سلام ممنون از اطلاعاتي كه گذاشتي خيلي عالي بود
Printable View
سلام ممنون از اطلاعاتي كه گذاشتي خيلي عالي بود
تروجان یا ویروس نیست چون نود 32 من هر روز آپدیت میشهنقل قول:
خراب شده فقط در بعضي موارد unlock ها (شبيه رم ريدر جهت بازكردن قفل رمها ) اينچنين رمها را درست مي كنند و يه سري تروجان يا كرمها هم باعث چنين خرابي ميشند
ببرم بیرون ببینم چیکار میتونن بکنن براش
مرسی
من یه فلش 4 گیگ سونی دارم که یهو حجمش از 4 گیگ به 6 مگ کم شد.البته ویروس گرفته بود.هر کاریش کردم به حالت اول برنگشت.حتی فرمت کردم و ویروس رو گرفتم.جالب اینجاست از 6 مگ 2 مگ هم پر است ولی تو فلش چیزی نیست.حتی superhidden هم کردم ولی چیزی نیست.مشکل کجاست؟یه 2تا فایل هم توی فلش به اسم e2.cmd و autorun.inf کپی میشن تو فلش ولی نمیدونم چی هستند وتو فلش دیده نمیشن.
ممنون میشم راهنماییم کنید واسم مهمه اطلاعاتش
سوال در مورد از دست دادن بخشی از حافظه فلش.خیلی فوری
سلام
من از یه نفر یه فلش مموری گرفتم (کینگستون 8 گیگ) چند تا فیلم توش بود ولی چون روش پسورد داشت فقط میتونستم به کامپیوتر وصلش کنم و به تلویزیون وصل نمیشد. من خواستم که پسوردش رو کنسل کنم به خاطر همین رفتم توی Seting یه جایی بود که میتونستی حافظه خصوصی و آزادش رو تنظیم کنی مثلا 2 گیگ ازاد و 6 گیگ پسورد دار من گذاشتم روی 4 گیگ و فرمت کردم. حلا که وصلش میکنم هیچ پسوردی نمیخواد و حافظه هم شده 4 گیگ و هیچ جایی نیست که برم درستش کنم. چیکارش باید بکنم. امانته
plz کمکم کنید فلشم اعصابمو ریخته به هم.چیکارش کنم؟؟
من یه فلش خریدم Kingstone 16 Gb ، وقتی فایلها رو توش کپی می کنم فایلها رو خراب می کنه و نمیشه انتقالشون داد، باید چیکارش کنم؟؟ صد بارهم فرمتش کردم فایده نداره...
سلام خدمت دوستان
1 فلش مموری 32 گیگ کینگ استون دارم که توسط کامپیوتر باز میشه ولی اطلاعات نمیشه ریخت توش
از 1 نفر پرسیدم گفت باید رجیستریش عوض بشه
حالا اگه دوستان برنامشو دارند برام ایمیل بکنن مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام خدمت دوستان
1 فلش مموری 32 گیگ کینگ استون دارم که توسط کامپیوتر باز میشه ولی اطلاعات نمیشه ریخت توش
از 1 نفر پرسیدم گفت باید رجیستریش عوض بشه
حالا اگه دوستان برنامشو دارند برام ایمیل بکنن مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
توی سایت های سازنده فلش نرم افزارایی هست که برای اپدیت فریم ور فلش گذاشتن اگه با همینا مشکل رفع شد که تمومه ولی اگه کارساز نبود وقت اضافه برای تعمییر نزارین که بی فایده است و مشکل سخت افزاریه این رو هم بگم که نرم افزار یه شرکت برای محصولات دیگر شرکت ها هم تا 80 درصد کاربرد داره
این مطالب رو که گقتم روش چند ماهی کار کردم و ...............
میشه نرم افزار فریم ور کینگ ستون 32 گیگ برام بزاری
من خیلی گشتم ولی پیداش نکردم
مرسی
سلام من یه فلش دیسک 16 گیگ ترنسکند دارم جدیدا یه مشکلی باهاش پیداکردم اونم اینه که بیشتر از 2 تا 3 گیگ نمی تونم توش بریزم همش پیغام write protect میده . دلیلش رو کسی میدونه ؟ باید بگم این اواخر هم زیاد ویرسی شده بود که ویروس کشی کردم اما باز هم همون مشکل رو دارم ؟ با داس ویندوز هم فرمت کردم اما همونطوریه ؟کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟ ممنون میشم کسی کمک کنه ؟
یه مشکل دیگم برام پیش اومده اونم اینه که یکی از دی وی دی درایوام هیچ دی وی دی رو نمیشناسه و نمیتونه بخونه ولی سی دی رو می خونه و اینکه اون یکی درایوم هم می خونه ولی اتوران نمی کنه ؟(یکی از دوستان گفتن که لنزشو تمیز کنم ؟ نظر؟)
دوستان من یه فلش مموری transcend 8Gig دارم که حدود ۶ ماه خریدمش و روش لینوکس نصب کردم.بطور ناگهانی سرعت انتقال اطلاعات فلش خیلی کم شده و لینوکس هم با سرعت خیلی کمی لود میشه و کار میکنه.
باید چکارش کنم؟؟؟آیا ایرادی پیدا کرده؟؟آیا شامل گارانتی میشه؟؟؟
سلام دوستان!من یک هارد 250 دارم که اکسترنال هست.الان دچار مشکل شده و رو همه سیستمها بالا میاد بجز سیستم خودم.هر وقت دلش میخواد میاد بالا.همین مدل هارد رو به سیستم متصل کردم که راحت اومد بالا.انگاری هاردم و سیستمم با هم قهر کردن.لطفا راهنمایی کنید.
من یه فلش 4گیگ دارم که یه روز بدون هیچ دلیلی وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم eror میده (not recognized) دیگه اصلا فلشو نمی شناسه البته چراغ فلشم روشن میشه نمیدونم چی کارش کنم ؟
روی سیستم دیگه چک کردید ؟نقل قول:
اره تا حالا رو 3 4 تا سیستم چک کردم نمی دونم چرا اینجوریه؟نقل قول:
موقعی که وصل می کنم گوشه دسکتاپ پیغام unknown میاد
استفاده از رم بیش از 3گیگا بایت کجا به درد میخوره؟
کسی نبود جواب مارو بده؟نقل قول:
سلام
من وتی فلش رو وصل میکنم به سیستم میگه باید فرمت شه بعد از فرمت این پیغام رو میده:
Windows was unable to complete the format
یعنی چی؟
یعنی سوخت؟
آقايون يكي جواب مارو بده اين پيغام براي چي هست؟ فلشم چه مشكلي براش پيش اومده؟ كمكم كنيد!
ميشه يكي بگه چه جوري ميتونم فلشم رو باز كنم! اخه كنترلر فلشم سوخته!!
نبود كسي جواب مارو بده؟نقل قول:
سلام
من وتی فلش رو وصل میکنم به سیستم میگه باید فرمت شه بعد از فرمت این پیغام رو میده:
Windows was unable to complete the format
یعنی چی؟
یعنی سوخت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نبود كسي جواب مارو بده؟
من بایوسم گیگابایتgigabyte 770t-ud3است فلش که بهش وصل می کنم اطلاعات رو راحت از روی فلش کپی می کنه ولی اگر بخوام رو فلش از کامپوتر چیزی بریزم با سرعت پایین شروع به ریختن می کنه و وسطش هم گیر می کنه بعد یه پیغام میده و ریختن کنسل می کنه و برای شناخت دوباره فلش حتما فلش رو باید از کیس خارج ودوباره به کیس بزنم.البته این بگم با فرمت کردن عیب یابی فلش هم کار درست نمیشه فقط باید کله درالیو ویندوز فرمت و ویندوز رو دوباره بریزم تا درست بشه سری اول که ای کس پی داشتم اینکارو کردم درست شد ولی حالا که ویندوز 7 دارم واقعا برام سخته که بخوام دوباره ویندوز بریزم از اساتید کسی چیزی به نظرش میاد که این مشکل از کجاست و چگونه میشه بدون تعویض ویندوز اون بر طرف کرد. ضمنا فلشم کینگستون است
ضمنا من فلش روی کامپیوتر دیگه گذاشتم ردیف کار کرده.
روی همین کامپیوتر هم فلش دیگه به غیر از کینگستون گذاشتم راحت کار کرده.
مشکل چیه؟
سلام
من یه کارت حافظه microSD 8GB PNY فرمت کردم و بعد از فرمت در حالی که هیچ عیبی نداشت برای اینکه پاکسازیش کامل بشه با برنامه HDD Low Level Format Tool ، low level format کردم . حالا دیگه نه کامپوتر و نه گوشی هیچ کدوم اجازه فرمت کردن کارت حافظه رو نمی دن و کامپیوتر هم فقط به عنوان یه removable disk نشونش میده و وقتی می خوام برم داخلش میگه لطفا دیسک را وارد کنید . برنامه های دیگه هم همینطورن و فقط می شناسنش ، نمی تونن روش کاری انجام بدن .
من یک گوشی P1 دارم که رمش M2 هست که من ازش به عنوان فلش مموری هم استفاده می کنم.
اما تازگی مشکلی واسم پیش اومده که وقتی می خوام چیزی روش کپی کنم یا دلت کنم ارور میده.
اوراش هم ایناست:
موقع کپی:
---------------------------
Error Copying File or Folder
Cannot copy New Text Document (3): The disk is write-protected.
Remove the write-protection or use another disk.
موقع دلت هم:
Error Deleting File or Folder
Cannot remove folder video: The disk is write-protected.
Remove the write-protection or use another disk.
حتی خواستم فرمتش کنم، بازم ارور داد:
Formatting FONE MEMORY (K
The disk is write protected.
البته از تو خود گوشی فرمتش کردم ولی درست نشد.
میشه کسی کمک کنه که چطوری درستش کنم.ضمنا از تو خود گوشی هم میتونم کپی کنم ، هم دلت. فکر کنم باید تنظیمات ویندوز رو دستکاری کنم.
ممنون
سلام
من5تا فلش مموری8گیگ kingston برام از دبی رسیده.
وقتی که به کامپیوتر وصل می کنم می شناسد . وقتیکه فایلی رو به داخلش کپی می کنم عملیات کپی کردن را نشان می دهد اما وقیتکه فلش را خاموش کرده و بیرون میارم و دوباره وصل میکنم مثل اینکه هیچی کپی نکرده باشی میشه و وقتیکه روی فلش کلیک راست می کنم و ظرفیت اون را نگاه می کنم نشون میده که قسمتی از فلش تقریبا به همان اندازه فایل کپی شده داخلش است.
لطفا کمک کنید.
با تشکر
سلام
من یه فلش 4GB دارم روی بعضی سیستم ها که میزارم کلاً هنگ می کنه ولی رو بعضی سیستم ها یه جورایی میاد ولی اطلاعاتش پاک نمیشه کپی هم نمیشه فقط میشه آهنگ هاشو از تو فلش اجرا کرد فرمتم نمیشه لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر
یه فلش دارم که چندتا فیلم دیویکس هست داخلش
اگر اجرا کنم ازروی فلش فیلمهارو بعد چند دقیقه پخش فیلم قطع میشه و گیر میکنه وقتی هم میخوام کپی کنم روی هاردم این ارور رو میده
can't read from the source file or disk
فرمت هاردم و فلشم هم NTFS هستن
کسی میدونه چرا اینجوری شده؟
سلامنقل قول:
برا منم همین مشکل رو داره و همین ارور رو میده ولی برای من فولدر های خاصی هم میسازه با یه مشت فایل های بدون پسوند با اسمهای درهم مانند( l$-@h\ ) یه چیزایی تو این مایه ها ولی به تعداد زیاد و به اسمهای مختلف.
در ضمن فلش من SONY VAIO 8GB هست.
اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره راهمایی کنه.
ممنون
راستی فراموش کردم بگم که چندین بار فرمت کردم ولی دوباری همینطوره هیچ گونه فایل مخفی و یا اتورانی که مخفی باشه نداره.نقل قول:
سلام دوست عزیز همونطور که گفتم منم یه فلش 8گیگ سونی دارم ( داشتم ) هم همینطور بود تا اینکه با کلی گشتو گذار در اینترنت و تحقیقات متعدد توانستم درستش کنم ولی به قیمت 7گیگابایت ؟؟؟؟؟؟
بله بلاخری با یه برنامه که به سختی پیداش کردم فلشم درست شد ولی 7 گیگ را از دست داد البته این بخاطر نرم افزار نبوده بلکه سایز اصلی فلش همین بیشتر نبود و الان من متوجه شدم که فلشی که داشتم از نوع چینی تقلبی بوده و نه Sony VAIO و اون مقداری که روی اون درج شده بود تبلیغی بیش نبود.
البته اینو بگم که من فلش رو از بندر و بدون برگ گارانتی گرفتم.
البته تصمیم گرفتم تجربیاتی که در این زمینه کسب کردم رو در اختیار دوستان قرار بدم تا آنها هم استفاده کنند.
اینم عکسش.
سلام دوستان
این آموزش رو در اینجا میدم چون خودم خیلی سر در گم شدم و خیلی از وقتم هدر رفت تا اینو یاد گرفتم.
فبل از هر چیز باید بگم که عواقب این کار به عهده خودتان است
از طرفی هم چندین بار امتحانش کردم و هیچ مشکلی نداره. من پیشنهاد می کنم که به تنظیمات برنامه دست نزنید چون همه چیز بصورت پیش فزض برای هر مدل از فلش مموری تنظیم میشه.
ولی اصل مطلب اینه که این فلش های چینی که در بالا یه نمونش رو نشونتون دادم مثل همون گوشی های چینی میمونه که ظاهراً شبیه نمونه اصلی است ولی در عمل .... این فلش ها در شکل ها و اندازه ها و حجم ههی مختلف از 2 گیگ گرفته تا ...
این نوع فلش مموری ها همگی از یک نوع آی سی کنترلر MW6208E بهره می برند و اکثراً بر روی آنها برای تبلیغات تجاری و فروش بیشتر با قیمت ارزان مقادیری از قبیل 8G , 16G , 32G , تا 120G , 300G درج میشود که خود بنده هم یکی از این نو فلش مموری ها را با مارک Sony VAIO 8GB usb2 را خریداری کردم.
در فریمور این نوع فلش ها تنظیماتی هست که مقدار فلش رو مثلاً 8 گیگ نشون میده ولی عملاً 1 گیگ بیشتر حجم ندارد و اگر هم بخواهی یک فایل با بیشتر از حجم واقعی یعنی بیش از 1 گیگابایت روی آن بریزی هیچ گونه اخطار و یا پیام خطا و یا اخطار کمبود فضا نشان داده نمیشود و کل فایل رو کپی می کند و مقدار فضای باقی مانده نسبت به 8 گیگ رو هم نشان میده ولی در اصل 1 گیگابایت اطلاعات بیشتر بر روی مموری شما ذخیره نشده است و در هنگام اجرای فایل پیغام خطا میدهد که بله فایل اصلی پیدا نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا از کجا بفهمیم که فلش ما جز این دسته از فلش ها هست یا نه؟
برای این کار ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید
و سپس فلش خود را به کامپیوتر وصل کرده و بعد برنامه را اجرا کنید.کد:http://www.4shared.com/file/193683429/5546c02d/Ameco_MW6208E_By_Shermanpop_20.html
1- اگر پس از اجرای برنامه مشخصات فلش شما در لیست برنامه ظاهر نشد و برنامه فلش شما را شناسایی نکرد که که هیچ و فلش شما از این دسته نیوده.
ولی اگر برنامه فلش شما را بشناسد آن را در لیست نشان میدهد مثل شکل زیر.
2- در بالا هم مشخصات و مدل آی سی حافظه فلش را نشان می دهد و روبروی آن حجم واقعی فلش شما را نشان میدهد که با رنگ سبز مشخص شده.
3- حالا با فشردن کلید 1 که نام درایو هم جلوش هست در تب Channel عملیات Repair رو آغاز کنید که دقایقی طول میکشد.
4- پس از اتمام کار فلش را از کامپیوتر جدا نکنید بلکه برنامه را بسته و از طریق کامپیوتر یک بار مموری فلش خود را فرمت FAT32 بکنید دقت بکنید که تیک Quick Format رو نزنید.
حالا کار تمام است میتوانید فلش خود را از USB جدا کنید.
با این کار فلش شما همان مقدار اصلی و کمتر از قبل را نشان میدهد ولی حداقل مطمئن هستید که فایل هایتان را از دست نمیدهید.
موفق باشید.
اگر مشکلی بود این ایمیل منه خوشحال میشم کمک کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید. من 3 تا فلش 32 گیگ از بندر عباس گرفتم که مارک 2 تا از اونا SONY (VAIO) هست که سرعتشون عالیه یعنی خوندن و نوشتنشون خیلی سریعه و یکی از اونا A-Data (My Flash) هست که سرعتش خیلی کمه مثل بیشتر مشکلاتی که ذکرشد اینها هم نمیتوانند اطلاعات رو روی خودشون نگه دارند و بعد از قطع شدن از کامپیوتر اطلاعاتشون به هم میریزه البته همه مثل هم نیستند هرکدوم یه جور قاطی میکنن من مطمئنم که اینها ویروسی نیستند ولی از اصل بودنشون هم مطمئن نیستم حالا با فرض اینکه تقلبی هستند آیا هیچ راهی وجود نداره که بشه از اونا استفاده کرد. من جایی شنیدم که این فلشها یه چیپستی دارند که باعث ماندگار شدن اطلاعات روی اونها میشه که تقلبی ها ندارند و مثل اینکه شرکتهایی هستند با هزینه 25-30 هزار توانی اینا رو روی فلشها نصب میکنند؟ آیا صحت داره؟
سلام من یه کول دیسک pny 8gb دارم یه مدت سرعت کپی کردن توش خیلی پایین اومده.مثلا یه فایل 3mg رو حدود دو دقیقه طول میده.چی کار کنم؟
میشه لطفا زودتر منو راهنمایی کنین؟نقل قول:
shermanpop عزیز رمز فایلی که گذاشتید چیه؟؟؟؟؟؟
هیچکس نیست جواب بده؟نقل قول:
سلام
یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید
و پست 5 را بخونید
ممنون میشم برنامه ای معرفی کنید.