردم. داخل فایهایش توضیحاتی هم راجع به بخش Member دارد.
چرا مشكل ورود و خروج داره اين ماي بيبي؟
دوستان طریقه راه اندازی دیتا بیس phpbb روی mybb را می توانند توضیح دهند .؟