حتما هست دیگه , تو چیکار داری شاید میخواد زبان روسیه ایش قوی بشه!نقل قول:
Printable View
حتما هست دیگه , تو چیکار داری شاید میخواد زبان روسیه ایش قوی بشه!نقل قول:
سلام
دوستان این آپدیتها برای چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-ماکروسافت تینکر : فکر میکنم یه بازیه
2-این هم یه تم صوتی هست که صداهای جالبی داره برای logon و lof off و..من اینو نصب کردم!!
3-بک گراند متحرک(مجموعه ویدئویی)
4-بک گراند متحرک(مجموعه ویدئویی)
5-بک گراند متحرک(مجموعه ویدئویی)
6-بک گراند متحرک(مجموعه ویدئویی)
دوست عزیز بعد از نصب این آپدیت باید چه جوری ازش استفاده کرد و به چه صورت صداهای پپیش فرض ویندوز را عوض کرد؟؟؟نقل قول:
ممنون
بعد از نصب روی دسکتاپ کلیک راست کنید و personalize رو انتخاب کنید و سپس گزینه sound رو انتخاب کنیدنقل قول:
در صفحه باز شده یه قسمت به نام soun scheme وجود دارد که اونجا میتونید تم صوتی خو را انتخاب کنید(microsoft tinker game sounds) و در نهایت گزینه ok
اینجا باید مطرح کنیدنقل قول:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=84653
سلام من یک کرک موتبر و کاملا جدید برای ویستا میخواستم که راحت و بدون در به سر اپدیتش کنم.
لطفا هر سوالی رو در بخش مربوطه مطرح کنیدنقل قول:
بفرما:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=84653
موفق باشید.کد:http://rapidshare.com/files/133415045/2_New_.rar
سلام
من vista sp1 را وقتی update میکنم برنامه ها و سرویسهای ویندوز دائم error میدن و بسته میشن.
سلامنقل قول:
با چه اروری بسته میشن؟؟؟
کدوم Update رو نصب کردین که برنامه ها ارور میدن؟؟؟
دوستان این دریم سنسو که ما گرفتیم چطور میشه به یه کامپیوتر دیگه انتقالش داد که نریم با این اینترنت ذغالی 50 مگو بگیریم؟؟ یعنی فایلهاش کجان؟
برای بکاپ گرفتن دو راه دارید
اولیشو که اینجا میتونید ببینید:
راه دومش اینه که update ها رو جدا از سایت Microsoft بگیری و با ویندوز update نکنی....اینجوری سایز update ها زیادتر میشه اما برای همیشه میتونی داشته باشیش...
موفق باشید.
سلام
من ویستا رو مجدد نصب کردم و تمام آپدیت ها رو باید مجدد نصب کنم. مشکل اینه که اولا در بین آپدیت ها یک یا چند آپدیت هست که نصب نمیشه یعنی بعد از دانلود شدن و ریست شدن سیستم آپدیت fail میشه. من آپدیت ها رو چندتا چندتا نصب کردم تا ببینم مشکل از کدوم یکیه. الان از بین 60 تا به حدود 10 تا رسیده که دقیقا نمی دونم کدوم یکی هست. حالا می خوام ببینم چرا این مشکل پیش میاد و چطور باید حلش کنم.
مساله ی دیگه این هست که بین آپدیت ها اثری از سرویس پک 1 نیست و چون سرویس پک 1 رو ندارم ویندوز فقط 3 گیگ از کل 4 گیگ رم رو میشناسه.
لطفا راهنمایی کنید. مرسی
فکر می کنم آپدیتی که مشکل ساز شده بود رو پیدا کردم. این هم اطلاعاتش:
Update for Windows Vista (KB935509)
Installation status: Failed
Error details: Code 80004005
Update type: Important
Install this update to enable future updates to install successfully on Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise. This update may be required before selected future updates can be installed. After you install this item, you may have to restart your computer. Once you have installed this item, it cannot be removed.
More information:
Help and Support:کد:http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=105795
چطوری این رو نصب کنم؟؟؟کد:http://support.microsoft.com
فکر می کنم آپدیتی که مشکل ساز شده بود رو پیدا کردم. این هم اطلاعاتش:
Update for Windows Vista (KB935509)
Installation status: Failed
Error details: Code 80004005
Update type: Important
Install this update to enable future updates to install successfully on Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise. This update may be required before selected future updates can be installed. After you install this item, you may have to restart your computer. Once you have installed this item, it cannot be removed.
More information:
Help and Support:کد:http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=105795
چطوری این رو نصب کنم؟؟؟کد:http://support.microsoft.com
سلام
دوستان که راهنمایی نکردند. من نتیجه ی پیگیری های خودم رو میگم شاید به درد دیگران هم بخوره.
طبق توضیحات سایت مایکروسافت این آپدیت مربوط به bitlocker ویندوز میشه و یکی از آپدیت هایی است که پیش نیاز سرویس پک 1 هست. من از کنترل پنل به بخش bitlocker رفتم اما با پیام زیر مواجه شدم:
your system volume is not configured correctly to allow you to use Bitlocker Drive Encryption.
Critical Bitlocker Drive Encryption system files are not available. Use Windows Startup Repair to restore files.
طبق دستور این پیغام از dvd ویندوز و گزینه ی startup repair استفاده کردم اما هیچ مشکلی در سیستم پیدا نکرد تا بخواد آن رو تعمیر کنه.
هر راهی که به ذهنم می رسید انجام دادم، دیگه نمی دونم باید چی کار کنم؟؟؟
سلام دوستان
بنده ویندوز ویستا را برای آپدیت زدم و دانلود شد. و بعد نصب شد. هر بار که کامپیوتر رو روشن می کنم و به اینترنت وصل هستش ویندوز آپدیت کار میکنه و ظاهراً داره برای آپدیت دانلود میکنه و درصد ها همینطور میره. چطور میشه متوقفش کرد؟
سلام
برید به:
Run
بنویسید:
wuapp.exe
سمت چپ بزنید change setting
و اونجا Never check for updates رو تیک بزنید...
موفق باشید.
سلام
امروز یک آپدیت نصب شد که به محض اینکه نصب شد و ویندوز رو Restar کردم دیگه موس Ps/2 کار نکرد
من هم که اصلا" حال و حوصله ندارم و زود رفتم یه موس USB خریدم
حالا اصلا" این آپدیت چی هست؟
این موضوع برای همه به این صورت هست
راه چاره چیه؟
دوستان سلام
یک سوال دارم
من آپدیت ویندوز را متوقف کردم و آپدیت های جدید رو از سایت میکروسافت دانلود میکنم
حالا تعداد بسیار زیادی آپدیت دارم.چه طوری میشه تمام آپدیت ها رو با هم اعمال کرد؟یک چیزی مثل autopacher یا خود سرویس پک 1 ویستا؟
مرسی موفق باشید
میتونید برید به WinUpdate و تو UpdateHistory ببینید اخرین اپدیتتون اسمش چی بوده..نقل قول:
بعد میتونید در موردش اطلاعات جمع اوری کنید...
اینو یه چک کنید:نقل قول:
موفق باشید.
اورجینال جان من زبان زیاد بلد نیستم به خاطر همین نمیتونم در موردش اطلاعاتی به دست بیارمنقل قول:
عکس گذاشتم
شما مگه عکس رو نمیبینی؟
با سلام
دوستان من ویندوز ویستامو کامل آپ دیت کردم
حالا میخوام ویندوز عوض کنم
از کجا میتونم آپ دیت ها رو جایی ذخیره بدم و در ویندوز تازه نصب شده نصب کنم
و یک سوال دیگه
چطور میشه قسمتی که نمیخوایی رو که آپ دیت بشه رو نذاشت که آپ بشه؟
پست 92 همین تاپیک....نقل قول:
منم همین سوالو دارم.نقل قول:
توی صفحات قبل گفتن توی مسیر c:/windows/software distribution/download
اما من رفتم توی این مسیر حجمش فقط 1 مگ بود، در حالی که من 200 مگ آپدیت کرده بودم.
نمیدونم چه طوریه؟
ولی ماله من 888 مگابایت هست حجم این پوشهنقل قول:
خب من چطور میتونم این آپ دیت ا رو ذخیره بدم و در ویندوزی که میخوام عوض کنم دوباره نصب کنم یا ...
تشکرنقل قول:
ممنون میشم اگه کمی در مورد طرز کار اون نرم افزار توضیح بدین
که اصلآ کجا میگیه پشتیبان و ....
شرمنده اینجا هم پست میزنم نمیدونم پست قبلی رو کجا زدم تا پاکش کنم
آقا ویندوز رو آپ کردم حالا یه صفحه میاد که میگه ویندوز کپی هست ولی فکر میکنم هنوز اکتیوه
البت چند جا خونده بودم که تو آپدیت های جدید ویستا این رو هم اضافه کردن که بفهمن کی ا ز ویندوز کپی استفاده میکنه
حالا کاری میشه کرد که این نپره بگه ویندوز کپی هست
دوست عزیز در پست قبلی که بهتون گفتم.....از کرک های موجود در تاپیک اموزش استفاده کنید....نقل قول:
خیلی ممنون
لینک تاپیک که گفتی رو میدی و اینکه از کجا بفهمم ویندوز اکتیو هست یا نه ؟؟؟
و آیا بعد از استفاده از کرک آپدیت های جدید رو میشه انجام داد ؟؟؟
سلام
من ويستا رو آپديت
سلام
من ويندوز ويستا رو آپديت كردم و درايو C تقريبا پر شده.
1-راهي براي خالي كردنش هست؟
2-چطوري ويستا رو فارسي كنم؟
سلام
من سرويس پك 2 رو از سايت ماكروسافت با حجم 348 مگ دانلود كردم و الان ميخوام روي ويست كه سرويس پك يك هست نصب كنم منتها ميگه اول ويندوزت رو آپديت كن. دوستان راه حلي ميدونند كه بشه سرويس پك 2 رو نصب كرد ؟
لطفاً راهنمایی کنید
Error 0x80072EFE
سلام !
چطور میشه این اتو اپدیت ویندوز ویستا التیمیت رو غیرفعال کرد؟ تو رجیستری راهی نداره؟
از این مسیر می تونید غیر فعال کنید:نقل قول:
[html]Control Panel>Windows Update>Change Setting[/html]
حــــــــــــــــــــــــ ـــذف شد.
من ویندوز ویستای home preminum 64 bit اورجینال دارم و تازه حدود 45 روز پیش لب تاپ خریدم.چند تا سوال داشتم که امیدوارم راهنمایی کنین.
1-لازمه که حتما ویستا رو آپدیت کنیم؟
2-من از آپدیت خود ویستا استفاده کردم.32 تاآپدیت با حجم حدود 245 مگاپیدا کردبدون اینکه اسم و مشخصاتی از اونها بده که من اجازه ندادم.حالا باید همشو دانلود کنم؟از کجا بدونم که کدومها رو دانلود کنم؟
آخرین آپدیت من Security Update for Windows Vista for x64-based Systems (KB970710)
Installation date: 8/24/2009 12:17 PM
هست.اگه بخواین مشخصات آپدیت های پیدا شده رو می زارم چون زبان بلد نیستم که بفهمم چی.
با تشکر
خوب آپدیت کردن ویندوز کارایی و امنیت ویندوز رو بالا میبره یا مشکلا تی که ممکنه داشته باشه رو برطرف میکنه.نقل قول:
ولی حتما لازم نیست که آپدیت کنین.
مثلا من خودم هیچ وقت آپدیت نمیکنم. به هیچ مشکلی هم برنخوردم.
اگه میخواین آپدیت کنین فقط آپدیت های important و recommended رو آپدیت کنین. خودش جلوش نوشته. optional ها زیاد مهم نیستند.
اسم و مشخصلت میده که چه چیز هایی رو میخواد آپدیت کنه.
برای رفتن به قسمت آپدیت ویندوز روی Computer رایت کلیک کنین و به قسمت properties برین و پایین سمت چپ صفحه رو نگاه کنین زیر قسمت see also روی windows update کلیک کنین.
توی این قسمت میتونین اطلاعات مربوط به آپدیت ها رو پیدا کنین.
با سلام خدمت دوستان
من پارسال ويستاي ارجينال لپ تاپمو آپ ديت ميكردم . بعد براي مدتي ويندوز را به 7 آپگريد كردم . ولي حالا كه سيستم را به كلي ريستور كردم و 2 باره از ويستا استفاده مي كنم . ويندوز آپديت نميشود و ارور مي دهد. خواهشمندم راهنمايي بفرماييد