سلام آقا 1 مقاله 6-7 صفحه ای میخوام راجب علف کشها
میخوام انگلیسی باشه اگر هم با ترجه فارسی یاشه که دیگه محشره فقظ خواهشن سریع بگین
سلام آقا 1 مقاله 6-7 صفحه ای میخوام راجب علف کشها
میخوام انگلیسی باشه اگر هم با ترجه فارسی یاشه که دیگه محشره فقظ خواهشن سریع بگین
agha bi zahmat ye maghale dar movrede karborde eghtesad dar jangal bezar kheili zarorie mer30
سلام اینجا کسی مقاله در مورد حفاظت آب و خاک داره ..یا تاثیر رسوب بر فرسایش یا فرستایش خاک در حد 7...8 صفحه
سلام.ميشه به مباحثي در مورد گياه پزشكي هم بپردازيد.
خيلي متشكر ميشم.:20:
سلام من یک مقاله 10-20-30 صفحه ایی واسه اقتصاد کشاورزی می خواستم.
در مورد تورم و تاثیرش بر قیمت محصولات زراعی و از این جور چیزها ممنون می شم
نقل قول:
سلام.ميشه به مباحثي در مورد گياه پزشكي هم بپردازيد.
خيلي متشكر ميشم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224975
بچه ها اگر رشته و مقالات علوم دامی را هم به این بخش اضافه کنید خیلی توپ میشه:20:
و اگر یک مقاله در زمینه فحلی کسی داره که به من بده که من خیلی ازش ممنون میشم!(البته فارسی)
خیلی اینجا علوم دامی جاش خالیه واقعا
لطفا اگه کسی در مورد پرورش فلفل دلمه ای اطلاعاتی داره به من بده با تشکر:10:
سلام
كسي ميتونه مطلبي در مورد "بادزدگي سيب زميني" در اختيارم قرار بده.
تو نت مطلب جالبي پيدا نكردم
ممنون
سلام به همه دوستان.لطفا اگر درمورد گياه شفلورا مقاله يا مطلبي هرچند كوتاه داريد برام بفرستيد.birgan7@yahoo.com
تاپیک علف کش هانقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=77972
[CODEنقل قول:
]
مقايسه اثر دوروش پپتينگ و كنتور فارو در حفاظت آب و خاك Fulltext
اين تحقيق به منظور بررسي تاثير روش هاي مكانيكي حفاظت خاك در دامنه ها و تاثير دو روش پپتينگ و كنتور فارو در مقايسه با شاهد وتاثر هر يك از روش ها در كاهش روان آب و جلوگيري از هرز آب و كنترل رسوب و افزايش رطوبت خاك با 3 تيمار در 3 تكرار در پاي دامنه هايي با شيب حدود 8 درصد به مرحله اجرا در آمده است.
به همين منظور كرت هايي به ابعاد 15 ضربدر 15 متر احداث و در منتهي اليه شيب هر كرت حوضچه هايي به منظور اندازه گيري روان آب و رسوب طراحي گرديد. آماربرداري از روان آب و رسوب پس از هر بارندگي انجام گرديد و در پايان هر فصل تجزيه و تحليل آماري روي داده ها صورت گرفت. همچنين رطوبت خاك نيز در سه عمق اندازه گيري شد و موردمقايسه قرار گرفت.
نتايج بدست آمده حاكي از آن است كه روش هاي بكار رفته تاثير بسزايي در جلوگيري از روان آب داشته و با توجه به اينكه فرصت نفوذ آب به داخل زمين بيشتر مي شود در نتيجه فرسايش كاهش رطوبت خاك افزايش مي يابد. در مقابل ميزان روان آب ايجاد شده در شاهد نسبت به دو سازه ديگر زيادتر بوده و اين امر با افزايش مدتزمان بارش شدت مي يابد در اين تحقيق ميداني از بين روش هاي بكار رفته، كنتور فارو بيشتر از پپتينگ از بروز روان آب و فرسايش جلوگيري نموده است.
بررسي وضعيت رطوبلتي خاك نيز نشان داد كه كنتور فارو و پپتينگ به ترتيب به ميزان 38 و 19/9 درصد رطوبت بيشتري را نسبت با شاهد داشته و همين امر يعني افزايش رطوبتي خاك باعث تاثير در پوشش عرصه تحقيق شده است. تجزيه و تحليل آماري انجام شده نيز بيانگر آن است كه اختلاف معني داري در سطح 1% بين تيمارهاي اجرا شده نسبت به شاهد وجود دارد.[/CODE]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2603138#post2603138
نقل قول:اینجا هستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2613883&postcount=51
ُسلام
در مورد این موارد زیر مقالاتی رو می خواستم .....
اثر کود سولفات آمونیوم در خاک های شور
اثر کود آهن بر گندم
عملکرد رقم کویر در خاک های شور
روش های آبیاری در خاک های شور
اثر کودهای ریزمغذی بر گندم
روش های کشت گندم در خاک های شور
با سپاس فراوان
كسي يه گزارش كاراموزي كشاورزي نداره
سلام دوستان
لطفا يه مقاله راجع به ليسيانتوس و شيوه تكثير و نگهداريش مي خوام
سلام دوستان:43:
برا گزارش کار کاراموزی،درباره وسايل و تجهيزات آزمايشگاه روش کارو...مطلب ميخاستم
کسی ميتونه کمکم کنه ممنون ميشم:11:
خدمت شمانقل قول:
How to grow Lisianthus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Probably one of the prettiest bulb-looking flowers (but not grown from a bulb) is Lisianthus. A native to the mid-south region of the US, this half-hardy perennial is commonly grown as an annual. Its more common names are the Texas Bluebell and Tulip Gentian while its botanical name is Eustoma Grandiflora.
Lisianthus is part of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] family which covers 70-80 genera and 900-1200 species.
Lisianthus' light green leaves are reminiscent of a succulent's foliage pointing almost upright as it tries to conserve water use. The flowers, on the other hand, look like tulip flowers as they begin to open. In fact, they more closely resemble the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that I have growing in my garden.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] I first planted this bunch of lisianthus seedlings in another bed but moved them because they were becoming claustrophobic. Having since moved them to another garden bed they have done much better and produced an awesome show of colour.
Lisianthus are extremely easy to grow as a seedling and can be propagated from tip cuttings after flowering has finished. They can be grown as perennial plants but are more akin to being replaced or at least cut back significantly.
Lisianthus can grow well in containers and do very well as an indoor plant provided they are kept on a window-sill. They don't require too much water but enjoy a moist soil more than a dry one.
مرجع>کد:http://www.gardeningtipsnideas.com/
سلام دوستان
من اطلاعاتی در موردکاربرد
هوا شناسی در گیاه پزشکی میخوام
کسی می تونی به من کمک کنه با تشکر
درمورد شاهدانه موقع کشت ایا میشه در گلدان کشت کرد
خوص گیاهی و دارویی و ...
مطلب میخوام
ممنون میشم کمک کنید
سلامنقل قول:
در این تاپیک اسم "شاهدانه" رو سرچ کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور این موارد در انجمن وجود داره:
موفق باشید
سلام دوستان
کسی در مورد کاربردهوا درگیاه پزشکی پیدا نکرد
لطف کنید برام پیداش کنید بهش خیلی احتیاج دارم
سلام دوستان
من حدود 20 صفحه مقاله در مورد Striga SP یا همون ساحره یا جادوگر نیاز دارم!
ممنونم
من به مقاله درباره ی مراحل کاشت،داشت و برداشت گیاه پنبه یا آفتابگردان می خواستم.خیلی فوری...ممنون!
سلام
من درخواست مقاله فارسي يا انگليسي در مورد "تاثير بيوفرتيلايزرها بر روي حبوبات" را دارم.
لطفا در صورت امكان به email من ارسال كنيد.
من از تاریخ میلادی سر رشته ندارم اگر هنوز میخای پی ام بزن تازه بردم کنفرانس دادمنقل قول:
من به مقاله درباره ی مراحل کاشت،داشت و برداشت گیاه پنبه یا آفتابگردان می خواستم.خیلی فوری...ممنون!
البته بیشتر مرتبط با افات و بیماریها هست
من به مطالبی در مورد چاودار نیاز دارم ممنونم
نقل قول:
چاودارگیاهی از نوع غلات که ارتفاعش تا دو متر هم می رسد.خوشه های دراز و برگ های پهن دارد. بیشتر در زمین های خشک و آهکی می روید، دانه هایش برای تهیة آرد و نان به کار می رود.((شوخی))
امیدوارم بدردتون بخوره
سلام من جزوات کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی رو میخوام
یه تحقیق آماری آماده میخوام در هر زمینه ای که باشه مشکلی نیست...هرچه سریعتر بهتر
با تشکر
سلام دوستان من علاقه مند به شناختن گیاهان هستم (باتصویر)(کتاب یا سایت)لطفا مرا راهنمایی کنید
سلام بچه ها
من یه مقاله می خوام در رابطه با درس بیوتکنولوژی ( در مورد گیاه کلزا ) فقط تنها چیزی که برام مهمه اینه که متن انگلیسی باشه و ترجمش همراه متن باشه توی اینترنت سرچ کردم زیاد چیزی پیدا نکردم متن یا فارسیه یا انگلیسی ولی میخوام ترجمه باشه و متن انگلیسی اش رو هم داشته باشم واقعآ ممنون میشم اگه کمک کنید من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زراعت هستم.
ممنونم
سلام
مقاله اي مي خواستم در مورد مثلا:
عملكرد باغبانان يا شاليكاران يا گندم كاران يا ... در اين چند سال اخير
در كل عملكرد يكي از بخش هاي كشاورزي در اين چند سال اخير
بيشتر در مورد آمار و ارقام باشه
ممنونم.
مقاله ای در مورد ............... کمبود عناصر غذایی در سبزی کرفس می خواهم.
عرض سلام دوستان گل...
یه مقاله نهایت 5 صفحه ای انگلیسی در مورد اقتصاد کشاورزی ( Agriculture economics ) میخواستم.
کسی هست بتونه واسم پیدا کنه ؟؟ خیلی ممنون میشم.
در ضمن اگر مقاله به طوری باشه که ترجمه شده فارسی هم باشه که دیگه عالی میشه ولی اگر نشد هم زیاد مهم نیست. مرسی بازم.
ببین این به دردتون میخوره؟نقل قول:
http://www.ce.utexas.edu/prof/mckinney/papers/aral/28-Cai-STM-01.pdf
بیشتر از 5 صفحه است اما بیشترش نموداره :31:
سلام و خسته نباشيد
من بايد يك تحقيق در مورد كاربردهاي بيوتكنولوژي در مقابله با استرس خشكي براي دانشگاه پيدا كنم اگر مي شود منرا راهنمايي كنيد يا سايتهاي مرتبط را به من معرفي كنيد .
با تشكر قبلي
سلامنقل قول:
کد:http://sorfe.persiangig.com/document/p30world.rar
سلام
چند تا مقاله مي خوام در مورد " نقش باكتري ها و قارچ ها در مقاومت به خشكي " هر چي سرچ كردم چيزي پيدا نكردم انگليسي و فارسي فرق نمي كنه !
نمي دونم به انگيليسي چيرو سرچ كنم
اگه مي شه راهنماييم كنيد
سلام.من چند تا مقاله درمورد تغذیه درخت هلو میخوام فارسی و انگلیسی فرقی نمیکنه.
مرسی
سلام
من اطلاعاتی راجع به دلیل نامگذاری stemphyllium و تاریخچه آن
و راجع به بیشینه اگروباکتریوم در ایران
و کمپوست و نقش آن در مدیریت کنترل بیماری های خاکزاد
مطلب میخواستم
متشکرم