بازی با برنامه خاصی اجرا نمی شه. من گرفتم و بعد نصب کردم همین. بعد کپی کرک و بعدش بازی.نقل قول:
Printable View
بازی با برنامه خاصی اجرا نمی شه. من گرفتم و بعد نصب کردم همین. بعد کپی کرک و بعدش بازی.نقل قول:
بازی با برنامهی خاصی اجرا نمیشه تریلر با برنامهی خاصی اجرا میشه.نقل قول:
من نسخه روسی رو دارم و این فایل هایی که آپلود شدن کاملا مثل همون فایلها هستند اگه کسی راه حلی که تست شده پیدا کنه لطفا برای ما هم بذاره مرسی:5:
نه دوست عزیز مثل اینکه مشکل بزرگتر از این حرفهاست با توجه به فایلهایی که دوستمون گذاشتند و تحقیقاتی و سر وکله ای که من توی این دو روزه با بازی داشتم فهمیدم که اصلا توی نسخه روسی هم یه جورایی فونت های انگلیسی وجود داره و این انگلیسی شد فونتها تقریبا یه کار کاملا تخصصی هستش و به این راحتیها نیست:13:(فکر کنم باید به موتور بازی بفهمونی که از فونتهای انگلیسی به جای روسی استفاده کنه مثل همین تبدیل کردن مکالمه ها به انگلیسی...)نقل قول:
دوست عزیز اگه خوب دقت میکردی میدیدی گفتم تریلر بازی نه خود بازی.نقل قول:
با کویک تایم اجرا میشه که من ندارمش.:41:
هیچ راهی برای اینگلیسی کردن بازی نیست من صدا را درست کردم ولی نوشته ها همش نقطه میاد
اینجا ببینید میشه کاری کرد:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_dark_sector.shtml
دوستان من یک جای بازی گیر کردم .
اونجایی که یه غولی شبیه به گوریل روی سقف هست چند بار که میزنمش میاد پایین و لی دیگه نمیشه زدتش. چی کار باید بکنم ؟
کسی جواب منو نمیده ؟نقل قول:
اون تیغه تو دستشو اتیشی کن به اون پرتاب کن هنگامی که وایمیسته برو نزدیکش و کلید اسپیس رو فشار بده
این ماله زمانی هست که رو سقفه . سه بار که میزنمش میاد پایین و دیگه بالا نمیره بعد نمیشه زدتش.نقل قول:
منم دقیقا همینجا گیر کردم ؟؟؟نقل قول:
سلام بر شمانقل قول:
بعد از این که سه بار میزنیش میاد پایین بازم با آتیش میزنیش هر دفه که با آتیش میزنیش با توفنگو نارنجک میافتی به جونش
میمیره!:10:
هنوز توی بازی دارک سکتور هستین بابا این بازی دیگه کاری نداره که
از این بازی آسونتر دیگه نیست
نقل قول:
پیام های خصوصیت رو یه چک بکون
داداشی مرسی که تشکر کردی
حالا شما یه راهمایی بکن صدای تفنگ دشمن و را رفتنشون تو pc من نمیاد همین نسخه رو رو pc رفیقم ریختیم مشکلی نداشت مشکل از کجاست؟!!
این جور مشکلات ممکنه از directx باشه مال بازی رو دوباره نصب کن ببین چی میشه...نقل قول:
بازی رو امرو گرفتم خیلی بازیه باحالیه بچه ها میدونستید وقتی سه بار بوم رنگ اپگرید میشه اگه c روبزنین دوباره c رو نگه دارید میتونید بوم رنگ رو با موس کنترل میکنید خیلی جالب بود
سلام
ممنون بچه ها ، باز اون Font هایی که گزاشتید CRC Failed میدن
فقط یک سوال ، اون زره که با دستش درست میکنه، توی آپگرید بعدی که میشه ، فقط زمانش زیاد تر میشه؟
فونت های من درست نیست ، بخاطر همین توضیخات ، آپگرید دوم دستش رو نتونستم بخونم
بازیش فوق العاده آسونه ، حداقل Resident Evil 4 ، از این سخت تر بود ، با اینکه خود Resident Evil 4 بازم آسون بود
نقل قول:
نه فکر کنم تعدادش بیشتر میشه یعنی قبلا یه بار می تونستی ایجادش کنی ولی بعد آپگرید سه بار پشت سر هم...
در ضمن همین طور که توی پستهای قبلی گفتم طبق کل کلی که من با بازی کردم و فایلهایی که دوستمون گذاشتند فهمیدم که توی نسخه ی روسی هم فونتهای انگلیسی هست(لااقل من اینجوری نتیجه گرفتم) ولی باید به موتور بازی بفهمونی که از اونها استفاده کنه(یه جورایی مثل حرف زدنها) که دست کم من یکی بلد نیستم :41:
آره میشه 3 بار پشت سر هم زدنقل قول:
بعد گفتم ، احتمالا کرکی که من داشتم روسیش کرد ، چون کرک Installer داشت و نصب شد
و یک چیزه دیگه ، آپگرید هایی که رو اسلحه ها میزاریم ، میشه بر داشتشون و یکی دیگه گزاشت؟
فکر کنم این کرک رو همه داشتند حتی کسانی که نسخه انگلیسی رو داشتند...نقل قول:
تا اونجا که من فهمیدم باید کلا اسلحه رو بفروشی و بعد دوباره بگیری و آپگریدش کنی که خیلی گرون در میاد(خریداره بی مروت خیلی گرون جونه:31:)نقل قول:
و یک چیزه دیگه ، آپگرید هایی که رو اسلحه ها میزاریم ، میشه بر داشتشون و یکی دیگه گزاشت؟
آره بی مروت گرون هم میکنه تاره ، انگار عیدی میخواد:31:نقل قول:
پس باید برم دنبال کرک جدید ، چون این کرک مثل خریداره ، بی مروت هست ، بعضی از فولدر هارو پاک میکنه:18:
من یه قسمت که یه قول نقره ای میاد گیر کردم همون که بالای ستون ها میره و سنگ پرتاب میکنه!!!
کسی میتونه کمکم کنه؟! بی زحمت
شاد باشید :4:
آقا يه سوال اين اسلحه كه دستش مي گيره چند تا بوق مي زنه بعد اسلحه يهو از دستش مي افته نمي شه كاري كرد اين چنگولش در نياد كه اسلحه نيافته !
نه اینا همه به خاطر ویروسیه که به دست راستش منتقل شده شما باید از خریدار هی زیر زمینی صلاح های مخصوص خریداری کنیدنقل قول:
آقا يه سوال اين اسلحه كه دستش مي گيره چند تا بوق مي زنه بعد اسلحه يهو از دستش مي افته نمي شه كاري كرد اين چنگولش در نياد كه اسلحه نيافته !
کسی نبود؟نقل قول:
من یه قسمت که یه قول نقره ای میاد گیر کردم همون که بالای ستون ها میره و سنگ پرتاب میکنه!!!
کسی میتونه کمکم کنه؟! بی زحمت
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی را بدون هیچ مشکلی نصب میکنم ولی هنگام اجرا بدون هیچ اخطاری از بازی بیرون میآید و بازی اجرا نمیشود.
هم در ویندوز اکس پی و هم ویستا امتحان کردم همینجوری بود...
اشکال از کجاست
نقل قول:
نه اگه واقعا اسلحه رو میخوای باید بری توی فروشگاه بخری...
اصلا سبکش اینجوریه که اسلحه بعد یه مدتی از بین میره مگه اسلحه ای خریده باشی.
البته من رو ايكس باكس بازي مي كردم و زياد جلو نرفتم وقتي هم فهميدم نسخه پي سي هست بي خيال شدم صبر كردم تا پي سيش بياد ديشب دانلودش كردم و نصب كردم هنوز به جايي نرسيدم كه چيزي بخرم ( كلا يكي دو ساعت بيشتر بازي نكردم )... ممنون از توضيحات دوستان ...
سلام ....
من این بازی رو گرفتم اولش زبانش روسی بود بعد تو سی دیش توضیح داده بود چطوری باید انگلیسیش کنم اون کارو کردم دیالوگاش انگلیسی شد اما به جای همه ی نوشته ها ستاره میزاره اینم یه عکس از منوش()کد:http://i42.tinypic.com/df921f.jpg
خیلی نصب مزخرفی داشت رزولیشن رو باید از یه جایی تو نوت پد تغییر میدادم !!!!!
بنظرتون اوون نوشته هاشو چطوری درست کنم ؟؟؟؟؟؟
سلام دادشینقل قول:
یه خورد تاپیک و نگاه میکردی بد نبودا!!!
تو پست 92 برات توضیح دادم:11:
داداشی یه کم تاپیک و نگا میکردی بد نبودا !!!نقل قول:
تو پست 92 برات توضیح دادم:5:
اينجا يه محلي بود همه رو كشتم ، حالا يه دري جلومه بستس چيكار بايد بكنم ! اينم عكس اونجايي كه گير كردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کلید c رو میزنی تا بومرنگ پرتاب شه دوباره cرو فشار بده تا دوربین به بومرنگ منتقل بشه . بعد بومرنگ رو هداین کن که به اون کلید قرمز رنگ اونور درب بخوره تا درب باز بشهنقل قول:
نقل قول:
سلام بر شما
بعد از این که سه بار میزنیش میاد پایین بازم با آتیش میزنیش هر دفه که با آتیش میزنیش با توفنگو نارنجک میافتی به جونش
میمیره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مشکل من اینه که نمیدونم با چی بزنمش تا بیاد پایین؟!نقل قول:
داداشی یه کم تاپیک و نگا میکردی بد نبودا !!!
تو پست 92 برات توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
شاد باشید
سلام خدمت بچه های p30
دیشب بازی رو خریدم و عالیه حدود 7-8 مرحله رو رفتم و و دو تا مشکل دارم
اول اینکه زبان منوی بازی خرابه و دوم اینکه نمیتونم رزولیشن بازی رو بالا ببرم فکر کنم مشکل از کارتم باشه که ati هست چون بازی از فیلیپس پشتیبانی میکنه که کارتم نداره
در ضمن توی ویستا بازی میکنم ولی بازی خوب اجرا میشه و فقط نمیتونم رزولیشن رو بالا ببرم
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
برای کسانی که با اون غوله که از ستون میره بالا مشکل داشتن باید بگم که
باید با آتیش اون رو از روی ستون ها بندازین
بعد برین جلوش اسپیس بزنید که بهش تیر بزنه
بعد از 3 بار انجام اینکار بعد باید بهش آتیش بزنید و لحظه ای که در حال سوختنه با نارنجک و تیر بیوفتی به جونش
انقدر این کار رو بکنید تا بمیره
برای اینگلیسی کردن دیالوگها برین توی فایل ds اون رو با notepad باز کنید و جایی که دوشته ru رو به en تغییر دهید تا صحبت ها انگلیسی بشه
برای انگلیسی کردن منو هم برید محل نصب بازی به فولدر cache.windows بعد فایل h.misc.cache رو پیدا کنید
ازش یه کپی بگیرید و یه جای دیگه paste کنید
بعد اسم فایل paste شده رو بکنید h.misc_ru.cache بعد اون رو برید توی همون فولدر cache.windows کپی کنید
یه فایل به همین اسم اونجا وجود داره
زمانی که پرسید روی اون فایل کپی بزنم شما yes بزنید
به همین راحتی
بازی رو شروع کنید
حالا هم منو اینگلیسی شده هم صحبت ها و هم زیر نویس ها
اما قبلش بگم که منو 100 درصد انگلیسی نمی شه اما حدود 90 درصد منو انگلبسی میشه
ناراحت نباشید اونجا هایی که انگلیسی نیستن اینقدر کم و به درد نخوره که اصلا به چشم نمی یاد
ولی زیر نویسها و نوشته های توی بازی 100 درصد انگلیسی می شن
نقل قول:
برو فولدر setting اون چنا فایل رو با note pad باز کن ببین کجا نوشته 800 در 600 بعد اون رو با رزولیشنی که می خای عوض کن
اگه اینطوری نشد برو توی سیو های بازی همین کار رو اونجا بکن
من که میخوام DS رو با نوتپد اجرا کنم راست کلیک که روش میکنم چیزی بنام Open With نداره که با نوتپد اجراش کنم اون کار دوم رو که گفتی انجام دادم ولی کلا الان منو ها هیچ نوشته ای نداره
نقل قول:
بابا کار درست:46:
خودت کشفش کردی ما قبلاخودمون رو کشتیم نتونستیم کاریش کنیم:41:
در ضمن کسانی که بازی رو تموم کردند مال شما هم همینجور بی سروته تموم شد مال من که نه فیلمی نه چیزی که بعد از اتمام بازی بهمون حال بده(منظورم از نظر داستانه)...