نقل قول:مرسی دوستاننقل قول:
کلا این اینشتین خیلی ها بهش شبیه اننقل قول:
این شعره خیلی با حاله و دیگر هیچش رو نگفتی:31:
Printable View
نقل قول:مرسی دوستاننقل قول:
کلا این اینشتین خیلی ها بهش شبیه اننقل قول:
این شعره خیلی با حاله و دیگر هیچش رو نگفتی:31:
اقا لینک دانلودی من توی اون سایت پیدا نکردم!!!من میخوام این فیلمو دانلود کنم!!!بوالله به تی وی دسترسی ندارم!!!!!!!!!!
حکم عالی قانونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تداوم عالی مستقر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندام عالی منقبض!
واقعا حرف نداره.خیلی باحاله.بعد از این سریال به طرز مشکوکی دیگه مهران مدیری تا چند سال چیزی نمی سازه.:31::31::31:
ولی من یکی خیلی باهاش حال می کنم.
خیلی ممنونم.
به نظر من که ترکونده ، بعضی تیکه هاش خیلی سنگینه ! لودگی بعضی از سریالای طنز رو هم نداره .
سلام
اتفاقی تکه هایی از این سریال رو دیدم.
قضیه اون دست خیمه شبازی که از Godfather کپی شده چیه؟ منظور خاصی داشته؟
نبینم بدون خونه شدی ...نقل قول:
قضیه اون دست خیمه شبازی که از Godfather کپی شده چیه؟ منظور خاصی داشته؟
منظورم تایپیک ماه واره است.
فک کنم می خواهن ربطش بدن به قضیه ی مافیا ..
P30World سنگین شده
هنگام لود شدن ارور میده
ولی عشق است P30
و دیگر هیچ
اندامان عالی منبسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی godfather مایکل کورلئونه به نوعی اتفاقی و با کمی بد اقبالی وارد مافیا بازی شد. این کارکتر مهران مدیری هم ماجراهاش کاملا اتفاقیو با بدشانسی براش میافتهنقل قول:
----
البته این برداشت شخصیه!
خوب قضيه اين دست اينه كه اقاي شصت چي ميشه جزء دارودسته پدرخوانده كه عليرضا خمسه نقششو بازي كرده.
استدلال خوبیه. ولی به نظرت کمی سطح بالا نیست؟ اگر اینطور باشه این لوگو رو برای عموم مردم نزاشته.نقل قول:
بهتره بگیم بی اتاق. خونه که پی سی ورده. فعلا توی راهرو نشستم ببینم چی میشه.نقل قول:
هر از گاهی هم کسانی که رد میشن یک تیکه میندازن. ولی عیبی نداره.
در ضمن ماهوا-ره و D-VB از یک تاپیک یخورده بزرگتره. :31:
همین خوبه که شاعرها رو مسخره کرده دمش گرم . باز دو دقیقه می خندیم
اینو منم موافقم.دیشب واقعا قشنگ مسخرشون کردنقل قول:
از این مهران مدیری و اون نویسنده ش پیمان قاسم خانی هیچی بعید نیست!نقل قول:
تو این قسمتم همینو خودش گفت!نقل قول:
نکنه سناریو رو خونده بودی؟
می گم امروز بدک نبود
برگشته بود می گفت هنر انکثاری(منظورش اکتسابی) نیست!!!!
راستی خونه این خلافکاره منو بد جوری یاد خونه diaz توی gta.vice city می ندازه! یاد ایام به خیر! نه؟؟؟؟
سلام.
بابت لینکها دستت درد نکنه , خیلی بهشون نیاز داشتم.
من دیشب نتونستم ببینم .... گفتم یه نمه علم غیب دارما :31:نقل قول:
دیشب خنده دار بود یا نه ؟
دیشب خطاب به پدرخوانده گفت:
فرزند عالی منفجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جایی خوندم که این هیمن یارو ( مسعود شصتچی یا سپهر جندقی یا سرهنگ غفاری یا استاد طوفان و یا ... ) در چهارده نقش مجزا نقش بازی میکنه ... این که میشه 5 تا پس باقیش کو؟
بقیش هم انشا الله شبهای آینده...........................
جل الخالق !
کسی تکرارش رو دید ؟ اون چند جایی که میگفتن فلانی توی پرانتز فرهنگ رو یادتونه ؟ کل اون تیکه ها رو قسمت فرهنگش رو حذف کردن !!! من اول فکر کردم شاید درست نشنیدم ولی اونجا که مهران مدیری با تآکید میگه قذافه مندیان ( درست گفتم ؟! ) توی پرانتز فرهنگ , توی پرانتز فرهنگ رو نگفت ! یه لحظه دهنش الکی تکون خورد و خیلی ماهرانه اون تیکه و بقیه تیکه ها رو ادیت کردن !
نه ندیدم ...نقل قول:
عجب ادم هایی هستن ..
ازادی بیان رو داری ؟؟؟
عکس الپاچینو رو روی دیوار می دیدید ؟؟؟
تایید میشهنقل قول:
مرسی ! حداقل مطمئن شدم خیالاتی نشدم چون توی عمرم همچین چیزی ندیده بودم !نقل قول:
تایید میشه
اره. منم ديدم. دليلش چي بود؟ مگه فرهنگ كيه؟
حتمآ فکر کردن چون علیرضا خمسه آدم ناجوریه نباید اسم فرهنگ روش باشه دیگه ! مثل شخصیتهای منفی که همیشه اسماشون شهرام و سیامک و ... هست !! lolنقل قول:
اره. منم ديدم. دليلش چي بود؟ مگه فرهنگ كيه؟
آره درسته من فکر کردم گوشام نشنیده ولی بعد از اینکه تموم شد رفتم از اول نگاه کردم (ضبطش کردم) دیدم نمیگه.
ایول ... من پا کامپیوتر بودم و فقط صداشو می شنیدم و تعجب کردم که این قسمت رو نشنیدم ... گفتم حتما یه لحظه خودم نشنیدم ... دم همتون گرم ...
بابا این آخر انتقاد ... خدائی داشتی اونجا رو گفت با این 100 تومان هیچی نمیشه ؟
دقیقا همین صحنه امروز تو فروشگاه ما اتفاق افتاد و یه بابا می خواست با 100 تومان یه چی بخره و من گفتم شرمنده ... کمترینش تی تاپ هست که 150 تومان ...
این مجموعه پر انتقاد ... دمش گرم
یاد برره افتادم شب ها که نشون می داد 1 ساعت بود وقتی تکرارش رو می داد می شد 45 دقیقه ....
آره خیلی حرفای نکته دار میزنه .... فکر کنم چون تو عید بوده و وقت زیادی نبوده نتونستن زیاد سانسورش کنن ... به خاطر همین شب پخش می کنن صبح سانسور می کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمه مهران مديري و بقيه تميش درد نكنه از اون اول تيتراژش تا آخره فيلم همه چيز عاليه !
چه نكته هايي داره آدم حال ميكنه !
مهران مدیری با این کاراش انشااله مثل فرزاد حسنی نشه :41:
واقعا به این میگن طنز :46: انتقادی از اوضاع نا به سامان جامعه در قالب طنز!!دست مهران مدیری درد نکنه:10:
اگه قرار بود مثل فرزاد حسنی بشه که تا الان جلوی پخشش رو گرفته بودند! کارهای بی ادبانه ی فرزاد حسنی کجا این کار های استادانه ی مهران مدیری کجا!
به نظر من هیچ کس روی دست مهران مدیری نیست .
هر کی باهاش رقابت کنه بدجور زمین میخوره .
خداییش ما هر شب میمیریم از خنده !
واقعا خسته نباشید میگم به ایشون ...
مهران مدیری و سریال مرد هزار چهره سوژه ی نوروزی شده است. وقتی جمع مهران مدیری، پیمان قاسم خانی و سروش صحت در کنار هم باشند؛ می توان این انتظار را داشت که حاصل کار چیزی درخور باشد.مرد هزار چهره به نظر هزار چهره مردمان این سرزمین است. قرار گرفتن در قالب تیپ های مختلف جامعه این امکان را برای سریال به وجود آورده است تا چشم اندازی اگر چه طنز از آنچه در اطرافمان می گذرد را به نمایش بگذارد. امتحان پس داده ای که به دلیل تعدد و تنوع فضاها از حالت کسالت و یکنواختی که مجموعه سریال های نود شبی آپارتمانی دارد دور می سازد. این که رفتن در قالب های مخلتف و سرک کشیدن به لایه های مختلف جامعه هم در بالابردن جذابیت این مجموعه باید بسیار موثر دانست. در مورد هر قسمت سریال می توان به صورت مستقل بحث کرد؛ دنیای روشن فکری ، پاتوق های فرهنگی و... را به تصویر می کشد. این زمینه از چند منظر می توان به سریال نگاه کرد. نوعی نقد فضاهای روشنفکرمابی ،نشان دادن پوچی،حماقت و انتزاعی بودن آدم ها و به قول سپهر جندقی اتمسفر آن. از طرف دیگر این روزها جریانی به راه افتاده به درست یا به غلط سعی دارد تا همه فضای روشن فکری و اندیشه را به نوعی مورد نقد و تمسخر قرار دهد. روشن فکری هم مانند فوتبال و برنامه انتقادیِ نود چون به ساحت سیاست خدشه وارد نمی کند، سوژه ی خوبی برای تخریب و نظرسازی شده است. اندیشه ورزی ما این قدر لاغر هست که تاب این تند بادها را ندارد و این باد مخالف شاید اندوخته اندک را هم در معرض خطر قرار دهد درهرحال این هر دو صورت را می توان دید. این نگاه شاید به مذاق گالری روها، سینما تکی ها، دوستان رستوران گیاهی خانه هنرمندان و بحث های پُست استراکچرالیستی دوستان خوش نیاید ازسوی دیگر برخی هم با اشاره به همین نشانه ها همه جریان روشنفکری را به این نشانه ها تقلیل داده و همه مباحث روشنفکری از بنیان به نقد می کشند...
مگخ تکرارشو سانسور میکنند؟؟؟من دارم فیلم رو دانلود میکنم حالا از کجا بفهمم سانسوریه یا نه؟؟؟من الان 5 قسمت فیلم رو دیدم!الان قسمت 6 رو دانلود میکنم!اگه نکته ی سانسوری در این قسمتها که دانلود کردم بوده و در ظهر سانسور کردند بگید تا برم چک کنم که ببینم سانسوریه یا نه!!!!
من که کلا قسمت دیشب رو نتونستم ببینم ولی دوستان گفتن انگار یه نمه سانسورش کردن
سلام راستی قضیه حسنی چی شده؟نقل قول:
ما که نفهمیدیم فقط دیدیم یکدفعه غیبش زد.
خیلی جالبه
نکات مفهومی تو فیلمش هست!!