اره با تمامی وسایل بلوتوث دار میشه فایل رد و بدل کرد !!نقل قول:
Printable View
اره با تمامی وسایل بلوتوث دار میشه فایل رد و بدل کرد !!نقل قول:
درسته ولی این ورژن مایه کشور کره هستش !نقل قول:
سایر کشورا تفاوتش فقط حذف مورد 2 (نقشه مترو) هست !
تو اواسط می بیرون میاد خودم همون روز براتون اینجا میزارم !
راستی سامسونگ 2 مورد دیگه هم به این فایرم ور جدید اضافه کرده که گفته بعدا علام میکنه !
توپ بود توپ ترم میشه !
راستی بلوتوسشون 2 هست یا 1.2 ؟ شما خودت با s5 آمتحان کردی؟نقل قول:
بلوتوث 2 داره
سرعتش ارسال و دریافتش فوق العاده است !
من با
P2 , S5 , M600 , P1i زیاد شیر دارم که تاحالا هیچ مشکلی نداشته !
ولی یه بار با یه ایمیت پدرمو دراورد اخر کار هم معلوم شد به خاطر نداشتن مموری ایمیت بوده !!!!؟!!!!
ولی خداییش هر مشکلی هم بشه براش پیدا کرد از هیچی که بهتره !! مگه نه !!
با ای پاد تاچ همسایمون کل کل کردیم قورتش دادیم خداییش ای پاد مای پادو بیخیال فقط سونی و سامسونگ (یه ذره هم کریتیو) ؟
فعلا !
سلام
من اگه بخوام یه فیلم DVD رو بریزم روی P2 چیکار باید بکنم؟
میشه همه Convertor ها و برنامه های مورد نیاز رو بهم معرفی کنین؟
ممنون
حتمانقل قول:
برنامه خواصی نمی خواد با نرو خیلی راحت و حرفه ای میشه این کار رو انجام داد !
راستی فریم ورت اپدیت شده است یا نه !
نقل قول:
بله فریم ویرم آپدیت شدس.
Nero با چه پسوندی ذخیرش می کنه؟
با فرمت :
Avi
ببخشید انقد سوال می کنمنقل قول:
Avi ذخیره کنم از زیر نویسش هم می تونم استفاده کنم؟
البته میدونم انتقد تصویر ریزه که نمیشه زیر نویسش رو خوند.
با بیشتر فرمت ها میتونی ذخیره کنی ! SMS خودش برات Convert میکنه ولی من پیشنهاد میکنم که از فکر زیر نویس بری بیرون من الان ویدیوی ریپ شده با بالاترین کیفیت تو ای پاد تاچ دارم بازم زیر نویسشو نمیشه خوند !نقل قول:
ولی اگه خواستی بگو من اموزش ریپ کردن دی وی دی با زیرنویس رو برات بزارم ؟
راستی دست درد نکته بابت سوالات (باعث میشه تاپیک بالا بمونه) !
ممنون.دوست عزیز ipod touch دیگه فکر نکنم اینقدر الکی باشه .درسته یکم گرونه ولی اونطور هم از p2 کم نداره که p2 بخاد قورتش بده.(گرچه تعداد مدل های اپل همیشه کم بودن و معمولا گرون)نقل قول:
سلام من دیروز p2 گرفتم .چرا هدستی که گرفتم (blothos) روش کار نمی کنه؟
تایید میشه ... اینا با هم رقیب هستن و جسارتا اگه بنا به مقایسه باشه ، نه تنها touch کم نمیاره ، بلکه احتمالا دست بالا رو در اختیار داره (بذار به حساب شهرت و تبلیغات بیشتر)... (بخصوص اگه jailbreak بشه که می تونیم روش برنامه هم نصب کنیم)نقل قول:
خوب معلومه که کار نمی کنه چون با bluetooth کار میکنه.:31:نقل قول:
باید پییرش کنی با دستگاهت !!نقل قول:
اگه روششو بلد نیستی بگو برات بزارم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جک واسه p2!! که امکاناته Wi-Fi, MicroSD, FM transmitter, رو فراهم میکنه.
یعنی این وجود داره ؟؟تو ایران هست؟
تازه مگه p2 خودش fm نداره؟ماجرا چیه ؟
این الکیه !!
تو فروم های خارجی هم درموردش نوشتن !!
من یه چیز تو این مایه پیدا کردم که فقط خروجی مستقیم Usb داره + Fm (البته خودش رادیو هست امکان رادیو رو به P2 اضافه نمیکنه !!
تو فایرم ور جدید رادیو هم بهش اضافه شده !!
سلام ممنون.
اقا این P2 برنامه میشه ریخت توش ؟ اگه جواب منفیه امکان داره تو فریمور جدید این امکان فراهم بشه ؟
بازی میشه اضافه کرد ؟
امکان داره یه همچین جکی ساخته شه که امکاناته WI-FI MicroSD و خروجی تلویزیون اضافه بشه؟
ممنون .
چرا نشه هیچ چیزی نیست که نشدنی نباشه !!نقل قول:
برنامه هست براش مثل نقشه ، دیکشنری و ...
بازی هم 3 تا داره تو فایرم ور بعدی 3 تا دیگه اضافه میشه ولی در مورد جکی که گفتید باید بگم هر پلیری امکانات خودشو داره الان P2 با 16 گیگ حافظه هم تولید شده فکر نکنم بیشتر از این دیگه نیاز باشه (این نظر منه چون تو ای پاد 80 ویدیو خودم فقط 2 گیگ فایل صوتی و تصویری هست ) از باقیش مثل هارد اکسترنال برای کارای دیگه استفاده میکردم الانم P2 خودم 2 گیگ خالی داره حالا این بسته به استفاده فرق میکنه !!
ولی هر چیزی بتونه براش بیاد قابلیت استفاده از مموری برای افزایش حافظه امکان پذیر نیست !!
سلام
اگه میگید p2 برنامه داره میشه لینک دانلودش رو بذارید.
خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی ممنونم.
برنامه ها با فایرم ور عرضه میشن !
باید تا اومدن فایرم ور جدید صبر کنی !
یعنی تو فایرمور 3.15 هیچی برنامه نداره تو فایرمور جدید چه برنامه هایی هست؟
سلام به همه ی آقایون و خانوما مثل اینکه فعلا قدرت دست سامسونگه !!!
یه چند تا سوال داشتم واسه خرید پلیر سامسونگ :
1) اول از همه P2 یا S5 ؟ <= مهم
2) TV out داره ( P2 منظورمه )
3) شارژ کردنش چقدر طول میکشه با USB ؟
4) الان که بعد عیده بازم هدست اشانتیون میدن ؟
5) قابلیت خوندن اس ام اس هایی که برای موبایل میاد رو داره ؟
6) ببینم ال سی دیسش اصلا به ضربه های معمولی حساسیت بالایی نشون میده یا نه ؟ مثلا یه خورده تو جیبم بهش فشار بیاد مشکلی واسش پیدا میشه یا نه ؟
7) ابعادش به اسنتی متر چند در چنده ؟ ( اشتباه نشه ابعاد خود دستگاه رو گفتم نه ابعاد ال سی دی )
ممنون میشم جواب سوالات رو بدین !!!
[B]سلام
1)p2
2) نه
3)تو کاتالوگ نوشته 4.5 ولی من تو 6 ساعت شارژ کردم در ضمن اگه دیدی زیاد طول می کشه مصل من برو یه شارژر usb بخر با اون شارژش کن
4) چون من 3 ماه پیش خریدم و بعد از اون سراغ نمایندگیش نرفتم اطلاع ندارم
5) من تا الان کشفش نکردم
6) من تا الان مشکلی نداشتم ولی اگه مشکلی داشتی میتونی با استفاده از کلید lock قفلش کنی
7) خود ال سی دی اش 3 اینچ هست و خود دستگاه Dimensions (WxHxD) 52 X 100 X 9.95 mm
نقل قول:
مرسی که جواب سوالاتم رو به این دقت دادی
خوب حالا که میگی P2 قیمت 8 گیگش چنده هنوز همون حدود 250-260 ؟ یا ارزون تر شده ؟
ابعادش واسه تو جیب گذاشتن بد نیست ولی من عموما با کیف مثل آیپاد به بازوم می بندم :دی
خواهش می کنم قابلی نداشت
قیمت های 2 - 4 - 8 به ترتیب : 197 - 233 - 283 هست
البته به نقل ازکد:www.rayaneh.com
نقل قول:
1- اگه اسپیکر نخوای P2
2- نه
3- 3ساعت و نیم الی 4 ( بستگی به قدرت خروجی USB دستگاه داره )
4- فکر نمیکنم
5- بله ولی تو فایرم ور بعدی !!
6- اصلا مشکلی پیش نمیاد !
7- تو پست اول (صفحه اول هست)
8- دیگه نبود !!
قیمت هم 2>>> 196 4>>> 230 8>>> 265
نقل قول:
با احتساب این حرفا پس بریم تو کار 8 گیگ :دینقل قول:
حالا این ورژن آخر فریم ور کی میاد ؟
خیلی از تاپیکی که درست کردین خوشم میاد سریع و بدون اتلاف وقت آدم یه جواب قانع کننده میگیره !!!
یه سوال دیگه هم داشتم آیا این دستگاه دارای شتاب دهنده ی سه بعدی هست ؟
منظورم اینه بازی های سه بعدی با کیفیت بالا مثل بازی های به سبک اینگیج رو می تونه ساپورت کنه ؟ از لحاظ سخت افزاری میگم نه از لحاظ آپدیت کردن !!!
از جاوا پشتیبانی می کنه یا نه ؟
اواسط ماه می میاد
در ضمن بازی ها روی firmware هستش و تو ورژن 3.15 که هست سه تا بازی داره که اگه خیلی دیگه حوصلت سر رفت بشینی پاش
دز مورد سوال آخرت هم باید بگم که NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
اسم بازی ها هم اینا هست:
BubbleSmile
World Car Puzzle
PowWow
سلام به همگی
آقا من امروز یه p2 با گارانتی سام سرویس گرفتم 195 تومن ( 4 G ) از جمهوری تهران. البته پاساژ پایتخت میرداماد میداد 235!
در مورد اولین اتصال به pc کسی توصیه ای نداره؟ وقتی بزنی به pc خودش شارژ میشه؟ اولین بار چقدر شارژش طول میکشه؟ نمیشه یه کاری کرد شارژ نشه؟
این اولین سوالاتم بود. خودتونو واسه سوالای بعدی آماده کنید
از همگی ممنون پیشاپیش
شبتون بخیر
خیلی ممنون که سریع جواب دادید!
یه چند تا سوال دیگه دارم:
1. برای آپدیت کردن firmware باید دونه دونه و به ترتیب تمام آپدی هایی که ورژنشون از دستگاه من بالا تر هست رو، بریزم رو دستگاه؟ یا آخریش رو بریزم کافیه؟ آخه تو صفحه زیر دو تا نسخه جدیدتر از واسه مال من هست که یکشون 12 و اون یکی 15 مگابایته.
البته توی سی دی که امروز از فروشنده گرفتم، آپدیت تاریخ اول ژانویه هست که 37 مگابایته و 3 تا بازی به همراه قابلیت ظبط صدا ولی نمیدونم چه نسخه ایه؟کد:http://www.samsung.com/my/support/download/supportDown.do?group=mp3audiovideo&type=mp3player&subtype=mp3player&model_nm=YP-P2AB&disp_nm=YP-P2&language=&cate_type=all&dType=D&mType=FM&vType=R&prd_ia_cd=03040200
2. واسه آپدیت کردن کافیه که فایل های دانلودی رو unzip کنم و تو فولدور اولیه p2 یا تو فولدر system بریزم، همین؟
منتظرما ...
نقل قول:
می تونی عکسی از نمای بازی ها بذاری ؟!!
می خوام ببینم قدرت سخت افزارش در چه حده !!! :31:
سلام
درمورد اولین اتصال به pc هیچ نکته ی خاصی وجود نداره من خودم نمی دونستم اول کار باید بزارم شارژ بشه به همین دلیل بعد از نیم ساعت شارژش خالی شد ولی تا الان موردی نداشتم.
برای اپدیت ها هم لازم نیست به ترتیب بریزی چون مال من 1.20 بود و مستقیما 3.15 روش ریختم که مال اواسط فوریه هست و امکاناتش و لینکش تو صفحه های پیش بود.
نحوه نصبش هم تو صفحه های قبل هست ولی اگه خواستی بگو برات بذارم.:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8: :8::8::8::8:
سلام، صبح به خیر
آقا آپدیت کردم ولی هنوز نمیتونم با گوشیم مچ کنم ( 6630) . تو mobile phone که میرم هیچی نمیاره! فقط پایین صفحه نوشته address و هیچ کاریشم نمیشه کرد.
راستی کسی برنامه ای سراغ نداره که بشه باهاش فیلم ها رو تبدیل کرد؟ این کانورتور خودش خیلی کنده و اصلا تنظیمات نداره.
مرسی
نقل قول:
مثل اینکه دوستان می گفتن که نرم افزار این دستگاه خودش کار کانورتور هم انجام میده ولی اگه نمی ده یه کانورتور خوب که منم ازش استفاده می کنم و هم فایل های صوتی و هم تصویری رو ساپورت می کنه : ConvertHQ Premium اگهپیدا کردی که هیچ اگه نکردی یه سر به انجمن درخواست نرم افزار بزن پیدا میشه !!!
عزیز تلفن همراه که نمیخری !!! داری موزیک پلیر میخری ؟!!نقل قول:
اگه میخوای بازی کنی کنارشم اهنگ گوش بدی برو PSP بگیر فقط تاچ اسکرین نیست !!!
شوخی کردم !!
کیفیت بازی ها خویه و 3 تا دیگه هم قراره اضافه بشه !! برای یه پلیر عالیه بنظر من !!
بله یه برنامه خوب دیگه هم Xilisoft Video Converter 3 هست .نقل قول:
مبارکه !!نقل قول:
شرمنده من پست های بالا رو چک نکردم فکر کردم تکراریه !!
اگه Safely Remove کنی دیگه شارژ نمیشه !!