سلامنقل قول:
دوست عزیز به نظر من همون 2 گیگ بگیر ؛ چون من هم ماه اول فکر می کردم کم میاد 5 گیگ گرفتم ولی 2 گیگ رو 2
روز آخر فقط دانلود کردم ؛ بعدش دیگه فقط 2 گیگ گرفتم دانلود هام رو میذارم واسه شب وب گردی روز
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز به نظر من همون 2 گیگ بگیر ؛ چون من هم ماه اول فکر می کردم کم میاد 5 گیگ گرفتم ولی 2 گیگ رو 2
روز آخر فقط دانلود کردم ؛ بعدش دیگه فقط 2 گیگ گرفتم دانلود هام رو میذارم واسه شب وب گردی روز
موفق باشید
تعرفه های جدید برای کیاست؟ من که چند ماه شارژ میکنم هیچ تعرفه ای هم برای من نیومده... همون پول رو میدم با همون تعرفه!
حالا ببینم چی میشه... شاید 2 گیگ گرفتم... نمیدونم... :8: :11:نقل قول:
دفعه بعدی که بخواین شارژ کنین باید طبق تعرفه های جدید شارژ کنید...نقل قول:
کد:www.asiatech.ir
چنین سرویسی رو تو سایتش ندیدمنقل قول:
لینکش رو بده ؟
اینو دفعه ی پیش هم میگفتن! ولی بازم همونو پرداخت میکنمنقل قول:
سرویس 128 ماهیانه 15000 تومن با 5 گیگ محدودیت حجمی که با هزینه مخابرات 300 تومن و عوارض و مالیات 6 درصد میشه 18900 تومن... و همونطوری که میدونیم این 128 در واقع سرعتش معمولا بین 256 تا 512 میچرخه تا کاربران صبانت محدودیت حجمیشون رو زودتر تموم کنن... ولی ما که این سیاست شرکت صبانت رو میدونم با دیدن سرعت زیاد جو گیر نمیشیم... :11:نقل قول:
کد:http://www.sabanet.ir/sevice.asp
این قضییه رو من هم میدونم ولی حداکثر این ماه یا ماه آینده بهتون اطلاع میدن که تعرفه های جدید رو رعایت کنید... شایدم براتون بدهی بزنن... به 1844 دات ir برو و ببین توی اکانتت چیزی در مورد بدهی ننوشته باشه... ممکنه که براتون بدهی بزنن... از این شرکتای ایرانی هیچ چیزی بعید نیست... البته دوستان گفتن که هنوزم با همون قیمتای قبلی شارژ میکنن ولی من که زنگ زدم پرسیدم گفتن که تمامی سرویس ها در شارژ جدیدشون باید تعرفه هاشون رو تغییر بدن و سرویس های 64 (مثل من) دیگه فروخته نمیشن و باید بیان 128... مطمئن باشید طی چند ماه آینده یا بهتون زنگ میزنن یا دیگه شارژتون نمیکنن......................... . .... .. .. ... ... .. ...... .. . . .. . . .. .. . .. . . .... ....... .. . . ... ....... .. ....نقل قول:
این برای کجاست؟نقل قول:
اقا جایی سراغ دارید مثل همین ده هزارتومانیه آسیا تک بدون محدودیت؟؟؟
اخرین بار که یه هفته مونده بود تموم شه زده بودن به علت بدهی قطع خواهد شد بعد که پرداخت کردم درست شدنقل قول:
من ميخوام سرويس زير رو از آسيا تك بگيرم.
سرويس با محدوديت حجمي
3 ماهه 128/128 Kbps تا
21000تومن
ميخوام بدونم كل هزينه اوليه اش در مياد 68000 تومن ؟
بعد از سه ماه دوباره فقط بايد 21000 تومن بدم؟
ببخشيد آخه من تا حالا دي اس ال نداشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک رو بیخیال شو... تا همین یه ماه پیش 128 نامحدود میداد 15000 تومن... هزینه راه اندازی هم 5000 تومن بود... الان همونطور که میبینی خیلی قیمت هاش رو برده بالا و محدودیت های بدی روی سرویس هاش گذاشته... اکثریت آسیاتک دارا میخوان برن صبانت... چون هم قیمت های بهتری داره و هم ساعات نامحدود شبانه داره و هم سرعتش زیاده...نقل قول:
ببینید کارمون به کجا رسیده... توی اون کشورایی که بهشون میگیم شیاطین بزرگ، مردم با ماهی 14 دلار 768Kbps اینترنت از بهترین شرکت ها میگیرن... توی ایران برا 128 باید ماهی حدود 25 دلار بدیم... تازه انواع و اقسام عوارض و مالیات دولتی هم میاد روش...
توی اون سرویسی که شما مشخص کردید هزینه ماهانه براتون با مالیات و عوارض میشه 25260 تومن در ماه... آدم عاقل یه چنین چیزی رو نمیخره...
من الان خودم آسیاتکم و میخوام برم صبانت...
:13: :41: :19: :41: :2: :18: :13:
به غير از 47 هزار هزينه مودم و راه اندازي 25260 تومن رو براي 3 ماه پرداخت ميكنم؟ يعني ماهي 7 هزار تومن يا ماهي 25260 تومن بايد بدم؟ من اصلا سر در نميارم. تو رو خدا راهنماييم كنيد.
نقل قول:نه کل هزینه برای شارژ 3 ماه 21هزار تومن است(نه هر ماه)( عوارض و مالیات هم حساب میشه)نقل قول:
و در کل این سه ماه می تونی 3 گیگابایت حجم انتفال بدی.
هزینه مودم و راهندازی اولیه را هم یک بار می دهید.
گرچه من پیشنهاد می کنم بدون محدودیت حجمی بگیرید بهتر است
اه... این لعنتیا به نظر میاد که شدیدا روی این تعرفه های جدیدشون اصرار دارن به هیچ عنوان نتونستم ازشون بکشم که این تعرفه ها رو تغییر میدن یا نه... برن با همونا خوش باشن
من که 12 مرداد که تموم بشه فسخ میکنم
ما که رفتیم
والا من که مشکلی در تعرفه های جدید نمی بینم به نظر من قیمت ها کاملا متعادل هست و هر کس با توجه به میزان استفادش از اینترنت می تونه یکی از انواع تعرفه ها رو انتخاب کنه.
دوستان سلام .
کسانی که با آسیاتک کار می کنن ، از مودم ایسوس هم استفاده کرده اند ؟ منظورم 602 هست ؟ آخه توی خود سایت مودم 602 رو نزده ، اما به نظر خودم مودم بدی نباید باشه ، و عقلانی هم هست که وقتی با 604 کار می کنه ، با 602 هم کار کنه ؟
منتظرم
مرسی
خوب دوست عزیز این سوالات رو می تونی از اپراتور های بخش فنی آسیاتک سوال کنی.
من 602 ایبسوس دارم. آسیا 128
1844 قطع شده. میگه خطشون خرابه
من نتونستم auto وصل بشم. دستی وصل شدم
با درود من 256 داشتم وهر ماه 24000 تومان بود ایا قیمتها فرق کرده است کسی جدیدا گرفته است 256 بدون محدودیت حجمی
ما لیاتش چقدره؟
الان بدون مالیات و عوارض ماهی 35 تومننقل قول:
اخه قبلا هم این قیمیت برای شرکتها بود نه خانگی شما خودت چند کیلو بایت داری وکی تمدید کردی منتظر جوابم الاننقل قول:
آخییییشششش.......
از شر آسیاتک راحت شدم... دیروز که شارژم تموم شد درخواست جمع آوری دادم....
زنگ زدم آسیاتک میگم چجوری باید قرارداد رو فسخ کرد... طرف میگه شماره تلفنت رو بگو... بعدش میگه آقای x چرا میخواید فسخ کنید...؟؟؟ این همه وقته از ما سرویس میگیرید... منم گفتم اصلا از مدل تعرفه های جدیدتون خوشم نمیاد میخوام فسخ کنم... ولی اگه با همون تعرفه های قبلی تون بهم اینترنت بدید فسخ نمیکنم... زنه برگشت گفت نه،،،، من که کاره ای نیستم... این قیمتا رو خود مدیرا تعیین میکنن... منم گفتم پس بگید چجوری باید فسخ کنم... گفتم یه درخواست به ایمیل acc @ asiatech . ir بفرستید ظرف 2-3 روز جمع آوری میشه...
حالا هم میخوام برم صبانت... هر چی باشه بهتر از آسیاتکه... شبا نمحدوده و سرعتش بالا... آسیاتک حالا فکر کرده که چه تهفه آسمونییه... با اون محدودیتایی که آسیاتک گذاشته دقیقا 360 درجه برگشته و برعکس قبلا که ارزونترین شرکت بود، الان در رده گرون ترین شرکتاس... کیفیتشم بد نیست و تغییری نکرده که بخواد اینجوری قیمتاش رو زیاد کنه...
آسیاتک : :34::weird::34::18::22:
یکباره دیگه قیمتها را به همراه مالیات و عوارض نقل قول میکنم. نمیدونم چه سودی داره براشون قیمتها را بدون مالیات مینویسن. خودشون را ... فرض کردن.نقل قول:
نقل قول:
سلام . :46:
جناب غفاری عزیز ، این لیست رو از کجا آوردی ؟ تو سایت آسیا که نبود ؟ (... یا شاید من نتونستم پیداش کنم ! :18: )
ممنونم :10: :11:
یکماه پیش از پشتیبانی گرفتم.نقل قول:
در ضمن پرینت همین عکسها را توی شرکت هم گذاشتن و کسانیکه حضوری شارژ میکنن میتونن این برگه ها را داشته باشن.
آقا تو این آسیا تک چه خبره ؟؟؟؟ من 12 این ماه شارژ کردم گفت فقط 128 ماهی 7 که البته همون 10 تومنه با مالیات .بعد گفت 512 باید نامه از دانشگاه و ... بیاری . گفتم 128 وصل کن ( با ترافیک 1 گیگ ) وصل کرد ولی نمی دونم چه طوریاس که 128 شون با 60 دانلود می کنه......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی من میخوام 512 با 3 گیگ محدودیت بگیرم باید برم نامه از دانشگاه بیارم؟ (البته این ترم نامه گرفتم برای 256 که این شکلی شد. شنبه میخوام شارژ کنم اگر میخواد باید با خودم ببرم.)نقل قول:
جدی جدی اگه آسیاتک این شکلی شده باشه یعنی برای 512 با محدودیت هم گواهی اشتغال به تحصیل بخواد ، باید جمع کنه کاسه کوزه را
من 3 روز دیگه اشتراک ماه دومم تموم میشه. اینبار باید از تعرفه های جدید استفاده کنم دیگه ؟
نمیدونم چی رو انتخاب کنم ؟!
جناب tsjaleb این سرویس 128 با محدودیت یک گیگ چقدر جواب میده ؟ چند روز ؟
فقط برای وبگردی کافی هست ؟
هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که 128 نامحدود بگیرم یا با محدودیت 1 گیگ !
تا به حال تجربه محدود نداشتم . نمیدونم چجوریه !
محدویت 1 گیگ ، میشه روزی 33 مگابایت . بدبختی اینجاست که این 1 GB شامل دانلود و آپلود میشه. فرض میکنیم 6 مگ هم برای آپلود بره میشه روزی 27 مگابایت. دوتا دونه سایت باز کنید و ایمیلهاتون را چک کنید ، 27 مگابایت تمومه. فکر میکنم برای کسانی خوب باشه که اهل چت هستند یا روزانه یک یا دوساعت بیشتر از اینترنت استفاده نمیکنند. این استفاده هم باید بیشتر شامل خوندن مطالب باشه تا مرور صفحات زیاد.نقل قول:
مطمئن باشید سرعت سرویسهای 128 حجمی را طوری ست میکنن که با ماکزیمم سرعت دانلود کنه (به اندازه ی 512) و خیلی زود نیازمند خرید حجم اضافه بشید
امیدوارم این نونها از گلوی مسئولین مربوط پایین نره ، الهی آمین
جناب غفاری عزیز .
جسارتا چرا می خواهید 512 بگیرید ؟ مگه بقیه نمی گن که با 128 دارن با 60 dl می کنن ؟ خب شما هم 128 بگیر . :20: هم درد سرش کمتره ، هم قمیت اش ...
ضمنا ، نامه دانشگاه رو بی خیال ، اگه کسی تو آشنا ها ، یه شرکتی ، چیزی داره ، فقط کافیه که روزنامه رسمی شو ببری ، هیچ چیزی چک نمیشه ، اصلا چک نمی کنن که این شماره مال اون شرکت هست یا نه ( من خودم رفتم برای شرکت یکی از دوستان ، از داتک سرویس بگیرم ، هیچ چیزی چک نشد ، حتی گفتم روزنامه همرام نیست ، بعدا براتون می فرستم ، گفت باشه )
vahid_civil عزیز ، نظر من اینه که به جای یک ماهه ، 6 ماهه شارژ کنید ( اگه راضی بودید ) به جای تخفیف ، میشه ماهی 2 گیگ ...
من هم موافقم باهاتون ، امیدوارم این پولها تو گلوشون گیر کنه ....
یا حق
دوستان كسي از 128 آسياتك با تعرفه هاي جديدش سروسي گرفته ميتونه بگه سرعت دانش چنده ؟
ممنون
واسه من بین 14 تا 19 هست معمولانقل قول:
بعضی وقتها تا 20 و 22 هم میره
البته فکر کنم حمید رضای عزیز 128 نا محدود داشته باشن ، چون چند تا که محدود داشتن ، می گفتن با 60 dl دارن ، اونهایی هم که صبا دارن همین طوره ...
درسته حمید جان ، 128 نام محدود داری شما ؟
یا حق
128 بگیرم با یک گیگ اضافه میشه 13 تومن ، 512 با دوگیگ میشه 13 تومن پس فرقی نمیکنه. اسفندماه هم گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم و از این بابت هم مشکلی نیست. فردا شارژ کردم نتیجه را توی این تاپیک مینویسم.نقل قول:
ممنون دوستان.
خودم هم میخاستم اول 6 ماهه بگیرم. ولی ترسیدم بد باشه تا 6 ماه دردسر داشته باشم. البته در عمل فرقی نمیکنه.
13 گیگ اش آدم رو وسوسه میکنه. در کل میشه 45 تومن ؟ ( 42 + 3 ) ؟
اگه 13 گیگ همون ماه اول تموم بشه میشه دوباره همون موقع تمدید کرد دیگه ؟
خیر وحید جان ، 42 + 3*6 که می شه 60 تومان .... :)
چی رو تمدید کنی ؟
اگه 60 تومنه که خیلی میشه !!
من فکر کردم 45 تومن بشه !!
گفتم نهایتا ماه اول تموم بشه دوباره یه اشتراک تمدید میکنم ولی تینجوری شاید از خیرش بگذرم و همون 28 تومنیه نا محدود رو بگیرم !
من این ماه خیلی کم دانلود داشتم واسه همین زیاد برام صرف نداره که نا محدود بگیرم. ولی ماه قبلش حسابی فیلم دانلود کردم.
ولی با این حساب که شما میگید باید بی خیال محدودیت دار بشم !
من آپلود ندارم . تو اینترنت بیشتر خبر میخونم و تو سایت p30world میام ! یعنی این بیشتر از 1 گیگ میشه ؟!
سلام به همه بچه ها مشکل adsl من حل شد و برای همه بچه های این انجمن متاسفم که هیچ کدام نتونستند من را راهنمایی کنند:41:
ازتون نا امید شدم
نقل قول:
بله بنده 128 نامحدود دارم
کاش با محدودیت میگرفتم:31:
15کجا 60کجا:18: