710 تا 740 تومان قيمت 4 شنبه
Printable View
710 تا 740 تومان قيمت 4 شنبه
البته از امروز به بعد یه فرق اساسی توو قیمتش پیدا میشه...(670 تا 690)!نقل قول:
ولی در کل هستن بعضی جاهایی که بالای 700 هم میدن(چون دیگه آخر بارشونه و نمی خوان ضرر کنن)!
تا الان تا اونجایی که دیدم همه گوشی ها افت قیمت داشتن و 8 گیگ ها هم ان81 و ان95 8گیگ افت نداشتن...
یعنی قیمتشون داره میاد پایین؟من بگیرم یا صبر کنم قیمت 1جا بایسته؟
عزیزم من گفتم قیمت 8گیگ ها همینجور ثابت مونده و افت نداشتن...
من کی گفتم داره میاد پایین؟؟؟
در ضمن الان ان81 8گیگ و ان95 8گیگ خیلی کم شده...
برای فهمیدن اول پشت گوشی رو باز کن و باتری رو در بیار بعد قسمت بالا را بخون اگه این بود اصله :
Made In Finland
همون جا هم صدا و همه چیزو تست کن
نقل قول:
همه چیزو تست کن
ايني كه شما ميگي همه چيزشو تست كن،يه 5 يا 6 سطري بايد توضيح بنويسي
كم شده كه نه اصلا تموم شدهنقل قول:
در ضمن الان ان81 8گیگ و ان95 8گیگ خیلی کم شده..
من کلی گشتم پیدا نکردم...
قیمت هم که رفته بالا...
N95 با این وضعیت باتریش فکر نکنم دیگه قیمتش بره بالا ...
اصلاً فکر نکنم دیگه کسی بره سراغش ...
نه به نظر من افراد با سليقه هاي مختلف هستن.مثلا من كه 95 ساده دارم و از گوشي زياد استفاده ميكنم.ولي چون الان ديگه زياد وقت نميكنم.گوشي همونجوري ميمونه و من 2 وز يه بار استفاده ميكنم.ولي خب تو فكر تعويضش تو آينده هستم
تعویض ان95 با 8گیگ عاقلانس...
ولی با ان96 نه...
چ.ن فرقی ندارن...
یعنی چی فرقی ندارن؟یعنی n96 با n95 در یه حدا؟نقل قول:
ویژگی --- تو n96 چیه؟مربوط به گرفتن شبکه های ماهواره ایه؟
نقل قول:نقل قول:یعنی چی کم شده نیست؟یعنی n95 پر؟نقل قول:
منتظریم:20:نقل قول:
هنوز نخریدی؟؟؟
یعنی ان81 8گیگ و ان95 8گیگ تو بازار کم شده...
دوست من معمولا اينجور تاپيك ها بيشتر از 8 صفحه نميشن يعني سقفش 8 صفحه هستش.شما معلوم شد ديگه چي بايد بخرينقل قول:
ویژگی --- تو n96 چیه؟مربوط به گرفتن شبکه های ماهواره ایه؟
95 هشت گيگ.
تو ايران نميدونم كار ميكنه يا نه چون دقيقا نميدونم كه ماهواره اي هست يا اپراتوري.ولي قطعه جديدي به اندازه باطري 6اف اومده كه دي وي بي اچ رسيور هست.و از طريق بلوتوث به گوشي متصل ميشه و شما ميتوني ازش استفاده كني البته هنوز وارد بازار نشده
به توصيه بنده و بقيه دوستان گوش كنين و از خارج از كشور تهيه كنين.اگه اينجا هم پيدا كنين مثل مال مجتبي جان شايد بعضي مشكلات داشته باشهنقل قول:
یعنی چی کم شده نیست؟یعنی n95 پ
ديگه چيزي نيست كه توضيح كامل بخوادنقل قول:
منتظریم
1.بلوتوسشو
2.يه تم بريز روش ببين نصب ميشه؟؟؟
3.فيلم اسپايدرو امتحان كن
4.شارژز
5.دوربين
6.اس ام اس بفرست
7.زنگ بزن
8.برو تو قسمت App.mgr ببين قبل تو چي روش نصب كردن (دست دو نباشه)
9.عكس بگير
10.فيلم برداري كن
11.سريالشو چك كن
12.ورژنشو چك كن
13.رو صفحش دقت كن خراشيدگي نداشته باشه
14.اطرافشو ببين زدگي نداشته باشه
15.پشتشو باز كن و رو پيچ هاش دقت كن علايم پيچ گشتي نداشته باشه
16.اگه چند تايي هست امتحان كن صفحش لق نباشه
17.باطريش خراشيدگي نداشته باشه
18.بوي تازگي بده
19.آهنگ باز كن باهاش
20.قيافه 4*6 فروشنده رو تحمل كن
21.پولو بريز جلوش
22.گوشيتو بردار برو خونه
23.بزن شارژ اوليه
24.بردار حالشو ببر
25.جي پي اس شو امتحان كن
26.قسمت سنت مسيجاتو چك كن
بسه ديگه
سايد ترتيب رو درست رعايت نكردم
مرسی.دیگه میدونم که میخوام 8گیگ بگیرم ولی گیر نمیارم)-:از خارج کشور کسیو ندارم.
مرسی احسان جان عالی بود.ولی گوشی پیدا نمیشه که!
این از همه مهم تره!نقل قول:
20.قيافه 4*6 فروشنده رو تحمل كن
احسان عزیز به پیر به پیغمبر!گوشی هیچ مشکل یا به قول شما مشکلاتی نداره:19:!!!علت پخش نکردن فیلم مرد عنکبوتی 3 رو هم فهمیدم چیه...توو فروم های خارجی دیدم:5:!لینک توضیحاتش رو هم گذاشتم برید ببینید...نقل قول:
اینم لینک تاپیکیه که قبل از خرید زده بودم(علت پخش نکردن فیلم رو هم توضیح دادم ، حتما ببینید):
آقای Vodka شما هم اگه می خوای از ایران بگیری بگیر!مشکلی نداره...البته قبلش تموم اون چیزای اصلی گوشی رو امتحان کن ببین خوبه یا نه!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=217990&page=8
من همه چیز گوشیم رو چک کردم.عالی بود!!!
الان هم هیچ مشکلی نداره...هیچ!
ok.چشامونو میبندیم یه چی میشه دیگه!خدا رحم کنه:20:نقل قول:
اینجا که کسی نداره.باید برم سفارش بدم بیارن واسم!:46:
راستی قیمت اینجا با خارج کشور فرق داره؟
بله يه 20 30 تومني فرق هستش.
منو به خاطر جسارتم ببخشيدنقل قول:
احسان عزیز به پیر به پیغمبر!گوشی هیچ مشکل یا به قول شما مشکلاتی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوكرتم داداشنقل قول:
مرسی احسان جان عالی بود.
نقل قول:
ok ok ooooo very goood(فروم خارجي)
خدمت همه ی عزیزان از جمله احسان جان و Vodka ی عزیز سلام.می خواستم یه خبری بهتون بدم...دیروز دخترخالم اومد خونمون و در کمال ناباوری دیدم اونم یه 8گیگ خریده:18:!!!
ازش پرسیدم از کجا و چجوری و باچه قیمتی؟؟؟
گفت از سایت DigiKala به قیمت 670 گرفته و البته با زبان فارسی و تمام ضمائم و متعلقات جعبه ش...
من هیچ وقت فکر خرید گوشی از اینترنت رو نمی کردم اونم 670 تومن(یه ریسک تمام عیار)!!!
ولی در عین حال دیروز از این سایت اطمینان کامل پیدا کردم...Vodka جان یه سری به اینجا هم بزنی بد نیست...
بالاخره ارزش یه بار دیدن رو داره:46:!
من حالا هرچی بگی به ایران اطمینان ندارم...
مخصوصا که میان یک سری برنامه و منو فارسی میریزن...
قیمت دیروز 8گیگ با گارانتی اصل 700 تا 720...
در دبی هم 640 تومان...بدونه گارانتی...
سلیقه ها متفاوتن دوست مننقل قول:
دیروز دخترخالم اومد خونمون و در کمال ناباوری دیدم اونم یه 8گیگ خریده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
چی میشه یه خانوم هم داشته باشه البته که از امکاناتش استفاده نمیکنه ولی calssssssssssss
با این قیمت ها مردمو قول میزنننقل قول:
به قیمت 670
بیانقل قول:
قیمت دیروز 8گیگ با گارانتی اصل 700 تا 720...
مجتبی جان ببین باطریش چینیه یا مونتاژه؟؟؟؟؟
سریع
پست های بالا تایید میشه...
بعد برو مجتبی جان تو کلوپ ان95 8گیگ عکس از باطری گذاشتم...
گول کدومه احسان جون؟تازه 3 تا سی دی راهنما هم ضمیمه ش کردن!پک جعبه ش با مال من هیچ فرقی نداره البته...طرحش ساده س و اسپایدرمن نیست(شاید به خاطر همین 10 تومن ارزون تر بود)!نقل قول:
باتریش هم عین باتری موبایل منه ، هیچ فرقی نداشت:46:!
ولی عجب ریسکی کرده........................................
بابا اینم راههای جدید ه که هنوز بدلیل اگاهی کم باب نشده
سایت دی جی دارای تست اولیه رایگان
موقع تحویل همه چیزشو جلوی خودت تست میکنه
من تا حالا ازش خرید کردم وضرر نکردم
مجتبی جان اسم سایت رو لطف میکنی؟دید زدن که مجانیه!
بـــــله...چرا که نه ، بفرما :نقل قول:
به نظر من که پشیمون نمیشی...البته این نظر منه!کد:www.digikala.com
آةا احسان منظورتون ازچيه؟نقل قول:
3-فيلم اسپايدر من رو اجرا كن
ولی ان95 8گیگ عجب قولیه...
این حرفمو مجتبی درک میکنه...
مرسی مجتبی جان.
راستی اینی که میگی اسپایدر من نداره و ساده س یعنی چی؟
واقعا هم همینطوره...خیلی از معمولیش سرتره!من که حالا حالاها فکر تعویضشم ندارم!!!حیف که اون قبلی مشکل باتری داشت...نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
ببین در کل ان95 هشت گیگ 2 نوع داره.
یکی مدل ساده و اون یکی مدل مردعنکبوتی...
ساخت کلیشون هم با هم هیچ فرقی نداره منتهاش نوکیا طرح اسپایدرمن رو زده احتمالا واسه فروش بیشتر...
طرح اسپایدرمن فیلم کامل مرد عنکبوتی 3 رو تووش داره(چیزی که معمولی نداره).
8گیگ من موقع خرید ورژنش 15.0.015 بود(یعنی آپ شده ی ورژن های قبلی که توسط خود شرکت انجام میشه)و به خاطر همین آپ ورژنش هم فیلم مرد عنکبوتی موقع اجرا پیغام می ده "No Activation Key"...و اجرا نمیشه ، به عبارتی اکتیو کی فیلم تاریخش گذشته(البته من این حرفا رو از خودم در نیاوردم ، توو فروم های خارجی دیدم و ازش مطمئن مطمئنم و می دونم هیچ دلیل دیگه هم نداره چون خیلی ها همین مشکل رو داشتن)!
ختم کلام ؛ توو گوشی من فیلم رو اجرا نمی کنه و باید دنبال یه اکتیو کی جدید توو اینترنت بگردم...
خیلی هم مهم نیست(چون فیلمش رو با کیفیت دی وی دی و زبان اصل گرفتم و ریختم جای همون که کار نمی کنه ، به همین راحتی):21:...توصیه ی من هم به شما مدل ساده ی گوشیه چون بیخودی باید پای طرح اسپایدرمن 10 , 20 تومن بیشتر بدی!
موفق باشی:10:!
دوست من مجتبی جان توضیحکامل دادننقل قول:
آةا احسان منظورتون از
بازم مشکلی داشتی مطرح کننقل قول:
بین در کل ان95 هشت گیگ 2 نوع داره.
یکی مدل ساده و اون یکی مدل مردعنکبوتی...
ساخت کلیشون هم با هم هیچ فرقی نداره منتهاش نوکیا طرح اسپایدرمن رو زده احتمالا واسه فروش بیشتر...
طرح اسپایدرمن فیلم کامل مرد عنکبوتی 3 رو تووش داره(چیزی که معمولی نداره).
8گیگ من موقع خرید ورژنش 15.0.015 بود(یعنی آپ شده ی ورژن های قبلی که توسط خود شرکت انجام میشه)و به خاطر همین آپ ورژنش هم فیلم مرد عنکبوتی موقع اجرا پیغام می ده "No Activation Key"...و اجرا نمیشه ، به عبارتی اکتیو کی فیلم تاریخش گذشته(البته من این حرفا رو از خودم در نیاوردم ، توو فروم های خارجی دیدم و ازش مطمئن مطمئنم و می دونم هیچ دلیل دیگه هم نداره چون خیلی ها همین مشکل رو داشتن)!
ختم کلام ؛ توو گوشی من فیلم رو اجرا نمی کنه و باید دنبال یه اکتیو کی جدید توو اینترنت بگردم...
خیلی هم مهم نیست(چون فیلمش رو با کیفیت دی وی دی و زبان اصل گرفتم و ریختم جای همون که کار نمی کنه ، به همین راحتی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...توصیه ی من هم به شما مدل ساده ی گوشیه چون بیخودی باید پای طرح اسپایدرمن 10 , 20 تومن بیشتر بدی!
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !