برای دانشگاه ازاد چه جوریاست؟
Printable View
برای دانشگاه ازاد چه جوریاست؟
واسه آزاد که راحته . من یکی از دوستام اینجا آزد شیراز بود رفت تهران مرکز و تقریبا کارش راحت و بدون مشکل انجام شدنقل قول:
نه بابا کجاش راحته تا اون شرایطی رو که خودشون گفتن نداشته باشی انتقالی نمی دن من خودم با کلی پارتی بازی بهم انتقالی ندادن:41:نقل قول:
منم راجع به انتقالي سوال دارم...
از روزانه بيرجند -مبدا-موافقت گرفتم براي فردوسي مشهد ولي فردوسي ميگه نميييييديم انتقاليو راهي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45:
انتقالی ؟ مگه مهمانی گرفتی ؟ کی رفتی ؟ چه رشته ای ؟نقل قول:
نه میخوام یکدفعه انتقالی بگیرم بدون مهمانی البته پ دارم ولی دکتر رضایی گفت نمیشه چیکار کنم ???????????????????
نقل قول:
میشه ولی سخته ، خیلی گیر میدن و معمولا هم به جایی نمیرسه، تو فکر جابجایی باش، شاید بشه
سلام دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی خوب سوالم رو میپرسم.
یا امکان این هست که مثلا دانشجوی کاردانی مثلا رشته آی تی علمی کاربردی بدون این که معافیت تحصیلیش به هم بخوره بیاد یه دانشگاه دولیتی یا حتی پیام نور یا دیگه.منظور اینه که کلا از یک داشنگاه به یک دانشگاه و واحدهاش هم حفظ بشه.
و اگه انصارف بده چی پیش میاد؟
سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنهنقل قول:
تا ترم 4 میتونی این کار را بکنی ولی بعد از ترم 4 معافیت نداری و اگر انصراف بدی باید اول بری سربازی بعد یک دانشگاه دیگهنقل قول:
سلامی دوباره.نقل قول:
یعنی منظورت اینه که من مثلا اگه یک رشته در دانشگاه علمی کاربردی رفتم و تا ترم مثلا 3 یه رشته خوبم تو سراسری 90 قبول شدم میتونم بدون مشکل انصراف بدم یا تطبیق واحد بدم؟
میشه بیشتر توضیح بدی تموم گیج شدم.
:40:
اره میتونی ... در اصل باید وقتی میری دانشگاه نهایتآ تا ترم 4 دانشگاه دیگه قبول بشی ( یک سری نامه بازی باز باید بین دانشگاه و سازمان نظام وظیفه بکنی) که خود دانشگاه بهت میگه...نقل قول:
واحد هایی هم که با نمره ی بالای 12 قبول بشی را میتونی تطبیق بدی
سلام.نقل قول:
خوب من واقا قصدم این هست که در رشته آی تی علمی کاربردی شرگت کنم و برم و کنکور سراسری 90 هم رشته ریاضی شرکت میکنم تا اگه به یک رشته ای مثل آی تی ولی دولتی رسیدم تطبیق واحد بدم.
حالا با انی شرایط شدنی هست؟
:10::40:
شدنی است... شما البته راجبه پیش دانشگاهیت باید یک فکری بکنی حتمآ برای سراسری
بعد از علمی کاربردی نمیشه پیش دانشگاهی رو هم همزمان پاس کرد چون درسی نمیمونه کلا دو سه تا درسه.مرخصی تحصیلی چی؟مرخصی معمولا ه قدر طول میکشه و کی ها هست؟نقل قول:
:40::10:
یعنی چی؟! شما موقعی که جواب سراسری بیاد اگر قبول بشید که با اون شرایطی که فرمودید احتمال قبول شدنتون زیاده... باید مدرک پیش را داشته باشید یعنی نهایتآ تا تابستان 90
سلام رفیق راستش منطورم این هست که بعد از قبولی در علمی کاربردی چون کلیه مدارک رو می خواهند باید از پیش دانشگاهی دیگه بیام بیرون و برم اونجا.نقل قول:
و جون پیش دانشگاهیم ناقص میمونه و دانش آموز هم حساب نمیشم دیگه نمی تونم پیش دانشگاهیم رو کامل کنم و کنکور سراسری که که بدون پیش دانشگاهی نمیشه.
شما مدارکت را میبری توی دانشگاهی که ثبت نام میکنی و میگی وضعیتت اینطوریه و اونا کپی مدارک را میگیرن یک امضا و مهر روش میزنند و به قولی برابر اصل میشه و بعد هم پیش دانشگاهییت را دنبال میکنی و ....نقل قول:
سلام.نقل قول:
مطمعنی چنین چیزی میشه؟
آخه همین رفیقم که گفتم کلا اومد و پرونده پیش دانشگاهیش رو بست.
:10::40:
من چند روزه افتادم دنبال کار مهمان گرفتن ، پدرمو در آوردن! میگن باید بیماری شدیدی داشته باشی! که دکتر بگه باید توی شهر خودت باشی
سلام
نتیجه درخواست مهمان شدن که خود سنجش ثبت نام کرد کی و کجا میاد؟!؟
تو سایت سنجش که زده بود از اول آذر باید به دانشگاه محل تحصیل مراجعه کنید ،ولی دانشگاه اظهار بی اطلاعی میکنه!!!!:27:
خود سنجشم که جواب نمیده...مگه قرار نیست واسه ترم 2 مهمانی بدن؟!؟پس کی میخوان جواب بدن؟!؟
اگه بهونه های مختلف داشته باشید و بگید واسه رفت و آمد مشکل دارید ، یا خانواده بهتون احتیاج دارن بهتون نامه ی مهمان میدن ؛ کلا" نامه مهمان دادن از طرف دانشگاه مقصد اسونه ولی دانشگاه مبداء به سختی موافقت میکنه .نقل قول:
من چند روزه افتادم دنبال کار مهمان گرفتن ، پدرمو در آوردن! میگن باید بیماری شدیدی داشته باشی! که دکتر بگه باید توی شهر خودت باشی
شک ندارم دوست مننقل قول:
این مطلبو توی یه تاپیک دیگه گذاشته بودم یکی از بچه ها گفت اینجا هم بذارمش...
با دیدن این مطلب تصمیم گرفتم یه شرح کامل از انتقالی و مهمانی بنویسم ( به عنوان یه تجربه دار و این که توی 1سالی که گذشت مرتب پیگیرش بودم )
چون واقعاَ هیچ پست کاملی در این زمینه توی این فروم ندیدم و کمبودشو حس می کردم .
اولاَ که چیزی به نام انتقالی در همون اول وجود نداره ( به جز در موارد خاص مثلا انتقالی دائم فرزند اعضای هیئت علمی دانشگاه مقصد و همچنین یه سری تبصره و استثنا برای خانواده های شهدا ، جانبازان و ... )
پس اگه پدر و مادرتون عضو هیئت علمی دانشگاهی نیستن که تصمیم دارید برید و نه جز دومی ...چیزی به نام انتقالی دائم (قبل از مهمانی ) و نیز مهمانی در ترم 1تعریف نشده . پس با این حساب باید حداقل 1 ترم بخونید ( احتمال رخ دادن همین حداقل زیر 5درصد هست و به نظرم شما توی ذهنتون حداقل 2 ترم در نظر بگیرید که باید توی شهر قبولیتون درس بخونید)
ترم 1 آبان توی سایت سازمان سنجش فرمی تحت عنوان "مهمان مبنا" میاد
مهمانی مبنا به درد اون افرادی میخوره که حداقل 90 تا 95 درصد نمره قبولی در دانشگاه مورد نظر رو در کنکور سراسری اوردن .داشتم دوستی که رتبش 2500 شده بود و در خواست برای مکانیک صنعتی اصفهان داده بود وقبول شده بود ( فکر می کنم مکانیک صنعتی اصفهان پارسال تا 2000 گرفته بود )
پس اگه رشتتون مثلا در دانشگاه x تا رتبه 2000 گرفته و شما 5000 شدید باید قید اینو بزنید. وبرید به دنبال مهمانی عادی.
**مهمانی مبنا 1ترم هست و باقی ماندن دانشجو به نظر مقصد وابسته هست و در صورت موافقت تا هر زمانی دوره شبانه محسوب میشه و مدرک هم دانشگاه مبدا صادر میکنه **
مهمانی عادی : قبلاَ باید برای درخواست این مهمانی فرم مهمانی در دانشگاه مبدا (همونجا که داری درس می خونی ) پر میکردیم و امضای مدیر گروه ، معاونت آموزشی دانشکده ، آموزش دانشکده میگرفتیم بعد فرم رو به دانشگاه مقصد تحویل میدادیم که البته همین امضا گرفتن از مبداَ 7 خوان رستم سخت تر بود
******چون معمولاَ این دانشگاه مبداَ هست که مخالفت زیادی می کنه******
مدیر گروه میگفت اگه قرار باشه همه غیر بومی ها برن دیگه کسی اینجا نمی مونه!
با فرض موافقت در دانشگاه مبداَ فرم میرفت دانشگاه مقصد و اونجا بررسی میشد اولویت هم قرار میدن با
1- دانشجوی دختر
2-فرد متأهل
3-دانشجویی که مشکل حاد پزشکی داشته باشه (که واسش کمیسیون تشکیل میدن و سختیه خودشو داره)
4-مسافت زیاد (هر چقدر مسافت دانشگاه مبدا و مقصد -یعنی جایی که فرد ساکن بوده قبلاَ- بیشتر باشه احتمال موافقت بیشتره
5-دانشجوی با معدل بالا (که دقیقاَ همینجا یه تناقضی پیش میاد معمولاَ کسی که معدلش بالاهست دانشگاه مبداَ به این راحتی موافقت نمی کنه که اصلا بخواد به این مرحله برسه
اما الان 3ماه هست که سامانه اینترنتی تشکیل دادن و اونجا فرم پر می کنید ( برای ترم پاییز اردیبهشت سال تحصیلی قبل و برای ترم زمستان آبان ثبت نامشه ) دیگه امضا گرفتن از اون افراد توی دانشگاه مبداَ و همچنین تحویل فرم از روی دوشتون برداشتن و صدالبته که احتمال موافقت هم پایین اومده چون دیگه شما توی این پروسه نقشی ندارید و الان میگن دیگه نباید به دانشگاه مبدا ومقصد مراجعه کنید !!!!
اون اولویت هایی که برای موافقت در دانشگاه مقصد در روش قدیمی گفتم همچنان در این روش (اینترنتی) وجود داره
در صورتی که جز موارد خاص هستید مدارکتون باید اسکن و ارسال بشه.
بعد از اینکه موفق شدید مهمانی بگیرید شما حداقل 3ترم مهمان هستید و بعد از 3ترم برای شما تصمیم میگیرن که
1-شمارو برگشت بدن به دانشگاه مبداَ
2-مهمانی دائم به شما بدن
3-مهمان تبدیل بشه به انتقالی دائم
و همه ی اینا به معدل شما توی مقصد بستگی داره ( که البته قانون هر دانشگاهی فرق داره مثلاَ یه دانشگاهی میگه بایدمعدل از میانگین هم رشته و هم ورودیهات بالاتر باشه یه دانشگاه میگه باید جز 5%باشی )
حالا اگه شماره 1 اتفاق بیوفته که می تونم با جرأت بگم شما 3ترم یا 1/5 سال از وقتتون هدر دادید چون وقتی شما بر میگردید به دانشگاه مبداَ وهیچکدومتون از واحد هایی که پاس کردید توی 3ترم گذشته قبول نمی کنن
شماره 2 ، شما تا آخر کارشناسی اونجا به عنوان مهمان هستید ( یعنی دوره شبانه حساب میشید وباید پول شبانه بدید ) بعلاوه اینکه مدرکتون از دانشگاه مبدا صادر میشه .
شماره 3، بهترین حالت ممکن از دوره شبانه در میاید (روزانه میشید ) و مدرک هم دانشگاه مقصد صادر می کنه .
فقط در مورد دانشجوهای دوره شبانه که میخوان مهمانی بگیرم اطلاعی ندارم اونا وضعیتشون چی میشه و گرنه درمورددانشجوهای روزانه که قصد مهمانی( در همان رشته تحصیلی و در دانشگاهی که ساکن اون شهر هستن ) دارن سعی کردم تمام نکاتی که به خاطر دارم بگم.
اگه سوالی بود در خدمتم
خیلی خوب بود.ازاد دانشگاه هاش هم اینجوری هستش؟
این مطلبی که نوشتم مربوط به دانشگاه سراسری بود .در مورد آزاد اطلاعی ندارم . شرمندهنقل قول:
چه خوب شد .اینجا هم مطرحش کردینقل قول:
انتقالی ازاد با سراسری کمی تفاوت داره.نقل قول:
اول شرایط خود ازادو بخونید بعد اگه جوابتونو نگرفتید می تونین از کسایی که اینجا انتقالی ازادو گرفتن سوال کنید.چند صفحه قبل هم مطرح شده
موفق باشید
سلام من خودم انتقالی گرفتم هر کی می خواد انتقالی بگیره به این شماره تماس بگیره.واصتون انتقالی پزشکی میگیره.09378749031دکتر مهدیان
با اینجای بحث یه مقدار مشکل دارم . کی گفته قبول نمیکنن ؟نقل قول:
دوستان یه سوال دارم اطفا جواب بدید
اگه من دانشگاه ازاد برم شهرستان دوباره بخوام برگردم تهران چه شرایطی باید داشته باشم مثل معدلو..... 10متون گرم
این مورد خیلی به دانشگاه خودتون بستگی داره قاعدش اینه که باید واحدایی که نمرتون بالای 17 شده قبول بشه اما یه جور لجبازی هست که خیلی دانشگاهها به راحتی تطبیق نمیدن .نقل قول:
نتیجه های یه عده اومده
من برای صنعتی اصفهان درخواست دادم که فعلا بررسی نشده اینطور که معلومه
کسی هست نتیجش اومده باشه ؟
سلام به برو بچه هاي PC
من امسال کنکور دادم وبا توجه به رتبه و انتخاب رشته ام احتمالا برق قدرت شبانه سمنان قبول بشم . حالا من چند تا سوال از دوستان داشتم
من بچه اراک هستم . ميخوام ببينم بعد از ترم اول ميتونم به راحتي مهماني بگيرم البته با شرايط معدل
يا اينکه دردسر و اما و اگر داره ؟
شهريه ترم اول براي رشته برق حدودا چقدره؟
با توجه به هزينه منزل و دانشگاه و خوراک بهتره آزاد برم يا همون شبانه برم ؟
رشته هايي مثل مکانيک که در انتخاب رشته گرايش اون ها مشخص نشده گرايش ها رو کي بايد انتخاب کرد ؟
ترم تابستوني به رشته هاي شبانه ميدن ؟ همچنين برا انتخاب واحد محدوديتي داره يا نه ؟
و اين که هر راهنمايي اي که فکر ميکنيد به دردم ميخوره
با تشکر :40:
سلام دوستان.
راستش من حسابداري دانشگاه آزاد (واحد تهران-غرب )قبول شدم.ميخواستم انتقالي بگيرم و بيام دانشگاه تهران جنوب با همين رشته!
امكان داره همچين چيزي؟ به همين راحتي انتقالي ميدن؟
سلام من دانشگاه اصفهان کاردانی به کارشناسی قبول شدم یک ترم گذروندم اما از انجاکه شیراز زندگی میکنم باز کنکور دادم و شیراز قبول شدم میتونم از اصفهان به شیراز که قبول شدم انتقالی بگیرم و درس هایم را تطبیق بدهم؟؟؟؟؟
سوال:من الان م.شیمی اصفهان قبول شدم ولی توی انتخاب بعدیم که مواد صنعتی اصفهانه هم حتما قبول شدم به نظر شما میتونم اتتقالی بگیرم؟
ترم اول که اصلا مگر با پ!انتقالی تهران به تهران خیلی خیلی سخته باید یکی از شرایط انتقالی که ازاد اعلام کرده رو داشته باشید.نقل قول:
اگه به پست من توی صفحه قبل نگاهی بندازید یکم شرایط دستتون میاد ولی با این حال :نقل قول:
حداقل باید 2ترم دانشگاهی که قبول شدی درس بخونی به راحتی هم مهمانی نمیدن ( برای شبانه ها وضعیت سخت تر میشه) اما با این همه امکانش هست (تا دلت بخواد دردسر و اما اگر داره اما اگه بند پ داری به راحتی انجام میشه)
شهریه شبانه حدوداَ ترمی 300 تا 350 میشه با مخارج شهر دیگه و هزینه ژتون غداها که افزایش پیدا کرده تقریباَ معادل آزاد توی شهر خودت میشه پس با این حساب ببین شرایط کدوم واست بهتره ( سختی شهر دیگه و سطح دانشگاهها در نظر بگیر)
اونایی که گرایش معلوم نیست 2ترم آخر کارشناسی تعیین می کنن
شرایط تحصیلی روزانه و شبانه فرقی نداره ( از نظر تعداد واحد و ...)
بله امکانش هست 1 ترم میخونی بعد درخواستشو میدی (120 % هم ok میدن)نقل قول:
شرايطش رو كجا اعلام كرده؟نقل قول:
میخواستم بدونم کسی چیزی در مورد انتقالی دانشگاه آزاد میدونه؟؟؟
شرایطش چیه؟چطوری هست؟باید چیکار کنی؟؟
از همون ترم اول انتقالی میدن؟؟