نقل قول:
دوست عزيز
منظور من جزوه+ صدا بود
كه بچه ها خودشون ظبط ميكنند و ميفروشند
Printable View
نقل قول:
دوست عزيز
منظور من جزوه+ صدا بود
كه بچه ها خودشون ظبط ميكنند و ميفروشند
سلام
چرا هیچی کی جواب سوالموووووووووووووو نداد؟؟؟؟؟؟
من خودم تا حالا 5 تا از کتابامو خوندم و دارم بقیه رو میخونم ! هنوز تستی هم نزدم
بقیه چی؟ چه کارکردین تا حالا؟
سلام بروبچ
میبینم که همه رفتین سر درس مشقتونو کمتر سر میزنین به فروم
منم دو هفته پیش رفتم پارسه ثبت نام کردم.
خوب بود
اگه تونستین شما هم یه موسسه ای ثبت نام کنید که ازتون آزمون بگیره
حالا پارسه یا هرچی دیگه
خیلی کمک می کنه که منظم درسها رو باهم پیش ببرین
با سلام به همه من امروز وارد لینک شدم
در بار هرفتن به کلاس تست موافق نیستم باید یک روش انتخاب کنید ودر باره ان روش تست به زنید
دوستان دفترچه ارشد سراسری کی مییاد؟؟؟
ثبت نام براي شركت در آزمون مذكورو از طريق اينترنت از ساعت 9 صبح روز يكشنبه 12/8/87 آغاز و در پايان روز دوشنبه20/8/1387 پايان ميپذيردنقل قول:
من از هر کدوم کتابها یه کم خوندمنقل قول:
ولی کلا راضی نیستم از درس خوندنم
موفق باشید
نزرتون درمورد این تغییر ضرایب دروس چیه ؟
به نظر من که افتضاح شد
نه اتفاقا بدم نشدنقل قول:
تعداد درس هایی که باید خیلی بخونیم کم شد:31:
سلام
کسایی که دفتر چه رو گرفتن میشه بگن
چی تغییراتی در ضرایب شده
نقل قول:
ضریب دروس مشترک شده 4
و بقیه دروس همون ضریب یک موندن:41:
البته فقط IT این طور شدهنقل قول:
نرم افزار ثابت مونده و ضریبا تغییر نکرده
سلام دوستان. من تازه از امروز مي خوام برا ارشد مطالعمو شروع كنم! سعي دارم فشرده و حسابي بخونم. معدلمم 15.5 هستش. به نظر شما با اين شرايط اميدي براي قبولي و صرف وقت هست؟ لطفا بهم اميد همينجوري ندين. ميخوام ببينم اگه توي اين فرصت كاري نميشه كرد برم سر كار. در ضمن بيشتر كتابامو از پوران پژوهش تهيه كردم. چطوره؟
سلام.
یکی از دوستان قراره تو سایت سنجش و در لینک زیر
برای کارشناسی ارشد شیمی ثبت نام کنه.کد:http://www2.sanjesh.org/E_regis/Arsh88/distr.php
عکسش رو به من داده تا اسکن کنم.
دوستانی که ثبت نام کردند میدونند که عکس باید چی سایزی و چه حجمی باشه؟
توی خود سایت نوشته باید چجوری باشه:نقل قول:
نقل قول:
داوطلب مي بايست يک قطعه عکس با مشخصات ذيل را را اسکن نموده و براي ثبت نام آماده کرده باشد:
1.
عکس 4*3 يا 4*6 که در سال جاري گرفته شده باشد(عکس تمام رخ)
2.
عکس اسکن شده فقط بايد با فرمت JPG باشد
3.
اندازه عکس اسکن شده بايد حداکثر 400 * 300 پيكسل و حداقل 300*200 باشد.
4.
تصوير داوطلب بايد واضح ، مشخص و فاقد اثر مهر ؛ منگه و هر گونه لکه باشد
5.
حجم فايل ذخيره شده عکس نبايد از 70 کيلو بايت بيشتر باشد
6.
حاشيه هاي زايد عکس اسکن شده بايد حذف شده باشد
7.
حتي الامکان عکس ها سياه وسفيد و يا در صورت رنگي بودن داراي زمينه سفيد باشد
دوست عزیز بستگی به خودت دارهنقل قول:
اگه می تونی حدود روزی 8-10 ساعت مفید بخونی، نه هنوز دیر نشده
کتابهای پوران خوبه
بره چه رشته ای بره کامپیوتر که همیشه ضریب مشترک 4 بوده زبان ضریبش 1 ریاضی 2 و تخصصی ها 3 مگه غیر از اینه .نقل قول:
من امسال آزمایشی شرکت میکنم ولی سال دیگه ترم آخرم باید بشینم جدی بخونم راستی بچه چه رشته کامپیوتر رو میخواد امتحان بدین من تو فکر هوش هستم .
دوستان اين جزوه هاي پارسه به نظرتون چقد ارزش داره؟ پوران پژوهش نمي تونه كافي باشه؟ منبع رايگاني براي پارسه هست؟
بچه ها کسی هست که جزوه های سنجش تکمیلی و یا پارسه رو برای رشته مدیریت اجرایی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
من که امسال آزمایشی میدم چون 30-40 واحد دیگه دارم هنوز ولی میخوام برنامه ریزی کنم برای کنکور 89 از الان شروع کنم کم کم خوندن درس ها مخصوصا مشترک ها . ببینم کسی پایه هست یه تاپیک بزنیم برنامه بریزیم درس به درس بخونیم مشکلات رو با هم رفع کنیم و بهم کمک کنیم در تمامیه موارد برای 89 میگما آره ؟
دوستان من جزوه هاي پارسه رو از يه جا گير آوردم ميگه 55 تومن و هزينه ي پست هم 5 تومن. جزوه هاشم نو. به نظرتون قيمتش خوبه؟ جاهاي ديگه قيمت دارين؟
همه جزوه هاش خوب نیستنقل قول:
به نظر من ارزش نداره وقتت رو تلف این جزوه ها کنی
پوران + کتابهای مرجع شاهکار می کنه
آقا این رشته الگوریتم و محاسبات چیه تا حالا نشنیده بودم ضریب تخصصی هم فقط همین 3 هست اصلا کدوم دانشگاه این رشته رو داره .
نقل قول:
پذیرشش در حد 11 نفر هست
تنها دانشگاه تهران داره
سلام بچه ها
این تست ساختمان گسسته آزمون ارشد 86 هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابش گزینه 1 هستش!
میشه دلیلشو بگین
مرسی:40:
سلام
چه جوری میتونم سوالات کنکور ارشد 87 با جوابشو گیر بیارم ؟ تو کتاب های تست هم نیست
it هستی یا کامپیوتر؟نقل قول:
واسه کامپیوتر این لینکو قبلا bahareh655 گذاشته!
http://sharif.edu/~ghodsi/grad-exams/index.html
من رفتم سوالا و جوابای 87 رو هم داره!
کسی جواب این سوال ما رو نمی دونه؟نقل قول:
من آی تی هستم میشه سوالای آی تی روبرام بفرستی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من تازه عضو شدم
اين سوال به دليل مبهم بودن از کنکور سراسري 86 حذف شد
به نظر من اگه بدونيد چطور درس بخونيد قبولي ارشد سخت نيست
من خودم سر کار ميرم و خيلي وقت کنم روزي 2 ساعت ماکزيمم ميخونم
موفق باشيد
من امسال(مهر87) تازه کارشناسی قبول شدم اونم غیرانتفاعی!می خوام بخونم ارشد دولتی قبول شم ولی هنوز شروع نکردم،اگه بشه جزوه های پارسه رو گیر بیارم خیلی خوب میشه ، نیاز به یک برنامه ریزی دقیق هم دارم، قرار بود یه آدم ثواب کاری این جزوه هارو بزاره تو این سایت پس چی شد؟!
ممنون
من خیلی گشتم اما توی نت پیدا نکردمنقل قول:
یه کتاب هسنت ماله مقسمی هست کنکورهای it ر رو داره
توی اون سوالای 87 هست
قیمتش هم حود 6000 تومن فکر کنم باشه
بابا ایولنقل قول:
خیلی خوب کاری می کنی
به نظر من همه اون درسهایی که توی ارشد هست رو همون ترمی که داری یه کتاب تست خوب مثله پوران بگیر و تستش رو هم بزن
جزوه های پارسه همش خوب نیست نمی خواد زیاد فکرتو مشغولش کنی
ممنون دوست عزیزمنقل قول:
ولی من پارسال این کتابو خریدم والان دوباره نمیتونم این کتابو بگیرم یه راه حل دیگه بده لطفاً
:41:
راستی من که از حالا خیلی استرس گرفتم شما ها وضعتون خوبه؟
وضع درس خوندن چه طوره ؟
امیدوارم همگی موفق باشیم
سلام سازمان سنجش یه سری کتاب برای ارشد چاپ کرده برای خرید به این جا یه سری بزنیدکد:www.sanjeshserv.com
من که خیلی اوضاع ام بدهنقل قول:
بی خیال امسال شدم
فقط خواهشا اگه کنکورت خوب شد بعد از کنکور بیا بگو چی خوندی
راستی واسه مدیریت چکار کردی؟
با انتشار تقويم كنكور آزادودولتي؛
ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد آزاد تا اواخر هفته آينده ادامه دارد
كارت آزمون ارشد دولتي از19بهمن به صورت اينترنتي توزيع ميشود
با انتشار تقويم آزمونهاي برگزاري آزمونهاي سراسري سال 88 دانشگاههاي دولتي و آزاد، ثبتنام اينترنتي آزمون كارشناسي ارشد كه از دوم بهمن آغاز شده است، تا 15 بهمن ماه ادامه دارد و همچنين توزيع كارت آزمون كارشناسي ارشد دانشگاههاي دولتي نيز از روز شنبه 19 بهمن به صورت اينترنتي آغاز ميشود.
دكتر حسين توكلي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: آزمون كارشناسي ارشد سال 88 دانشگاهها 23 تا 26 بهمن ماه 87 در 139 رشته امتحاني برگزار ميشود.
وي با بيان اينكه 52 هزار نفر متقاضي شركت در كد رشته امتحاني دوم شناور كنكور كارشناسي ارشد سال 88 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي بودهاند، گفت: بر اين اساس با احتساب 673 هزار داوطلب شركت در آزمون كارشناسي ارشد سال 88 و همچنين المپياد علمي دانشجويي جمعا براي 725 هزار متقاضي كارت ورود به جلسه صادر ميشود.
دكتر توكلي در خاتمه گفت: نتايج اوليه كنكور كارشناسي ارشد سال 88 نيز با اعلام اسامي 5 برابر ظرفيت، نيمه اول خرداد ماه منتشر ميشود.
ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد تا 15 بهمن ادامه داردسجادي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي نيز با اشاره به برنامه زماني آزمونهاي اين دانشگاه به ايسنا، گفت: ثبتنام آزمون سراسري دانشگاه آزاد 15 تا30 بهمن ماه سال جاري و ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد اين دانشگاه از 2 بهمن آغاز شده و تا 15 بهمن ادامه دارد.
همچنين آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي طي روزهاي 17 تا 19 ارديبهشت ماه برگزار ميشود.
گفتني است، در مجموع 32 هزار نفر در آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد پذيرفته ميشوند.
به گزارش ايسنا، فارغ التحصيلان ممتاز مقطع كارشناسي ميتوانند همزمان با ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد براي ورود بدون آزمون ثبتنام كنند، همچنين فارغالتحصيلان ممتاز مقطع كارشناسي كه به دليل اطلاعرساني نامناسب نتوانستهاند براي شركت در آزمون كارشناسي ارشد بدون آزمون ثبتنام كنند ميتوانند همزمان با ثبتنام آزمون كارشناسي ارشد امسال در دوره بدون آزمون شركت كنند تا پس از بررسي سوابق تحصيلي آنها در صورت حائز شرايط بودن به دوره كارشناسي ارشد راه يابند.
برگزاري كنكور سراسري در دهه اول تير ماههمچنين به گزارش ايسنا، كنكور سراسري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور در سال 88 با بيش از يك ميليون و300هزار نفر داوطلب جديترين آزمون سال 88 خواهد بود كه در دهه اول تير ماه 88 برگزار خواهد شد.
بر اين اساس، داوطلبان كنكور ميتوانند با انتشاراطلاعات تقاضانامه الكترونيكي در نيمه دوم فروردين ماه از سوي سازمان سنجش، نسبت به تاييد و اصلاح اطلاعات ثبتنامي خود اقدام كنند.
گفتني است، داوطلبان كنكور در 5 گروه آزمايشي و در روزهاي چهارم، پنجم و ششم تيرماه در حوزههاي امتحاني سراسر كشور رقابت خواهند كرد و نتايج اوليه كنكور نيز مرداد 88 در اختيار داوطلبان قرار ميگيرد.
پاسخگویی به شبهات احتمالی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
شبهات احتمالی داوطلبان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به صورت آنلاین پاسخ داده می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، ثبت نام از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و متقاضیان بدون آزمون این دوره که از تاریخ دوم بهمن ماه آغاز شده تا روز سه شنبه 15 بهمن سال جاری ادامه خواهد داشت.
سرویس پاسخگویی آنلاین با هدف رفع ابهامات و پاسخ به پرسش های احتمالی داوطلبان در هنگام ثبت نام اینترنتی دایر بوده و داوطلبان می توانند با انتخاب گزینه "سوالات متداول" و یا "پاسخ گویی به سوالات" در منوی پشتیبانی ضمن طرح پرسش خود، پاسخ آن را به صورت آنلاین دریافت کنند.
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از طریق نشانی پایگاه اینترنتی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام می شود.
سلام
ترازهای دانشگاه آزاد رو از کجا میشه گیر اورد؟
اگه سراغ دارین لیست کاملش رو بزارین
مخصوصا برا آی تی قزوین
دوستان خوشحال شدم این تاپیک رو پیدا کردم من سال 88 میخام کنکور مهندسی IT بدم و از مطالب segran تشکر میکنم
سلام دوستان
دیدید چه زود گذشت ؟ دو روز دیگه تا کنکور 88 مونده وقتی شروع کردم 5ماه فرصت داشتم
من که لبریز از استرسم نمیدونم قراره چه اتفاقی بیفته و چی بشه و آیا نتیجه خوبی بگیرم یا نه
ولی فقط خوشحالم که تلاشمو کردم دیگه بقیه اش با خود خدا اون میدونه چی باید بشه و چی خوبه که بشه
الان که فکر میکنم هر چی بلد بودم یادم رفته !!! شما هم همین جورین ؟؟؟
امیدوارم و دعا میکنم هم موفق باشیم و بتونیم نتجیه زحماتمونو بگیریم
التماس فراوون دعا دارم