[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
تشكر به خاطر توضيحي كه دادين
نقل قول:
عالي بود
دستت درد نكنه .
نقل قول:
منم دست درد نکنه میگم .
ما هم همینا رو یه دور از اول میگیم !نقل قول:
ممنون دوست عزیز به خاطر توضیح
خوب شما باید اصل برنامه رو داشته باشین یعنی dministratorنقل قول:
بعد این کارو انجام بدین :یعنی یک شناسه در Token میزنید و رمز ساخته شده را از OTP تحویل میگیرید
سربرگ اصلی On Time Password
با انتخاب گزینه اولی رمز برای فقط یک کاربر ارزش خواهد داشت و با دومی برای چندین کاربر
در اینجا شما یک شناسه در Token میزنید و رمز ساخته شده را از OTP تحویل میگیرید
توجه همه این رمز ها در نیمه شب روزی که ساخته شده اند از کار می افتند
برای Uninstal کردن برنامه باید خود برنامه یعنی نصب نشدشو داشته باشی
منم تشکر می کنم و لی
من که خاطره بدی از این برنامه دارم
الانم که دارم می بینمش پشتم می لرزه
گفتم که اگه کار با هاش رو یاد نداشته باشید شدید حالتون رو میگیره!نقل قول:
یه سوال
اگه بخوایم با این برنامه کل هاردمونو فریز کنیم و فقط یک درایو بنام G و پوشه My Documents را فریزی نکنیم چکار باید بکنیم خواهشا کامل توضیح بفرمائید واقعا کارم گیره
شما باید نسخه administrator رو بگیرید حدود 30 میگ هست و هر جوری خواستین تنظیم کنید بعد برنامه نصبش رو درست کنه براتون
[quote=nightmare;753297]کلید های Ctrl + Shift + Alt + F6 رو بزن تا برنامه بیاد . پسورد اگه گذاشتی بزن اگه نه Enter بزن و وقتی محیط برنامه اومد ، روی گزینه ی Boot Thoward کلیک کن ( سومی ) و همه چیز رو OK کن .
بابا من اصلا پسورد نذاشتم حالا نمي دونم چرا ميگه پسورد رو وارد كن؟ حالا من چيكار كنم ورژن اونم 6 هستش
[quote=nakhoda_abbas;1246721]موقعی که همون کلید ها رو میزنی اون بالا یه کد بهت میده اون بده تا پسوردشو برات در بیارم:46:نقل قول:
آقا درست شد
من پسورد پيدا كردم مچكر
آقا من ورژن انتر پرايز ديپ فريز رو دارم ولي كار نمي كنه:18: اگه كسي بلده لطفا يادم بده .ممنون ميشم:11:
نقل قول:
منظورتون چیه کار نمیکنه نصب نمیشه یا .... ورژن دقیق رو هم بگین
6.0.220.1523 deep freeze Enterprise Configuration Administrator Installation
اين از ورژنش منظورم از كار نمي كند هم اينه كه ريست يا خاموش كه ميشه بعدا بالا مياد ولي خبري از بازگراني نيست!!!
نقل قول:
خوب با این برنامه باید یه فایل Exe درست کنید و اونو نصب کنید
میتونید تعداد درایوها رو مشخص کنید
پسور بزارین
و تاریخ مصرف و در آخر Creat رو بزنید و اون فایل رو نصب کنید
موفق باشین
سلام
اين برنامه ي Deep Freeze چرا Timer و تاريخ Windows رو خراب مي كنه و امكان انتخاب نمي ده؟
مي شه كاري كرد؟ يا خراب شده رفته پيه كارش!!
فقط كافيه روي ساعت گوشه ي پايين سمت راست كليك كنيد، با پيغام Erorr مواجه مي شيد.
مي شه راهنمايي كنيد؟
Deep Freezeي هم داريم يا برنامه ي ديگه اي كه به جاي قفل درايو فقط چيزهايي رو كه ما مي خوايم رو قفل كنه؟
خسته نباشيد و خدانگهدار
سلام اینجا همش شد بحث و رفع مشکلات
لطفا بحث رو اینجا ادامه بدین
وبرای دانلود برنامه اینجا
پاك كنيد اين رو، اشتباه شده :31:
دستت درد نكنه دوست (Mohammad amir bazrafshaN) عزيز، خسته نباشي براي آموزش برنامه:46:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=559504&postcount=2[/HTML]
اين برنامه مي تونه فقط Fileها پوشه هاي مورد نظرمون رو حمايت كنه يا فقط به صورت كلي از يك Drive پشتيباني ميكنه؟
در ضمن جناب از وقتي من اين برنامه رو نصب كردم قسمت تنظيمات تاريخ و ساعت Windowsم غير غعال شده و اجازه ي تغيير به من نمي ده؟! حتي برنامه رو Uninstall كردم ولي درست نشد. آيا ميشه مشكل رو حل كرد يا يكي از ايرادهاي برنامه همينه؟
باز هم ممنونم
دوشنبه، 5 شهرويور 1386
سلام
من نمی تونم Deep freeze را پاک کنم
چون نه در Add or Remove هست نه فولدر پاک می شود هر کاری کردم که فولدر را پاک کنم نشد
چیکار کنم ؟
کمکم کنید
خیلی اعصابم خرد هست
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
...............
سلام دوست عزیز برای هر کاری راهی!!! برای پاک کردن دیپ فریز باید ان را از حالت فریز خارج کرده سپس ری استارت بده بعد نرم افزار دیپ فریز رو اجرا کن همون برنامه که دیپ فریز رو نصب کردی بعد Uninstalle رو بزن جوابشو به من بده
كليد شيفت رو بگير و روي ايكون برنامه كليك كن . گزينه uninstall رو پيدا ميكني.
ببخشید یه سوال؟
میگن اگر برنامه رو نصب کنیم حتی اگر برنامه رو بازم پاک کنیم تغییرات هنوز روی سیستم می مونه درسته؟
نقل قول:
اگه یکبار از حالت فریز در بیاریش دیگه ویندوز اون حالت قبلی رو نداره
زیاد قفل میکنه
البته این تجربه منه :8:
بنده هم به همین بلای اسمانی (deep freez) امروز گرفتار شدم من پسوردی برای این برنامه نگذاشم ولی پسورد میخواد وقتی هم بدون پس ok میکنم بازهم کار نمیکنه من هم مثل بقیه باید ویندوز فرمت کنم ....
نقل قول:
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......
با سلام
متاسفانه من هم با Deep freeze دچار مشکل شدم،یعنی زمان نصب Password ای تعیین نشده بوده اما الان دارای Password است.راه حل ها را خوندم اما متوجه نشدم On time Password چی هست .OTP نرم افزار من0035CD00است.(البته اگه اشتباه نکنم).لطفا راهنماییم کنید. ( ضمنا با ok کردن هم حل نمی شه )ممنون
سلام
متاسفانه من هم با Deep freeze دچار مشکل شدم،یعنی زمان نصب Password ای تعیید نشده بوده اما الان دارای Password است.راه حل ها را خوندم اما متوجه نشدم On time Password چی هست .OTP نرم افزار من0035CD00است.(البته اگه اشتباه نکنم).لطفا راهنماییم کنید. ممنون
نقل قول:
اگه مطمئن باشید باید با این بازش کنه
کد:5DEDF3C3
:10:شرمنده ، اشتباه كرده بودم . OTP : 0035DE00 است.لطفا Password لطفا روش بدست آوردن Pass را هم ذكر كنيد و علت گرفتن Pass
نقل قول:
احتمالا برنامه MRT رو نصب کردید درسته ؟
کد:39AFE0C3
راستش سیستم خودم نیست. اما فکر می کنم Mrt نصب شده باشه. ممنونم.امتحانش می کنم . ولی نگفتید چطوری کد را بدست میارید.
جناب Shahvand حقيقتش من براي يك سري كامپيوتر كارگاه مدرسه Password مي خوام و از آنجايي كه OTP ها متفاوت است و با هربار restart نيز تغيير مي كند لطف كنيد راه بدست آوردن Pass را ذكر كنيد. چون آنقدر فرصت ندارم كه هم درس بدم و هم به سيستم ها برسم .خيلي از شما متشكرم.
من هميشه از مقالات شما استفاده مي كردم اما خيلي به انجمن ها سر نمي زدم.ولي مدتي هست مطالب انجمن ها را هم مي خونم و استفاده مي كنم. باز هم ممنونم.
سلام
ظاهرا پشیمون شدین. لطفا جواب بدین . راستش وقتی من Otp را می بینم تا شما کد را می دین حداقل یک روز می گذره به همین دلیل راه حلی به من نشون بدین که برای من قابل استفاده باشه.ممنون. من منتظر جوابتون هستم.
سلام من برنامه ديپ فريز رو نصب كردم ولي پسورد اون رو ندارم
otp =0035E900
لطفا پسورد رو بهم بدين و بگين موقتا از كار انداختن اون اشكالي در موقع فعال كردن مجدد اون ايجاد مي كنه يا نه؟
متشكرم
.......نقل قول:
کد:6589D7C3
نقل قول:نقل قول:
شما نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید ( لینک هایی که 30 مگ هستن نسخه Admin هست)
اگه نتونستین بگیرید به من بگین چه ویژگیهایی می خواهید داشته باهش براتون بسازم با پسور ثابت
مثلا من برای خودم سفارشی درست کردم فقط درایو C رو با پسورد مشخص بدون تاریخ انقضا ء ایجاد کرده
اگه خواستین همینو براتون آپ کنم :20:
:41:حاجي اين كد كه نوشتي كار نمي كنه ازت خواهش مي كنم يه كد درست برام بزار
ورژنش هست v5.70.020.1372
otp=0035E900