درســـته دقيقه اي 100 تومن كردن :31:نقل قول:
چون با مال رفيقام رفتيم 5 دقيقه براي چك كردن ايميل 500 تومن كم كرد :41:
موفق باشيد!:40:
Printable View
درســـته دقيقه اي 100 تومن كردن :31:نقل قول:
چون با مال رفيقام رفتيم 5 دقيقه براي چك كردن ايميل 500 تومن كم كرد :41:
موفق باشيد!:40:
اصلا به صرفه نيست
واقعا قميتش خيلي بالاست حتي هر كيلوبايت 1 ريال هم خيلي زياده
چه خبرشونه يكم كمتر كنند مردم بيشتر استفاده كنند
دوســـت من اگه به حرف منو تو گوش ميدادن كـــه خوب بود هر كاري خودشون دلشون ميخواد انجام ميدن با نظر مردم هيچ كاري ندارن :41:نقل قول:
من یک سیم کارت ایرانسل خریدم
گوشی n73نوکیا دارم
یک بلوتوث برروی کامپیوتر دارم که از سیم جهت ارتبا ط استفاده نکنم
نرم افزار Nokia PC Suite را نصب کردم درست کار میکند یعنی از طریق بلوتوث برنامه نصب میکنم
حالا من میخواهم از اینترنت ایرانسل بر روی کامپیوتر با این شرایطی که دارم بلوتوث استفاده کنم ایا یک جوان مرد دانا به من نادان کمک می کند
به به بعد از 6 - 7 ماه یکی تو این تاپیک پست داد!!!
اول بگم که اصلا به صرفه نیست.
اینترنت ایرانسل الان کیلوبایتی 15 ریال هست.
البته اگه عضو طرح باشی و شبا هم ازش استفاده کنی تا کیلوبایتی 2 ریال میاد پایین که به نظر من بازم به صرفه نیست.
و اما در مورد سوالتون با بلوتوث نمیشه بلکه باید با کابل و از طریق برنامه pcsuite اقدام کنی.
دوستان میدنم سوالم واقعا قدیمیه:دی ولی ایا الان دیگه راهی واسه مجانی بودن gprs ایرانسل در گوشی هست ؟
ایا با اعتبار 0 مجانی میشه من 0935 کد 5 دارم
نه عزیز.
باگ های سیستم ایرانسل برطرف شده و دیگه این کارا شدنی نیست.
سلام
برنامه pcsuite میخواد به اینترنت متصل بشه وقتی veryfy username and password رو نشون میده بدش error میده و قطع میشه . از طریق dialup Connection هم امتحان کردم و در همون قسمتuser va pass قطع میشه . داخل یوزر و پس هم خالی هست .
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
دوستان راهی برای استفاده از gprs همراه اول روی کامپیوتر هست؟
من کانکشن ساختم با شماره #1***95* ولی موقع کانکت ارور میده.
من الان با کامپیوتر به GPRS وصل شدم.پول کم نمیکنه برای من،شنیده بودم ایرانسل کاری کرده که دیگه نیمشه مجانی استفاده کرد اما فعلا برای من مجانیه-اینو گفتم که دوباره تست کنید شاید برای شماها هم شد.
ممکنه بعد از چند دقیقه ازت کم بشه.
مواظب باش.
در ضمن این خاصیت را قبلا شماره هایی از ایرانسل داشت که 09364 اولشون بود
براي من که مجاني نيست.نقل قول:
از اعتبارم کم مي کنه.
سلام دوستان
من مدل گوشیم N95 8GIG هست
اما...
وقتی سعی میکنم از راه کانکشن ساختن برم این ارور رو میده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا کمک کنید ...
سلام کسی میدونه چجوری میشه gprs همراه اول رو برای استفاده در کامپیوتر تنطیم کرد در ضمن گوشیه من ویوتی (KE 990) است
هر کی بلده آموزشه کاملشو بذاره (همه تاپیک ها آموزش واسه گوشی های نوکیا رو گذاشتن:41: )
موقع اي که ميخوام واسه مودم انتخاب کنم 2 تا انتخاب دارم :
wmc data modem
wmc modem
کدوم رو بزنم ؟ فرقشون چيه ؟
سلام
با نوکیا N79 نمیتونم درست و حسابی به کامپیوتر وصل بشم و از اینترنت گوشی استفاده کنم ...
مشکل :
با برنامه پی سی سوییت نمیتونم وصل بشم و همه تنظیمات درسته و وقتی کانکت رو میزنم وصل نمیشه...
با شماره #1**99* هم که میرم دفعه اول وصل میشه و یکی دو دقیقه کار میکنه و بعد دوباره از کار میفته و هیچ سایتی بالا نمیاد ...
دیسکانکت هم که میکنم و دوباره میخام وصل بشم دیگه وصل نمیشه و ارور 678 میده ...
بعد میرم تو device manager و مودم مربوط به گوشی نوکیا رو اول disable میکنم و بعد enable و میرم دوباره وصل بشم .... دوباره وصل میشه و بعد از دو دقیقه دیگه هیچ سایتی لود نمیشه و این چرخه خسته کننده و بی فایده تکرار میشه ....
دوستان مشکلش چیه ؟ تازه ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد ...
کککککککممممممممککککککک..!!
من میخوام NOKIA N82 رو وصل کنم به کامپیوتر ...
ولی وقتی با کابل میزنم و PC SUITE رو میزنم هیچ ارتباطی بین گوشی و کامپیوتر برقرار نمیشه
و اصلا کامپیوتر و PC SUITE گوشی نمیشناسه چه بخواد وصل بشه به اینترنت
فقط وقتی وصل میکنم اون پایین می نویسه که گوشی N82 وصل شد به عنوان NEW HARDWARE
ولی اصلا پی سی سوییت و کامپیوتر به عنوان MODEM نمیشناسه ..
حالا من چیکار کنم راهنمایی کنید ...
آقا تو رو خدا یکی بیاد جواب مارو بده ...
ممنون
دوستان
من می خوام با گوشی به اینترنت وصل شم ولی
موقعی که باone touch acces به اینترنت وصل بشم بعد ازopening port روی connecting device گیر میکنه
رو گوشی هم زیر انتن یه علامت فلش نقطه چین که بالاش حرفe نوشته میاد و دیگه هم نمیره تا گوشی ری استارت بشه
ولی با خود گوشی میتونم وصل بشم
nokia 6220 classic
pc souite 7.1.8.0
ممنون
سلام .
آقا یه سوال . وقتی گوشی رو به کامپیوتر متصل میکنید و از Gprsش استفاده میکنید فیل تر تعطیل هست ؟؟! یا همچنان عبارت "مشترک گرامی ..." به چشم میخوره ؟!؟!
دوستان خواهشا به بنده در مورد EDGE ايرانسل کمک کنيد .
1. شماره Dial براي اتصال به EDGE ايرانسل چند هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2. بنده فعلا براي تست گوشي سامسونگ E490 رو خريدم که در مورد نصبش کمکم کنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و تنظيمات لازم رو بگوييد . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Samsung PC Studio II 2.0 Internet Access رو نصب کردم که وقتي کانکت رو مي زنم مي نويسد
Cannot Open Port چي کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بر روي گوشي موبايل E مي نويسد که يعني منطقه سرويس رو ساپورت مي کند .
در Speed Status کانکشن بايد سرعت چند کيلوبايت بايد بنويسد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر .
من با این روش کانکت شدم.
ولی سرعت دونلودش خیلی نوسان داره
حداکثر و خیلی کم به سرعت 9 میرسه.
ولی بیشتر اوقات حدود 4 هست.
حتی تا 1 هم میاد.
هاد
مثلا همین الان که دارم یک چیز دونلود میکنم 30 ثانیه روی 6 بود.
ولی بعدش بین 4.2 و 3.8 هست.
بعد از 2 دقیقه هم شده 5
من در شمال هستم
الان سرعت دونلود به 2 رسیده
.
سرعتش هم روی
921600
گذاشتم
میخواستم بدونم این سرعت طبیعی هست.
چونحتی تا سرعت 1 هم میرسه.
در ضمن ایا access point که من ساختم میتونه روی سرعت تاثیر داشته باشه.
چون برای من مسج نیومد و دستی ساختمش.
connection name=irancell-gprs
data bearer=packet date
a p n=mtnirancell
user name=none
promot password=no
authentication=normal
homepage=none
network type=ipv4
phone ip address=automatic
dns server=automatic
proxy server address=none
proxy port number=0
در قسمت configurations هم چیزی وجود نداره.
در ضمن الان بگم که شهر ما به خاطر مسافر خیلی خیلی شلوغ هست.
ایا میتونه دلیلش شلوغی باشه که سرعت خیلی پایینه
در ضمن بگم که از نامحدود 1 ماه استفاده میکنم
یک سوال
ایا ممکن هست سیم کارت هم تاثیر داشته باشه در سرعت
مثلا سرعت 0935 بالاتر 0939 باشه یا برعکس
لطفا ارزون ترین گوشی که دارای edge قوی هست را معرفی کنید
هیچ فرقی نداره من هر دو رو امتحان کردمنقل قول:
به نظر من nokia 2730 برای این کار خوبه.حدود 90 تومانه.3g هم داره.ولی از این ارزونتر هم گوشی هست که 3g ندارند
با سلام خدمت همه دوستان:
در اينجا آموزش اتصال به اينترنت از طريق مودم كردن گوشي را قرار مي دم. كه منبع اين آموزش در آخر مطلب ذكر گرديده.
خودم هر دو روش رو تست كردم و جواب داد.
سرعت اينترنت از دايل آپ بيشتر هست و اونايي كه ( مثل من كه مخابرات فيبر نوري كرده و ديگه دسترسي به adsl ندارن. كه اينم از بركات پيشرفت مخابراته كه الان 2 ساله ديگه نمي تونم adsl بگيرم!!!! ) به adsl و وايرلس دسترسي ندارند با اين تعرفه نامحدودي كه دو اپراتور گذاشتن بهترين روش براي اتصال به اينترنت هست.
اميدوارم لذتشو ببريد !!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:: اموزش اتصال به اينترنت در كامپيوتر از طريق GPRS موبايل (ايرانسل) همراه با عکس
با توجه به گسترش سرويس GPRS در ايران و همچنين رايگن بودن اين سرويس از طرف اپراتور ايرانسل در روز هاي پنج شنبه و جمعه خيلي از كاربران مايلند كه از اين سوريس رايگان در كامپيوتر خود استفاده كنند و مانند يك كارت اينترنت از گوشي خود استفاده كنند.
آموزش كامل چگونگي اتصال به اينترنت با استفاده از كامپيوتر و گوشي رو در اين پست توضيح ميديم.
براي اين كار 2 روش وجود دار :
1- با استفاده از برنامه Pc Suite
2- با استفاده از كانكشن خود كامپيوتر( بدون نياز به Pc suite)
كه در هر 2 روش ما تنها به يك كانشكش Dial-up احتيج داريم. و به هر حال روش دوم بسيار آسان تر از روش اول است.
روش اول (برنامه Pc Suite) :
1-برنامه Pc suite را نصب كنيد ( اين برنامه در CD همراه گوشي وجود دارد و در صورتي كه اين برنامه را نداريد ميتوانيد آن را از اينجا دانلود كنيد).
*با نصب اين برنامه ، بعد از اتصل گوشي به كامپيوتر خودكار درايور هاي گوشي نصب شده و گوشي شما در برنامه شناخته ميشود.
2-طبق تصوير زير روي گزينه ي Mobile Networking Wizard كليك كنيد.
3-طبق تصوير زير روي گزينه ي New Connection كليك كنيد.
4- طبق تصوير زير گزينه ي Packed Switch Data (پيش فرض) را انتخاب و سپس Next كنيد.
5-طبق تصوير زير از ليست گزينه آخر (يا گزينه ي سوم) را انتخاب و Next كنيد.
6- يك نام براي Connection خود انتخاب و سپس Next كنيد.
7-گزينه ي Automatic Mode را انتخاب و سپس Next كنيد.
8-روي Finish كليك كنيد.
9-حال كانكشن شما به همين راحتي ساخته شد. حالا شما بايد روي Connect كليك كنيد تا اتصال برقرار شود.
10-طبق تصوير زير كانكشن در حال اتصال ميباشد. شما در كادر پسورد ، پسوردي مشاهده ميكنيد كه اين پسورد پسورد پيش فرض برنامه است و تغيير آن نياز نيست.( پسورد در اين نوع كانكشن يعني GPRS معني ندارد).
روش دوم : (ايجاد كانكشن بدون نياز به Pc Suite) :
*در اين روش نيز شما بايد دراور هاي گوشي را نصب كردي باشيد تا گوشي براي كامپيوتر شناخته شده باشد (با نصب برنامه Pc Suite و اتصال گوشي به كامپيوتر اين درايور ها خودكار نصب ميشوند اما ميتوانيد به صورت دستي نيز اين كار را انجام دهيد كه اگر نياز به توضيح نصب درايور به صورت دستي داشتيد در همين تاپيك اعلام كنيد تا آموزش كامل آن ارائه شود. اين برنامه در CD همراه گوشي وجود دارد و در صورتي كه اين برنامه را نداريد ميتوانيد آن را از اينجا دانلود كنيد).
1-در كامپيوتر و ار طريق Control Panel به قسمت network Connection برويد و در آنجا از منوي سمت چپ روي گزينه ي Create a New Connection كليك كنيد.
2-روي دكمه Next كليك كنيد.
3-گزينه ي اول Connect to the internet را انتخاب كنيد و سپس next كنيد.
4-گزينه ي Set up My Connection Manually را انتخاب و سپس next كنيد.
5-گزينه ي connect using adial-up modem را انتخاب و سپس next كنيد.
6-گزينه ي اول در اينجا (نام مودم گوشي خود) از ليست را تيك زيده و سپس next كنيد.
7-يك نام براي كانكشن خود انتخاب كرده و سپس next كنيد.
8-در اين قسمت بايد شماره تلفن اتصال به شبكه ايرانسل را وارد كنيد كه شماره آن #2***99* ميباشد
9-هر سه كادر را خالي گذاشته و next كنيد.
10-در پنجره بعدي روي finish كليك كرده و سپس در پنجره اتصال كانكشن روي Dial كليك كنيد تا به اينترنت متصل شويد(بدون وارد كردن يوزر نيم و پسورد.)
لينك سايت :کد:http://www.enter30.blogfa.com/post-116.aspx
با سلام
دوستان هر کس مودم جی پی ار اس داره + اینترنت لطفا بگه کارش دارم
توجه کنیدکه مودمGPRS منظورم هستش
میخوام موضوعی رو تست کنه
با تشکر
کسی نوکیا 2730 داره؟لطفا بهم بگید سقف سرعت دانلود این گوشی چند کیلو بایت بر ثانیه هست؟
یک مشکلی برام پیش اومده -من از بسته Gprs ایرانسل استفاده می کنم.
از دو تا گوشی با برند متفاوت استفاده میکنم ..
1.سونی اریکسون T700.
2.نوکیا 2730
وقتی با نوکیا دانلود می کنم سرعت دانلود بین 5-7 کیلوبایت بیشتر نمیره ولی با همون سیم کارت با سونی اریکسون بازه سرعت بین 15-20 کیلوبایت هست !!(ضمن اینکه برای فعال سازی نوکیا تنها از راه حل دستی موفق به فعال کردن gprs ایرانسل شدم!!)
یه جورایی جالبه ! کسی میدونه دلیل تفاوت سرعت دانلود چیه؟
امکان داره از کابل گوشی باشه؟کابلی که شرکت معرفی کرده CA-100 هست ولی من از CA-101 استفاده میکنم.ضمن اینکه گوشی 2730 تو لیست ساپورت CA-101 نیز هست.
لطفا کمک.........
ببخشید من با GPRS ایرانسل انلاین می شم با آنتن ایرانسل هم یه 3 کیلو متری فاصله دارم آنتنمم پر
اما وقتی گوشی رو به سیستم وصل می کنم بعد از دقایقی اتصال شبکه رو گم می کنه
نمی دونم مشکل از کجاست کسی راه حلی نداره
سلام
آیا استفاده زیاد برای گوشی ضرر داره ؟ مودم گوشی ؟!!
دوستان سرعتش خوبه ؟ یعنی می صرفه یه بسته 1 روزه بگیرم و موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم بزارم برای دانلود ؟
سرعتش روزهای مختلف چجوریه ؟ یعنی روزهای تعطیل و غیر تعطیل در حدود چنده ؟
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم
1. آیا استفاده زیاد برای گوشی ضرر داره ؟
2. چرا بعضی سایت ها را باز نمی کنه از جمله myfc.ir ?
سلام
من قبلا با گوشی w810 و در ویندوز xp به اینترنت وصل می شدم اما چند وقتی که ویندوز سون نصب کردم. زمانی که گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم pc suite گوشی اونو نمی شناسه . خواهش می کنم کمکم کنید .
سلام دوست عزیز :نقل قول:
1. زیادیش میگن برا باطری ضرر داره ... چون موقعی که استفاده میکنی پشت گوشی داغ میشه !
2. عادتشـــه :31:
سلام دوســت عزیز مشکل از ویندوزت کامپیوترت هستش ...نقل قول:
باید PC Suite مخصوص ویندوز سون نصــب بشـــه :20:
موفق باشید!:40:
pcsuite جدید دانلود و نصب کردم که نصب شده اما pcsuite گوشیمو نمی شناسه (w810i)نقل قول:
چه کنم؟
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندم
من میخوام با 2 تا گوشی با 2 تا کانکشن با pc به اینتر نت وصل شم که سرعت این 2 تا رو با هم مخلوط کنه .یه گوشی w810 یکی n73 حالا هر کی میدونه بسم الله .خواهشا کامل بگید.راستی یه جایی خوندم با برنامه ی midpoint teamer میشه .من دانلود کردم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم این رو هم بگین.لا اقل چطوری میشه 2 تا فایل رو یکی بدی 1 کانکشن دانلود کنه اون یکی رو بدی دومی.کمک کنید.ثواب داره.
سلام ...
یه سوال ...
تو پستای اول نوشتین که رایگانه ، این یعنی شارژی کم نمی کنه ، پس شارژی هم نیاز نداره واسه استفاده دیگه؟!!
آخه گوشی یکی از دوستان رو براش تست کردم ، شارژ ایرانسل هیچی نداشت (در حد 1 ریال) ، با کامپیوتر هم راحت کانکت میشه با سرعت 115 ، اما هیچ جایی رو باز نمی کنه ... ping هم هیچ جوابی نمیده ...
مشکل از همین شارژ ایرانسلشه؟! اگه مثلاً 10 تا تک تومنی شارژ داشت و کانکت میشد می تونست استفاده کنه؟! شارژی کم نمی شد؟!
کسی نیست که جواب ما رو بده.خیلی ضروریه هاااااااا.کمک کنید دیگه .ماه رمضونه خیلی ثواب داره
با سلام من ماهانه ایرانسل را فعال کردم و سرعتش هم حدود 12 هست فقط مال من وقتی به کامپیوتر وصل هست و در حال دانلود است به هیچ وجه نه بهش میشه زنگ زد نه اس ام اس فرستاد و لی توی فرستادن و زنگ زدن مشکلی نداره میخاستم بدونم مال بقیه هم اینطوریه؟گوشیم 5700
منم یه 1 ماهه دارم .هر کسی هم که بخواد راحت بهم زنگ میزنه.مشکلی ندارمنقل قول:
نقل قول:
داداش نمیشه . گشتم نبود نگرد نیست.