شرمنده که من دخالت می کنم ولی سرچ همینجوری الکی نیست که بگی 1 سرچ بذار بالای سایت
باید هدف دقیقاً معلوم باشه
چی سرچ بشه و از کجا؟
Printable View
شرمنده که من دخالت می کنم ولی سرچ همینجوری الکی نیست که بگی 1 سرچ بذار بالای سایت
باید هدف دقیقاً معلوم باشه
چی سرچ بشه و از کجا؟
سلام
لطفا لینک کتاب آموزشی Asp.net2 رو بدین . آیا کامل است و بعد خواندن می شه یه سایت حرفه ای ساخت ؟
باتشکر
من یهو گذرم به اینجا افتاد که این رو خوندم
خوب اینطور که بود هر کی میرفت یه کتاب میخوند میشد ASP.net2 - حالا من چیزی نمیگم خود Ultimator اوکی میکنه :دی >> :31:
تشکر//
سلام
لطفا لینک کتاب آموزشی Asp.net2 رو بدین . آیا کامل است و بعد خواندن می شه یه سایت حرفه ای ساخت ؟
باتشکر
سلام
همون کتابی که برای 3.5 معرفی شده کارتون رو راه میندازه .. کتاب مرجعیه و میشه چیز یاد گرفت .
فقط از چندتا از ویژگیاش استفاده نکنید میشه 2 !
اما برای حرفه ای کار کردن با یکی دوتا کتاب کارتون راه نمیفته Msdn و تجربه هم خیلی نقش مهمی دارند
(خیلی به اینجا مربوط نمیشه)
آقا نیما، اون MySQL for Dummies خیلی خوب بود، نصفش رو خوندم.
chm ش رو پبدا نکردی؟
راستی آخر فروم باز شدنم مبارک!
منظورم از سرچ هر دو نوع یعنی سرچ داخل خود سایت(موضوعات و محتویات سایت) وسرچ در وب است ؟
خوب سرچ در اینترنت قضیش خیلی فرق میکنه . من توصیه میکنم از اسکریپت سرچ گوگل استفاده کنید تو سایتتون .نقل قول:
ولی در مورد سرچ در محتویات سایت خوب باید داخل دیتا بیستون سرچ کنید که باید کوئری بزنید برای سرچ های مختلف ورویه فیلد ها و تیبل های مختلف .
همون اسکریپت سرچ گوگل رو بگید ودر مورد سرچ در سایت هم بیشتر توضیح بدید؟
سرچ گوگل که html ـه به این تاپیک مربوط نمیشه سرچ تئ سایت هم بستگی داره محتوای سایت رو کجا ذخیره کنید
محتویات بطور معمول کجا ذخیره میشوند ؟شما همون بگید؟ اگه خیلی طولانی میشه کتابی سایتی چیزی معرفی کن؟سرچ گوگل رو از کجا گیر بیارم؟
معمولا در دیتابیس ذخیره میشن
برای سرچ در دیتابیس باید از یه دستور SQL استفاده کنید که آخرش میگید :
البته اولای تاپیک رو ببینید یه توضیح در مورد SQL میبینیدکد:SELECT FROM ... WHERE field LIKE %@var%
سلام دوستان...:10::10::10::10:نقل قول:
توی همین مایه ها...
آره توی هر استان فرق می کنه، من رفتم که امتحان بدم، خب... وقتی رفتم نشستم، دیدم یه چندتا ورقه پیشم گذاشتن گفتن این رو طراحی کن، به نوع طراحیش نگاه کردم د یدم فقط فریم و marquee داشت..... خلاصه حالم به هم خورد!!! کاش لااقل همون css یا جاوا می داشت، دیدم اینجوریه، آمدم خونه و پشت سرم رو هم نگاه نکردم!!!!!
همونطور که گفتی وا قعا افت داره...
-----
من که مثل شما بلد نیستم....:20:
آره من بودم، اجازه ی ما توی دست شماست:31:
بابا مازندران خیلی پس با کلاس تر بود ! داینامیک (PHP ) بود + ajax و js و css و ...
راستی کم پیدایی ..
بازم اونجا بیا !
آقا این تاپیکت مرده (مرد نیست ها. Mordه)
دیگه این sticky اش رو بککن :خنده با صدای بلند
الان کجا زنده است ؟! استایکیشو بکنم ؟ نشونت میدم ! واسا کنکور تموم شه ! تازه اینجا مرجعه بحثی هم توش نباشه همیشه واسه همه مفیده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------
جواب پایینی !!
به به امین بالاخره اومدی ؟
خب به من چه کسی تحویل نمیگیره !
صبر کن یه ماه دیگه میان درخواست میدن
Please translate the last post for us .. We dont understand persian !! this dscustion is very helpfull and is unique in the world !!
بعد من میام میگم نه آقا نمیشه برو خونتون !
اون میگه
What ?
بعد بن میشه !
چی گفتی ثبت نام نکردی ؟ یعنی چی جا موندی ؟
------------------
جواب دوتا پست پایین تر !!
مسیح مهندس جان آخه کدهایی که مینویسم زبونش فارسیه ؟!!
کدها رو میبینن میگن توضیحاتش رو ترنسلیت کن !!
سلام به همگی...
بالاخره ما هم بر گشتیم.
مسیح:
جان من این تاپیک رو دیگه مسخره نکن خــــب.:20:
راستی نیما، چرا بیکار نشستی؟؟!! زودباش بیا که اوضاع تاپیک خیطه!!! همین کارا رو می کنین که همه می یان تاپیک رو مسخره می کنن!!!:29:
باشه، نوبت ما هم می رسه...........:5:
-------
ببخشید، پست بالایی رو ندیدم! راستی خوش به حالت که ثبت نام کردی واسه کنکور، من که جا موندم!!!
--------
بالایی:
آره جا موندم، یعنی ثبت نام نکردم دیگه...
شرمنده که مسخره کردم
ولی اینها لازم ه
نگاه کن الان چقدر پویا شدید. ما بهش می گیم استارت
نیما اون دیالوگت خیلی خیلی خیلی با حال بود
هنوز هم تو کف اش ام که اونی که زبونش رو نفهمیده، از کجا فهمیده که مفیده و unique ؟
موفق باشید
امیدوارم فعال بشید که ما هم استفاده کنیم
تا حالا دیده بودین تاپیک مهم پایین بره نبینینش ؟ !! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب مثل اینکه اومد بالا !
... دوستان ادامه میدیم .....
سلام.
راستی چه بلایی به سر این تاپیک اومده بود؟ یعنی پایین رفته بود یا غیبش زده بود، رفته بود توی ترش؟؟؟؟
۷ دلیل برای اینكه استفاده از PHP بهتر از ASP می باشد
۱- سرعت ، سرعت ، سرعت
اولین باری كه یك كد به زبان PHP نوشتم بر روی یك كامپیوتر Pentium 166Mhz بود بر روی سیستم عامل Linux و به
همراه Apache Web Server . بسیار برایم جالب بود كه چقدر كد های من سریع اجرا می شوند . یعنی در آن موقع با
اگر شما یك Windows NT بر روی آن می توانستید سوار كنید و به فرض كه IIS هم بر روی آن بالا می آمد فكر كنم
اصلا وقت Serve كردن صفحات عادی html را نداشت چه برسد به اینكه بخواهد ASP را هم اجرا كند . علتش این است
كه Microsoft از یك Technology در اجرا كردن كدهای زبان ASP استفاده می كند كه در آن هر موقع شما تصمیم به
استفاده از یك عنصر خارجی مانند VBScript, MSSQL, ODBC و خیلی چیزهای دیگر كه در حقیقت از Engine های
خارجی استفاده می كنند دستور به آن Engine خارجی می دهد و جواب بدست آمده را بررسی و برای استفاده در اختیار
ادامه برنامه می گذارد . همین رفت و برگشت و اجرا كردن Engine های خارجی باعث كند شدن سرویس دهی می شود كه
این را شما به خوبی می توانید در استفاده از MSSQL به طرق مختلف احساس كنید . مثلا اگر شما خود MSSQL Extentions
برای استفاده از MSSQL استفاده كنید برای یك Query مشترك ۱.۸۸ ثانیه زمان تلف می شود و اگر همان را با استفاده
از ODBC اجرا نماﺋید زمانی در حدود ۹.۵۴ ثانیه تلف می شود كه این خود نشان می دهد كه ASP اینها را به تنهاﺋی اجراء
نمی كند و از Engine های ویندوز استفاده می كند .
۲- استفاده بهینه از Memory
در IIS4 اگر شما در یك صفحه مثلا ۲۰ بار یك صفحه را Include كنید این صفحه ۲۰ بار در حافظه بارگذاری می شود و در
حقیقت حافظه شما ۲۰ برابر زیادتر اشغال می شود . البته شنیدم كه این مشكل در ویندوز ۲۰۰۰ و IIS5 حل شده است
اما بازهم برای كسانی كه ASP را مینویسند و می خواهند آنرا بر روی سرور های Hosting كه دارای سیستم عامل NT
هستند اجرا كنند مشكل زا است و باعث كند شدن سیستم می شود و در Load بالا مسلما مشكل زا خواهد شد .
این مشكل به طور كلی در PHP وجود نداشته و ندارد و استفاده درست از Memory در هنگام اجرای یك كد باعث شده است
كه صفحات در Load بالا نیز به خوبی قابل رٶیت باشند .
۳- خرج اضافی ندارید !
مثلا در ASP اگر بخواهید از امكاناتی نظیر Encryption یا File Uploading یا ارسال نامه توسط كد برنامه استفاده كنید
باید امكانات اضافی برای این كار خریداری كنید و نصب كنید تا این امكانات به IIS شما اضافه گردد . این در حالیست كه
در PHP همه اینها در هنگام Compile در نظر گرفته می شوند و همگی از امكانات Standard این زبان هستند و هیچ نصب
یا خرج اضافی در كار نیست .
۴- MySQL بهترین انتخاب، بیشترین سرعت
در اینجا قصد ندارد به مقایسه MySQL و MSSQL بپردازم . اما به خاطر قدرت خارق العاده MySQL و سازگار بودن این
DBMS با زبان PHP به صورتیكه PHP اتصال به MySQL را به صورت دستورات Internally پشتیبانی می كند و حتی نیاز
به نصب Module اضافی برای این كار نمی باشد ، از سرعت بسیار بالاﺋی در كار با SQL برخوردار است كه شاید بعدا در
مورد MySQL مقاله ای نوشتم .
۵- نزدیك بودن Syntax به ++C/C و Java
از آنجاﺋیكه اكثر برنامه نویسان از ++C/C استفاده كرده اند و بخاطر محبوب بودن بی حد Java معمولا با Syntax های
این دو زبان اكثرا آشنا هستند . PHP هم اكثر Syntax های خود را شبیه به این زبانها انتخاب كرده است كه برای یادگیری
دوباره Syntax دستورات دچار مشكل نشوید كه مسلما Microsoft اصلا برایش این مساﺋل مشكل حساب نمی شود .
۶- رفع ایرادات ، سریع ، بی دردسر
تا حالا از Microsoft خواسته اید كه ایرادی را در سیستمهای خود رفع كند ؟ مسلما اگر شركت بزرگی مانند Boeing
نباشید حرف شما خیلی خریدار ندارد یا لااقل به این زودی ها به نتیجه نمی رسید .
OpenSource بودن PHP این امكان را به شما می دهد كه شخصا اقدام به رفع مشكل كنید و آنرا برای دستندركاران PHP
ارسال كنید و یا اینكه در Mailing List های عمومی PHP موضوع را مطرح كنید و خواهید دید كه از سراسر دنیا برای
رفع ایراد شما Patch ارسال می گردد .
۷- اجرا بر روی Platform های مختلف
درست است كه خیلی از این ایرادات را Microsoft رفع خواهد كرد و Technology های جدیدتر اراﺋه خواهد كرد ( چه
بسا این Net. كه الان آمده همه را درست كرده باشد ) اما یك مشكل اساسی برای ASP وجود دارد و آن این است كه
ASP بدون Windows یعنی هیچ ! بدلیل اینكه ASP نصفی از كدها را توسط Engine های ویندوز اجرا می كند كه در
سیستم عامل های دیگر خبری از آنها نیست . لذا ASP در سیستم عاملهای دیگر همیشه دارای ضعفهای بزرگی است .
اما PHP به دلیل آنكه توسط GNU C Compiler در همه Platform ها قابل Compile شدن است و از Engine های خاص
هیچ سیستم عاملی برای اجرای كدها استفاده نمی كند قابلیت اجرا بر روی تعدا زیادی از OS ها را داراست كه این یك
مزیت برای برنامه نویس ها محسوب می شود
ممنون masoud_razor جان که از PHP دفاع کردی
این مطلبت مال چه سالی بود ؟!؟!؟ :دی
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی.
آخه اینجا ASP.net ه و با این که طرف دار 100% PHP هستم، ولی اعتراف می کنم که ASP.net از PHP بالا تره!
به هر حال ممنون
سلام.نقل قول:
۷ دلیل برای اینكه استفاده از PHP بهتر از ASP می باشد
۱- سرعت ، سرعت ، سرعت
اولین باری كه یك كد به زبان PHP نوشتم بر روی یك كامپیوتر Pentium 166Mhz بود بر روی سیستم عامل Linux و به
همراه Apache Web Server . بسیار برایم جالب بود كه چقدر كد های من سریع اجرا می شوند . یعنی در آن موقع با
اگر شما یك Windows NT بر روی آن می توانستید سوار كنید و به فرض كه IIS هم بر روی آن بالا می آمد فكر كنم
اصلا وقت Serve كردن صفحات عادی html را نداشت چه برسد به اینكه بخواهد ASP را هم اجرا كند . علتش این است
كه Microsoft از یك Technology در اجرا كردن كدهای زبان ASP استفاده می كند كه در آن هر موقع شما تصمیم به
استفاده از یك عنصر خارجی مانند VBScript, MSSQL, ODBC و خیلی چیزهای دیگر كه در حقیقت از Engine های
خارجی استفاده می كنند دستور به آن Engine خارجی می دهد و جواب بدست آمده را بررسی و برای استفاده در اختیار
ادامه برنامه می گذارد . همین رفت و برگشت و اجرا كردن Engine های خارجی باعث كند شدن سرویس دهی می شود كه
این را شما به خوبی می توانید در استفاده از MSSQL به طرق مختلف احساس كنید . مثلا اگر شما خود MSSQL Extentions
برای استفاده از MSSQL استفاده كنید برای یك Query مشترك ۱.۸۸ ثانیه زمان تلف می شود و اگر همان را با استفاده
از ODBC اجرا نماﺋید زمانی در حدود ۹.۵۴ ثانیه تلف می شود كه این خود نشان می دهد كه ASP اینها را به تنهاﺋی اجراء
نمی كند و از Engine های ویندوز استفاده می كند .
۲- استفاده بهینه از Memory
در IIS4 اگر شما در یك صفحه مثلا ۲۰ بار یك صفحه را Include كنید این صفحه ۲۰ بار در حافظه بارگذاری می شود و در
حقیقت حافظه شما ۲۰ برابر زیادتر اشغال می شود . البته شنیدم كه این مشكل در ویندوز ۲۰۰۰ و IIS5 حل شده است
اما بازهم برای كسانی كه ASP را مینویسند و می خواهند آنرا بر روی سرور های Hosting كه دارای سیستم عامل NT
هستند اجرا كنند مشكل زا است و باعث كند شدن سیستم می شود و در Load بالا مسلما مشكل زا خواهد شد .
این مشكل به طور كلی در PHP وجود نداشته و ندارد و استفاده درست از Memory در هنگام اجرای یك كد باعث شده است
كه صفحات در Load بالا نیز به خوبی قابل رٶیت باشند .
۳- خرج اضافی ندارید !
مثلا در ASP اگر بخواهید از امكاناتی نظیر Encryption یا File Uploading یا ارسال نامه توسط كد برنامه استفاده كنید
باید امكانات اضافی برای این كار خریداری كنید و نصب كنید تا این امكانات به IIS شما اضافه گردد . این در حالیست كه
در PHP همه اینها در هنگام Compile در نظر گرفته می شوند و همگی از امكانات Standard این زبان هستند و هیچ نصب
یا خرج اضافی در كار نیست .
۴- MySQL بهترین انتخاب، بیشترین سرعت
در اینجا قصد ندارد به مقایسه MySQL و MSSQL بپردازم . اما به خاطر قدرت خارق العاده MySQL و سازگار بودن این
DBMS با زبان PHP به صورتیكه PHP اتصال به MySQL را به صورت دستورات Internally پشتیبانی می كند و حتی نیاز
به نصب Module اضافی برای این كار نمی باشد ، از سرعت بسیار بالاﺋی در كار با SQL برخوردار است كه شاید بعدا در
مورد MySQL مقاله ای نوشتم .
۵- نزدیك بودن Syntax به ++C/C و Java
از آنجاﺋیكه اكثر برنامه نویسان از ++C/C استفاده كرده اند و بخاطر محبوب بودن بی حد Java معمولا با Syntax های
این دو زبان اكثرا آشنا هستند . PHP هم اكثر Syntax های خود را شبیه به این زبانها انتخاب كرده است كه برای یادگیری
دوباره Syntax دستورات دچار مشكل نشوید كه مسلما Microsoft اصلا برایش این مساﺋل مشكل حساب نمی شود .
۶- رفع ایرادات ، سریع ، بی دردسر
تا حالا از Microsoft خواسته اید كه ایرادی را در سیستمهای خود رفع كند ؟ مسلما اگر شركت بزرگی مانند Boeing
نباشید حرف شما خیلی خریدار ندارد یا لااقل به این زودی ها به نتیجه نمی رسید .
OpenSource بودن PHP این امكان را به شما می دهد كه شخصا اقدام به رفع مشكل كنید و آنرا برای دستندركاران PHP
ارسال كنید و یا اینكه در Mailing List های عمومی PHP موضوع را مطرح كنید و خواهید دید كه از سراسر دنیا برای
رفع ایراد شما Patch ارسال می گردد .
۷- اجرا بر روی Platform های مختلف
درست است كه خیلی از این ایرادات را Microsoft رفع خواهد كرد و Technology های جدیدتر اراﺋه خواهد كرد ( چه
بسا این Net. كه الان آمده همه را درست كرده باشد ) اما یك مشكل اساسی برای ASP وجود دارد و آن این است كه
ASP بدون Windows یعنی هیچ ! بدلیل اینكه ASP نصفی از كدها را توسط Engine های ویندوز اجرا می كند كه در
سیستم عامل های دیگر خبری از آنها نیست . لذا ASP در سیستم عاملهای دیگر همیشه دارای ضعفهای بزرگی است .
اما PHP به دلیل آنكه توسط GNU C Compiler در همه Platform ها قابل Compile شدن است و از Engine های خاص
هیچ سیستم عاملی برای اجرای كدها استفاده نمی كند قابلیت اجرا بر روی تعدا زیادی از OS ها را داراست كه این یك
مزیت برای برنامه نویس ها محسوب می شود
اگه اشتباه نکنم من همین پست شما رو توی یه تاپیک دیگه دیده بودم!
نیازی نیست یه پست رو دوبار اون هم در جاهای مختلف که اصلا ربطی به موضوع این تاپیک نداره، رو تکرار کنید.
سلام دوستان
جدیدا من وقتی یه کد Asp.net مینویسم باز نمیکنه
همون کدی که قبلا اجرا میشد الان اجرا نمیشه
خودم فکر میکنم اشکال از IIS باشه
حتما خطایی چیزی میده !!نقل قول:
همون کدی که قبلا اجرا میشد الان اجرا نمیشه
بحث دوتا سه تا نیست !نقل قول:
اگه اشتباه نکنم من همین پست شما رو توی یه تاپیک دیگه دیده بودم!
نیازی نیست یه پست رو دوبار اون هم در جاهای مختلف که اصلا ربطی به موضوع این تاپیک نداره، رو تکرار کنید.
هرچی شما بگی فقط جون من کوتاه بیا !نقل قول:
دلیل برای اینكه استفاده از PHP بهتر از ASP می باشد
۱- سرعت ، سرعت ، سرعت...
سال 30 -31 البته من اینو 2000 دیدم این مطالب بود مارو asp زده نمود ! دقیقا عین همین متن یادمه ..نقل قول:
این مطلبت مال چه سالی بود ؟!؟!؟ :دی
به تیر غیب گرفتار شده بود !!!نقل قول:
سلام.
راستی چه بلایی به سر این تاپیک اومده بود؟ یعنی پایین رفته بود یا غیبش زده بود، رفته بود توی ترش؟؟؟؟
اشتباها ! ضمن حفاری زدیم یکی از سیماش پاره شد برق رفت ! :31:از بالا افتاد پایین !
آرهنقل قول:
حتما خطایی چیزی میده !!
مثلا وقتی این کد رو با نت پد مینویسماین ارور رو میدهکد:<script runat="server">
Sub changebox1(ByVal s As Object, ByVal e As EventArgs)
textbox1.Text = StrReverse(textbox1.Text)
checkwin()
End Sub
Sub changebox3(ByVal s As Object, ByVal e As EventArgs)
textbox3.Text = StrReverse(textbox3.Text)
checkwin()
End Sub
Sub checkwin()
If textbox1.text = "Apple" And textbox2.text = "Apple" And textbox3.text = "Apple" Then
lblmessage.text = "You win"
End If
End Sub
</script>
<html>
<head><title>textboxautopostback.aspx</title></head>
<body>
<form runat="server">
<asp:TextBox
ID="textbox1"
AutoPostBack="true"
OnTextChanged="Changebox3"
runat="server"
/>
ID="textbox2"
AutoPostBack="true"
OnTextChanged="Changebox1"
runat="server"
/>
ID="textbox3"
AutoPostBack="true"
OnTextChanged="Changebox3"
runat="server"
/>
<p>
<asp:Label
ID="lblmessage"
runat="server"
/>
</p>
</form>
</body>
</html>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی با Vs مینویسم ارور نمیده ولی هیچیم نمیاد :
Internet Explorer cannot display the webpage
سلام.نقل قول:
فکر کنم، با یه همچین چیزی مشکلت حل بشه...
البته قبل از همه ی کدها بزارش.کد:<% @PAGE LANGUAGE="VB" %>
سلام دوستان كسي هاست مجاني سراغ نداره كه از asp 2 و ايميل پشتيباني كنه؟ 10 مگا بايت كافيه و سرعت اپلود خوبي داشته باشه ؟؟؟
سلام.
ایمیلش رو نمی دونم ولی توی همین تاپیک اگه بگردی یه چیزایی پیدا می کنی...
نشدنقل قول:
:19:
خواهش میکنم کمک کنید
فردا پروژه دارم
سلام.
به نظرم فکر کنم مشکل از همون IIS باشه چون منم همین مشکل رو داشتم! وقتی با iis اجرا می کردم به همین مشکل بر می خوردم، ولی وقتی با ویژوال اجرا می کردم، درست کار می کرد.
من هم دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست.
-------
راستی فریم ورک 2 نصبه؟؟
آرهنقل قول:
ویندوزم ویستاست
سلام
من یک منوی خیلی ساده فقط با استفاده از تگ a در masterpage سایتم ساختم ولی یکی از این لینک ها به صفحه ای داخل فولدر admin اشاره میکنه و وقتی من این لینک رو مزنم صفحه admin.aspx باز میشه ولی اینبار اگر روی هر کدوم دیگه از لینک ها بزنیم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه و ایراد میگیره چیکار کنم؟
من دقیقا متوجه مشکلتون نشدم بقیه لینکها به کجا میرسند ؟نقل قول:
سلام
من یه برنامه تحت وب با #c دارم که می خوام قابلیت ارسال ایمیل و Sms رو بطور خود کار داشته باشه...
باید واسشون کد خاصی بنویسم یا باید سرویس خاصی بخرم .....؟
یه سوال دیگه تو #C؟
چطوری میتونم برنامم رو بطور کامل ببرم روی یه سیستم دیگه؟یعنی هم دیتا بیس و هم سورس برنامه رو...
دیتا بیس رو می دونم تقریبا...
برای سورس برنامه هم نمیدونم باید کل solution رو ببرم یا ....؟
یه سری تنظیمات iis هم داره که نمی دونم....
قبلا از راهنماییتون ممنون...
سلام. من با تصاوير توي asp.net مشكل دارم. هر تصويري كه توي صفحم قرار ميدم موقع طراحي ديده ميشه اما وقتي debug مي كنم نشون نميده! گاهي هم با يه ضربدر قرمز نشون ميده. مشكل دومش هم اينه كه وقتي توي properties توي قسمتي كه مي خوام آدرس تصوير رو مشخص كنم تنها پوشه اي كه براي انتخاب تصوير در اختيارم ميذاره پوشه ي App_Data هستش. اگه همون لحظه برم يكي از تصاوير سيستمم رو به اين پوشه كپي كنم ، اگه دات نت رو كلا نبندم و دوباره باز كنم توي پوشه ي App_Data نشونش نميده!
احساس مي كنم! مشكل از اينجاست كه پوشه ي پروژم توي wwwroot ايجاد نميشه اصلا!! توي mydocument و توي پوشه اي بنام Project ايجاد ميشه
ميشه راهنماييم كنين؟ از دات نت 2005 استفاده مي كنم
برای ایمیل کدش همه جا هست !نقل قول:
من یه برنامه تحت وب با #c دارم که می خوام قابلیت ارسال ایمیل و Sms رو بطور خود کار داشته باشه...
باید واسشون کد خاصی بنویسم یا باید سرویس خاصی بخرم .....؟
sms رو نمیدونم و میدونم که یه چیزهای خاصی فراپروگرمینگ لازم داره !
کل فایلهای برنامه .. همین تنظیمات خاصی ندارهنقل قول:
یه سوال دیگه تو #C؟
چطوری میتونم برنامم رو بطور کامل ببرم روی یه سیستم دیگه؟یعنی هم دیتا بیس و هم سورس برنامه رو...
دیتا بیس رو می دونم تقریبا...
برای سورس برنامه هم نمیدونم باید کل solution رو ببرم یا ....؟
یه سری تنظیمات iis هم داره که نمی دونم....
قبلا از راهنماییتون ممنون...
دیتابیس هم باید اتچ بشه
شما اگه عکس ها رو خیلی ساده بصورت folder/file.jpg آدرس دهی کنید هیچ مشکلی برای نمایش ندارندنقل قول:
ام. من با تصاوير توي asp.net مشكل دارم. هر تصويري كه توي صفحم قرار ميدم موقع طراحي ديده ميشه اما وقتي debug مي كنم نشون نميده! گاهي هم با يه ضربدر قرمز نشون ميده. مشكل دومش هم اينه كه وقتي توي properties توي قسمتي كه مي خوام آدرس تصوير رو مشخص كنم تنها پوشه اي كه براي انتخاب تصوير در اختيارم ميذاره پوشه ي App_Data هستش. اگه همون لحظه برم يكي از تصاوير سيستمم رو به اين پوشه كپي كنم ، اگه دات نت رو كلا نبندم و دوباره باز كنم توي پوشه ي App_Data نشونش نميده!
احساس مي كنم! مشكل از اينجاست كه پوشه ي پروژم توي wwwroot ايجاد نميشه اصلا!! توي mydocument و توي پوشه اي بنام Project ايجاد ميشه
ميشه راهنماييم كنين؟ از دات نت 2005 استفاده مي كنم
خب شما باید توی همون سولوشن پوشه اضافه کنید یعنی رو پروجه کلیک راست بعد new folder برای اضافه کردن عکس به اون هم کلیک راست و add existing item یا اینکه فایلها رو به داخل سولوشن درگ کنید
نیازی نیست که تو wwwroot چیزی ایجاد بشه
نقل قول:
ممنون از راهنماییت
ولی منظورم فقط انتقال نیست...در واقع می خوام برنامم رو روی یک سیستم دیگه نصب کنم...قبلا یه بار با راهنمایی کسی انجامش دادم،ولی حالا نمی دونم.یادمه یه چیزایی تو مایه های virtual machin یا یه همچین چیزایی باید نصب می کردیم...در این مورد چیزی می دونین؟