نتیجه مشخصه !
:12::42::26::25::38::16::15::14:
Printable View
نتیجه مشخصه !
:12::42::26::25::38::16::15::14:
بله 100% مشخصه که استقلال می بره
بله این که دیگه گفتن نداره همه میدونن که استقلال میبره.
آخخخخخخخخیییییییی استقلالی های بیچاره ..... درکتون می کنم ...... بچه ها ولشون کنید خوش باشن هرچند می دونم که پس از باختشون دیگه سر و کلشون این جا پیدا نمیشه
نقل قول:
کدوم بچها!!!!!!!!!1:31::31:
فقط استقلال
شما اول برین این سپاهان رو ببرین بعد بیاین اینجا درباره بازی با پرسپولیس حرف بزنید:27:
کوچولو بازی ما با سپاهان در اصل تکلیف قهرمانی رو مشخص میکنه شما زیاد برا ما مهم نیستین یعنی اصلا به حساب نمییایند.ما اگه بتونیم جلو زیر توپ زنیتونو بگیریم(تاکتیک پرسپولیس)تموم میشین
استقلال می بره! 3-0
نقل قول:
100% تائید میشه.:21::21:
هر دو بازی رو میبریم.
:33::33::33::33:
فقط با خودتون نفت و بنزین ببرید ورزشگاه تا فیروز کریمی برای آتیش زدن لباساش به مشکل برنخوره
بعدشم با مدیران باشگاهتون صحبت کنید تا اونا با مسئولین ورزشگاه آزادی صحبت کنن تا تماشاگران زود از ورزشگاه تخلیه بشن تا تنبیه دسته جمعی بازیکناتون نبینن
نقل قول:
:45::45::45::45::45: دلم واستون میسوزه؟:37::37::37:
:34::34::34::34:
منم دلم ميسوزه براشون:27::27:نقل قول:
همه این حرفا به کنار بیا در گوشت بگم {استقلال می بره}
خب اگه نمیتونی تشخیص بدی منظورم با کی بود برات متاسفم ..... ببینم نتیجه تست ریونت تو دبیرستان چند شده؟ خدایی نکرده منفی که نیست؟ اگه روت نمیشه تو پیام خصوصی بگونقل قول:
نقل قول:
IQ زیر 1
شما منظور منو نفهمیدین.
عجبببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
استاد بزرگ مریم خانوم میشه منظورتون رو به همراه فرمول های ریاضی لازم رو برام تشریح کنید؟:27:
زود باش کارتم در آستانه ی تموم شدن هست
ارزش جواب دادن رو نداری.
منم به پست قبلیت جواب نمیدم چون ممکنه دوباره ویرایشش کنی
من عضو این فروم نبودم ،، اما با دیدن این بحث عضو شدم تا یه چیزایی رو بگم:
اولا برای همه کسایی که جلوی محل سکونتشون غیر از تهران نوشته ، مایه شرمندگی هست که میان سنگ دو تا تیم آبی و قرمز رو به سینه میزنن.
من خودم اصفهانی هستم و طرفدار سپاهان و ذوب آهن چون پیروزی این دو تا تیم هست که باعث افتخارمه نه تیمای دیگه
در ثانی من به دلیل شرایط بازی ترجیح میدم تا استقلال این بازی رو ببره و پرسپولیس به سپاهان نزدیک نشه
راستی بازی های دیروز رو حال کردین:
ذوب آهن 2 - 0 پرسپولیس
استقلال 0 - 1 سپاهان
خیلی حال کردم
به امید برد استقلال تو دربی پایتخت
چه ربطی داره؟ غرور و تعصب نباید جلوی حقایق رو بگیره ... خب بخشی از صحبت های شما درست است ولی بازم نمیشه بگی حالا به عنوان مثال من اهل استان فارسم پس نباید طرفدار تیم پرسپولیس باشمنقل قول:
من عضو این فروم نبودم ،، اما با دیدن این بحث عضو شدم تا یه چیزایی رو بگم:
اولا برای همه کسایی که جلوی محل سکونتشون غیر از تهران نوشته ، مایه شرمندگی هست که میان سنگ دو تا تیم آبی و قرمز رو به سینه میزنن.
ببینم احیانا از اقوام محمود کریمی نیستی؟:31::31:
ای بابا آخه تیم ایرانی با این جور بازیکنا و اینجور مربیایی که دارن واالبته خیلی هم قشنگ بازی میکنن(البته از در عقب)سر و دست شکستن داره
نه اون استقلال که رفته بجای مربی دلقک آورده:27: و نه اون مربیه پرسپولیس که تا میکروفن میبینه ااگه ولش کنن تا صبح حرف میزنه(شاید تو کره ممنوع المصاحبه بوده):27:!!!!!!!!!! ارزش طرفداری ندارن....
یه زمانی طرفدار استقلال بودیم (بچه که بودم) و تو مدرسه مگه کل کل میکردیم یادش بخیر
اما آلان که نگاه میکنم میبینم چقدر بیکار بودم.........
چند سالی هم هستش که این بازی رو برای دعوا های احتمالیش نگاه میکنم:31:
(شرمنده اگه به تیمی توهین شد)
تایید میشهنقل قول:
در فوتبال غرب ( منظور همه جا غیر ایران ) به عنوان مثال اسپانیا وقتی یه تیم مطرح مثل رئال مادرید میهمان یه تیم دسته دومی باشه ،، تو استادیوم تعداد طرفداری رئال به 1000 نفر نمیرسن و با وجود اینکه میدونن تیمشون بازندس اما از تیمشون حمایت می کنن.
این دلیل پیشرفت فوتبال غربه
تا زمانی که تو کشور ما از تیمای شهرستانی ، اهالی اون شهرستان حمایت نکنند ،،، این فوتبال هیچ رشدی نخواهد کرد...
البته ببخشید از موضوع تاپیک منحرف شدم...
اما حقایقی هست که نمیشه از اونا چشم پوشی کرد
یاحق///
نقل قول:
زیاد جوش نزن!!:27:
استقلال ميبره
میدونی ما به این حرکت تو چی میگیم؟؟حالا باشهنقل قول:
مگه دروغ گفتم.....نقل قول:
این حرف یک توحین حساب میشه و باید این پست را گزارش داد.
آخه مربیه فوتبال رو چه به این کارا!!!!!!!!!!!!
اون آدم باید اول بره شخصیت خودش رو درشت کنه بعد بیاد استقلال رو درست کنه....
پرسپولیس میبره شک نکنید :d
قرمزته
کاری نکرده 5 . 6 تا پستامون گزارش داده شد و حذف شد.:18:نقل قول:
نکنه کار خودته!!:41:
خودت گفتی گزارش میدم دختر..
نقل قول:
بی خیال بابا. منو گزارش؟:13:
به به هر دو طرف داربی پرسپولیس و استقلال بازی قبل داربی و چه قشنگ بردند!
واقعا" قدرت خودشونو نشون دادن!
ولی من شک دارم!:13:نقل قول:
ولشون کنین این چند روز خوشحال باشن!
چون بعد از بازی................
نه قرمز ، نه آبی ، فقط زرد قناری !!!!!!
گذشته از شوخی به نظر من مساوی میشن .
چون میدونند این ملت یکمی بی جنبه هستند ، هرطرف که ببره ، کشور رو آتیش میزنند !
از همین حالا من میگم مساوی میشن .
( به یاد اون 6 تا .... :دی )
آقایان وخانمها شما چرا بحث الکی میکنید آقا من الان عشقم استقلاله اما نمیخوام عقایدم رو به شما تحمیل کنم وخیلی هم دوست دارم استقلال ببره خب حالا شما تا چیزی میشه 6تای 52 اصلا حاضرم شرط ببندم هیچ کدوم از اعضای این فروم اصلا موقع 6تای 52 وجود نداشتند خی خوبه ماهم بگیم 4تا برد بیشتر تو بازیهای رودر رو داریم تفاضل گل پرسپولیس منفیه و استقلال مثبت تازه این بازی رو هم که ببرید بازم نمیرسید به ما
تایید میشه به طور فجیع بارنقل قول: